Årets första

Har nu ätit mig årets första semla dock var grädden för söt så det var inge mumsigt men mandelmassan det är en riktigt höjdare hos mig mums! Jobbet gick strålande jobbade med Lena vi har lika roligt som alltid haha. Jag jobbade somsagt med Josefine i går och hon berättade för mig att hon o Felix anordnade en sommar fest för alla som var timvikarier och det vart en massa folk i från jobbet , så eftersom Felix  har börjat plugga i Lund så tar jag över hans plats så i sommar är det party!
Nu är det en jobb dag kvar sen är jag äntligen ledig , nu börjar Wallander igen , godnatt för ikväll.

                      


  

End

Orkar egentligen inte skriva de jag hade tänkt att skriva är för trött för de så jag tar det i morgon istället..


All day

Då är de snart dags att kila till bussen och ska jobba hel dag slutar 19:45 ikväll kommer att jobba med Lena dag  o Josefine kväll så att det kommer nog bli toppen hinner inte blogga mer i dag kommer att ha fullt upp!


                                                        


Online nu!?

Loggade nyss in på msn och såg att de var en hel del som var online ?! Vad gör ni inne det är löne helg jag har iallfall en andledning till varför jag ej kan parta och att hela min helg är förstörd ut med er människor haha skulle inte sitta inne en minut nu om jag vore er , jag  skulle redan börja dansa på bardisken nu haha .
så jobb narkomanen ska nu sova jag börjar 8.15 i morgon bitti så måste soova jag tror nog att jag ska se en film innan jag somnar måste ju hitta på någoting  det är fredag!



. Godnattgodnatt.




                                


Min lön

ojojoj de va jobbigt att gå upp halv elva nu i morse blä blä , jag gick in på sl`s hemsida och såg att en massa bussar och tåg som kommer att bli föresenade osv jag hoppas jag slipper det speciellt nu när man ska jobba har ingen tålamod till sånt haha annars så är humöret på , fick ett brev hem i från mitt jobb om hur mycket man har fått i lön och sånt ni vet och det fattas 1700 kr !! Samma visa som förra månaden då fattades de 400 kr så det kommer väl bli en vana till den löne ansvarige att jag ringer varje månad och klagar om min lön men de är ju egentligen inte mitt problem så , gått rykten om att de har varit strul med allas löner men borde man inte då ta tag  i de hela och göra situationen bättre hm..?!  nåväl min madre får kolla upp de där sen är de dags att ringa löne kontoret ..

måste fixa mig klart sen bege mig till jobbet vill börja fort så att tiden går snabbare kommer vara hemma vid halv elva i kväll !

B-SERIE

Nu ska jag sleepa på riktigt klockan är halv tre och jag är vaken inge bra ide , vilka tråkiga och löjliga program de går på nätterna haha bla med Henrics look a like David Hasselhoff som räddar en massa  blondiner och kör bil vilken mupp en riktig boring B serie den kan inte fått bra kritik haha usch.

. Tyst o god natt!. 


                       


Over

Om en halv timma är min lediga dag över nu är de bara jobb ända till måndag hur ska jag orka?! hela min helg är förstörd och det är jag inte så speciellt glad över har också fått tacka nej till en mängd festligheter!
 hursomhelst så har jag spenderat min lediga dag med Jessie :D vi tog en fika på Stureplan riktigt mysigt cafe, på vägen hem pratade vi båda om att åka iväg till usa ett år och jobba hur bra låter inte de :D så vi ska kolla på de wiiie jag vill jag vill!  sså nu kankse man ska försöka sova jobbar kväll i morgon så sovmorgon får jag allt skönt efter  en ledig dag .

.natt.


sova.sova.sova

sova.sova.sova.sova.sova.sova det är väl de enda mina hjärna vill just nu och som upprepas hela tiden .. vill verkligen inte gå upp känner mig på lite dåligt morgon humör också sovit på fel sida i natt? Iguess so.
ska äta upp min fantastiska macka som jag har brett själv och har lagt en ost bit på  jag kanske ska bli kock woow ??! sofie goes kock eller kanske inte .. nu är jag bara flummig har inge mer att skriva än att jag är trött och ögonen sitter i kors. Godmorgon.

S&J Goes Thai

Nu är de en timma kvar till lönen kommer jag blir rik! Äntligen kan jag leva igen wiiioo..
 men den bästa nyheten som jag fick i dag är att Jossan kommer till THAI :D hur galet är inte de blev super glad när jag fick höra det galet galet!
nu i morgon börjar jag 7 hemsk tid jag vet men sen är jag ledig en dag!


My dad is the best

Äntligen har man fått  sova ut eller ja sova o sova !? men dagen kommer förhoppningsvis gå snabbt ..
ooops dags att kila padre är redan utanför så bra som jag har får ja skjus in till jobbet bra pappa va!


