Pizza och vin

Ikväll har jag och mina tjejer haft en riktig mys kväll pizza och vin kan det bli bättre, Joss kom också på en bra ide som vi ska kolla om dom andra tjejerna är med på men det tänker jag inte heller berätta haha gud vad jag är hemlighets full idag men det är mellan oss tjejer !
Nu ska bara Victor göra klart sin matlåda sen skjusa hem mig tänk vilka snälla vänner man har :D 


 ♥


Magen värker

Då är man hemkommen ifrån stan , är just nu hemma hos Joss och Victor i Söderby ska snart om en stund åka in till stan igen och äta lunch , ska bli kinabuffe` mums!
Nu ska jag lägga mig i soffan här hemma o gosa lite med hundarna och Joss, och vila min onda mage som värker som bara den!!

 ♥


Fräscht

Nu är man ny duschad och fräsch och ska snart äta lite frukost innan Joss kommer och hämtar mig!
Kanske blir en shopping runda efter att jag ha varit på besöket i stan med Joss , det vore något:) '
Tid för frukost.





På sin plats

Då har jag städat klart i rummet gillar verkligen inte när det ligger kläder över hela mitt golv men nu hänger dom inne på sin plats i garderoben.
Jag slapp föresten att gå hem i mörkret Steff erbjöd sig själv att skjusa hem mig så det tackade man inte nej till fast det tar ca 8 min att gå hem och ifrån steff så är det ändå lite obehagligt för det finns knappt några gatlampor, inte okej !
 Har nu ställt klockan på alarm ska nämligen upp vid 8 i morgon bitti senare vid halv tio hämtar Joss mig så är det dags att åka in till stan för ett ärende som jag ska göra .
Eftersom jag inte har trean på min tv så kommer jag inte kunna se CIS så det blir Scrubs istället!




Jag vill till Thailand

Är just nu hemma hos Steff har precis  druckit upp teat och kikat på gamla bilder på oss från grundskolan haha hur man såg ut klädstilen håret allt tur att man inte ser ut så längre!
Nu ska jag nog strax bege mig hemåt i mörkret men Jossan skulle ringa och jag hoppas hon ringer precis då.
Jag pratade om att åka till Thailand i Januari med det va i Februari det skulle vara då och jag hoppas Steff chef säger JA till att hon får semester och kan åka.

Dags att kila hem .




Bilden är när jag precis är hemkommen i från Thailand -07 bilden är inte den snyggaste men jag bjuder på denna !





Jag i hatt?

Galen kväll i går haha mer tänker jag faktiskt inte berätta!
 Nu snart ska jag kila ner till Steff och kika på Idol , träffar inte henne så ofta så det ska bli trevligt . Och varje gång man är hemma hos henne så har hon alltid ordnat något att äta så det blir spännande att se vad hon hittar på denna kväll .
Es tycker också jag ska skaffa mig en hatt?:O   vet inte riktigt om jag passar i hatt inte riktigt min stil med om man stylar sig så kanske det fungerar? får höra med tjejerna sen vad dom tycker haha. 

 Nu ska jag sätta på mig chill kläderna och kila ner till Steff.


 


              
                        Me & Es ♥


gästaaaar!

Tjaaa!

Nu blir de utgång igen me bitchen!
Hon kan inte vara utan sprit en ända dag :S hmm! måste hålla koll på henne...

ne, de där va inte sant :)

Vi ska bara ut och ha kul.. vi har de bra.. vi är lyckliga.. osv..

haha

xo Joss

Landat på Fridhemsplan

Då har vi landat på Fridhemsplan, Jossan håller  just nu på och fixar sig inför kvällen klockan är 20:49 och det är alltid bra att vara i tid haha , men hon ska fixa mitt hår senare så det kanske är bäst att börja tidigt .
 Nu började idol!



 ♥

Är i Salem

Då är jag hemma hos Jossan F .i Söderby i Salem , vi sitter och väntar på att Victor ska komma så att vi kan åka in till Fridhemsplan . Juste , det blev en kasse med  hem, det blev en beige / vit väst jätte fräsch! Så den ska jag ha på mig ute ikväll :)
Förvåna er inte om Jossan kommer att blogga senare !


