NU

NU är allt klart inför ikväääälll  just nu håller middagen på att bli klar är de dags att fixa det sista :D


STRESS

igår var jag i stan somsagt men hittade verkligen ingenting helt galet  hade nästan ingen tid heller pga att mamma ringde mig vid ett tiden och frågade om jag kunde ta hennes tid hos Sabine och det tackar man inte nej till så det vart bara en snabb looking i stan ..   efter att ha varit hos sabine gick jag och mötte Miranda vi gick runt i centrum för att se om det fanns något att ha på sig i dag men inte det heller så vi åkte  hem till pappens place o bara hade tjejsnackt innan Henric kom hem .  ska om en liten stund till tälje och se om jag kan finna något där ska se om Karin är hemma i från Norge också , hon får komma och hålla mig sällskap och rådgivare haha.

Frukost nu.


Nyårs fix

Gosh jag är redan på g igen halsen börjar bli bra men det går långsamt,  jag ska om en liten stund in till stan och kika efter nyårsklänning för i morgon är det dags är verkligen taggad kommer bli topp topp! ska senare möta upp Miranda i centrum för lite ärenden mohaha sen upp till sabine och beställa tid för att noppa ögonbrynen känns som att det är time för det nu.. så nu börjar det koka i kastrullen jag är lat i dag orkar inte laga värsta buffen så det blir makaroner med ketchup mums ?? nja inte så speciellt men om jag ska hinna till stan så slänger jag bara ihop något snabbt och enkelt ..

OCH ska förhoppningsvis träffa Joosspoff :D

 

 


Be right back soon

Har bestämt mig jag ska inte blogga förns jag är frisk  om jag bloggar kommer bara vara om hur dåligt jag mår i halsen osv  helt ointressant kanske? så jag hoppar det och kommer tillbaka när jag är på benen ..


                         
    



                      


                                           

Ännu en till överraskning

Vaknade i morse av att jag knappt kunde prata hade så ont i halsen så att jag knappt kunde få i mig en macka har fått världens whiskey röst så men jag hoppas att jag slipper att vakna i morgon med ännu fler överraskningar , jag hoppas också att jag blir mer åt frisk hållet så jag kan träffa Joss och Therese , både jag o Therese har fått samma symtom så v får se hur båda mår i morgon , synd om oss! Har inte mycket mer att skriva utan är bara trött i huvudet och vill sova.

Influensa?

Har mått sisdåär i kväll har sovit och varit hängi hela dagen jag hoppas inte att det blir värre för det har jag inte tid med nu när nyår börjar närma sig.
 Annars ikväll kom simson hem :D jag vill ha honom hemma hela tiden inte uppe i Norrland usch han passar inte in där .. nåväl men blev lika lycklig som alltid! Nu börjar huvudet dunka känns som att hjärnan ska när som helst sprängas  hatar hatar influensa om det är nu de är påväg att bli ??! men jag tror inte det utan det är en tillfällighet bara, ska ta mig lite mat har inte velat äta på hela kvällen konstigt ? Men en sak som är jag rätt avis på nu är att halva min familj är påväg till Australien nu vill också till värmen och såklart träffa Moa.



         
         
         
         
         


TPL

klockan är två känner att det är dags att lägga sig på kudden måste sova ut i morgon fick inte göra det natten till den 25:e så det ska bli skööönt! har inget mer att skriva för  i dag ..


                            
                             En bild säger mer än tusen ord o ja , jag är trött!

Starbucks

Det blev inge utgång Therese har blivit sjuk och Jossan jobbar i morgon men dom kommer hem till mig på söndag :D då blir det jacuzzi och champagne! 
Sitter nu och kikar på Konungens återkomst o med nya favorit muggen i från Starbucks med chocklad chai te i låter kanske lite crazy men det är otroligt gott London är bra. 


