Thailand calling

Thailand calling!  Jag tankte lagga in ett litet snabb inlagg , vi har i dag komit fram till bangkok i dag och ja vi sag alla demostranter men det gick bra vi kom iallafall fram till varat hotell. Resan gick bra till thailand. i morgon ska vi pa ett vatten paradis  siam park haha de kommer nog bli hur kul som helst haha! 
Men nu borjar tiden ta slut ska ocksa hinna att skriva i den andra bloggen  u know ;)


THAILAND THAILAND

Om en timma är det dags att bege sig på arlanda , steff hämtar mig vid tre tiden oooohh ska bli så roligt är så taggad galet galet!! Har min sambo-soulmate Jessie här hemma som sjunger inne i badrummet ( fiiint ...)  Jag kommer heller inte blogga på denna blogg utan kommer att byta till holgergoesthai.blogg.se  men ska försöka blogga lite på denna , men annars blir det den nya bloggen nu 2 månader framåt tills jag kommer hem då vill säga..  nu ska jag hoppa in i en dusch och packa det sista sen heeeej  då!! Kommer också få träffa mina brudar där nere som jag har saknat som en tok ska bli såå roligt :D                 

                                             THAILAND 18 MARS - 5 MAJ 2010

   
                                         

                         


oh yes

Då är det en dag kvar och det är time för utgång med Jessie och Ellan! kommer bli hur bra som helst en liten hej då utgång , olivia kommer också en stund men ska inte med ut men det blir ändå trevligt och vi kommer att ha as kul :D !! nu väntar vi bara på Jessie och olivia som ska komma sen bär det av in i dimman!

Ellan says:

jag tappar naglarna när jag gör detta. icke bra.
nu knackar det på dörra, who can it be?
utgång för hela slanten ikväll.. where can it be?

fundera på de ni;)

lööööve


Ögonfransar och Bryn

klockan är snart 8.00 och jag är vaken?  känner att jag måste göra resten utav sakerna i dag inför thailand som jag skrev i går så att dem blir klara snabbt , ska vid tre tiden åka till sabine och färga mina ögonfransar och noppa ögonbrynen så är det klart inför thai.  Det börjar närma sig mer och mer nu och jag börjar få resefeber och det blir mer och mer för varje dag helt galet!

      

3 DAYS

Karin har nu slingat och klippt mitt hår inför Thai blev riktigt bra karin är bra hon! . I morgon kilar jag till jobbet för att säga hej då till dem innan jag sticker till THAILAND!! :D nu är det bara  3 days left  och är verkligen jätte taggad !! Jag och steff har varit i skärholmen hela dagen och shoppat loss inför thailand så nu är allt klar, bara att börja packa väskan iiih är såå redo!

                                   
                                   Karin & Jag spring -07


Ingen Salem

Inte vann min Salem i går riktigt surt för att Annas låt var lugn och allmänt tråkig usch jaja vi får se hur långt vi kommer med hennes låt . Annars idag kommer Karin till mig och gör slingor i mitt hår  inför Thai , innan det så händer det väl inte så mycket bara kolla lite extra på vad jag ska ha med mig och skirva klart listan.


Nytta

Det är lördag och jag ska göra nytta i dag :                                    

 Städa  undervåningen
 
 Köpa hårfärg , Karin ska göra slingor i mitt hår 
 
 Laga middag åt mami som kommer hem i från Thai i dag.

Göra listan: Vadskajagtamedmigtillthailand listan
                            

Kvällen blir nog lugn tror jag för min del , det är också den tråkiga melodifestivalen i kväll usch va det är tråkigt att se på de , men eftersom salem al fakir är med så är det en annan femma han ska bara vinna ikväll!
 
            
 

. it's time to clean  .


 




 
 

Tre sorgsna ord

Fick just veta en sak och säger bara tre ord som räcker . Falskt.Besvikelse.Sorg.

Karin Karin Karin

Ikväll har Karin varit hos mig , vi lagade middag och hade bara trevligt. Vi ses inte så ofta så det var riktigt roligt , mycket skratt och knas men det blir oftast så när vi ses haha. Imorgon blir det städning igen men behöver bara städa undervåningen det är där jag har levt mina två veckor här hemma hos mamma vad ska man göra på övervåningen om man har rummet nere? senare mot kvällen kommer mamma och pärlan hem i från Thailand , jag ska också få mina solisar som jag har beställt i från taxfreen sånt gillar vi! 
 ska kika på en film nu tänkte jag men vilken?

  Idag fyller ELLINOR år grattis grattis tjejen hoppas du hade en toppen dag utan min sång! som jag tror du dock saknar denna dag! 

                                

Criminal minds

Paus i från Criminals minds , brukar inte kolla på det men nu sitter jag fastklistrad och det är spännande.
 NCIS börjar vid elva vet inte om jag orkar kolla på de ska upp vid halv sju tideni morgon bitti ,får annars kika på internet en sida som jessie tipsade mig om där man kan se alla serier i förväg bra va?!
 

