Härliga Härliga Monaco

Monaco calling!  Då har vi precis kommit fram till Monaco till min morbrors hus, hur fint som helst med utsikt över hela stan och ut mot havet, allt är perfekt! Jag har redan blivit kär i Monaco sen ryktades det om att Jack Nicholson  bor i närheten  kanske man ser en skymt utav honom , maybe baby?  Nu snart blir det en guidad tur genom stan med morbror Stigge  sen ett dopp i de fina blåa havet , allt är perfekt! Saknar också mina Gotlands tjejer som fortfarande är kvar och kör järnet som jag tycker är helt rätt. Nu väntar en kall drink ute på balkongen med en otrolig utsikt. hörs senare .

Visby by night!

Nu smäller det! Dags att svänga sina lurviga på Gutes dansgolv! En upplevelse som inte går att missa. Vi ses på Gute gott folk! Kraaam

Chill på söder

Sitter nu på söder i Marias lägenhet med brudarna och bara väntar på att få åka iväg! vet inte om det blir någon sömn jag tror att vi är vakna tills det är dags att dra mot båten!! Hörs i Visby!

Yes, i`m ready

Väskan står nu fullpackad redo inför Gotland , min snälla madre kommer förbi och hämtar mig vid tio , hon tyckte att jag inte skulle behöva dra på den tunga väskan till bussen sen hem till henne jag har en snäll mamma.
 Det som är lite mindre fun är att jag ska jobba till 21:00 ikväll , ska på middag  hemma hos Maria efter jobbet hoppas tjejerna orkar vänta på mig , så antingen blir vi vakna tills vi ska åka till båten eller så sover vi ruset av oss och satsar stenhårt på söndag? iof hade vi väl tänkt göra det också haha men ni förstår. ska ta ner väskan nu ner till hallen sen blir det frukost. 


 


Dejten med Södertälje

Kom nyss hem ifrån amanda , har haft en riktigt trevlig kväll med tjejerna , kvällen avslutades med två avsnitt av sex and the city .
Jag hör just nu fest musik utanför mitt fönster tror ni inte man bli festsugen!? ska försöka hålla mig tills i morgon söndag!! 1 dag kvar nu sen kör vi! ska upp och göra en hel del ärenden i morgon så måste få mig lite sömn ska också jobba i morgon .. suck.. jaja , ha en bra lördags natt.

 





 

Dejt

stress stress stress. Jag måste packa till Gotland tiden går  fort!
 Ikväll blir det middags dejt  med Jessie & Amanda , har inte träffat amanda sen halloween så det ska bli extra kul. Folk tycker att jag ska ut ikväll , men eftersom jag måste spara mina miljoner till Gotland så blir det dejt med brudarna istället.


 

Torsdagens planer











Dagens planer:

. Jobba till 21.15

. Ringa min fina vänner Jessie  & Ellan ( Jessie har varit försvunnen i en vecka! )

. Ringa G. direkt efter jobbet.

. Tvätta kläder inför Gotland och Franska rivieran






 


GottiGott

Jag kunde sova i natt utan att smälta bort , en stor tumme upp för de! Idag är det jobb igen , och jag som vill njuta utav värmen och solen men det är snart bara 3 dagar kvar till Gotland!
 Steff är nu i Tyskland hos samuel och dom ska på en festival som jag verkligen vekligen vill gå på och det är MELT , gosh vad jag är avis på dem  , men jag kanske hänger med next year wowow.  Dieten rullar på ska ner nu och äta frukosten som inte ser så speciellt lockande ut , MM mums morot och citron great!

Torsdag 5
Frukost 1 stor riven morot med citron.
Lunch 1 stor bit kokt torsk/kyckling med citron och en liten klick smör.
Middag 1 stor bit biff (250 gr). Sallad med selleri.



Yes, det fungerar

Kollade ut genom fönstret och det var helt vitt på himmlen , vilken besvikelse det vart men nu verkar det spricka upp, me like. Annars vad händer idag ?  ska jobba vid tre , sådär lagom taggad vill hellre vara hemma och njuta av värmen än att jobba i den..  men pengarna behövs. 
 jag har börjat med den 13 dagars dieten och måste säga att det går riktigt bra , jossan började också i måndags så nu peppar vi varandra bara hon inte fuskar!! haha.


Njut då!

Jag älskar sommaren. värmen är helt otroligt. man kan inget annat än bara njuta. sommar 2010.