               


Tummen upp

Ja, jobbet gick relativt bra men måste fakstiskt höja tummen för min gruppchef hon skickade in mig på hennes kontor och jag var halv nervös  bla för att  jag skulle berätta för henne att jag skulle åka till Thailand i Mars och hur hon skulle reagera på det men det gick hur bra som helst sedan fick jag frågan om att jobba  100 % i två månader pga att en kollega ska åka utomlands i två månader hur bra är inte de :D  pengar pengar till Thailand ..
Jag väntar nu på ett pling i från Jossan får se om de blir utgång ikväll ??! ska nu ta upp alla julklappar jag fick i går så att dom kommer på sin plats. 


                                


25 Dec jag ska jobba

Lusten  att åka och jobba är verkligen på siffran noll , jag vill verkligen inte ut i kylan skulle hellre vilja ligga kvar i sängen och sooova men inte de inte ! jaja lika bra att dra sig upp så att dagen går fortare ..



                        


X-christmas 09

Har haft en riktig mysig Julafton har fått en mängd massa fina presents och ätit tre julbord så nu är magen full med mat! Nu ska jag kika klart på sagan om dom två tornen sen sova för i morgon är det jobb ...
Hoppas ni har haft en bra Jul!




      
      
      
      
      
      
      
      
      
      

GOD JUL

Nu börjar själva Julafton alla gäster har kommit så nu blir det inget med bloggande för i dag!

 Marry X-ristmas!



                          

Nu är det Jul

Ja då är tiden inne det är  Julafton och snön ligger kvar, Moa missar nu den årliga frukosten  Chocklad med grädde så går det när man bor på andra sidan jorden men jag tror hon överlever ändå haha. Nu väntar en dusch !


KLART

Jobbet gick bra allt blev klart inför Julafton, mötte senare Jossan vid st. eriksplan efter jobbet och tog tåget hem till tumba , hon skulle till sina föräldrar så fick sällis:D  . Har precis pratat klart med Jessica och slagit in alla julklappar så nu är allt klart för morgonen! nu är det scrubs sen natti natt.


Jobb dagen innan

Det är dagen innan julafton och jag har precis städat hela undervåningen och ska snart åka och jobba jätte segt men äsch slutar vid åtta sen blir jag hämtad vid tågen så jag slipper ta bussen hem jäj! nu ska jag packa ihop julklapparna jag ska med hem till pappa sen jobba jobba jobba...


Smile people

Jobb dagen är äntligen över men dagen har varit riktig rolig har bla fått kommentarer om mitt skratt i dag??! haha så ja vad ska man säga? fick redan kommentarer i går av mina damer och Gustav så .. hm kanske borde spela in när jag skrattar men de låter helt sjukt ? .. men låter det verkligen så roligt och högt som alla säger hm.. aja får iallfall folk att le aha! väntar nu på min lasagne är svin hungrig blev ingen god middag på jobbet i kväll !
tror att micron plingade till MAAAAT!


sista julklappen

Har inte haft tillgång till internet sen i söndags .. men nu är jag äntligen hemma hos Joss och Therese hade inte träffat dom på två veckor så det va topp :D i går kväll kilade vi och tog ett glas vin med es bror Gustav som kom senare mot kvällen jätte trevlig kväll! nu är det jobb om en timma är inte på jobb humör just nu .. ska kila ner till västermalmsgallerian nu och handla sen sista julklappen för i år sen är de finitto.


svin vaccin

Nu har min arm börjat värka efter att jag tog vaccinet , det känns  i hela kroppen att det gör ont lite här och var mest på ryggen obehagligt !

Gnäll Gnäll

Jag har dö tråkigt jag orkar inte gå till Söderby där brudarna är jag vill inte gå den långa vägen dit haha jag är lat ikväll jag veeet men åh vad ska man göra??! ska ringa jossan o gnälla då blir hon säkert lycklig haha!

              

Hågelbys julbord

Julbordet höll till på Hågelby riktigt mysigt faktiskt har inte ätit där sen jag hade 6 års kalas  för hundra år sedan men det va trevligt så nu är jag tjock som en ballong!  Nu i kväll så kommer Joss och Es över :D har inte träffat dem på över 2 veckor inte likt oss !! så det ska blir toppen :D  ska nog fixa i ordning i garderoben och ta in galjarna som jag köpte på IKEA i går lite finare och lite fräschare än dom  fula galjarna som jag har nu..



