BLÄ

Trevlig kväll i går men den slutade tidigt för mig pga att jag började må jätte dåligt mår inte så speciellt bra nu heller men ska åka och jobba nu vid ett tiden sen får jag se hur jag mår jag är inte helt okej! skulle bara kunna krypa ner under täcket och ligga där och tycka synd om mig själv haha nej men det vore jätte skönt så att jag fick vila upp mig.
. puss.

                            

Pärla

Gårkvällen var trevligt bra musik knasigt folk haha men det var kul iallfall . samuel var helt klart godkänd en riktig pärla de där , så där har steff hittat en bra!  Men gosh så ont jag hade i mina fötter det gjorde så ont det värkte hela vägen hem men nu är den borta som tur är har aldrig haft så ont i mina fötter.. annars så fyller henric 22 år i dag så jag och erica ska hem till honom på fest kommer bli riktigt trevligt, skulle ha åkt och firat victor w. men jag måste verkligen hålla i mina pengar nu innan Thai . så det blev ingen utgång för min del inte för mina brudars del heller dom ska också till thai som ni vet och  dom gör same ting som jag!
 men nu ska jag måla mina naglar med mitt helt nya fräscha nagellack!
 . puss.



  . Grattis bror! ♥ .


Fre Fre Fredag!

Är nu ledig i två hela dagar äntligen och det ska bli utgångar båda dagarna , ikväll blir det väl lite chill ute kväll ska möta steff och hennes samuel som är här i sverige ska bli riktigt nice att träffa honom för första gången gosh så mycket hon har pratat om honom så nu ska vi se vad de är för någon! annars i dag fick jag min lön som jag inte får spendera bort .. haha men egentligen varför skulle jag göra det när jag sticker om tre veckor !! ska bli så skönt att bara försvinna från kalla sverige, madre o pärlan åkte i dag till Thailand i två hela veckor egentligen är jag inte så speciellt avis ska  vara borta i 2 hela månader men skulle gärna kunna åka nu men får vänta vänta ..
 då ska jag ta och kika vad det finns i garderoben att ha på sig i kväll .. har faktiskt ingen ide men de ska nog ordna sig  hoppas jag!
. puss .
                 


Forgot!

Glömde helt bort tiden  klockan börjar närma sig tolv måste få någon blund i natt ska upp tidigt börjar åtta i morgon, hoppas bara att sl kan fungera någolunda i morgon bitti så att man kommer hem någon gång! Annars har det väl inte hänt så mycket mer var ledig i dag rätt skönt men jobbar nu ända till fredag awsome. så nu är det någon kriminal serie som jag inte vill missa.
.puss.

Vift

Det blev inget vin med tjejerna kom ingen vart, jätte surt! hoppas vi kan ta igen det nu i veckan :D .
 Ikväll är det jobb ska bli intressant om hur sl trafiken kommer att fungera .. pratade med steff för en stund sedan som var påväg till jobbet, hon sa då att tågen går som dom ska , jätte skönt så att jag slipper ringa o grejs till jobbet.
 Annars så vaknade jag uav att solen lyste och himmlen var helt klar blå , men som det ser ut nu så börjar det snöa mer igen och molnen börjar komma fram och det kommer sluta med grått väder med snöstorm!? Jag har nu också hittat min kamera som har varit på vift så nu kommer de komma mer bilder än bara en massa text haha jäj!  annars finns det inte så mycket mer att skriva .
.puss.



           



                               

Seriously?

Kvällen i går vart helt crazy men rolig haha ,det var meningen att Jessie skulle med ut men hon ringde mig senare mot kvällen och sa att hon hade blivit magsjuk , usch stackarn pratade med henne tidigare i dag och det verkade lite bättre nu iallfall du får bli frisk snabbt Jessie!!
Vaknade nu på morgonen med ett svullet finger och nageln är halft av detgöront!! så kan inte skriva alls med mitt långfinger den är stor som en boll usch inte ok! sen är det också så att det är snöstorm med att sl trafiken krånglar så att jag kommer ingenstans , saken är den att jag ska in till brudarna i kväll och ta ett glas vin men så det ser ut nu så kanske det inte blir så  gaaah blir så arg vill verkligen träffa dom hatar snöstorm snö äckel blä..
Juste jag har nu fått min mobil som jag har velat ha nokia E72:an iih den gillar jag mutcho mycket , men usch nu när jag kollar ut genom fönstret blåser det bara en massa snö hit och dit suck. ska väl ta mig en dusch nu och en ansikts mask  , orkade inte ta bort sminket när jag kom hem i morse utan slocknade direkt när jag kom hem så nu är det utkladdat runt hela ansiktet haha .
. puss. 