        

Five days left

Nervösen försvann bort en stund i går , men nu är den tillbaka igen men nu mer på ett positivt sätt , det är helt overkligt att det verkligen händer och är sant!

Igår kom josefine över och vi tog några glas vin i den berömda jaccuzin , med en massa planering inför Gotland igen, det är bara 5 days left sen är det dags.. längtar galet! Om en stund ska förhoppnings jag & Moa till kiropraktorn och få ryggarna knäckta gratis. Jag vet inte om jag vågar tål inte ljudet när det knäcks.














Nervous

Jag har ont i magen.ont i magen.ont i magen.ont i magen. ont i magen . ont i magen AV nervositet!!
 Jag vill verkligen!


Ready

Bra Spain! 


Jag har nu inför natten. satt min älskade på laddning. mobilen på laddning . batteriet till kameran på laddning. 

Jag är redo för att sova. Godnatt.


FOTBOLLS VM

Jag smälte bort på jobbet i dag ,  på hela min rast satt jag och några till i källaren på jobbet för att kunna överleva dagen. Detta måste nog vara sveriges varmaste dag . Min kollega Stephanie sa att hon kunde ta mina jobb tider när jag är i Franska rivieran hur bra är inte de?! JUBEL!!  Idag var hela familjen och åt middag på Ulla winblad på Djurgårn riktigt mysig restaurang , dit kanske man ska gå och äta med tjejerna?  Ska kolla vidare på fotboll Vm.


Moj






                                                       Heja tidiga mornar!


Räddad

Min lördag blev räddad  jossan kom hit sen kilade vi över till hennes föräldrar i salem som precis hade komit hem efter en tur med hojarna , åt lite jordgubbar planerade lite om Gotland osv en riktigt lugn lördag kväll som jag inte har haft på länge , ska också upp om sex timmar och jobba , usch tidiga mornar inte min grej.  Det blir väl avatar igen för mig ikväll.


Back from Gothenburg

Då är jag hemma ifrån Götet , har haft tre roliga dagar ville inte åka därifrån ännu men eftersom jag jobbar i morgon så gick det ej. Ätit jätte god mat , var såklart på Liseberg, kollade lite runt i stan och fick smaka världens goaste chailatte en riktigt 10 poängare allt var bara MYS! ska ta och packa upp kanske.

 
 
 
 

 Second Day:

 

























psst.. Jossan kommer snart fick jag nyss veta!








Roadtrip to Gothenburg

Då bär det av snart till Göteborg med ena halvan av familjen , kommer nog att bli bra , hoppas på bra väder så att man slipper regn på Liseberg i morgon , det blir isåfall en besvikelse haha.
 Igår vad ja somsagt hemma hos Alexandra på en liten inflyttningsfesr/ kusin partaj , tror faktiskt denna lägenhet är den finaste hon har haft, men det va trevlans , träffade två av mina kusiner som man knappast träffar så det va riktigt kul! Time to go , hej då stockholm hej Göteborg!


 
 
 
 
 

13 Dagars diet

Då börjar 13 dagars dieten på måndag för min del iallfall vet inte när Jossan börjar, det ska bli spännande om den ger något resultat.  det är dagen innan jag åker till Göteborg och Simon K. ville bjuda mig på födelsedagiefterskottlunch  de tackar man inte nej till , sen blir de en sväng hem till kusin Alexandra som har inflyttningsfest i Östberga , sen grädde på moset så kommer Jossan till mig senare ikväll!


 

Sofie & Jessie next?

Sista blogginlägget för idag tror jag?  Bilderna i från australien var awsome , funderar strakt på att sticka iväg nu som jag har skrivit om förut så kanske blir de jag & Jessie next?!
 Fick också en tröja ifrån Moa med australien trycket på hon va noga med att djuren på tröjan fanns med haha. 
,
 

Roadtripen

Sjukt gott med mat! Var verkligen hungrig som en häst, nu ryktades om att vi ska se bilder i från Moas trip i Australien spännande!

 
 
 
 


FÄRG

Då har Niki komit nu väntar vi bara på Bror & Miranda, jag har också invigit mina aprikos färgade byxor som jag köpte i veckan har aldirg velat köpa sånna men nu blev det ändring plus att det är snyggt när man är brun! Heja färglada jeans. Jag är så grymt HUNGRIG! mat mat mat ge mig mat! Nu ropar styvmor att det är bubbel!