 ♥

My new shoes

go förmiddag!
Har precis fixat i ordning mig ska snart kila till  tälje IGEN för att försöka få tag i chefen , jag ger mig inte jag ska ha mina pengar !!  ska också kila förbi Carro och Jenny i Tumba centrum där dom jobbar innan jag beger mig hemåt kanske blir någon kasse hem vem vet?! .  Ska också inviga mina  nya skor som jag köpte i lördags  iih :D

 Får hörs sen.



 ♥

WOW

wow jag fick i gång tvn! Men tyvärr finns de bara Talang 2008 att kolla på ingen höjdare men är lycklig över att den fungerar igen iaf! Nu säger jag nattinatt har nämligen en hel del att göra i morgon men vad jag ska göra skriver jag om  morgon bitti!


                         

 ♥


SKIT TV

Då börjar klockan bli elva och jag har försökt att få igång min idiotiska tv apparat i flera timmar men det funkar ju inte och JA jag har helt nya batterier i fjärrisen men att den ändå inte fungerar helt otroligt blir galen!!
 Nu ska ja kila ut till vardagsrummet o kolla om det finns program kvar att kika på både mina två program är ju slut för länge sen suck! hörs sen.



                                              
 ♥

Pack Söndag

Fredags va ute med Joss F. hon som gästbloggade hos mig i fredags kväll men ni visste väl innan vem hon va ? Klart ni gjorde hon kommer säkert komma igen! Vi hade iallfall galet kul men det har jag alltid med mina tjejer! Vi vaknade vid åtta pga av att joss skulle gå och jobba med nio så det var bara att dra sig upp ur soffan.
Igår mötte jag upp Erica för shopping inför maskeraden som hölls i går. Jag köpte mig ett par jätte fräscha pumps i från H&M som jag verkligen är helt kär i så sjukt snygga så det var mitt bästa köp i går. 


     





Men om vi ska återgå till maskeraden som hölls i går för Miranda som fyllde 21, kan bara säga att det va riktigt kul , alla hade olika masker några va fina andra va fula haha men det va meningen .
Idag annars kankse jag ska träffa David innan han går in i lumpen , hoppas på det!




  

  

  






Nu är de packning.

 ♥




Hemligt!

Hej hej!

Eftersom Sofie gör sig i ordning inför kvällen så passar jag på att smygblogga här hos henne :D

Idag har jag jobbat och fixat inför öppningen på mitt nya jobb som sker imorgon kl. 12.00 i Västermalmsgallerian. Kom gärna och säg hej :) Ni som har vart där senaste tiden har kanske sätt att det håller på att byggas nere vid tunnelbanan i gallerian, och det är där jag ska jobba hihi!
Efter det åkte jag till Skärholmens köpcentrum, där flög "shopping jävulen" in i mig och jag spårade ur, kom där ifrån med en hel del nya plagg :) kändes bra!
Efter det åkte jag hem till mina föräldrar i Salem där jag mötte upp sofie. Vi såg Idol och sen åkte vi hem till mig på Fridhemsplan och här är vi nu.

Men nu ska jag bege mig för bitchen vill ha SPRIT, ni får ha en supertrevlig kväll!!!!
Vi ska iaf bli jättefullaaaaaa :D

xoxo Jossan F


Work

Då ska man snart åka och jobba , bemaningen ringde mig för någon timme sedan så det är bara att ge sig iväg, men det ska faktiskt  bli roligt ,har inte jobbat hos denna brukare på jätte länge så.
Jag har komit unnerfund med att jag inte vill bli ssk , vet inte riktigt varför ?? vill egentligen göra något som jag har velat jobba med sen jag var liten men vad tänker jag inte säga än! 
Men vi får se jag kanske vill bli det senare genom åren . 



 ♥

Personligassistent åt madre.