                         
                          

clean room

Rummet är nu städat från golv till tak  , det ända skälet med stort rum är att det tar långt tid att städa .. jag tror det tog ca 1 timma och 30 min det kallar jag långt tid! Fick nyss en alla hjärtans dag present utav mami det var färga ögonfransarna och noppa ögon brynen till Thailand hur bra som helst thanx mami! vad ska man annars göra i kväll .. träna såklart spinning vid sju tiden awsome! nu är tvätten färdig  och Top model börjar.

             
              Allahjärtansdagpresentkortet ♥


AVATAR

Nu är jag också en av dom som har kikat på Avatar - 3D på bio , en riktigt bra häftig film som ska ses i gen när den kommer ut i video butikerna , värd att se!
Idag kilade jag in till staden med Jessie och det blev lite shopping:

• Skjorta - Zara
• Karen millen plånbok som jag blev kär i direkt hur fräsch som helst
• strumpbyxor alltid bra att köpa / att ha i garderoben

och vi har också bestämt oss för u.s.a i höst kommer verkligen blir hur kul som helst!! mycket planering men det får vi ta när jag kommer hem i från Thailand som är just nu nummer ett på listan och det börjar närma sig mer och mer!! Imorgon är det träning igen och städa hela rummet gosh så tråkigt men är ett måste ..
har inget mer att skriva för i dag ska kolla på film vilken jag ska se vet jag inte .





All Three

Fick reda på för några timmar sedan att Therese också ska med till Thailand hur kul är inte det! :D då är alla vi tre tjejer och steff nere i Thailand kan inte bli bättre! i morgon blir det shopping med Jessie i stan måste också bestämma en dag att träffa tjejerna på vi ses nästan ALDRIG tråkigt att behöva planera in när vi ska ses behövde vi inte göra förr , men nu är det så att vi jobbar och pluggar man hinner inte såå tråkigt!!
I morgon bitti blir det träning ska upp tidigt och gå en lång promenad som tar ca en timma hur bra som helst så att jag kommer i gång ska senare på spinning på kvällen bra sofie! ska väl fixa in lite låtar på ipoden så att jag inte går helt musik lös i morgon ..

Verkligen sista

Jessie tyckte jag skulle ringa till jobbet nu och säga att jag har drabbats av vinterkräksjukan och kan inte jobba i morgon hm..   om man ändå kunde det MEN det går inte!
Imorgon då är det alla hjärtans dag och jag har faktiskt bakat till jobbet hur bra är inte det efter att jag har jobbat i hela 13 timmar i dag woow men hur det kommer att smaka det vet jag inte haha! Verkligen hela jobb dagen i dag har personalen lyssnat på schlager låtar och jag som inte är så speciellt förtjust i det, så nu har jag pernilla wahlgrens gamla hit picadilly circus som ekar i huvudet den har spelats om och om i gen hela dagen är verkligen trött på den låten och på hela schlager skivan usch! Då  ska jag bara jobba en dag till på jobbet  som heltids anställd sen är de timvikarie jobb i gen men det är inte fy skam det heller har redan fått en massa nya tider och haha min chef blev typ deppig i dag  när jag sa att jag bara skulle jobba en dag till som heltids anställd haha . Har inge mer tid att sitta här ska upp om några timmar så ha en bra lördags kväll för det ska inte jag ha!



MISS

Träffade först Therese och Jossan vi tog en fika inne på Västermalms gallerian gosh vad jag har saknat dom så det va roligt men kort varigt tyvärr men de ska blir ändring på det när jag har slutat jobba så mycket, träffade senare Jessie som jag också har saknat ofcourse haha galen kvinna de där, vi åt middag på stureplan på ett jätte mysig cafe , jessie tipsade mig om en kyckling sallad som skulle vara ur god så jag litade på henne och måste säga att de nog en av dem godaste sallader jag har ätit verkligen hur gott som helst så där kommer vi att göra come back!