Julbord nr 2.

Var på bio i går kväll med Ellan,markus o Patrik riktigt trevlig kväll jag skrattade så mycket i går så att jag fick kramp i magen  Markus bör bli komiker. Om en liten stund ska jag kila till bussen och åka till Hallunda för att ta de där svin vaccinet sen iväg på julbord nr 2. med mamma o gänget ,michaela kommer med i dag har inte träffat henne sen förra årets julbord så det ska bli topp .. 


                    

IKEA

Då ska man snart åka till Ikea med steff  , hon ringde för en stund sen och ville dit så ja varför inte kan handla klart min ena julklapp där iallfall men till vem säger jag inte för att jag vet att den personen läser min blogg mohaha .. orkar inte skriva något mer ska borsta tänderna ....



          


Kan de bli en sämre dag

Vädret gjorde så att jag kom en timma försent tidigare i dag  till jobbet så där stod jag och frös men som tur var så kom steff och gjorde mig sällis in till stan! Jobbet gick hyfsat bra ikväll mycket stress jobb bara .. 
 Är nu ledig i fyra hela dagar och jag MÅSTE köpa klart alla julklappar innan det är försent! 


                

Nu räcker det

Kollade nyss ut i från fönstret och gosh vilken snöstorm..  De blir bara mer och mer och ja man hoppas på att det fortfarande ska vara snö till jul men nu kan det väl ändå räcka?? jag kan knappt öppna mitt fönster pga att det är tjockt med snö utanför galet!  Och jag ska gå ut i detta väder till jobbet inte okej!


  Från gårdagen:



 

Dagens bild:



 



Cis

Dagens jobb var helt okej det var ovanligt lugnt ..jobb i morgon igen men slutar vid nio tiden så det är ganska segt men sen är det ledighet tills tisdag! Jag har heller inte inhandlat alla julklappar än bråttom bråttom!
 nu är det som vanligt CIS sen soooova


                   

TRÖTT GODNATT




                                           GODNATT SKA SOVA ÄR TRÖTT!

                              

Julbord-09

Underbart skönt att vara ledig i dag köpte mig en tröja i dag som jag tänkte skulle passa för ikväll men hursomhelst   så vaknande jag i morse av att min väckarklocka ringde och jag fick panik och trodde att jag skulle jobba sprang runt som en dåre och letade efter min almenacka men självklart stressade jag upp mig i onödan .. jag visste att jag var ledig men ändå inte ja ni förstår usch den känslan är hemsk! 
 Nu i ikväll blev de julbord i stan med skaldjur lika mumsigt varje år så nu är man fullproppad med mat i magen så mer ska jag nog inte  äta i kväll .. puuh..   men lika trevlig som vanligt.  Såg nu på termometern att de är -1 grad ute med regn jag hoppas  att snön håller sig hatar regn usch!


              
              
               
              
               
               
              
              
              
              

Ryggvärk

Vilken ryggvärk jag har efter mina tre jobb dagar ska bli hur skönt som helst  med ledig dag i morgon .. Det blev ingen navelsmycke köp i dag var tvungen att jobba över till tre sen hem och packa innan padre skulle hämta mig hemma hos mamma senare i kväll, ligger nu och kikar runt på datan bland gamla bilder och hittade en hemsk bild på mig när jag hade min super blondie period som höll i sig i 2 månader pinsamt fult var de!
 ska packa upp alla kläderna nu innan jag somnar är helt slut i hela kroppen


                   

Orken borta

Jag har verkligen inte orkat blogga har jobbat så mycket nu och är trööööttt , idag skulle jag egentligen varit ledig men så snäll som jag är så hoppade jag in nu på morgonen, imorgon är det jobb igen 8-14 så det kommer förhoppningsvis gå fort hoppas jag för att på tisdag är jag ledig ska bli riktigt skönt det behövs.. Imorgon ska jag kila till tatueraren och köpa ett navelsmycke för ca 200 kr rätt dyrt men det är värt det för det är utan nickel snyggt också däremot , nu ska jag städa upp det sista sen hopp i duschen..


