Gangstern och Åsnan

Sitter  hos bästa vännen Karin och kollade nyss klart  på  " underbara älskade" och är barnvakt åt hennes brorsa , haha sitter nu och kollar Jackass   helt sjuka i huvudet!  Malin vill att jag ska dra till södertälje men är så trött så tråkigt nog åker jag hem och sover är ¨så sjukt trött!  Men har haft en ur mysig  kväll :)

Puss o godnatt


27/2 En grå solig dag



image195

                                                        GRATTIS BRORSAN
                    



En grå tisdag


Jag och Karin vaknade vid halv 10 , asså hennes väckarklocka vad ska man egentligen säga om den? världens jobbigaste " gå upp" ljud !  byt alarm signal karin! haha
 ska snart på en tripp till Huddinge med Moa & Nina, ska köpa present tilll brorsan som fyller 20 i morn! vet inte riktigt vad man ska köpa men har Moa til hjälp så de ska nog fixa sig :)

see yaa





Applåder och visslingar

Morgonen började med att man bara hade ca 20 min kriminologi , pga av att många skulle till ÖSTERRIKE i dag som jag verkligen ville åka till ! men snowboarden får vila tills den 13 mars då man beger sig till Idre wooho!
haha på lunchen när jag skulle ta mjölk så självklart råkade jag smälla in glaset i själva mjölkmaskinen hur kan man lyckas med de!? ;) , och självklart fick man applåder  en klassiker haha.  Haha som tack fick man en banan för att jag städade upp allt och de va typ väldigt ovanligt enligt mattanterna ?! + att  man fick glas och skit i fingrarna  och lite på handen så att de började blöda en massa :/  . haha aja så kan de gå när man är trött.

Alldeles strax kommer jess, sen ikväll ska jag och Karin S. äta middag i stan mysmys :)
och Steff åker till Gävle idag och lämnar mig !
 
Puss sålänge




Grejt!






                                                           GRATTIS TILL KÖRKORTET KARIN L.  :) 
                                  
                                                   

" Vart tog solen vägen?!"


Den här dagen har varit väldigt seg+ att jag är sjukt trött! nu har man haft den tredje långa skoldan på rad som alltid , man börjar tidigt och slutar mellan 4- halv 5 då har man en anledning till varför. jag va ju inte ensam om de heller. men  i morn börjar man 9 slutar halv 1 yääj! sen fick jag ett sms av karin att de finns skinnjackor nu typ övrallt  i stan så de är bara att ta plånboken nu och åka in ! :)

Puss o gonatt













                                                                  



                                                                  


Långtisdag

Hade soms prov i dag kändes som att de gick väldigt bra siktar på Vg-Mvg så hoppas. sen fick jag o ellan skjus av Anton hem " Det är ju din kompis ser du inte de?!" haha nä du vet ju med min syn ellan är man närsynt så är man ;) ikväll äre plugg som gäller har så galet mycket i skolan nu i veckan hur ska man hinna  med allt ?! sen i morn kanske de blir träning om jag får träna efter min visdomstand operation we would see.. men de har faktiskt gått snart 5 dagar sen operationen (a) haha men somsagt vi får se. imorn börjar man 8:10 då får man iaf sällskap på bussen av Mickan :)

Hej sålänge

Rätt okej

Började 10 i morse fick soova en timma extra Danke! sen efter skolan så  hängde jag med ellan in till centrum där hon skulle lämna in sina skor på "lagning"  de skulle ta en halvtimma så vi tog en fika :) sen vare bara att dra sig hemåt o plugga plugga..

Ciao

IDRE 08


                                                         V.12 :D
 

image178




             

                        
                                                                                                


Länge sen sist






                                                                   Party party med tjejkusinerna tonight

                                          
                                
                                                                                           

Vad får man göra då?

Jahapp då sitter man med en ganska svullen kind skit skit skit... efter att ha opererat bort visdomstanden så blev de mycket jag inte får göra och lite mindre av de jag får göra.steff fick gå och dansa utan mig i dag kommer missa en massa aaaah!! får ju inte göra nånting helt otroligt..