NU måste jag städa min garderob IGEN den är helt rörig med en massa kläder överallt.. stökigt nej tack!


       


 


Hallå jag är ledig

Jag har träningsvärk , det gör ont i hela ryggen upp till nacken haha jag erkänner att jag har varit riktig dålig med träningen usch haha men på söndag är det spinning direkt efter jobbet skönt att vara igång igen och ta igen allt. 
 Och jag är ledig i dag men blev väckt utav min vän vid nio tiden och jag som har svårt att somna om blev inte så lycklig gaaah !! Vid två tiden beger jag mig in till stan och ska äntligen få träffa bästa JOSSAN ♥  ska blir riktigt kul har jobbat så mycket nu så att jag inte har hunnit träffa någon av mina tjejer jätte surt ska också försöka hinna med en liten mini shopping   i dag om jag hinner!




Köra järnet!

Jag ska snart åka och spinna det var länge sen så är nu taggad träningen ska börja om på nytt jag vet att jag har sagt att jag ska träna etc men nu gäller det verkligen i sex veckor ska jag bara köra järnet sen är det Thailand som gäller , det går fort så måste börja någonstans!!
Pappa fick äntligen  sin present ifrån mig han fyllde år i Lördags men jag var i nykp så kunde tyvärr inte gratta han då men han blev iallafall super glad för tröjan som jag köpte , jag måste vara bra på att handla presenter!

Nu är det gymmet!

Nyköpings helg

Jag har varit i nyköping hos min kompis så har inte kunnat uppdatera men har iallfall haft en super helg vi åkte till norrköping skulle kolla efter en present till pappa men det fanns inte så mycket så jag bestämde mig att jag  får handla på Nk i sthlm istället , men jag fick med mig en jacka o en kofta hem iallafall hur snygga som helst bra köp där! Kom hem vid 4 tiden i dag kilade senare mot kvällen till steff hon skulle hjälpa mig med min ipod fattar typ ingenting så det där fick hon sköta men nu kan jag det mesta hon beställde också ett ipod skydd till mig hur snällt är inte det??! så den kommer om några veckor.
Veckan som kommer nu är min sista heltids jobb vecka och den är rätt jobbig men nu är det bara en vecka så kämpa kämpa , men jag ska få jobb innan jag åker  sa min chef innan jag gick på helg i fredags så here i come :D

nu ska jag sova godnatt då.


Bad morning

Gårdagens jobb var nog den roligaste jobb dagen någonsin haha allt gick toppen, L. var galen med hennes kommentarer haha!
Men morgon dagen startade mindre bra alla bussar som gick i från mamma var inställda  och där hade vi stått en timma alla var verkligen arga och sura haha medans jag ,sarah o Madre stod och skrattade så att tårarna började rina jag berättade om Johan Glans på youtube som jag hade kollat på när jag kom hem i går kväll,  folk runt omkring oss måste tro att vi var dumma i huvudet  som inte var förbannade klart vi var det men situationen blir inte bättre men saken är den att man märkte att det var folk som lyssnade på oss  som började små skratta haha kul att man kan göra någon glad haha.
Då är det bara 2 jobb dagar kvar till helg och jag är ledig hela helgen hur skönt som helst!!


Fem timmar tidigare

Jag slappade verkligen på min lediga med Jessie i telefonen som äntligen fungerar!!  Har känt mig lost utan den men nu så kan jag nås på min mobil igen hur bra som helst!
Nu på morgonen var jag tvungen att ta Fridhemsplan bussen eftersom inte pendeltågen fungerar så var jag tvungen att gå upp fem timmar tidigare än vad jag skulle usch men fick sällis utav steff så, kommer att få göra samma visa i morgon.
ska försöka slänga i mig lite lunch innan jag kilar i väg vad ska jag laga? tror att det blir någon sallad.


En dag till

Jag mår jätte illa kände jag nu på morgonen saken var den att jag skulle upp klockan 05:45 men eftersom jag inte hade någon frukost lust så sov jag till halv sju istället rätt skönt men blev lite stressigt! 
 så där då ska jag väl sätta på mig jackan och kila o jobba i 5 timmar sen är jag LEEDIG!:D

RSS 2.0