Tropisk Värme?

Kvällen igår va mkt trevlig :) va hemma hos ellan somsagt och de blev ellans hemma gjorda jordgubbsdrinkar , grönsaker med lite dipp sådär och film :) , idag passade jag på att kila till fnäs för lite sol o bad, och de va så skönt i morse när jag slapp gå upp halv 6 för att jobba utan blev väckt vid 10 skulle ju till stranden så de va bara upp !

♥ / S.


Daylight

Hatar att jobba i den här väärmen jag blir helt snurrig både ja o alex höll typ på att svimma så varmt de är både i huset + ute !! men nu är jag äntligen ledig en hel veeeecka :D ska bli sjukt skönt äntligen får ja njuta av värmen . ikväll kilar jag över till ellan :)

pussen

Ingen Lust

har  verkligen ingen LUST att jobba denna dag!  så segt att jobba på helger .. man hann ju inte göra så mkt igår  , jo iof jag städade hela huset eftersom i dag kommer öland gänget hem sen begav jag mig hem till Lollo tog de lite lugnt för somsagt jag skulle upp jobba i dag! Bläblä.

kramis

ONT !

vilken kväll ! Heeeelt slut och så ska man upp halv 6 men får skjus av zirre i morn bitti:)  , shit vilken värme vi har fått men egentligen ska man inte klaga pga av hur vårat  väder har varit hittills . .
dags att sova..

puss!


PERFEKT

 ♥ En hel mysig Lördag kväll ! jag och ellan lagade somsagt midda och de blev  skiiit gott allt va toppen ! och allt avslutades med kladdkakan såklart och mkt SKRATT :D haha!  i morse hade jag verkligen ingen lust att jobba va helt slut och jag va inte den ända på jobbet som va trött ,som tur var , men i morn är de samma tid igen 7-16  men jag börjar komma mer in i  jobbet nu och de blir roligare för varje dag men jobbiga tider bara !  Men sen är man ledig i 2 dagar då är de sooova  som gäller . 
Va me zirre i kväll kollade på film lite chill så :) , sen kilade ja hem tll Steff som hade kommit tillbaka ifrån egypten! äntligen !  och fick också en liten present :)

nu är de sovtime för mig !

bye!



LÖRDAG!

Ledig och de är Lördag !  igår efter jobbet begav jag o erica  oss in  till stan för att kolla på brorsans band , sen kilade jag hem till ellan lite chill sådär . ikväll ska jag hem till ellan och de ska lagas midda,  mys :)
Nu är man ensam hemma både hos mami o papi :D weei ! 

Puss sålänge!


TOMT








                                                              BRA GJORT ... !

De blir en dag på stranden

yes, de blev ett till stranden besök i dag  .. måste ju passa på nu när de är varmt och när jag är ledig ifrån jobbet , sen kilade jag ,  erica o co förbi  broder  måste kolla hur han har de i sin lägenhet  :) så i morn börjar man 7 så de blir en tidig kväll i gen för min del !  och jag gillar inte att jobba på HELGER!  en fördel är ju att jag får dubbelt betalt men jag missar ju en massa  nu när jag jobbar på helger :( , men på lördag är jag ledig o de ska tillbringas med ellan och vi ska laga midda :)

night!


Sunshine

Dagen har BARA tillbringats på straaanden !  mtk sol men inget badande för mig inte de är ju sviiin kallt i vattnet,  va nära att doppa mig men ikke ja gick upp direkt ! sen blev de en liten pratstund med kattis i fonen :)  och snart ska man sova igen efter jobbet blir de nog en sväng till gymmet sen i morn kväll kilar ja över till zirre en stund i think, för sen dagen efter är jag ledig igen :)  skulle ha åkt till Gotland denna vecka men jag somsagt jobbar.. så jag kunde inte hänga med :( , men i sep kanske de blir en resa till Malta !! :D äntligen kanske ja kommer iväg som jag har tjatat om ! :)

puss!



                                               


TRÖTT

Då är de dags att sova igen  börjar 7 i morn bitti kommer vara helt slut, men  fick skjus av ingela hem ikväll så man inte behövde ta bussen som aldrig går på kvällarna :)  ikväll va de inte så lugnt som jag trodde , , men jag hoppas att morgondagen blir lugn iaf :) men på måndag är man ledig!

ciao

Tårar i ögonen

ca 2 timmar kvar sen är de dags att bege sig till jobbet, i går måste ja säga att de va en toppen dag på jobbet ja o min arbets kollega ann skrattade så vi nästan fick tårar :D i dag är vi 3 som jobbar hoppas de blir en lugn ikväll :) sen har man  hunnit vara ute och solat en stund äntligen ! och steff sticker till Egypten i natt ! ååh vill också åka bort , fatta va skönt, komma bort ifrån våran regnsommar!

Kramen



                                                         

Vaken?

Godmorgon!
de är sol ute + att de kommer bli varmt idag men jag ska jobba jobba .. ja slutar 3 så ja kanske  hinner sola innan solen går ner hoppas jag !  i morn börjar man 16 istället för 7 så jag hinner sooova något på mitt sommarlov ..

puss


Kan värmen stanna?

idag var man ledig hur skönt som helst !  dagen tillbringades med karin och de va sista gången på 1 månad hon sticker nämligen till norge idag och saknar henne redan! :( ,  imorn börjar man 7.00 oorkar inte , sen har ja hela helgen framför mig med jobb jobb är så tröööött ! imorn blir de att träffa ellan förhoppningsvis om hon inte ska ut o övningsköra  som JAG inte tkr hon ska göra :) mohaha, sen i kväll tog jag och karin L  en promenad de va  länge sen sist ..

puss o godnatt


Sex and the city next!

karin ringde mig precis efter jobbet " hallå vad  gör du?! ska du ja o ellan gå på bio ?! ja vill träffa dig!! "  ;D söten då!
så ikväll blir de bio sex and the city med brudarna ! men i morn blir de att ta benen till jobbet  vid 6 tiden , cp bussstrejken ska börja igen!! vad tänker  SL med blir galen !

puss!


Kvällen är här

Morgonen började dåligt  men kvällen kommer sluta bra!

idag har man solat en del innan dem där molnen kom och förstörde solningen .. sen idag har man pratat mkt i telefon hit o dit men nu är allt ordnat :)  sofie fixar allt . ikväll blir de utgång kommer bli riktigt bra!

ha en riktigt bra lördag!

Puss!

Äntligen värme

Då är nästan den här veckan över , och den har bara bestått av jobb jobb jobb , men min verksamhetsledare ringde i morse och sa att jag slapp jobba på lördag !  behöver verkligen en soovmorgon är så sjukt trött  jobbar morgon-kväll-morgon-kväll  man hinner knappt sova något men nu så ska ja sova järnet eller försöka jag sover inte så länge så .

Dagen i går tillbringades i stan med lucas och karin :) , men lucas va tvungen att kila hem tidigare  men karin o ja fortsatte våran shopping runda och de belv inköp och midda på sandys :)  måste berömma karin att hon orkade gå i flera timmar i stan med sina fötter som tydligen gjorde rikitgt ont  bra karin! ;) haha.  sen va de hem och bada jacuzzi  sen satte vi oss framför tvn med chips och kollade film riktig mysig kväll :) .
idag har man gått  till tumba centrum i vääääärmen , egentligen ska man inte klaga på värmen..   när man hade lämnat  karin vid tåget  va de bara att gå den långa varma vägen hem igen ,äta lite , sen snart beger ja mig till steff har inte träffat henne på 3 månader !  bad bad.

Pussen


RSS 2.0