Idag va man då personligassistent åt sin egna mamma pga av att  tidigare i dag gjorde mamma laser operation i ögonen och kan då inte se på några dagar så jag fick hjälpa henne med det hon inte klarade av , såg verkligen ut som stevie Wonder i solglasögonen som hon hade fått utav läkaren.
Senare var de bara hem och fixa middag till dom små damerna här hemma och det blev våfflor , jag är verkligen kung i köket haha blir alltid lika gott kankse ska satsa på kock? nja tror inte de..
Efter middagen var de bara att bege sig in till stan och hämta laddaren som jag glömde och lillskiten hängde och med in , hon tycker nämligen det är obehagligt att vara ensam hemma själv så ja det va bara att dra med henne in. Gu vad man ser konstiga saker när man går ute i mörkret hem saken är den att när  jag och Sarah skulle ta oss en genvägen hem så såg det ut som att det stod en kille/gubbe mitt i skogen så lite små scary ut så det va bara att vända och gå den långa vägen hem , men det är troligen en sten eller något eftersom både jag o syrran har dålig syn så haha men det såg iallfall ut som nått men de va säkert en sten eller något , man inbillar sig så mkt när det är mörkt ute  inte sant?

  Nu har jag iallafall laddat mobilen så nu lever den igen , tror att David har försökt ringa men lite svårt när den har varit avstängd, synd :(! Ja ringde iallfall upp honom men han ligger nog och sover eller är ute så vi får helt enkelt höras i morgon.
Juste jag fick tag i min brukare och lämnade dvd och oj vad hon blev lycklig haha aw. 

Nu är det tid att sova , i morgon ska jag möta Erica för att köpa mask till festen på Lördag! 
  
    










 


Vill ha min juni lön tack!

Kom nyss hem ifrån Josefine , hon skulle till jobbet och Es skulle hem till sig på Lidingö och gå ut med vovvarna!
Igår så  kikade vi på Idol  och hade de mysigt , hann också se på de där programmet kändisdjungeln som jag har börjat följa?! Hur som helst så ska jag träffa tjejerna i kväll med ,får aldrig nog av dem! Nu är det tid för dusch sen ringa Karin som har min Egypten film som jag ska ge till en av mina brukare som verkligen är helt såld på Egypten så snäll är jag.  Ska också träffa chefen, har fort inte fått min juni lön?? jag vet det låter konstigt men dom är som dom är där jag jobbar gaah!  

 



                                

 ♥

 

Mot Söderby

Kilade på bio med Ellan i går haha den människan är helt galen behöver inte säga mer haha :D  , men iaf såg vi The ugly truth en riktig se värd film för den som har just den humorn! Fick också träffa Markus ellans man eller jag träffade han på Mosebacke i sommras men fick en helt annan syn på honom då , men han är helt godkänd ellan!
Vaknade vid sisådär vid halv sjui morse av en orsak som bara vissa  vet varför , men känner mig inte lika orolig längre som jag gjorde i morse plus hela förmiddagen , men jag hoppas det lättar mer åt kvällen.. 
Karin kom också förbi en stund och ville jätte gärna spela Wii, haha vad kul man kan ha med ett tv spel haha där stod vi två som idioter och bara slängde runt med armarna i luften när vi skulle spela tennisen på wii haha.

Nu snart ska jag kila till mina tjejer i Söderby för somsagt så bor Jossan där nu i två hela veckor närmre mig toppen va !  Ska nu ta mig en dusch sen bege mig ditåt .


 




 ♥


Kvälls promenad med Jossan

Då har jag missat att uppdatera en massa igen , men jag hinner inte somsagt. Vart ska jag  börja??
Jo i onsdags kilade jag och Karin och åt middag på en ur mysig restaurang på söder minns inte riktigt vad den hette men den va helt godkänd , senare efter det kilade vi till snaps och tog några glas vin , en riktigt mysig kväll :)
Torsdagen tog mig i kragen och sprang en halv mil sen va de hem och ta sig en snabb dusch för sen möta David i stan , vi kilade till stureplan och satte oss på ett fik och pratade och hade det bara allmänt mysigt, åkte senare hem till mina lovely girls på fridhemsplan , det va meningen att vi skulle kika på film men vi struntade i det  och satt och snackade istället går ju lika bra de . David hämtade mig lite senare efter hans fotbolls match och begav oss hem till honom   Vi satt och kikade på film sen va de nattinatt för oss.

