Sparris och Bollar

Kan bara säga att jag ha haft en grymt rolig helg!! 

Imorn sätts träningen på gång ,jag och Ellan  ska börja träna  ! de är något i rönninge som ellan berättade om som lät intressant så nu en heeel vecka framåt ska vi träna ser framemot de :D sen ska de nog avslutas antingen på söndag eller fredag med simning med tända ljus osv de förtjänar vi !

hoppas ni har haft en bra helg !

/ S.


 Bäst!


Laddad

Spex fotot  blev väldigt bra längtar bara att  få se hur de blev !

Igår va de 20 års partaj för kusin vitamin Erica  och de va riktgt nice :)  Ikväll kilar ja på midda hos Debbie som fyller 20 år , för senare utgång  ska bli riktigt trevligt :)



Love / S.

    


Inte igen

Då fick man en nytt schema för 3 gången och de va inte bättre de , man slutar mellan 4-5 varje dag !! vad hos Tandis idag och jag skulle tydligen kontakta en tand hygienist  fort som möjligt pga av min nya visdomstand som kommer längst bak så de va tydligen bråtom med de  , men bara jag slipper att operera å skit de har ja verkligen ingen lust med igen!

Tillbaka till pluggandet

hejs!


ABSOLUT

Lördag :
Var markör på hemvärnets stridsskola och de va lika nice som förra året  :D, och de blev sol och varmt  allt va skit bra ! jag och ellan sammarbetade jag va skall skadad och ellan hade inre blödningar och hade skrapat upp händerna , de va riktigt kul !  En riktigt lyckad dag tjejer! 
Senare på kvällen begav vi oss till Hågelby för att kolla på brorsans band och mötte också Johanna, Adde och Anton :)


Söndag:
Va och kollade på halv brorsan lägenhet , sen ringde jobbet mig  och kollade om jag kunde jobba så självklart va de ett      " ja "  ! :)


Puss hejs


                                              



           

                                             

                                                                 

Humöret på topp

Nu är de ca en halvtimma kvar tills ja ska bege mig till vällinge ,  hoppas på bra väder vill inte bli blöt men de kanske man får räkna med?!  de löser sig . 

Morning!
/ sofie


9 Girls

Då har man fått information om vad man ska göra i morn bitti , ska nämligen vara i tumba c vid 05:45 i morn bitti sådär lagom kul .. får se hur brudarnas humör är vi den tiden (;  men hoppas på att de kommer bli nice !  ikväll är de släkt kalejs, kusin fyller år de är väl de ända jag kan göra ikväll sen ska jag bara hem och sova ska ju upp vid 4 tiden ..

puss o hej!



Blev rätt okej

Haha måste säga att  Ellan, jag och Damla va klart dem bästa i våran " teater"   , 3 helt vilsna demens sjuka pat.  så sjukt roligt , men  jobbigt att behöva gå i skolan till halv 3 och inte till  1 som alla andra aja men de va nice att träffa klassen igen (: sen började ju min käre kusin Beatrice (:   men i morn sticker ja + 8 brudar till Södertörns militärtjänst och är markörer  eller ah på lördag är de vi ska vara de men i morn ska vi  få  information .. och bla bla , men ja hoppas de blir lika bra som förra året iaf bara de inte blir nått skit regn ! Kilade också  till jobbet en sväng idag skulle snacka lite med chefen ,  gud va jag saknar att jobba trivs så sjukt bra där !

see ya



Upp igen

Jaha nu är de dags i gen har absolut INGEN lust att börja i skolan igen!  men nu är man inne på sista året så vi får hoppas att de går fort !  men  Ellan och jag + några till ska till skolan tidigare pga av vi ska spela nån skit teater för 1 orna , medans andra 3or börjar 11:45 , fattar inte att ja ställde upp :p  men men vad ska man göra..

puss sålänge


Yes

" Mamma Mia"  va en  riktigt bra film , trodde den skulle vara lite  halv mesig men den va riktigt bra faktiskt :)  Idag drar jag mig in till stan med Karin , och hoppas på inköp till garderoben ! har ju typ ingenting kvar pga av att jag har rensat min garderob,  så lite kläder skulle inte sitta fel ! 

Later!





Denna låt hade jag på hjärnan hela dagen i går :

Madonna- Cherish

En låt som har blivit rätt uttjatad men fort. lika bra !


