Busy day

Onsdag 30/6


1.
Möta steff som kommer hem i från Tysklansd i dag för sen vidare till kiropraktorn vi behöver inte betala ett öre helt gratis.

2.  Ska försöka hinna med släktpartaj vid 17:00

3.  Boka Gotlands färjan ( blev bestämt i går att jag ska med till GOTLAND!! )

4.  Twilight premiären  med tjejerna 21:00


Bokade dagar   me like!







 


Helt Crazy

Kan man bli mer rastlös än mig? jag tror faktiskt inte det . Det kliar både i händer och fötter blir helt galen , usch sådana här dagar suger verkligen sämst. Jag har redan gjort allt jag ska göra denna dag men nu då? Peter vill att jag kommer och kollar på någon ny rulle han har köpt men min kära syster har somsagt mitt busskort så jag kommer ingenstans så den iden försvann , jess är hemma hos rille så ide nr.2 försvann ..
  bläbläbläblä ..  Jag  ska gå och gräva ner mig och tycka synd om mig själv SNYFT!

Ledsen Ellan & Danne men..

Såhär ligger det till , ellan & Danne tror att ellan kommer att bli brunare än mig pga att dem ska till grekland nästa vecka men jag sickade ett sms till danne och skrev att jag ska till franska rivieran den 22/7 så jag kommer fortfarande vara brunare än henne  men fick inge svar på det så jag hade rätt som vanligt sorry turtur duvor. 
 


Thaibrännan

Jarrå! solen är på topp återigen , ligger nu ute och solar för att få tillbaka thai brännan hejaheja, den ska absolut inte få försvinna. Jag måste faktiskt klaga på min nya dator .. jag kan inte lägga in bilder på min blogg det står bara " internetanslutning " etc.  man kanske ska lämna in den?  Men vad händer i dag? SOLA SOLA SOLA , man kan  inte ligga inne en sån här dag.   Inatt vid 04:00  jag ska hämta min syster och hennes kompisar vid rigoletto i stan , dem ska se twilight premiären.  solen steker nu ordentligt ska lägga ifrån mig datorn.


Champagne och ostbricka

Då kom vi precis hem till ellan & Danne efter en shopping dag i staden, och jag tror nog ellan  shoppade mest , men när de oftast brukar vara jag ? men de blev bra köp inför sommaren . ikväll ska  vi fira att dem två har semester med champagne och ost bricka grymt gott! Jag har dock bara mini semester men det kan faktiskt också firas.  Nu ropade ellan att jag ska komma och smaka en kalkon bit haha.

My Camera

Ska rulla mig in mot stan nu och möta thomas som har med sig min kamera!  Maria har också rast på jobbet så jag ska dit .

Rose with sun

SItter nu återigen på min uteplats hemma hos madre, jag skulle vilja ta kort på hur bra jag har det med ett glas rose i handen och solen som steker på min rygg. sommar sommar sommar.  ikväll ska jag se på the grudge 3. som jag inte visste fanns ? men den ska ses , bara det inte kommer någon 4:a!  

 


   

Kameran är hemma igen

Fick ett sms utav thomas nu på morgonen och kameran är hittad!! jag hade redan gett upp hoppet om den men otorligt nog kom den  fram , Thomas får nu låsa in den så ingen tar den igen haha. Annars finns det inte så mycket mer att skriva om, dagen har inte börjat.




                                     

Franska rivieran next

Är fortf. lite depp över min försvunna kamera .. tycker fortf. det är helt sjukt nästan skrattretande . Men jag får hålla tummarna tills dem gör ont! Annars är det lördag kanske ska på grillfest i tälje med Jessie & Olivia wowow!
 Jag kom också på att jag , Pauline, Jessie & nicole ska på twilight premiären den 30 juni , varken jag eller jessie hade koll på de , tiden går så fort!!  Imorgon ska jag boka flygbiljett till Franska rivieran den 25/8, igår var det exakt en månad kvar me like. kommer att bli så skönt , ville att steff skulle med men hon workade dem dagarna så att det gick inte jätte synd.

 

 


Försvunna kameran

Min midsommar var jätte bra men slutade lite illa , min kära kamera blev snodd och just då på festen i spånga var vi bara sju stycken och någon av dem har tagit min kamera så jag hoppas hoppas hoppas verkligen att den kommer fram fast den ändå va halv trasig.  Jag och jessie vaknade vid halv tolv av världens åsk bomb , jessie trodde att de var någon som bankade på balkongen medans jag hade " åsk bomben" med i min dröm allt  var bara helt snurr. Jag tror vi gick runt halva solna för att hitta ett pizza ställe , jag rekomenderade ica men de dög inte för fröken så vi fick traska vidare i solna stad tills vi hittade ett pizza ställe och jag tror jag aldrig har sätt jessie så lycklig haha. 