Thai Thai

Såhär dags om en vecka sitter vi på planet påväg till Thai! Men jag hoppas steff är relativt frisk då , hon hade fått högre feber i dag ajaj , men hon skulle få någon ny medicin idag så att det blir bättre , hoppas att den hjälper!
 Imorgon är det wöörk ,jobbar dag får sovmorgon skönt så att man kan leva på kvällen , då kommer Karin till mig :) Det  var så länge sedan jag träffade henne så det ska bli super! 
 

         
Ellan & Jag - summer 09


. Jag- vill -ha- sommar.


                    


Resefeber?

Bara en vecka kvar nu och jag börjar att få lite rese feber är verkligen så taggad åh vill verkligen till värmen!!
 Idag var det tanken att jag o steff skulle åka och fixa alla papper inför thai men hon har fått feber och allt det där så hon mår inte så speciellt bra just nu hon är hos läkaren nu så att vi får se senare hur hon mår om hon orkar röra på sig. 
 Ska väl ta och laga lunch nu vad ska man laga?

Jessie is here

Då har Jessie komit! vi sprang sista biten till ica för att inhandla de sista till våran sena middag och hyra film det blev någon psykologisk/skräckfilm vet inte riktigt vi får se hur den är. Det verkar som att Jessie som gör maten jag sitter här och segar framför datan haha min egna husmor! 
 jag kanske ska hjälpa sambon? hm.. ja okej jag gör de!


My man

Mannen i mitt liv som jag saknar mest ♥ snart kommer han till mig.

                                

                               

                               

                                
                               

GONE GONE

Jag har fått mina byxor nu wooho , steff är så snäll som köpte ett par jätte fräscha byxor till mig som hon tyckte skulle passa mig är super glad för dem tack steff!
 nu sitter jag i min ensamhet och väntar på min sambo Jessie men hon är sen hm.. jag undrar vad hon gör?!  KOM NU! Therese är nu påväg till Thailand fick ett mess i från henne i kväll om att hon satt nu redo på arlanda på starbucks , jag saknar verkligen dom men nu är det bara 9 dagar kvar tills jag får träffa dom! 
 Nej nu ska jag väl ta och betala min dö tråkiga telefon räkning så att den blir avklarad.
JESSIE JESSIE JESSIE vart är du! hon svarar inte på mina mess så jag antar att hon våldgästar mig snart som möjligt jag är redo.


                     

Båda har åkt!

Fick ett sms i från Therese i morse om att hon satt på arlanda nu och drack en latte och skulle snart åka till Barcelona , nu är båda mina brudar borta snyft! Men jag undrar hur det går för jossan som måste vara framme i peking nu ?!  hon har inte hört av sig än men jag antar att hon gör det när hon är framme.. det måste hon.
 idag är det fredag och solen lyser än sålänge och idag blir det bowling ,lunch på hard rock och sedan bio, Moa missar detta ännu en gång men hon bor i Australien så vi kan nog ta igen det när du kommer hem Moa haha. 
 men nu ska jag väl ta en dusch sedan kila iväg , pappa hämtar mig vid tolv tiden i dag.
 

                                                            Guess who!?
                       

J. har åkt!

fast jag har klagat på jobbet i bland vem gör inte de så har jag nog världens bästa personal haha helt crazy apråpå ingenting!
 Nu har iallfall jossans plan lyft jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra , jag sa till henne att höra av sig när hon har komit fram i peking o  Thailand , de gäller samma med therese hon åker i morgon till Barcelona sedan till Thailand samma sak för henne och de har dom båda lovat!
 Annars i kväll skulle O ha komit över men de gick tyvärr inte skulle jobba i morgon synd de.. ,  jag får städa hela huset ikväll istället orkar inte göra de i helgen så att det är klart! nuu är de hela två veckor kvar tills vi åker iiiih :D  jag verkligen längtar låt tiden gå snabbt!!


Lunch med Josefine

Nu är Jossan påväg hit och maten blev precis klar! 

 

Önskan

Om ca tre timmar kommer josssefine , jag ska bjuda henne på lunch här hemma vi kommer inte ses sen förns jag kommer ner till thailand , mina brudar åker ner till thai i morgon!! Men therese har en skit tenta som jag bad om att hon skulle skita i och komma hiiiiiit men den önskan blev inte sann så nu sitter hon och tråkar framför en dator och pluggar suck.. 
  Jessie o jag åkte tidigt tidigt i morse , hon skulle jobba halv tio och jag hämta ett par byxor hos pappa och inhandla lunchen som jag ska laga om en liten stund .
 Nästa vecka så kanske Jessie ska bo hos mig hela  veckan här hur bra som helst tråkigt att vara ensam.. så det blir toppen!
 nu är tvätten klar!


 
 
 
 
 
  

  
  

"fan va lång tid det tar och göra våfflor"

Jessicaaa goes bloggrape!!

Nu har jag och Sofie ätit våfflor, dom var ganska goda bara liiite för hårda men det gick bra ändå. haha men fan va lång tid det tar att göra våfflor! vi höll på i ungefär en timme och fick åtta våfflor. vi är ganska sämst, men man kan ju inte var bäst på allt tyvärr haha :P Sofie har tröttnat på livet och ligger helt död över köksbordet och svamlar om att vara naken.. så vi får se hur de slutar! Nej nu börjar klockan ticka iväg, det är dags för oss att sova lite nu. Imorgon är det jobb på Tom Tits för min del och Sofie ska väl pilla naveln eller stirra in i väggen. Mysig tjej!

