Julafton 2010





iPod update söder

Nu har vi vaknat till liv här på söder , Teddy sov på sten golvet Carro kom nyss in och la sig på sten golvet vad är de med dem? haha . Ska snart kila iväg och handla mat! Men det var en riktigt rolig kväll i går!

iPod update steff's flytt

God jul! Hade en riktigt mysig julafton med familjen & stora tjocka släkten! Nu sitter jag hos min kära vän steff som håller på att packa inför flytten till Tyskland i morgon, usch har nästan lust att börja gråta haha, nej men det är sorgligt men jag kommer självklart att hälsa på henne. Ska snart dra mig hem till Maria på söder , hörs i stan!

Oartighet

Sitter nu i Ellan och Dannes nya fina lägenhet med en varsin kopp med cappuccino , lusse bullarna försvann ganska snabbt i från fatet men jag börjar tröttna lite på bullarna har ätit en hel del haha. Vi gick och åt buffe på kina restaurangen ellan spottade ut maten " jag tänkte äta upp vårullen för att vara trevlig" men det gick inte utan oartiga ellan gick och hämtade papper och spottade ut maten oförskämda unge! ska ta och dricka upp kaffet och snacka lite skit.

Långt bort ifrån mig

Utgång i går med mina finisar Jessie och Olivia en lyckad och rolig kväll! i dag blir det " hej då" kalas för min kära stefanie som flyttar i från mig den 26 December!! Ja, ni läste själva hon flyttar i från mig i ett helt år inte alls okej! Efter det blir det utgång för hela slanten med mina damer Musu och Tessan , kommer att bli grymt!

Wish me luck

Jobbade min första arbets dag i går jag trivs redan där, trevliga människor , chefen är komiker allt verkar så bra! ska dra mig nu till bussen wish me luck!

Min fin fina dator

Sitter nu vid min nylagade fin fina dator som fungerar bättre än någonsin! Nu har jag har varit i stan och shoppat julklappar och lite till mig själv ( säg någon som inte gör det när man ska köpa julklappar ) och jag har nu bara tre klappar kvar att inhandla sen är det äntligen klart! I morgon ska jag börja på mitt nya jobb ska bli riktigt spännande och kul! Så skönt att min dator är klar har känts lite naket utan den eller hur man ska uttrycka sig haha.

iPod update julklappar

Är precis nyvaken ska åka så tidigt som möjligt och köpa julklappar innan alla andra kommer haha. Vid två tiden blir det fika med jossan & Tessan. Blir mer uppdatering i kväll!

iPod update

På något konstigt sätt kan jag inte lägga in bilder på bloggen? Alla symboler är försvunna , har ingenaning hur dem försvann antagligen har jag tryckt på någon knapp?! kanske kommer tillbaka någon dag , tycker det är så tråkigt när det bara står en massa text. Det löser sig.

Lucky little girl

Jag fick jobbet!!! Lucky lucky girl!!

iPod update

Nu i veckan måste jag köpa julklapparna , är klar med 1. Julklapp av hundra så jag måste sätta igång! I veckan blir det julbord med Tessan & jossan kommer bli jätte mysigt.

iPod update Lucia

Det är den 13 december och det är Lucia. "M" åkte för en stund sen till jobbet lagom trött , medans jag ligger kvar i min varma Goa säng. Idag får jag beskedet om jag får jobbet!! Är lite nervös faktiskt! Tänkte sova vidare en stund.

iPod update

Igår var jag på årets första julbord i stan med familjen Holgersson-gunke , detta julbord är inte som vanliga julbord utan med skaldjur gott gott gott! Ikväll har syster julkonsert i stan och klart jag är på plats. Ska kolla klart på Harry Potter filmen sen börja med veckans höjdpunkt städningen. Och senare ikväll kommer "M" förbi.

Fredag hela veckan

Det har gått en hel vecka sedan jag uppdaterade vad har hänt i veckan? I fredags för en vecka sedan fyllde kära olivia år så det var kalas och såklart var det ett tema och temat var att man skulle klä ut sig till något som började på bokstaven "O" , jag var ostbåge,Oliva Osthyvel,Jessie Orkan! En riktig roligt kväll! På lördagen var det middag hemma hos Jessie med tjejerna sen utgång för att fira Olivia en gång till bara vi tjejer , kvällen var helt crazy kan börja med att säga att vi åkte limo till stället där vi skulle fira olivia på men vad som hände senare stannar hos oss! Snart ska jag träffa Olivia & jessie så ha en bra fredag.

Kryssning bokad!

Jessie har nu bokat kryssning, och denna gång får vi med oss sara och Angelica. Men det kommer att bli grymt! Jag har idag varit hundvakt till Trazzel, mer har det inte hänt, får höras mer åt kvällen!

iPod update

Jag är så stolt att jag har äntligen fixat att jag kan blogga genom min iPod , fast jag inte är så spec teknisk av mig så fixade jag detta själv efter 1 års fundering (!) . Ska snart ut i kylan!

iPod premiär update

Jag gör nu premiär med att blogga ifrån min iPod! Eftersom jag inte är som alla andra som har en iPhone 4. Så får jag nöja mig med att uppdatera ifrån min iPod. Det blev ingen träning i dag surt har jobbat nu i veckan så att jag har tyvärr inte hunnit! Jag hoppas nu att detta inlägg kan publiceras.

RSS 2.0