Första advent

Var på middag hemma hos Kattis i lördags trevligt de :)
Nu idag kilade jag ut och köpte lussebullar till oss tjejer det är första advent idag eller i går om man ska vara petig  om någon hade glömt , så där satt vi tre och myste med varsit glas med glögg !
 Nu ska jag kika klart på grannfejden sen godnatt ska till tälje i morgon vid tolv tiden så jag måste sova några timmar.. 
natt!


Smärtsamt!

GODMORGON! 
 
Jag och padre var och köpte nya spring skor till mig i går och jag tänkte gå ut och springa men det går ju inte med de äckliga skoskavet jag har på hälen .. det är det största och det värsta jag har haft och det är smärtsamt !!
Sen blev jag också väckt utav sarah jätte tidigt i morse så jag har inte kunnat somna om så vet inte riktigt vad jag ska ta mig till just nu haha åh! Får tröst äta mig med frukost för magen är tom..


   

Kemi fantast

Har försökt att publicera två inlägg här på bloggen men dem har inte verkat vilja publiceras upp .. aja försöker på nytt . Igår var jag med tjejerna Es mådde inte så bra så hon gick och la sig medan jag och Jossan va pigga och rastlösa så fick jag iden att vi skulle gå till 7-eleven och köpa lussebullar men allt va slut.. så vi fick nöja oss med en glass haha . Nu ikväll behövde Sarah hjälp med Kemi läxan och jag som är rätt bra på det var på plats och det var lätt säger hon som gillar kemi  , medans Sarah hade lite mindre lätt för att förstå vad jag  snackade om ni vet , väte, kol , metan etc . men hoppas hon försod någonting av det jag sa ??!
Imorgon blir det träning ska bli skönt.. nu godnatt!


                        


Korfattat

Nej jag får inte min lön i dag lite irreterande faktiskt får inte de förs på fredag suck...
 ska kortafatta vad som händer i dag :



 
                                


 




Måste rusa till bussen om jag missar den blir inte Karin glader!

 ♥


Vi kör



            

Snooza

Jag är uppe mycket tidigare än vad jag ska kan helt enkelt inte sova ..  Igår kilade jag till södertälje och tog en kvälls fika med Jessica L. riktigt trevligt! Nu ska jag nog snooza till klockan slår 08.00 sen är det träning som gäller.

.morning.

Inte okej Karin..

Träffade Karin tidigare i dag vi kilade til Tullinge  och solade , eftersom Karin har varit utomlands i två veckor så blev hon klart brunare än mig jag är blek som en lik så jag fick nöja mig att bli brun på kroppen.. men i morgon ska vi sola igen och hoppas på mer färg i ansiktet !
  i morgon klockan 08.00 är det träning igen på bandet en timma , jag är bra!


Lika bra som alltid

Träningen gick super , i morgon blir det att gå på bandet sen lång promenad med Steff  tidigt i morgon bitti!
  Nu är de natti natt..


 

Nu kör vi








                                                         

Börjar på nytt

Då är man hemma efter en lång promenad som började vid tolv slutade nu vid fyra tiden jag är bra! om ca tre timmar är det tränings pass och självklart är det spinning .. nu är  det bara städning och packning sen bege sig hem till madre efter träningen ..
 Vart är dammsugaren då?!




                 


Vila i frid

Är precis hemkommen i från begravningen  det var en riktigt fin begravning vila i frid Max ♥ .
 Min syster ringe för en stund sen och hon har brutit armen inge vidare det där , men hon ska få gips i morgon eller var det i dag? iaf så att det känns lite bättre.. Nu ska jag packa lite sen bege mig in mot stan igen!


                          

      

 


Karins dag

Då är kassen packad och klar för att åka in till stan och göra Es sällis i jossans lägenhet. Pratade med steff en stund tidigare i dag vi bestämde oss  att det va dags att planera lite inför Thailand eftersom idag är det exakt fyra månader kvar tills vi sticker galet! planering planering..
Idag fyller också världens bästa Karin år hoppas hon får världens bästa dag ♥,  Sen får jag inte heller glömma Fredde som fyller 20 i dag Gratz!
Det ska egentligen vara en bild på Karin här men den kanske kommer upp senare , cp data förstör allt!