Inte får göra:

- Ej dricka alkohol,läsk,varma drycker, gummet, Apelsinjuice
- Ingen  varm+ hård mat,
- Inget fysiskt som tex Dans, gymmet osv
- Helst inget festande

Får göra:

- Äta flytande mat ( youghurt) de lever jag på just nu
- ta de lugnt


haha hört att de här kommer typ bli den nya bantningsmetoden eller va sägeru ellen ;)





I walking on Sunshine

 



             image169




Hade sovmororn i morse och höll på att missa bussen, fick småspringa till bussen. När man hade kommit fram
så tittade jag på klockan då va den 17 över och den skulle komma 20 över  YES JAG HANN! sen fick jag ett sms av Ellan " Bussen verkar vara försenad?!"  men ååhhh! ibland hatar man faktiskt SL!, är nog inte ensam om de .
Började 9:10 vi hade ingen matte så att man slutade 11 , de tackar man för :), sen åkte jag hem men de va bara att  vända för sen åka till min gamla pratik plats för att hämta lite papper fick skjus av brorsan så att man slapp ta bussen. Medans jag va där passade jag på att hälsa på en av mina favvo patienter " Nämen kommer du?  du är så jävla gullig  ,  solstråle "  haha.  fick en liten present av henne en parfymflaska ( oanvänd) som var gjord av kristall som hon hade velat ge mig, så söööt :) och självklart träffade jag gittan ( handledaren) :)
När jag kom hem hade Nina dukat med tända ljus,hjärtunderlag,hjärtservetter och självklart röda glas :)
sen låg de en liten present till oss tjejer , ett jätte fint halsband . Thanks ♥. 

Sen har man varit på spinningpass ,hahaha Moa verkade ha  ett väldigt trevligt sällskap brevid sig på spinningen, kanske de blir nästa års " alla hjärtans dag date" veem vet? ;O mohaha

/ S

Så orättvist!

I dag har jag pluggat en massa + pratat en delvis i telefon bla med sandra ofcourse <3 , haha hon är så braaa den där tjejen! dom hade åkt skridskor hela klassen på idrotten och hade haft de as kul medans jag var hemma i sängen och va sjuk!   -.- , i morn ska ja in till stan en snabbis med Sandrish efter skolan , hon ska köpa/kolla efter en ny tungpercing till tungan både till henne o Natahlie :) sen är de plugg plugg hela kvällen lång ...

Puss








Vila i Frid Conny


Inte en gång till

haha aa i  dag hade vi friluftdag och de blev till sydpoolen  med kattis sandra sara, kan ju säga direkt att  jag inte ska välja sydpoolen  nästa gång iaf!! blir nog snowboarden nästa gång ;) 
Ikväll är de Party party  med pinglorna ! :)

"Finns på mobilen "

Puss

S & K







                                                                  image165

Här kommer vi

Fick  veta idag  att våran hund ska vara med på tv om två veckor  den 20 haha trazzel ska bli kändis de du..
Hon ska tydligen följa med Nina när hon ska intervjuvas av Malou på tv4 haha..

Idag så har man varit i stan med bästaste Sandra , blev shopping och så blev de piercing  i naveln! fick de i födelsedags present  i sommras och de är Februari nu?! men nu är de gjort iaf ;D

Natti natti



                                                      image164

En ledig Torsdag

Idag är man ledig , trodde att ja skulle få sova men blev  väckt av killarna som gör om vårat badrum tack för de! haha man såg ut som ett bombnedslag när man skulle ut och käka frulle "Godmorgon haha har du precis vaknat?"   haha aa de hade jag eller jag blev väckt av den där slip maskinen som låter över hela jorden ;) ..
Idag ska jag till stan en stund med Sandra  och luncha :) + att kolla om jag hittar min skinnjacka som inte fanns i min strl sist , hoppas hoppas..

Todeloo

Hit och dit

Kom hem för en stund sen från stan vart och fikat med Karin sen + lite shopping , sen mötte vi upp Maolin som hade varit och hämtat sina smycken hos Filip så hon kom och joinade oss :)  hahah jag och karin sprang halva jorden runt för att hitta min skinnjacka som aldrig fanns , eller jo vi hittade en på Hm men sååklart fanns de inte i min strl! sen gav vi upp..
Ikväll är de party party med brudarna ! yeheey :D


Hare brao

Puss seeeee ya




image163


Sunshine Morning

Vaknade för en stund sen och  såg att de va sooool ute yääj! i går när jag kom till jobbet så precis när jag kom in " Att du kan vara så glad hela tiden, bla såhär tidigt på morgonen "  haha :)
snart ska jag kila till bussen för att sen åka in till staden för shopping och fika med min vännina Karin S.  :)
 kollade i min kalender nyss och såg att deborah raringen har redan åkt till Miami tänkte slå en pling till henne men de går ju inte nujö, men får slå en pling när hon kommer heem :)

Hare bra hörs sen

Tjingeling!


RSS 2.0