Fredag, vaknade vid sådär tio av att Josefine ringde mig och det va meningen att jag skulle vara med Es och Jossan på våran Bamse frukost , men david låg fort. och sov han bara somnade om när jag försökte få han att vara vaken men inte det han somnade om igen, men han va värd det , så jag hann aldrig till våran frukost men det blir nog fler sådana. Mötte senare tjejerna på Västermalms gallerian senare kilade vi hem till Josefine , och verkligen alla tre slocknade bara vi satte oss i soffan haha en liten powernap va de , sen va de bara att fixa i ordning oss för sen skulle vi hem till David och föra innan vi skulle vidare. Klockan gick och det var dags att kila hem till David ,  vi fick skjus utav Emil som skulle hämta katten hemma hos josefine som hon hade passat så det va ur skönt.
Vi hade sjukt kul när vi förade haha om jag ska kortfatta det hela , sen var det att packa ihop väskan och bege oss utåt! En mycket trevlig kväll.

Lördag , jag och jossan packade ihop lite av hennes saker pga av att hon skulle bo hos sina föräldrar med victor , hennes föräldrar är nämligen i Turkiet och har de  skönt!  så dom har huset för sig själva i två veckor. Så vid sju tiden hämtade jossan och Es mig och vi begav oss hem till tvillingarna. Trevlig kväll som alltid.

Söndag, jag tog med mig min lillasyster till gymmet för solning och lång promenad ,senare va de bara hem och städa och packa som vanligt för sen åka hem till pappa . Efter middagen mötte jag och Trazzel upp Jossan och singe och gick en kvälls promenad!
Nu ska jag nog ta mig en glass blev ovanligt sugen på de ??! 

 
 






 ♥

Middag med Karin

Då ska jag snart kila till bussen ska till söder och äta middag med Karin :)  ska bli mysigt.  så bye sålänge.









                                  

 

Thailand i januari?

Det är onsdag och sol perfekt att gå ut på promenad som jag tänkte göra , tänkte också kila ner till gymmet och sola OCH det viktigaste kila till mitt andra jobb . Fick ett sms utav steff tidigare i morse och frågade om vi skulle dra till Thailand den 11/ 1 :D  så i Januari kanske  jag sticker dit !
Ikväll skulle jag , jossan och Es äta middag och kika på idol men pga av en händelse  från jossans sida så tar vi det till helgen ;) 

 ♥

Min simson

Juste , fick en skiva med massa bilder på min vovve som är uppe i Norrland , gu vad man saknar honom.

       
       

Piercad igen

Då har man hål i naveln åter igen , känns verkligen toppen! Josefine blev mitt stöd haha gulle , men hon vågade titta när dem gjorde hållet i naveln skulle ja iaf aldrig våga men nu är den där iaf !
Annars har det väl inte hänt så speciellt mycket ikväll , eller pratade med D för en stund sen :)
ska väl ta och lägga mig under täcket och kika på Jordan rättsläkare nu tänkte jag, sov så gott!



 ♥
                      


Jossan är hemma

Sitte nu i Josefines lägenhet och väntar på att hon ska komma hem , hon har två timmars rast ifrån sin utbildning nu så kommer hon hem till mig och gör mig sällskap tycker jag låter som en toppen ide! Ska nog kila ner och köpa lunch börjar bli lite små hungrig .. Idag ska jag iaf göra  piercing i naveln ska bli riktigt nice , ser så naket ut utan något smycke i naveln haha.
nä ska vara social nu .


Mongo? Monjo?