         


           
       


puuh..

Blev väckt utav att telefonen ringde troddet det var jobbet som ringde men det var som TUR var inte .. Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra jo ska träffa Es och jossan ikväller men nu på¨dagen tror jag det blir att gå en lång promenad med trazzel ?! Nu är jag hungrig så att magen gör ont!

    

Måndags natt

                


 GODNATT!

Pics

 Pics från Jacuzzin o Coctail middag , enjoy!


   
 
  
 
  
 
 
  
 
 
 
  
  
 
                

 
 




 


Lyx med jacuzzi?!

Vi vaknade sådär vid halv tolv sen blev de ett jaccuzi bad vadå lyx!?  Stor städade också hela huset i dag så nu är allt på sin plats och det ser helt oskyldigt ut haha men är nöjd iallafall ! Nu står Es och gör middag till oss och de blir klassikern makaroner med köttbullar ,senare ikväll  blir det ne skräckis movie , nu är det mat!


                        


2012

Det blev bio nu i kväll med  Jossan,Es , Frida och Victor och det blev filmen 2012 som faktiskt var en helt okej film  som jag rekomenderar att se om man verkligen gillar spänning från mig får den 7 av tio !
Nu har mina tjejer somnat bara jag som är vaken men är trött så jag ska sova nu , natt!



 


Pärlshopen

Ja , jag är vaken! Om ca en timma åker vi in till stan Therese ska jobba på pärlshopen inne på Sturegallerian så jag tänkte faktiskt kilade in till henne lite senare under dagen , sällskap skadar aldrig!
Ner och äta snabb frukost sen iväg!

Hamster kind

Jag har ont i käken pga en olycka som inträffade på jobbet så hela tågresan hem satt jag och skämdes med en svullen kind ! Hoppas smärtan försvinner under natten haha såg ut som en hamster! 

          

Ungefär såg min ena kind halva ut så ni kan ju tänka er hur charmigt det såg ut ?! 
Efter ett avkoplande bad i Jacuzzin så ska vi nu sova är helt slut efter dagens arbete  Es börjar öckså jobbet tolv i morgon så måste få sova något så jag inte är på dåligt morgon humör!

Ha en toppen lördags kväll!



                   


Lyckad fredag den 13

Godmorgon Godmorgon Godmorgon sitter redan uppe är helt slut efter gårdagens festligheter och självklart ska jag upp och jobba till nio i kväll hur segt som helst men va gör man inte för pengar?!  Så när jag kommer hem ikväll är det bara städning men tjejerna kommer ikväll så det blir toppen iallfall!
Ska dricka upp teet för senare kila iväg!  Bilder kommer senare ikväll..

Undra om Es är vaken?!


                         

 

Hejdå, nu blir det coctail i jacuzzin

                            


Bananer i pyamas och skattkistan under regnbågen.

Käre lyssnare och läsare. Idag så kan är det tyvärr inte Sofie som skriver hon vågade lämna mig vid hennes dator så nu är det jag som bestämmer. Kvällen har varit jättetrevlig med välkomstdrinkar, middag och fylla. Just nu slår klockan över till midnatt och här sitter bara halva styrkan. Några var tvungna att ta sista tåget och några andra har gått iväg och pratat "lyxproblem" eller vad man nu ska kalla det. Jag kan ju passa på att säga att jag är den enda nyktra personen här. Jag ska inte nämna namn men jag kan ju säga att HAN som är minst onykter kallas PG. Han fick ett helt glas vin om han svepte det. Det var senaste gången jag såg honom. Snart så blir det bad i jacuzzi eller jacouzzi eller jacutzi eller jacutzzi eller hurfan det nu stavas. Ja nu fattar i alla fall ... haha

