[ 3 ]

Festen i går vart lyckad .  Men om en stund åker jag till Nacka och fixar mina naglar , får skjus dit så att man slipper åka kommunalt som  tar 1 h och 18 min !

 ♥

                        


[ 4 days ]

Då är det lördag och nu är det bara fyra dagar kvar till studenten !  Vid två tiden beger jag mig iväg hem till Deborah för sen vid fyra kilar vi och fixar  inför student festen som är i kväll !

  ♥

Mottagning

Mottagningen vart jätte bra och än är den inte slut! Ska snart på Tumbas skiva kommer att  bli toppen!

 ♥

livs glädje!

skratt och tårar och framförallt glädje var det när dem sprang ut!  Jag själv fick tårar i ögonen när Moa sprang ut haha , men det var verkligen härligt att se dem så glada!  Synd att man inte hittade alla studenter som man ville gratta , det var så fruktansvärt mycket folk , men få helt enkelt gratta dem på ett  eller annat sätt. :)
 Vid halv fem kommer alla gäster det kommer bli toppen bra!  

 ♥

                 


Tumbas utspring!

Kom hem i från skolan för en stund sen , träffade broder och vi lunchde lite snabbt i centrum . Snart ska man kila och fixa sig inför Tumba gymnasiums student utspring!   Blev lite avis i morse när Moa hade champagn frukost hemma hos oss , men det är nu  bara fem dagar kvar ,då är det  äntigen vi i Tullinge Gymnasiums tur! 


 
 

klippning och färgning

Åkte til Södertälje med min käre kompanjon Ellan i dag  , och har nu äntligen klippt  mig och färgat håret! Hade ju nämligen inte klippt mig sen jag och Karin var hos frissan i Oktober -08 , och inte färgat håret sen Sara J. gjorde det på mig  i julas så det va nog dags för mig att göra det och det blev faktiskt bra , lite ovant med färgat hår igen , men det blev ändå helt okej!
 Imorgon tar Tumba Gymnasium studenten och här hemma har vi en väldigt nervös Moa som bara väntar inför morgon dagen , men så ska det vara !

 ♥

                            


Release fest - The events

Då ska man snart bege sig till release festen som brorsans och hans band ska ha ! Eftersom inte Ellan kunde följa med så frågade jag lilla Karin , och det blev ett ja direkt!  så om ca en timme kilar vi i väg !

 ♥



                  

Skiva skiva skiva

Då är det snart time för att fixa i ordning sig för skivan , ska möta Ellan och Damla i centrum för sen åker vi in ! Kvällens outfit blir en svart klänning med svarta pumps till , bilder i från kvällen kommer senare!

 Ha en bra torsdag!

       ♥

våran tur!

Då är det bestämt att på tisdag så kilar jag och Karin in till stan och fixar våra naglar inför studenten och jag ska klippa mig samtidigt så det blir perfekt! Blir väl en fika mellan också.  ska strax kila till Vårsta och hämta mitt lägg som jag tappade hemma hos Emil , sen åka tillbaka igen och fixa mig för sen i kväll är de skiva! kommer nog bli toppen !

 ♥
 

15 timmars klipp o fix

Projekt filmen blev klar klockan 06:00 i morse , så hela kvällen/natten har man suttit i Älvsjö och klippt o fixat , kom hem vid 07:30 i morse så jag är ganska så trött! haha men filmen blev iallafall bra :D 
 Så nu är det hej då med hela projektarbetet !
  ♥


Jätte spindel

Innan jag gick och la mig i går kväll så fick jag besök av världens jätte spindel och jag som har en jätte fobi för spindlar blev inte så speciellt glad , så för mig tog det några minuter att komma i säng haha, men överraskande nog så fick jag ut den( ej levande ) ur mitt rum , sen kunde jag äntligen sova vidare ! 
  Denna tisdag blir lång , ska hem till Adde G. och klippa ihop det sista på projektfilmen direkt efter skolan så kommer väl vara hemma vid nio tiden .  

 Ni får ha en bra tisdag.

      ♥


                              


sönder stressad!

Då va man tillbaka i bloggandet , har inte haft tillgång till någon dator på hela veckan , men nu har jag en och nu ska det bli ändring . 
 Hade svenska prov i dag om fyra författare och det gick hyfsat bra , men är verkligen sönder stressad !! i morgon har vi två prov  först på naturen OCH social omsorg sen har jag en teckenspråks film som ska in i morgon ! har verkligen ingen lust med mera prov nu får det räcka! 
 Ska nu fixa till lite i rummet sen sätta i gång med pluggandet .

 ♥


                               


crazy night

Ännu en lyckad kväll !  Allt var verkligen toppen :D
 
Hade första teori lektionen på körskolan i dag , och att sitta och lyssna på samma ämne i fyra timmar kanske inte var det mest aktuella , men jag vill bara ha körkortet ! Men jag står ut.  Nu i kväll är det work work , sen kanske en  kvälls promenad med stefanie senare mot kvällen .

 
 


crazy

hej hopp nu är det galet värre hära, utgång för hela slanten och vi är så sjukt snygga :D
inte att leka med :D
sofie är THE BABE!
/ Norpan

Lyckad

En grymt rolig kväll i går , sjödals skiva vart verkligen lyckad!!  Och stackars lilla Ellan som hade så fruktansvärt ont i sina fötter påväg till bussen , hon vägrade att ta av sig skorna haha men jag tror hon får vila dem lite nu på förmiddan för sen i kväll kommer hon över  sen blir det 20 års fest :D 
 Madre kom nyss hem efter att ha gått nån jätte lång tävlings promenad runda i stan så ska kila ner till henne och höra hur det gick ! 

 ♥


Huddinge trip

Nu har jag komit hem efter ett åkande runt Huddinge , åkte bla till Steffies jobb för att hämta biljetter till deras skiva som är i morgon :D kommer bli grymt!  Nu ska jag lägga in lite bilder i från kameran sen skriva det sista för projekarbetet!
  Hörs.

 ♥

.

Sitter nu hemma hos mig i Uttran , och  har 100 saker att tänka på blir helt galen !! vill bara att allt ska vara slut hej då , haha är så trött på allt ! Men det är nu bara 28 dagar kvar till studenten sen bye bye!  
 
 ♥


Kaka med chocklad

Det hela började med att jag köpte kakor till lunch för att jag åt ingen lunch  i dag pga av att vi började 12.00 så vart jag så fruktansvärt hungrig så jag köpte det kakor , och med det så satt jag , Sandra o Kattis    höll på hela bussresan till Alby " kakor med chocklad , kakakaka , någon som vill ha kakakaka?!  " låter kanske inte så spec roligt för er som läser men för oss tre var det verkligen fånigt roligt haha!  
vi hade nämligen projekt filmning i Alby och hemma hos Sandra idag  och filmen  kommer bli ur bra, ska få lite hjälp av farbror att fixa till den så den bli riktigt bra haha.  
 
 Godnatt!
    ♥
 


Harry B James

 Jag , Erica, Miranda och Linda  kilade iväg på Broders spelning på Harry B James i går , och det va en riktigt bra spelning som alltid !  Vet inte riktigt vad jag ska säga om stället , lite annorlunda... men förutom det var de ju trevligt haha. 
 Nu har jag också solat och fått lite färg på kroppen , topp!

  ♥
 


                      

                    

                      


RSS 2.0