Jobb narkoman again

Jag kan inte blogga så speciellt mycket nu under veckan pga att datan hemma hos mamma är sönder jag har försökt att skriva ifrån min ipod men det går tyvärr inte så passar på nu , denna vecka som kommer är hemsk jobbar alla dagar förutom torsdag jag har inge liv just nu ..  men om 2 veckor är de lugnt igen så att kan jag leva igen haha .

Jag saknar Joss o Es i massor träffar inte dom så mycket pga  jobbet verkligen ,jätte tråkigt!! inte okej..
  vi kommer att ta igen det när detta är över och innan jag sticker kommer vara borta i från dem+Jessie i 2 månader , men jag hoppas hoppas hoppas Jossan kommer ner till Thai skulle vara hur kul som helst :D

imorgon börjar jag 8.15 ska bli jätte skönt får sova ut lite mer brukar annars gå upp halv fem svider ordentligt den tiden ..

kollade runt på datan lite och hittade den första fest bilden på mig och ellan haha!


   

Alltid kul med dom bilderna haha. go natt för mig ska ringa ett samtal innan jag slocknar night.

Händelserik söndag

Om man ska kortfatta min händelserika söndag ..

Vakna.äta.ringa.städa.tvätta.packa. hem till madre. 

så där har ni min spännande söndag jäj ..

 

 


Happy Happy

Jag ska till Thailand som ni vet men i går så fick jag reda på att Jossan kanske ska komma ner en vecka till mig :D galet jag är happy happy! jag hoppas verkligen hon får ledigt utav sin chef håller tummarna sten hårt!
Men nu börjar det att närma sig mer och mer till Thailand både jag och Steff jobbar heltid så pengarna kommer bara rulla in på våra konton när vi är där nere haha längtar galet!



 


Katastrof

Crazy arbetsdag!  det va katastrof  ingen annan än jag fick dela ut medicinerna för dem andra som jag jobbade m inte fick!? så där fick jag jobba sönder mig slutade vid ett tiden de var verkligen så skönt att sluta då efter all röra! Har aldrig varit med om en liknande arbetsdag haha så jag är med stora bokstäver TRÖTT !

.Jag är trött ska sova .



                      

 


Min morgon

vakna .snooza.äta.fixa.tunnelbana.gå.jobbet.  Där har ni min underbara morgon nu är det jobb till 13.00 !


Alltid problem

Slutade vid åtta i kväll ur skönt ,min telefon fungerar inte den ska förhoppningsvis funka i morgon , att det alltid ska vara problem med min telefon den här gången så gick sim kortet sönder så får det i morgon ..
 tänkte sova nu så att jag orkar gå upp i morgon börjar 7.00 ...


Jobbigt att vara Poppis

Mina arbets kollegor hade verkligen saknat mig på jobbet haha  " det va länge sen du jobbade ! "  Hej vart har du varit ?! "  Vi jobbar helgen eller hur?!  här var man poppis har varit borta en vecka och var redan saknad haha .  Nej nu är jag hungrig.

Puss

Godnatt har faktiskt inget speciellt att skriva , puss.

Heltids jobb here we go!

Då är det snart dags att börja röra sig till jobbet är inte så taggad men jag behöver pengarna till Thailand så i fyra veckor kommer jag vara en arbetsnarkoman segt men jaja hoppas att det går fort !! måste rusa nu , jag hoppas steff hoppar på samma tåg som mig hem ikväll så att man får lite sällis det sitter aldrig fel.


Svaret

Saken är den att  mitt månads kort gick ut när jag va i Åre så jag hade lite svårt att komma någonstans i dag så jag åkte in tidigare med pappa som skulle till jobbet eller om de va rotary ?  men nu har jag fått en bussremsa som ska räcka för denna vecka iaf  så jobbet here I come.. 
 Jag skulle egentligen kunna köpa ett helt års kort nu men känner ändå att det är lite onödigt när jag ändå ska till Thailand snart ?!  galet va?!:D  ska slänga i mig lite lunch sen till jobbet !

What?!

Vad gör jag uppe nu? jag kan sova till elva om jag vill?! är det något speciellt jag ska göra?  fundera på det ni!

                      

ÅRE 2010

Vilken  grym vecka vi har haft!  Allt har bara varit perfekt non stop hela veckan , nästa år blir det Åre igen Iguess :D längtar redan tillbaka ville verkligen inte dra därifrån!

 Bästa veckan 2010 kan inte starta bättre! 


 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
  
  
  
  
 

 


Champagnen är öppnad

Sista kvällen i Åre nu och champagnen är öppnad  snart är det dags att gå in i dimman!

Ha en super lördag!