Sov gott ♥ / Jessica Lovisa Larsson




Jessies våfflor

Har nu  köpt mig en blå bikini som  ska med till Thailand riktigt fin , snyggt också när man har blivit brun!
 nu är jessie är hos mig , vi har käkat och ska nu göra våfflor hur mums som helst , hon verkar lite osäker på sin våffel talang haha hon  har också berättat en drink shoot för mig som lät både god och häftig hon kanske kan berätta hemligheten senare haha. nu vill jag ha våfflor!!


The rings

Så, nu är väskorna packade ska åka om en liten stund . Jag sprang runt som en idiot tidigare i dag och letade efter ringarna jag hade köpt hade verkligen inge lust att köpa ännu ett par nya men som tur va så hittade jag dom i min väska i åhlens påsen och jag som hade letat i just den väskan tidigare men inte hade hittat något  .. suck. men nu är dom funna och jag är lycklig!
 Nu ropas det om att åka så vi hörs hemma hos min madre.
.puss.




Technologic

Vaknade utav att telefonen ringde det var mamma som ringde i från Thailand och dom hade 1000 grader varmt och världens solnedgång skoja inte om jag vill till Thailand nu!! Men jag får nöja mig med att det är sol här hemma och att det inte är samma väder som i går och att man slipper blöta skor! senare nu på dagen åker jag hem till mamma och bor där nu medans dom är borta! i går när jag kikade på tv så kom reklamen för Telenor och låten i bakrunden är hur bra som helst så jag satt och kikade på alla möjliga telenor reklamer på youtube men hitta verkligen inte den , men fick ett sms utav jessie hade hon hade den på datan och att det var daftpunk som hade gjort den sitter nu och spelar sönder den .
 
  Daft punk -   Technologic

  Buy it, use it, break it, fix it,
Trash it, change it, mail - upgrade it,
Charge it, pawn it, zoom it, press it,
Snap it, work it, quick - erase it,
Write it, cut it, paste it, save it,
Load it, check it, quick - rewrite it,
Plug it, play it, burn it, rip it,        <----
  här har ni texten till låten den går sådär hela tiden haha.
Drag and drop it, zip - unzip it,
Lock it, fill it, call it, find it,
View it, code it, jam - unlock it,
Surf it, scroll it, pause it, click it,
Cross it, crack it, switch - update it,
Name it, rate it, tune it, print it,
Scan it, send it, fax - rename it,
Touch it, bring it, Pay it, watch it,
Turn it, leave it, start - format it.

Technologic [4x]

ska nu packa ihop mina saker sen kila hem till mamma om en liten stund , ska hinna springa på bandet innan jag kilar också .

.puss.

ps. Jessie ringde i går och hon frågade om jag kunde uppdatera om att hon verkligen ringde och inte sov , så nu vet ni det Jessie ringde haha. ds

Stör inte .CIS.




                               
                                                                  STÖR EJ!

ID KORT TILLBAKA

Glömde att berätta att jag fick ett brev i från polisen uppe i Åre i går och då hade en vänlig människa lämnat in mitt id kort så nu är den tillbaka på sin plats hur bra som helst! slipper att gå runt med passet som tar så mycket plats och är klumpig om man gemför med id kortet som är lite mer praktiskt, koret har nu varit på tå äventyr men har alltid lyckats komma tillbaka har jag turen med mig eller!? jag tror nästan de haha. 
 Har också glädjande besked om att jag fick sms utav Jesse & Jossan tillslut , men nu väntar jag ännu på ett sms i från Jossan segpropp!
 Annars nu så börjar CIS ingen får störa mig , en viss person brukar ringa mitt i allt så stör ej!
 Väntar också på ett samtal i från Jesssssie som troligtvist har somnat haha!

 .CIS nu.






                              
         


Två sjöar senare

Kändes konstigt att det var min sista jobb dag i går tills jag åker , är alltid van att åka och jobba i veckorna men nu är det ledigt ända tills den 5 maj! åkte tidigt i morse för att lämna in tidrapporten på jobbet sista inlämnings dagen så jag var i tid, annars vid elva tiden åkte jag till södertälje och fikade med min gammla arbetskollega i från tälje det va trevligt, blev en liten mini shopping i centrumet och mitt inköp blev två ringar som jag verkligen måste hålla koll på mina ringar försvinner hela tiden och vilket väder de va idag , bara kallt hela tiden mina skor var som två sjöar haha helt blött och obehagligt..  nu väntar jag bara på att Jessie ska svara på mitt sms men hon kan vara ett riktigt sego på de har också skickat ett mess till Jossan som är lika seg hon .men ja tror att hon jobbar så hon har iaf en förklaring haha, jessie svara!! Dags för städning orkade verkligen inte städa  i går efter jobbet vem gör de 22.30 på kvällen ?! inte jag iallfall.

                               

RSS 2.0