 

Waiting Waiting

Sitter nu och väntar på Henric, miranda & Niki som kommer vid halv sex , är rastlös återigen , usch. Hursomhelst så ska jag börja gå på en diet som bara är i 13 dagar som min vän david går på så ska pröva det, tror jossan också var med på den så kan vi peppa varandra. Nej får väl slå på tvn så länge .. 


 

Welcome home

Blev väckt utav Moa som hade komit hem nu ifrån Australien efter ha varit där i 1 år , welcome home sis!
 Det är tisdag vad händer? vädret ser halvrisigt ut , vad finns det att göra?? Måste ringa Jessie!!



   

Sista natten ensam

Då är det sista natten för mig själv att bo här på min övervåning, för i morgon kommer det en  som ska flytta in igen i sitt rum och vem kan de vara? jag tror det flesta vet vem. ska sova nu blir mycket kramar o pusselull i morgon haha.

Big Pics

Kan äntligen lägga upp bilder , sitter vid min andra jätte data hemma hos pappsen. Nu lite pics från midsommar och helgen.



 
 
 
 
 
 
 
 

Sofie & Joss helg
































 








Planering Planering

Jossan ringde mig tillsut och vi tog en långrpeomenad med hennes hund Joker som är nog  en av dem mesigaste hundarna ever men riktigt söt som älskar mig stort plus där. Jag drog  mig in till stan och lämnade tidrapporten till chefen sen gick och mötte Elenore och Maria båda hade rast samtidigt så vi satt där och snackade , vi ska också planera våran utekväll som ska komma snart nästan månad det går segt , men mycket hänger på mig säger dom, jag är ju jobbets festfixare höhö , men hursomhelst så ska jag packa ihop my styff sen åka över till Uttran till pappsen , har huset för mig själv i några timmar så vad ska man göra? Jossan kanske skulle till sina föräldrar i salem så hon kanske kan komma  över? i hope so . Över till packningen.

GLADA GLADA JAG

Vi vaknade mötte upp victor för sen gå och äta vid västermalms gallerian min älskade carbonara den är gudomligt god haha, sen ville victor att vi skulle med till kungsträdgården så vi begav oss till de där redbull flugtag eller vad det nu heter och det var väl helt okej , solen stekte på oss álla svettades som grisar mysigt..  
  Fick också ett sms i går som gjorde mig så sjukt glad sprang runt i jossans lägnehet som ett litet barn men ni ska bara veta vad det var för sms, inte vilket som helst glada glada JAG! Nu väntar bara ett telesamtal ifrån Josefine .


Skalle - Per på rymmen?

Vad ska vi skriva jossan? det är den stora frågan nu för oss..  ja, vi ska sova snart solen går upp nu !? vi har mött en full skalle-per JIM haha , han drog till Berns helt själv hoppas han fick en kul kväll haha!  Nu ska vi dricka upp drickan sen dansa till We no speak americano , sen blir det säng ? men hur lät de där jossan? nej nåväl baj!



Festival?

Vilken kväll! vi började på fridays tog några drinkar sen begav vi oss ut i dimman, grymt rolig kväll! ,  nu är det också bokat och klart Jossan ska med till GOTLAND! wowowow!! så den 18 juli sitter vi på färjsn till gotland. 
  om en stund ska jag in till jossan igen i stan där vi ska äta lite middag sen vidare till contry festivalen eftersom jag inte kunde följa med till peace & love får jag nöja mig med det , har aldirg varit där förut men det ska vara rätt roligt har  jag hört. Låt se.  Nej har lite brådis nu!!


- 0 TILL MIN DATOR!

Jag stör mig fortf. på att det ej går att lägga upp bilder här på  bloggen .. trist. Nåväl , jag ska snart kila in till Josefine efter hon har slutat jobbet sen ska vi ut och äta middag sen utgång! kommer att bli hur grymt som helst  wowow!!  Hörs i stan.

Kan andas ut..

Kan man bli mer lätt väckt än mig? jag vaknade runt 05:30 av ett sms i från Peter som var på g hem ifrån krogen , jag trodde att de var jobbet som ringde så jag sprang upp och kollade i kalendern om jag  skulle jobba dag men ikke så jag fick en hjärtinfark i onödan men nu är det lugnt behöver inte åka till sjukan haha.  Va också och såg eclipse med tjejerna i förrgår en riktigt bra film om man gillar den sorten av film , se värd! 
 Igår kilade jag & Jossan till Fix cafe på fridhemsplan och tog en fika , jag fick veta en väldgt glad nyhet hon ska också till GOTLAND  när jag är där wow! kommer att bli grymt!!

RSS 2.0