˙ǝdɐʞslläs ɐɹʇʞʎuo ʇƃıpläʌ ʇƃıpläʌ ʇǝp ı uosɹǝd ɹǝʇʞʎu ɯʎuouɐ ɯʎuouɐ ƃıpläʌ uǝ ʌɐ ǝpuɐlǝppǝɯsʞoʇsäƃ ʇʇǝ ɹɐʌ ɐʇʇǝp


Therese är död

Frukost + skräck film på morgonen kan det bli en bättre början på morgonen? ! Es ligger på madrassen sin och är helt slut varför vet jag inte hon har gått ner för trappen sen upp igen hm..  hon kanske ansträngde sig för mycket vad vet jag haha.  ska låta henne få vila till 13.00 för sen ska vi fixa och greja inför ikväll fick också ett samtal utav Joss som kommer vid fem tiden ikväll :D då blir det jacuzzi och bubbel igen!  ska försöka få liv i Es nu .


                


Sof&Es

Nu har vi badat jacuzzi  druckit champagne och bara njutit utav livet kan det blir bättre?! Es fick ett tel samtal senare ikväll utav kändis Jossan om att hon inte kommer till oss ikväll men det kan man nästan förstå när man jobbar till elva .. men i morgon kommer hon :D
Men så fungerar också mobilen yäj helt fantastiskt äntligen har väntat på det här så nu är jag kontakt bar igen!

Nej ska ta och dricka upp mitt te innan det blir äckligt och kallt!
Natti hej!



                 
                                                               ♥


Hopp i Jacuzzin

Hej hej hej!

Nu är jag här igen och gästbloggar! ;) Jag är nu hemma hos Sowfie och håller henne sällskap då hon är ensam hemma några dagar. Vi har precis käkat köttbullar och pasta med bostongurka, smörgåsgurka och vanlig gurka, hahah! Massa gurka helt enkelt ;) Sjuuukt gott och vi är nu gaaalet mätta och belåtna, vi bara rullar runt i huset..
Snart ska vi bada jacuzzi och snacka en massa tjejsaker och kanske dricka ett och annat glas bubbel...;) en helt vanlig torsdag för oss tjejer med andra ord! Haha ;)
Men nu ska vi slänga på oss våra bikinis och korka upp bubblet, så vi hörs och ses senare!

XOXO
Es <3

Väntar väntar

Nu väntar jag på att Therese ska komma hem hit, Jossan kommer i natt hon jobbar jätte sent  ikväll men jacuzzi ska det bli när hon kommer ! Nu ska jag väl packa upp så att det ser någelunda bra ut haha. Vad ska man äta till middag? har inga ideer alls men det kanske Es har hoppas på det. Måste börja packa upp hej!





Psykisk sjuk

Jag blir snart psykisk sjuk  min mobil fungerar fortfarande inte jag blir galen!! Klockan är snart tolv och är så sjukt rastlös .. jag kan inte kolla på tv pga att syrran råkade ta sönder mina glasögon  tidigare i kväll , har redan packat för morgon dagen .... Jag går och lägger mig!

Joss vs Audrina

 

Josefine                                                      Audrina från The hills


                    


                              Lika som bär!?     

        









 


Klänningen fixad

Klänningen är fixad ! hittade en klänning som jag har letat efter hur länge som helst :D  så nu ska jag packa ihop skorna sen får jag skjus av padre och Nina ner till stationen , fridhemsplan nästa!


           
                             


Kläder ångest

Nu börjar träningen att komma i gång  på allvar äntligen  , jag , Es och Bohlin var och klättrade i Västberga  tidigare i dag galet roligt har prövat på det tidigare när jag var tolv så att  det var några år sedan , kom hem för en stund sedan ska försöka hitta kläder till ikväll vad ska man ha på sig??  och vad ska man ha för frisyr? jag blev faktiskt lite sugen på en frisyr som Joss gjorde på Es i går kväll en enkel och snygg så den kanske man ska pröva på?!
Mot garderoben hej!