Då har jag och Jossan varit och beställt tid för navel percing , hade ju hål i naveln förut men det blev världens infektion utav ett navel smycke så det blev som det blev , men ska nu göra ett nytt försök. Åt senare på pizzan gu va gott det kan vara ibland med pizza galet , men efterått känns det väl sisådär bra efter att man har ätit det ,men man måste unna sig någon gång right? nu ligger Jossan i sin säng och ser helt bakis ut fast tror det är mer av den stora pizzan hon åt utav haha , vi har också besök utav Emils katt Mongo som jag kallar den, men heter  egentligen Monjo , båda ligger i sängen ser helt slut körda ut haha. Nu ska jag klämma mig i mellan dom!

 ♥


Surströmmingen avklarad

Då har lukten i från surströmmingen försvunnit, luktade verkligen illa i hela huset! men jag va inte helt på G är helt trött i huvudet och hängi så var inte alls på topp. Men har nu tagit mig en alvedon och kikar just nu på en kriminal serie som verkligen är sämst så dåligt dubbat .  ska kika vidare.

 ♥

Surströmmings time

Motorcykel äventyret slutade med att jag fick ont i handlederna haha , jag höll i mig så hårt jag kunde runt Fredde han körde så sjukt fort men det va väldigt roligt haha. Kom hem packade väskan för sen åka hem till Josefine .  Vid ungeför elva tiden tog vi en taxi till Cafe Opera en  mycket trevlig kväll så kvällen vart lyckad!
Morgonen var väl mindre rolig haha  och stackars Es som skulle åka och jobba vid halv tio tiden usch det måste verkligen ha varit jobbigt hoppas att du hade en jätte bra dag på jobbet . Jag tog mig ur soffan och kilade ner och handlade frukost till mig och Josefine som inte mådde så bra stackarn haha. Efter en god frukost tog vi bilen till Ikea och kikade runt lite finns så mycket man vill ha när man går runt där inte sant?  Nu ska jag städa som vanligt packa i hop mina saker för sen är det hemfärd  till mamma där väntas sur strömming usch så vid sex tiden kommer hela tjocka släkten.  Nu är de tid för städning.

 
                                         
                                         Me & Sofie Sandström
                                            

 ♥            


I`m ready!

                                      Let`s Go!

                                     

 ♥

Sofie goes Motorcykel

Då har jag varit och mött Tommy , ska låna hans motorcykel hjälm, vi tre tiden ska jag åka lite motorcykel med broder Fredde andra gången jag gör det men det va flera år sedan jag gjorde det så det ska bli intressant och kul haha! så ska sätta på mig skinnjackan nu sen kila ut , hej och bye!

 ♥

svårt att somna om

Blev nyss väckt av ett tel samtal och kan inte somna om verkligen jätte jobbigt  .. Får väl kikade lite på tv sen förska somna om , om det nu går!

 ♥


film time

Ligger just nu och kikar på filmen The Duchess med Keira knightley , den verkar vara helt okej än så länge . ska kolla viadre på fimen nu .


                        
 ♥

"Hämtat hon den lilla"

Nu har man hämtat lillen hon va mycket hesare än mig i rösten hon lät som en tant som har rökt i 40 år haha, men vi kilade ner till Henric och fikade lite för sen skjusade han hem oss. Sarah ligger just nu och sover hon har varit uppe hela natten så hon är ganska så trött , så senare kilar vi och handlar middag tror att de blir tacos ?? 

 ♥


Rösten är borta

Vaknade för sisådär en timma sedan med världens hals ont och rösten har försvunnit , jag försöker så gott jag kan att  kunna prata men får bara fram några enstaka ord . Idag ska ja kila till Björkhaga och möta lillen som har varit på körläger ett dygn. Gu` va vad man saknar dom lägrern !  Kilar sedan hem till henric som ska skjusa hem oss , sarah har tydligen packat en väska för två veckor så stackars henric måste skjusa hem oss.
Ska också svänga förbi gamla jobbet och prata om tider där . Ska ta mig en värk tablett nu sen försöka komma upp ur sängen. 