             









.Hoppas på det bästa nu.

Midsommar

Midsommar!  Jag ska snart kila hem till ellan på middag  det kommer bli super , ellan ska göra sin egna cheescake min favorit! ibland kan man tro att hon läser mina tankar. Sen ska jag möta upp Jessie & Pauline för sen vidare hem till Thomas kommer bli grymt! Tiden börjar rinna ur , ha en super midsommar!



                   
                    Förra årets midsommarstång -09


Dagen innan

27 Dresses blir det inte ikväll , Ellan och danne vill att jag ska med på  grillfest , tänkte att för en gångs skulle ska ellan inte få som hon vill men  det gick ju bra de. Men det kan nog bli bra.  Annars är det 1000 C varmt i mitt rum  med båda fönstren öppna , har ingen ide om hur det ska bli svalt , om jag skulle ha öppet tills jag kommer hem så skulle myggorna bostätta sig i mitt rum nej tack. så jag får väl ha det varmt , shit vilket ilands problem jag har haha.  Nej om man skall börja fundera på vad man ska ha på sig kanske .

LÖNING

Eftersom Mackan hade nu fått in 26.000 kr på sitt konto så fick han bjuda på kaffe idag så enkelt var de , maria ifrån jobbet ringde och sa att vi hade fått lön i dag och jag som trodde att den skulle komma i morgon så nu är jag miljonär , har handlat klart nu inför midsommar det kommer att bli grymt, allt är planerat och klart kan de bli bättre.  Nu ska rose vinerna och cidern in i kylen så att dem är kalla och goda inför morgon dagen , juste nu är snart jag lika brun som Jim han som alltid blir brunast i hela tumba så jag är stolt, fick också en gratis film utav honom som jag funderar på att se i kväll 27 dresses har hört att den ska vara helt ok.
 Imorgon flyttar en viss person till Sthlm och jag är löjligt nervös! haha!  





         






Natt inlägg

Det blir ett natt inlägg , kom nyss hem i från Erica åkte dit senare ikväll tog de lugnt med två filmer skönt de , marcus ville att jag skulle med ut ikväll och fira att han hade gått klart lumpen , tyvärr måste pengarna sparas , ledsen mackan.  Annars har det väl inte hänt så mycket i dag utom att de har varit varmt och jag har varit ledig så BRA!  

                        

Våldgäst

Onsdag till fredag var jag o steff på en roadtrip ner till söderköping till landstället  och bara  tog de lugnt , stekte i solen hela torsdagen och thai brännan kom åter tillbaka happy happy, vi hade bra tre dagar förutom att steff blev matförgiftad på fredag morgon stackarn. Men jag tror hon är snart på bena igen. Ilördags var de grill hemma hos Pauline i stan / cosmonova, riktigt rolig kväll haha tjejerna tyckte de va så roligt när ja snackade i telefon och sa " jag är hemma hos en tjej kompis i casanova" haha jaaa man kan säga fel höhö.
 Ja, oliva & Jessie fortsatte kvällen  och det blev till den stora gatufesten i kungsträdgården så sjukt mycket folk men grymt kul! 
 i söndags var det 20 års partaj för mig med släkten och  jag bakade tårtorna ,de ni!  vadå bra gjort av mig?
Nu snart ska jag hem och våld gästa hemma hos malin för hon vägrar svara i telefon.


     



 


     


" Orphan "

Sitter nu och kikar på en film som är riktigt vidrig " Orphan "  heter den om man tycker om psykiska thriller filmer ska man se den , den är verkligen äcklig och allmänt scary! Jag vågar knappt  titta på slutet nu när de händer saker haha. Men i morgon blir de jobb , kommer bara jobba i två dagar sen semester igen .



         


Festfixare

Dålig uppdatering!  Men jag kan berätta att jag har fyllt 20 och det firades hårt tack alla för en grym helg!
 Jag har väl bara jobbat jag och min arbetskollega Elenor bestämde att jag + några till ska ut en kväll dem fastanställda är ju alltid ute på grejer så nu är det våran tur och jag blev utsedd till jobbets festfixare haha. 
 Vad har hänt nu under helgen hm.. i fredags efter jobbet kilade jag upp en stund till Therese hon var så ensam så att jag tyckte hon behövde lite uppmuntran haha rätt skönt att tjejerna bor nära jobbet. I går blev det utgång med ellan det var sjukt länge sen galen kväll! 
 min kära styvmamma kom nyss in med en räkmacka GODDIE GODDIE!  ska fortsätta med städningen sen bege mig till ellan och hämta mina stuff sen hem till madre. 



  
  
  
  
Syssling student.

  
  
  
 
 
 
 
 
 

Gårdagen












   
  


RSS 2.0