MOVIE TIME

Igår va de partaj för Steff  måste själv säga att min o jassans present va ju klart bäst ! Måste ju beröma steff för att hon hade  gjort allT själv , maten, efterrätten + att de va sjukt mkt folk , så de va ju inte att bara göra till 5 pers utan de va dubbelt  men de va lika gott som vanligt !
Ikväll kilar jag på bio med Ellan och Karin , de blir Mamma mia den ska tydligen vara bra har jag hört så vi får väl se :)

puss sålänge


STEFF 18

i går va de sista jobb dagen för sommarn :/ men kommer jobba på helger trivs så sjukt bra där !

idag fyller denna bruuud år !

                                                  GRATTIS STEFF!

 


Dags igen

Då va mina 2 lediga dagar över,  i morn är de jobb i gen  men ja jobbar till 14.00  så de är rätt soft :)  , somsagt va hemma hos steff  idag  och åt frukost och färgade håret  känner sig lite fräsch sådär :)  
sen i morn efter jobbet ska man kila över till banken och fixa o trixa , sen hem och fixa de sista som ska rensas ut ur garderoben ! ska bli skönt när det är klart !

puss o godnatt
 


Växlande Väder

Ledig 2 dagar i rad nu och är inne på min sista jobb vecka :(  men kommer få jobba på helgerna  :)
dénna dag har jag bara slappat i morn kilar jag över till steff o käkar frukost  har blivit en liten tradition för oss att göra varje sommar , sen får vi se va vi hitt på . 

pussen




haha

De gick riktigt bra på jobbet idag om man har roliga kollegor så har man vääldigt roligt ;D  har verkligen skrattat hela dan så sjukt sköna kollegor !  i morn är man ledig igen och de ska shoppas i stan med steff sen på kvällen kilar ja hem till zirre :)

puss o natti


                                                                     


STORM

Måndag:

Efter jobbet begav jag mig hem till Ellan , midda och snackade  allt mellan himmel o jord  , en väldigt bra brud de där :) Hemvägen va väl inte de härligaste  men vägen hem  ifrån ellan var de inge problem men sen vid mig precis när man steg ur bussen hamnade man i stormen!  Kände mig så töntig när jag gick hem hela mitt paraply blev formad som en kantarell svamp asså att hela paraplyet riktas uppåt sen att paraplyet drogs bakåt så jag fick dra tillbaka paraplyet , så man hade egentligen ingen nytta av de haha så ja gick o flinade hela vägen hem kände mig verkligen töntig man blev  ju också helt genomsur haha.

Tisdag:

V
ar man ledig , kilade hem till en kompis i Mälarhöjden framåt kvällen  och de tar ju en bra stund att åka dit , kollade på film och chillade lite och så :)

Onsdag:


Börjar jobbet 13-21:00 , men är flyttad till en annan avdelning i dag pga lite  personalbrist , men de ska bli nice att varriera lite men är ju så van att de går 140 km/h , på den här avdelningen / våningen sitter man rätt  mkt om man gemför med service huset   vi får se hur de går :)


Puss!


 


BLÖTT

 vilken kväll !  fast de regnade så va de en toppen kväll ! :D  nöjda o glada gick jag o Linda utan skor på gatan när de va som blötast!  zirre ringde sen när man kom hem och han somnade i luren så intressant va man då  haha! 
Kom hem ifrån jobbet för ett tag sen trött trött trött men i morn börjar man 7 sen är de midda i stan med ellan :)

puss o godnatt




     



              



Grattis izabella :)


UT!

Då är man tillbaka på jobbet eller de började i går men då är man i gång igen . En av  mina tre lediga dagar spenderade jag på landstället Söderköping och drog med steff dit och de blev sol o bad , shopping ah allt de där man gör på landet typ men de va riktigt mysigt :) , Torsdagen kilade jag till sandra och sen mötte vi upp malin för att bada men sandra va den som badade av oss tre medan vi solade på land istället ,  sandra blev helt " paff" att jag kunde göra pannkakssmet .. men måste ju säga att dom blev godkända  av sandra och malin , sofie har gjort de i gen  !  sandra är som en tvilling vi tänker verkligen lika :) 
i går efter jobbet kilade ja in till stan och mötte upp anna för en fika hahah den där tjejen  asså , varför ses vi så sällan för!  sjukt rolig tjej  de där som man  också har  känt i hela sitt liv  men kontakten har varit sådär men nu släpper vi den inte ! 
iKväll är de utgång , jess fyller 18 i dag party party !

 Grattis bruden!

PUSS


RSS 2.0