Idol fredag

Erik är favoriten ikväll här hemma i tv soffan och ja det finns inte så mycket mer att säga denna fredag kväll utan jag hoppas ni alla har det bra ute ikväll !


                              
                              


NO

Nu ska vi se .. Josefine taggade nyss mig på en bild som är så läskigt ful inte okej att ha på facebook så nu är det krig! Jag ser ut som en upp stoppad kanin blandat med gris så ni kan ju tänka er själva hur läcker den kan vara , kan kanske lägga upp den på bloggen någon gång men bara kanske den är så ful burr..
 Så bilden kommer komma upp här strax utan min fula grimars är inte redo att lägga upp den än haha. ska packa väskan sen kila till stan ska se om Joss ens vågar öppna dörren när jag kommer ..

Bilden verkar inte vilja komma upp får pröva senare , ses på fridhemsplan!




                              


Åhlens överraskning

Skönt att inte göra någonting idag nu på förmiddagen och det bästa är när jag nu rensar ur mina lådor så hittade jag tre presentkort i från åhlens som jag knappt har använt ,var inne på åhlens hemsida och kollade mitt saldo och lite överraskad blev man 351 kr inte illa?! Nu ska jag slå en pling till Es och Jossan , bye.

Det är fredag!


                                                           GODMORGON
                           
                            



               
 


Jag säger godnatt






 Men jag ska sova hej och godnatt.


Jag kommer att vinna

Är precis hemkommen i från stan träffade thomas J vid tre tiden och tog en fika på drottning gatan riktigt trevligt va det ,vi har inte träffats på snart ett år och hans ursäkt var att jag har  varit upptagen hela tiden hm.. det kanske stämmer eller ?! ligger nog lite i det men hur som helst var de trevligt!
Har precis fått i mig en jätte god sallad och smart som jag är så sparade jag lite till lunch i morgon ;D
Padre frågade mig också  innan jag satte mig här framför datorn om vi kunde spela wii , så har iof inget annat för mig utan att jag ska ringa lite samtal senare men jaja kan nog bli bra.



                      


Fridhemsplan säger godnatt

Nu sitter jag här med damerna på fridhemsplan känns riktigt bra , vi sitter och planerar inför nästa vecka kommer bli hur bra  som helst ! Nu sitter damerna med en varsin tuss med nagellacks bortagning på och ska göra sig fina om händerna medans jag sitter här vid datorn och är redan klar med naglarna alltid roligt att vara 1a någon gång ;O
Nu ska vi forstätta med planeringen , godnatt säger vi tre nu.



 


Har längtat

Då ska jag snart äntligen åka in till tjejerna i stan , vi ska också planera inför det som kommer hända om ca en vecka , kommer bli galet bra :D nu ska jag bara försöka hinna lämna tillbaka jossan H. klänning innan jag springer till bussen, ses i stan!



                               
                                        Jag , Jessica & Amanda halloween lördag.


Tillbaka

Då är jag tillbaka i bloggandet , har inte haft något internet hemma här hos mamma på över en vecka men nu verkar det som att internet är tillbaka jäj! Vart ska jag börja ..  i lördags var jag ute med Jessica och hennes kompis Amanda haha en riktigt rolig kväll faktiskt, men det mindre roliga va att jag skulle upp och jobba 13.15 och Jessica skulle börja jobbet 10.30 så vi hann inte sova så speciellt länge ca fyra timmar så jag var ganska så trött på jobbet . Igår var det min sista arbetsdag för ett tag och då kilade jag och Steff och kollade på bio ,är nu ledig i två veckor ska verkligen bli hur skönt som helst ska också passa på att träffa tjejerna har inte träffat dom på snart två veckor helt galet galet!  Nu ska jag nog ta något och äta sen städa hela rummet innan pappa kommer och hämtar mig ska egentligen vara hemma hos honom denna vecka men jag har jobbat tidiga mornar så jag sov i stan i tre dagar .


 

                

RSS 2.0