Ryck

Lunchen var trevlig  och  Jessica jobbar på Tomtits så hon  hade råttorna i dag deras svansar USCH ... men förutom det var allt mysigt, efter lunchen mötte jag upp Karin och julhandlade lite fick med mig ett rött läppstift hem hoppas det är bra kvalite på de!  Senare när jag kom hem fick jag världens städryck och rensade ur alla lådor och hyllor nu är det fräsht ! nu ska jag hoppa i duschen sen sova ska jobba 8.00 i morgon bitti .. 


                             

Lunch i Tälje

i går var det julshopping med Ellan mys nu har man bara ett antal julklappar kvar att köpa sen är jag klar ! Om en stund åker jag till Jessica L.s jobb i södertälje och lunchar :) nu väntar en mini frukost sen iväg!


Glamour

Har äntligen slutat jobbet , det gick hur bra som helst fick väldigt mycket beröm i dag för min planering för mig och min kollega  SOFIE ÄR BRA :D  , nu sitter jag med Joss och Es som pyntar sina iphones med pärlor eller ja jossan pyntar sin tv dosa ;O haha söt där.. funderar att följa med es till den där pärlaffären eller pynt affären och göra likadant med min omoderna mobil ... haha men den kanske kan bli lite pimp när den blir lite glitter och glamour ?!



Svälter

Så nu är rummet nystädat och jag är hungrig men problemet är att jag inte orkar stå och laga mat hm..  antingen får jag svälta tills middagen eller slänga i hop något haha vilka problem man kan ha .. haha. 


Stendöd

Min mobil är stendöd förtillfället kan heller  inte ringa till mobil från hem telefonen så känns lite jobbigt laddaren är hemma hos Padre , känner mig naken utan mobilen  men den kommer att fungera runt halv sex tiden skulle också klättra med Es idag men återigen så fungerar inte mobilen så vi får ta det i veckan istället! ska ta och laga mig en middag vad ska man äta ??!



                           

Vadå norrland?

Min sista morgon promenix med simson på ett bra tag nu för han skulle tydligen åka upp till norrland idag igen??! så man kan väl räkna ut att jag blev rätt så förbannad när jag fick reda på de... Så nu får vi se hur länge han är däruppe jag hoppas inte alls för länge för vems hund är det egentligen haha? jo min !
 ska snart fixa i ordning mig somnade om ett par timmar så nu måste jag upp .


 
 
 

LYCKA!

Vilken galen kväll i går , verkligen en toppen kväll! Jossan kom  på ett bra knep i går  om jag inte kommer ut  om ett antal minuter så messar hon " taxin åker om 2 min" haha och självklart var jag snabbt ute men att det egentligen var ett falskt alarm! Men det var en riktig rolig kväll! vi somnade runt 7.00 i morse så TRÖTT var nog  de enda ord vi kunde ..
 vid fyra tiden åkte familjen + steff till hornstull och  kikade på när våra syskon hade lucia konsert , senare när jag kom hem så körde en okänd bil in på våran uppfart och direkt blev jag misstänksam men sen när dörren öppndes så var det mina styvsyskons mamma och det första hon sa va " Nu kommer jag med en skit hund till dig som heter Simson!"  Jag blev sååå glad när han kom springande mot mig har inte träffat han sen i Augusti så  vilken lycka de va ! senare mot kvällen tog jag en kvälls runda med honom kändes toppen , så i morgon bitti ska jag ut med han igen innan han ska till tandis..  måste försöka sova nu ska upp om några timmar o gå ut med honom!