                                
 
 ♥


Kvälls mys

Va jag är dålig på att uppdatera , men har gjort så mycket så att jag inte har hunnit att skriva något!
Iallfall så gick jag och Josefine + lilla vovven ut på en promenad ikväll, perfekt väder att gå ut på , vi gick senare hem till mig och kikade på idol , haha alla hundar verkligen gillar pappsen förstår inte hur kan bär sig åt . när jag skulle hälsa på Jossans hund så fick jag diss medans pappa fick tvärtemot haha.
Har också fått jätte ont i halsen som kommer lite då och då , vill inte bli sjuk!
Tid att sova.


 

 ♥

Fika med Miranda

Nu har jag hunnit med en jogging tur, ska nämligen kila in till stan och fika med Miranda om en stund :) 
Har inte så mycket att skriva , dagen har bara börjat så !

 

 
 ♥




                  

090906

Gårdagen bestod utav film mys med tjejerna och de blev filmen " The lazarus project"  en till film som är värd att se . Vaknade för en stund sen här hemma hos Josefine , jag känner mig ganska seg i dag, iof det är söndag brukar oftast vara en seg dag då. Måste hem och städa och fixa innan jag åker hem till pappen senare i kväll .
Nu är det tid för frukost.



                            

 ♥


Fest fredag

åt middag på fridays med tjejerna och Linus , senare kilade vi till bion och det blev " sommaren med Göran" en riktigt bra film haha :D . Nu håller vi just på och fixar i ordning oss , jag och jossan shoppade oss en var sin klänning i dag som vi tänkte ha på oss ikväll riktigt fräscha !
 Nu är de time för att dricka upp shoten som jag fick utav Es . 

 ♥
                     
 


bio o middag

Nu har jag fixat mig och packat väskan , ska på bio och middag med tjejerna i kväll :) Hörs senare  måste rusa!

 ♥


Sevärd

Filmen va riktigt bra " The accidental husband"  en film som är värd att se! Nu ska vi nog snart sova i think, vi har en lång dag framför oss i morgon! 


                        



film mös

Nu har vi varit och handlat lite smått och gott till filmen och är nu redo för movie time!

 ♥


Hem till bitchen

Nu har jag varit hemma i Tumba några timmar somnade faktiskt på soffan riktigt skönt, om en timma kilar jag hem till  Josefine F. igen och ska kika på film och ha en lugn kväll bara:)  Hon ska också få hjälpa mig och visa mig hur man för över pengar till kontot på internet , har precis lärt mig betalnings dosan jag fick utav Nordea förra veckan ett stort PLUS till den ! måste fixa  lite innan jag ska hem till  bitchen , hörs senare.

 ♥

 


S&J gör stan

Då ska jag och Josefine snart bege oss ner till stan och kika runt lite , ha en bra förmiddag!

 ♥


Förfest

Utgång nu, in i dimman! vi ses i skuggan

 

  ♥




Bukowskis

Vi kom nyss hem i från Bukowskis Vip visningen riktigt trevligt! Just nu lagar Jossan och Therese middag till oss tre, jag fick möjligheten att göra dressingen som Es tyckte skulle vara krångligt att göra haha gulle.  
 Det ska bli köttbiffar med sallad kommer att  bli riktigt gott , man kan faktiskt ta bort potatisen och ha sallad det är verkligen toppen! Jossan gav mig precis en drink , och ska nu göra dressingen, hörs senare.

 ♥


Cv

Äntligen fungerar det att komma in på bloggen ! Iallfall va med Karin på Ikea , det va meningen att vi skulle lämna in våra Cv där men lite svårt att unvika alla saker som finns där så Karin kom ut i från Ikea med en kasse medans jag va tomhänt :O  ,  men våra cv försvann i andra butiker så , fast jag har ett jobb sen innan så kan man alltid ha ett extra  jobb!?  så Karin vi får hoppas nu! 
Nu har jag rensat ur garderoben för 100 gången men lillen fick med sig  hälften av kläderna som hon ville ha som jag dock inte använder så why not. så nu ser det iallfall normalt ut i min garderob! 

Kikar nu också på en massa bilder som Bea tog på min student som jag inte har sätt tidigare , vilken dag det va, man längtar tillbaka.  ska visa några pics.



            
             
             
             
             

RSS 2.0