Bästa AFTER SKII

Absolut den roligaste After skiin :D haha dans dans live band hela köret! I kväll är det sista  utgången här i Åre så ska champagnen öppnas kommer bli grymt bra! Nu ska jag gå till duschen !

AFTER SKII

haha det va meningen att vi tjejer skulle stanna hemma i går kväll men inte vi drog ut och hade de grymt roligt haha massa dans och drinkar :D I dag var de tyvärr sista skiddagen jätte jätte tråkigt!! men om en timma drar alla på after skii där ska vi möta upp nyköpning gänget kommer bli grymt :D
 Vissa har det bra!


DÖD

Jag är så sjukt trött haha ögonen känns ihop klistrade skulle kunna gå och dö haha men vädret i dag är ingen höjdare dimmit och vind men det hindrar inte oss för skidbacken , efter backen blir det lite shopping med brudarna ska köpa den där tröjan som jag såg i går , nu ska jag våldta jossan o es


Pillerill

Läkar besöket gick toppen de va inte så farligt som jag trodde har fått piller rill nu så det ska försvinna efter två veckor ! Shoppade också lite i dag rätt skönt att gå runt i Åre torg själv och kika runt lite hittade också ett linne på vero moda som jag ska köpa i morgon så snygg ..  ska nu ta mig ett glas vin och umgås med gänget


Läkar besök

Det kommer att vara en lika toppen dag som i går men jag får inte åka pga att jag ska till läkaren hur kul är det?!  De har också blivit fel på mobilen så jag måste till en mobil affär .. jippe..  men det är -20 grader ute så de är ganska skönt att vara innomhus då haha.
 Men hursomhelst så var gårdagen en riktig galen kväll haha behöver inte säga mer.


GALEN KVÄLL

Vilken galen galen galen kväll det var i går haha verkligen en äventyrlig kväll !  Behöver inte säga mer.
 I morgon kilar jag till läkaren har fått konstiga utslag på armarna så det blir ingen skidåkning för mig i morgon!!


BLAAAAA bLALALLALAAAA :D ööööhhöhöhöh / Jossan


Nu ska vi dra ut


Inte socialt

Lika skön dag som alltid ,  solen skiner och allt är bra ! Jossan o victor sitter och är osociala med deras iphones .. jag ska nog inte skaffa en iphone då kommer jag förmodligen bli lika osocial inte okej!?


Mat ångest

Har beslut ångest om vad man ska laga till middag ?! hm.. är iof inte så jätte hungrig men man måste få i sig energin som man har förlorat nu under dagen , nu väntar duschen!


               

Hello Åre

Då var den första skidagen ávklarad vilken härlig dag solen lyste och det var -5 grader så en riktig toppen dag , men har världens värk i tårna men det är bara förtillfälligt  det går nog över under natten I guess.. 
 Då ska jag snart basta med Jossan ska bli riktigt nice så vi har det lyxigt här i Åre ..

                          
             


ÅRE ÅRE

ÅRE ÅRE ÅRE  nu är vi äntligen framme efter en kall resa hit jag menar då att i våran hytt var det 12 grader varmt jag sov med filt och jacka inte okej alls så där låg vi alla  och frös men annars är allt toppen så nu om en stund kilar jag o brudarna ut :D , sen i morgon är det äntligen dags för backarna !!


Dagens överraskning

Therese fick sig en överraskning när jag kom för en stund sen haha jag plingade som en idiot på dörrklockan och hon öppnade som en liten tant ni vet öppnar sådär på glänt haha morgon pigg och glad fick hon sig en trevlig överraskning!  Om en liten stund är de dags för jobb till nio inte taggad alls för det usch ångrar djupt att jag tackade ja till det ... jaja bara att bita i hop och jobba suck!
Ska vara social med Therese nu och prata lite om Åre

Iglo var det

Det är som att leva i en iglo nu när jag kollade på termometern visar den 11,6 grader inne och ute -18 ..
 så det var rätt kämpigt att komma upp nu på morgonen pga att det är så kallt överallt men det jag är glad för är att det är sol ute .
Vid halv elva tiden blir jag hämtat och in skjusad med resten utav packningen in till stan  ska överraska Therese som förhoppningsvis ligger och sover mohaha.  nej ska ner till källaren och försöka hitta mina varma skor kan tyvärr inte ha mina vita snygga skor uppe i åre :(  blir för kallt !


Sova i Iglo?

Det va 15,1 grader i huset nu när jag kom ner  till undervåningen för att ladda datorn inget fungerar uppe hos mig jo taklampan men annars inget,  usch va kallt det är , de är något  i el systemet grejs som har gått sönder så här bor vi tre i en iglo men i mitt rum var det iaf relativt varmt som tur är ! ska försöka sova nu ska upp halv nio då får vi se hur många grader det kan vara då vill helst inte veta henric tippade på 12 grader i morgon bitti fun.. jag laddar då med varm chocklad iallafall.


