No stress

Nu börjar det närma sig mot resan till Faliraki beach i Grekland ska bli så skönt bara två hela dagar kvar och jag har inte börjat packa , det är så typiskt mig att börja packa sent verkligen sent , kan antingen packa samma dag eller timman innan man ska åka dåligt men så är det. 
 Min fredag kväll består av att sova jobbar i morgon igen sista dagen!!


Sne fel

oj såg att jag hade stavat fel bålstad utan jag menar båstad ber om ursäkt är trött.

Mot slutet guys

bara tre dagar kvar till semestern ska bli så underbart skönt. Känner i kroppen att jag behöver två veckors semester ta igen solen  och bli brun , gud vad jag tjatar om att jag ska bli brun men jag vill inte se ut som ett paket  Gb - gräddglass mer står inte ut! Har varit likblek hela vintern + våren , så nu gäller det.
 Jag hade gärnat velat vara i bålstad nu och visby nu  nästa vecka  det var så grymt förra året i visby men missar dessvärre detta år eftersom jag åker på solsemester.

Tro Hopp & Kärlek?

Jag tror.Jag hoppas.Jag vill. 

my bad

Jag har glömt bort bloggen faktiskt , men kom på den nu efter att kollat runt bland massa bilder. Men vad finns det att berätta? jo men om en hel vecka har jag semester då åker jag troligtvis till Grekland med sandra ska bli så skönt får lite färg äta gott! ska lägga mig i tid så att jag får några timmar innan det är dags för arbete igen. har faktiskt en jobbig vecka framför mig nu innan semestern men ska försöka att bita ihop för sen är det ledighet!


RSS 2.0