                                        
                                                                   
                  
             
            
                                                                  ♥
 

Rena lyxen

ligger nu i sängen och väntar på maten .. är lite hungrig faktiskt ! senare blir det lyx jag o tjejerna får skjus in till stan bra va?! Joss har också fått låna  en iphone av sin mor så det är väl det enda hon kommer pilla på ikväll HOPPAS jag inte iallafall ..  hon ska nämligen få en på riktigt i jul så kanske är bra för henne att kunna den där en aning?  nåväl nu ska jag ner och äta en snabbis sen är de dags att bege sig in till my second home ;) 

                
 BYE! 


                       
                                  


Hunger

Äntligen fungerar internet och jag är hungrig ! Lina P. hörde av sig i går och frågade om hon kunde få låna min mask som jag hade på Mirandas maskis så ja varför inte vid  så att vid ett tiden ska vi mötas i tumba och ta en fika :)  Är så hungrig så att jag inte orkar skriva mer ...


 

Sofie i pälsmössa?!

Då är jag hemma efter en rolig  shopping dag med Jessica i skhlm :)  och shopping blev det skulle egentligen julhandlat men ... det kommer helt enkelt haha. När vi var och luncha var jag bara tvungen att pröva hennes pälsmössa hon passar jätte bra i den medans jag passar mindre bra så för mig blir det nog ingen pälsmössa!
 Ska ner nu och äta lite räkor som Nina har tagit fram mums..

                                               


Skhlm med Jessica

Då är jag snart klar för att åka till Skhlm med Jessica ska bla hämta ut mina linser så att jag ser någonting haha, sen blir det nog lite julshopping det är nog bäst att vara ute i god tid innan allt tar slut!? 
 Vädret i dag är som i går och jag hoppas det håller i sig till jul .. 

 

Hej och natt




                     




Ej missa

Då var det bestämt i morgon åker jag till Skärholmen med Jessica:D  så det blir en tidig kväll/natt för mig ska upp vid nio tiden i morgon bitti ska träna innan jag kilar iväg i morgon .. nu är klockan 23.30 det betyder att CIS har börjat får inte missa!

 

Är i tid

Sådär nu är det lite julstämning i rummet har satt upp stjärnan i fönstret . Jag brukar vara ganska seg på att sätta upp stjärnan så för en gångs skull så är jag tidig med de! ska hoppa in i duschen nu.

 


Är det värt?

Jag sitter och  kikar lite i H&M katalogen  och hittade ett par strumpbyxor för 129 kr som jag verkligen vill ha men är det värd priset??! 


                                                     


Inge snö

Snö blev det inte men kalt och frost så  det var helt okej! Nu sitter jag i mitt andra hem på Fridhemsplan med Jossan som precis  har vaknat , jag ska  snart till jobbet och lämna in tidrapporten så att jag får mina pengar i december hoppas på fler tider också!  Nu är Åre resan betald :D längtar! 

Snö i natt?

Såg att det är -4 grader ute kanske blir snö i natt?!


             


Skumt

Hade nyss världens skummaste samtal med Es och Jossan + en massa till på en gång haha! Nu måste jag försöka sova ska upp tidigt i morgon bitti ska lämna in tidrapporten så att jag får pengar sen prata tider med Christy ..
 natt!



                                        
                                          Me & Joker


Förändring kommer

Christine vi måste fixa snart!

Ingen klättring

Nu har jag landat hemma hos pappa , jag och Trazzel  åkte in tidigare i dag till Es jobb i stan och hängde där lite och hade det lika mysigt som alltid ! Pappa hade köpt hem pizza till mig nu är jag tjock och glad haha.
JUSTE ! idag var det tänkt att jag skulle med och klättra men så kom det tyvärr saker i vägen padre ska på julbord och Nina spelar in en film i Malmö .. men jag hoppas att det blir snart igen för det är verkligen hur kul som helst OCH  bra för kroppen haha, nu ska jag packa upp mina kläder som vanligt sen ska jag nog sätta på en bra film kanske jacuzzi??  Es gjorde också ett armband till mig idag  ur fint!

                  

 


RSS 2.0