Helt klar

Packningen är helt klar nu så imorgon väntas bara jobb till 21:15 sen är det time längtar !!  ska kika lite på vänner med M o H innan jag sover är inte så spec trött..


Therese är crazy

nu är mina damer här :D haha therese tar för sig som vanligt tror hon liksom bor här hemma inte okej! vi planerar lite inför Åre i morgon kommer bli galet bra :D Therese sitter och är jätte osocial med sin mobil hon smsar med någon nisse ?!  haha crazy name jaja .. nu ska vi planera vidare lets go!

Halvan

Då fungerar  inte halva delen utav huset , det är såhär att elen har gått så nu är Miranda och Henric påväg till donken och ska köpa mat därifrån usch gillar inte macdonalds .. men ibland får man äta sånt man inte gillar . Nu har jag packat klart väskan Jossan kommer till mig efter jobbet:D och jag slipper också åka med packningen kommunalt i morgon för det hade aldrig gått det är för tungt att bära men nu är jag taggad för Åre!
 nu kom dom hem så nu är de mat!


Packning pågår

Så nu börjar packningen bli klar men inte riktigt än har en del saker kvar men hur ska jag kunna bära hela packningen in till stan i morgon ?! de är den största frågan det kommer att bli jätte tungt men jag hoppas Jossan kommer ikväll så kan vi hjälpas åt vore great!

Planering tack

I går vad gjorde man? verkligen ingenting hur skönt som helst va bara hemma med Miranda o Brorsan hela dagen packade lite smått till Åre men annars så inge speciellt! Vad ska man göra i dag ?! Ja packa är väl de första allternativet sen kommer också Jessie senare i dag :D  och vet ni vad senare på kvällen vid nio tiden så kanske Josefine  kommer till moi :D då ska vi planera lite inför Åre och girltalka som man alltid gör right? haha, så nu ska jag försöka dra mig upp sen kolla om Miranda är hemma eller i skolan eftersom hon är sjuk så kankse hon är hemma.. hoppas de.
måste också planera hela packningen i dag också ..


Therese`s birhday


                      
                      Grattis till värlens bästa Therese ♥ love u.

Enjoy

Har precis avklarat Wii , GH  o singstar med Miranda fick spö denna gång.. hur som helst så har jag fått upp bilderna i från nyår så jag tänkte lägg upp några utav bilderna behöver inte säga mer än enjoy haha. 

   
  
  
   
  
  
  
  
  
  
  
  
   
  

 



  


planering

Träffade O i går jätte trevligt tog ett glas vin på Berns och hade det bara allmänt trevligt hela kvällen. 
 Vid nio tiden begav jag mig hem till steff och planerade lite inför Thailand och kom fram till bra ställen där vi ska börja nu är det bara tio veckor kvar sen bye bye sverige galet!
nu snart ska jag bege mig in till stan ska kika runt lite nu inför Åre resan kommer att bli grymt roligt .
 Och Jossan good luck ikväll haha!


SÅ SKA DET VA

Jag är ledig nu är två veckor :D jag är trött nu ska soova för i morgon är jag ledig!

Men mitt plan?

Detta var nog den segaste jobb dagen ever trodde aldrig jag  skulle få komma hem ... men i morgon är det en ny dag och ja som trodde jag skulle få jobba på mitt favorit plan i dag men inte de utan jag fick gå tillbaka till mitt gamla plan i dag blev faktiskt rätt irreterad på det! så vi får se hur det blir i framtiden där . Då är de snart time för att sova ska upp nästan samma tid i morgon men sen är jag ledig :D
najt!.

JOBB

Känns som att klockan är sju haha är så grymt trött om bussarna och tågen gick lite oftare ifrån mig så kunde jag ha sovit till 10.30 idag  istället för halv tio .. men det är helg och då går bussarna typ aldrig. Har inte tid att sitta här och skriva nu längre ska börja fixa pixa , ha en bra Lördag.

NYÅR 2009

Jag hade världens bästa nyår i går hade så grymt rooligt! Mina bilder ligger i min mobil för jag glömde sim kortet hemma till Kameran korkat? JA!  haha nåväl men så bilderna ifrån gårdagens festligheter kommer så fort som möjligt men inte i dag ..    2010 kommer att  bli ett grymt bra år det har redan börjat bra :

. Jobba 100%

. Åre  hela V.2

. Thailand 



Jag har saker att se framemot lääängtar galet!


WORKA WORKA hela helgen känns faktiskt bra jobbar kväll båda dagarna så det är toppen, sen är jag ledig i 2 hela veckor hur skönt är inte de?! 
 Tänkte kika på en film nu vet inte riktigt vilken av alla dessa dvd filmer jag ska se hm.. återstå att se.


 

RSS 2.0