Brun kropp i Februari

Jobb helgen  är över kommer nu kommer  att vara ledig i 4 hela dagar och dem är redan inbokade me like! snart dags att gå ner tll gymmet för träning och solning  fast vi bara är inne på snart februari månad så vill jag vara lite brun på kroppen. 

Löningshelg

Precis, jag ska åka och jobba nu fast det är lönings helg men för mig rullar pengarna in på kontot i slutet av februari! Dagen kommer att bli lång och bussen går om 25 min ipoden är laddad nu kör vi.

 

Upptagen kvinna!

Jag vet jag vet men jobbar så mycket nu så att jag glömmer att uppdatera har faktiskt mycket att göra nu, sorry!

                                    

SÖNDAG

Inflyttningskalas i går hemma hos Ellan & Danne en riktigt rolig kväll! Idag åkte jag hem till min vän Josefine H. som jag inte hade träffat på över 1 år jätte konstigt när vi ändå bor en meter ifrån varandra , vet inte riktigt hur det kom sig men det blev bara så helt enkelt, annars är det en seg söndag som vanligt en hel veckas jobb väntar nu.




Dear solna

Sitter hemma hos Elenor i Solna meningen var att vi skulle gå till gymmet men hon fick så ont i ryggen så vi skippade det . Ikväll åker jag hem till Marias nya lägenhet på middag ska bli trevligt!

Kalas torsdag

Var ute i går och firade tessan som fyllde 23 år för ca två veckor sedan det var trevligt! Idag ska jag på arbetsintervjuv ska bli roligt sen efter det  åker jag vidare hem till Ellan för lunch och solning , händer inte så mycket mer denna dag!

Björn Axen

Jag får faktiskt inte berätta hemligheten än förns allt är på sin plats sorry! Nu på morgonen 09.00 satt jag hos Björn Axen för klippning och färgning jag är super nöjd det blev ingen pann lugg utan en vanlig sne var så osäker om jag ville ha luggen på det viset fast jag har haft det i  mina yngre dagar , men ska fundera vidare på det.

Tomatsoppa & 2. ägg

Är precis hemkommen från systers teaterföreställing jätte duktiga nio klassare. Sitter nu och äter tomat soppa och två ägg har börjat nu  att äta nyttigt känns jätte skönt att ha börjat med det igen , bra sofie!  Imorgon är det dags för klippningen är faktiskt lite nervös får skjus in av pappa i morgon bitti för att  jag hittar inte till Björn axen fniss.


Arbetsintervjuv check

Jag ska på arbetsintervjuv på torsdag jag är bra! Måste åka till min gamla skola återigen idag för att hämta omdömen lite jobbigt men tar med mig min träningsbag så att jag kan gå direkt till gymmet efter. Nu börjar mina ögonlock bli trötta ska sova en stund till innan jag åker sen.


Arbetsintervjuv check

Jag ska på arbetsintervjuv på torsdag jag är bra! Måste åka till min gamla skola återigen idag för att hämta omdömen lite jobbigt men tar med mig min träningsbag så att jag kan gå direkt till gymmet efter. Nu börjar mina ögonlock bli trötta ska sova en stund till innan jag åker sen.


It`s a secret

Hemligheten som jag håller hemligt kan jag berätta på onsdag ska bli så spännande! Gårdagens fest va kalas kul! Är nu helt slut i kroppen ska börja ta tag i städningen i mitt rum får så dåligt samvete av att det ser ut sådär haha.

It`s a secret

Hemligheten som jag håller hemligt kan jag berätta på onsdag ska bli så spännande! Gårdagens fest va kalas kul! Är nu helt slut i kroppen ska börja ta tag i städningen i mitt rum får så dåligt samvete av att det ser ut sådär haha.

Playboys

En grymt rolig kväll igår med damerna! Om en liten stund beger jag mig hem till Jessie för ikväll ska jag,olivia & Jessie vara playboys på en fest i gnesta (?)  man skall vara något som har med hollywood att göra så  det blev så haha alltid lika spännade att se hur och vad andra har valt! ska packa ihop det sista nu.

Kalas party

Eftersom det är lite problem i pendeltågs trafiken så får jag skjus in av min vän sebastian in till stan där jag ska möta upp födelsedags barnet med en massa vänner kommer bli så grymt bra! Jag är redo för utgång håret kläderna allt är klart!

Grattis Musu ♥

 

Smärt koma

Åkte hem till min brunbrända vän elenor  i solna igår hon var verkligen jätte brun och fräsch hon har varit i australien i över två månader jag kommer dit och är fake brun haha! Åkte efter det till andra ellinor i salem för middag och kladdkaka som smakade konstigt men med mycket grädde på så gick det bra, senare mot kvällen åkte jag hem till Erica drack tea snackade allt mellan himmel och jord fick också veta att hon också ska med till London i mars jippie!
Idag har jag haft en hemsk magvärk vaknade ur min smärtkoma vid fyra tiden nu på eftermiddagen mådde verkligen dåligt men nu är jag på  benen igen för i kväll ska vi ut och fira min vän Musu som fyller 21 :D kommer att bli en kanon kväll! ska ta något att käka börjar bli lite små hungrig .

Garderoben fixad

Nu ligger det saker över hela mitt golv pga att sarah hjälpte mig i går att få ner garderoben plus min hylla så skönt att  få ut dem, hyllan var ful garderoben var ful och tog för mycket plats så hej då med dem! Nu står min ny garderob uppe men problemet är alla saker på golvet som måste rensas och jag har bara tid på fredag på dagen allt måste verkligen bort. ska nu ut till köket och laga mig en nyttig frukost innan jag beger mig till jobbet.

Arbetsintervjuv 2.

Det är tisdag kollade min mail och där stod det att jag ska ringa chefen på ett jobb som jag har sökt för arbetsintervjuv, det går bra nu! Idag blir det städning klarar inte av när det är stökigt i mitt rum haha och ikväll är det träning som jag verkligen ser framemot. Igår var jag och hälsade på min söta diva till hund trazzel jag hade köpt med mig hundgodis  en ny sort som hon verkligen gillade , bra sofie!


                     

Lugg time

Den 19 Januari kl.09.00 sitter jag hos björn axen för att förvandla mitt hår till något snyggt! Nej men jag har länge funderat på att skaffa lugg jag tycker att det är så snyggt så växer det ut till våren sedan så det passar perfekt så jag hoppas dem gör håret fint som jag tror dock att dem gör! Jag kollade runt lite på internet bilder på luggar och hittade en bild på victoria silvstedt med lugg , jag tycker att det var riktigt snyggt men jag har ca en vecka kvar nu att fundera på hur min lugg ska se ut!


                         

Tummarna hårt

Kalender är köpt och ska nu försöka få i hop min garderob ensam (!) men jag fixar det lätt (?) . Hur som helst så håller jag forf. tummarna över det pappa sa förra veckan,  jag får reda på svaret om en månad men vi får se hur det går , man ska aldrig hoppas för mycket. Ska ta tag i garderoben så den blir klar någongång!

London bokat!

Bokat! den 26-28 mars blir det en weekend till london , hörde jag shopping? yes! Morgonen ska börja med en nyttig frukost innan jag beger mig in till stan. Jag tror att mina två kameler har komit hem nu ifrån egypten bruna och fräsha!


På allvar

I morgon är det äntligen dags för allvar med träningen , det gick så bra sist men mitt klippkort gick ut så jag tänkte att jag ska satsa på nytt nu 2011 och det är nyårslöftet som jag vet kommer att hålla! Eftersom det är en ny dag så börjar jag med att berätta att om några timmar väldigt många timmar åker jag in till stan och köper almenacka som jag desperat behöver!! i veckan ska jag träffa "M" som har varit sjuk hela veckan dock , vi har inte kunnat träffats men nu verkar M vara på bättringsvägar. klockan börjar närma sig halv två kanske dags att lägga ifrån sig datorn och sova?


 

" Ellans place"

Det var meningen att jag skulle stanna hemma för en lugn fredag kväll men jag hamnade hemma hos Ellan & Danne istället i deras fin fina lägenhet! Om ca  två timmar hämtar pappsen mig sen åker vi och ser Narnia 2. 


 
 
 
 
 

Check lista 2011

Vad kommer att hända år 2011?

. Flyttar till Gärdet/Östermalm

. Jag och x åker till steff i Tyskland

. Jessie & Olivia flyttar till Eskilstuna

. åker ner till Olivia & Jessie som kommer att jobba på Ibiza

. Weekend till oslo & London


så ser det ut på min lista än sålänge men det är bara roliga punkter och det kommer att komma fler .


Vilken kväll

Kvällen i går vart så lyckad och rolig grymt! snart flyttar min Musu men nästa helg kommer hon hem och då är det födelsedags utgång älskar sånt! I morgon fyller tessan år då ska jag ringa och sjunga från sverige till kamelernas land det blir perfekt.


 


Hej då utgång

Håller nu på att fixar i ordning mig inför kvällens bravader med min kära vän Musu! Det är så att hon flyttar till Örebro så vi ska ha en liten hej då utgång för henne det  är både positivt och negativt på samma gång jag vill inte att hon flyttar men det är inte så jätte långt i från stockholm så det är toppen! Jag hoppas att hon börjar att bli klar så att jag kan åka!! 


 
 

Hard rock

Det blev lunch på Hard rock med familjen Holgersson- Gunke idag , är riktigt mätt nu! Pappa berättade en sak i bilen i dag som gjorde mig super lycklig men vad det är får jag inte nämna än men glad blev jag!!!  Sitter nu och försöker få tag på min kära vän Musu som inte svarar på sin telefon haha jag hoppas hon kollar på  sin mobil snabbast som ögat!



                             


Grymt nyår!

En hel vecka har gått sedan jag uppdaterade här på bloggen ser jag men det har hänt så mycket roliga saker så att jag inte har hunnit med att skriva. Förra veckan var jag på kryssning med Jessie,ollan, sara mfl grymt roligt, sen var det nyår och dagen började med bastu hemma  hos niklas i sköndal med ett  awesome gäng, fixade i ordning oss för nyårsfirandet åt en super god två rätters middag och för att inte glömma  tessans goda efterätt! Jag hade det roligaste nyåret på väldigt länge , tack alla för en grym kväll!








RSS 2.0