Förändring

Har varit  en väldigt lugn dag på  jobbet  ,  och Maria sa att Ellan kommer att få den roliga dagen i morgon, måndag :D
imorn kommer sara J. hit och färgar om mitt hår  , Melanie gav mig rådet att inte göra avfärgning på mitt hår utan då kommer det att bli allt ljusare och det är inte tanken att jag ska bli ännu mer ljusare utan tona ner den ljusa färgen , men hoppas att de blir bra iaf :)

Puss




Du fattar inte!

........

Du springer aldrig ifatt när jag väl är där
Jag vill inte tänka framåt, men e livrädd att fastna här
Nu kan det va försent, att säga som det är

Jag testar nya vägar som aldrig tycks ta slut
Och jag har försökt att fånga den andra men har aldrig nåt ut
Jag vill ha en sista chans, så jag säger rakt ut

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut
Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
När jag va dig nära, ville du därifrån
Jag vet att du har tänkt
Men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra men det är inte så lätt
Jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt
Det är dags att lägga på
Men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu som jag hade dig förut
Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut
Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut
Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut 


Friday

Gårdagens jobb gick faktiskt väldigt bra !  toppen personal och goa boenden :)
Slutade vid ca 9 och blev hämtad av alex och micke så att man slapp stå själv o mörkret och vänta på bussen ..
Idag kilade jag in till stan och kollade efter skor och klänning men hittade verkligen ingenting .. helt otroligt ..  men men kanske lika bra att spara pengarna ?!  mötte sedan malin vid centralen och ikväll kanske det blir bio med henne, david vill att jag ska med in till stan på en öl .. men ja tror jag hoppar över  de ikväll  , har en lång dag i morgon att se framemot :D

Pussen

Torsdag

Då ska man snart kila till praktiken  men måste först ner på ica och köpa mat till kvällen , kommer väl säkert bli stammis där !  måste också prata med Carola om våra tider om inte Eva redan har  gjort de !?  ja lär ju märka när jag kommer dit .
och idag blir det somsagt en lång dag som jag hoppas blir bra!

/ ♥
 
 





Vila i frid gammel farfar Holger 27/11-08 ♥


12 timmar?

oj säger ja bara !  idag var vi på våran första praktikdag och vi trodde aldrig informationen skulle vara så lång som den var,  den tog aldrig slut haha, men okej det va ju bra att få information eftersom vi aldrig har  jobbat med autistiska men det var väldigt mkt att få in i skallen , vi gick igenom en hel informationspärm och det va ju inte lite sidor i den men jaja .. sedan fick vi våra scheman om hur vi skulle jobba tre veckor framåt  det var ju inte lite timmar liksom typ 12 h  varann dag + helger :s  det låter ju inte rimligt , så mkt jobbar jag när jag verkligen JOBBAR och inte praktikserar ,men ellan 
kom på en bra lösning så det ska nog fixa sig :)
Imorn börjar mitt riktiga första pass och det är mellan 13-21:30 , och jag hoppas jag får skjus hem av antingen fredde eller alex ! inge kul att stå i mörkret helt själv och vänta på bussen .. så  jag får hoppas på det bästa !

Kram!


PRAKTIK

   
                                                 

                                                  

PUSS


schöpping

Kom nyss hem i från en  shopping runda  men Malin , handlade bla  julklapp till brorsan  , det är så sjukt svårt att hitta presenter o grejs till grabbar haha men Pablo hjälpte till så hoppas han blir  nöjd :)
och i morn börjar min och Ellans praktik ! :D  vi två gör de i gen :D , ska bli spännande!


 Grattis grattis sötnos! ♥♥
   

Puss!

KALLT

Fredags:

Va klassen på studiebesök hos amubulansen i södertälje , gud va mkt saker dem har sprutor hit o dit inte konstigt att  dem har utbildning varje dag , men de va häftigt att se och väldigt intressant !
Efter studiebesöket stannande jag och Ellan kvar och shoppade lite och det blev inköp för oss båda ,  vintermysshopping , sedan var de hem och fixa fredags mat  med Moa.

Lördag:

Hängde med pappa in till stan , han skulle hämta trazzel , så jag passade på att kila ner på stan och kolla lite..
Hände inte så mycket mer denna dag

Söndag:
 
Hela familjen var på kändisgrejs på Gröna Lunds  Julmarknad , det va sjukt kallt men mysigt ,  haha det kan nog också Natta  hålla med  om som bara hade skinnjacka på sig!  mötte nämligen henne inne på Grönan.
Senare på kvällen kom Malin hit kollade  på  den bästa sommaren  med kjell Berqvist , han är ju  så underbart rolig !

 Och idag har man varit ledig och de gäller i morn med för somsagt så  börjar  inte min och ellans  praktik förs på Onsdag !

Pösspöss



Bra val

Kilade till älvsjö mässan idag ändå ,  hade egentligen tänkt ta en sovmorron men de var lika bra att jag gick det fanns lite att välja på där!  nu blev  allt snurrigt av alla skolor , utbildningar osv  jaaag vet inte vad jag ska göra , men det ska nog vara fixat till slutet av året :) 
efter mässan kilade jag och karin och köpte mat , och de blev Tacos , de va riktigt gott , bra val Karin !

Imorn är de en ganska skön dag i skolan !  dagen börjar med teckenspråks prov ,  föreläsning 2 timmar, sen åka till ambulansen ( akuten ) i södertälje med klassen, sen lite små shopping  med ellan efterått , sen slut på denna vecka!

Puss!



Krya på dig Tooddee !  ♥♥♥

Mässan

           Godmorgon


Världsklass

Då är onsdagen också förbi bara  några dagar kvar till praktiken !  fick reda på att min o ellans praktik start börjar inte förs på onsdagen ??!  när vi egentligen börjar på måndag !?  crazy crazy ... 
och snön har verkligen komit till sthlm nu, men vi får se hur länge den stannar om den inte smälter bort under natten , vi får se i morn helt enkelt !  

Ja vill ha körkort och för min del går de ju inge bra ,  , jag och  moa är så sega på att gå ner till körskolan och fixa körkortlektioner ! är trött på att vänta  , alla verkar ju få körkort  alltid någon som säger " jag har fått körkort! "  så sitter man själv och säger att man inte har fått de eller har knappt börjar övningsköra, pinsamt ! 
 
När jag satt och kollade runt bland bilderna här på datan så hittade jag en väldigt gammal  bild ifrån 9:ans  spex foto , måste faktiskt erkänna  att vårat spexfoto va ju faktiskt  bäst av alla andra 9ors  spex foto ;)

Nu är de dags och kila ner till källarn och träna !

bye!



ÖVER

Nu är den långa jobbiga tisdagen över men den slutade  bra , bla med  väldigt mkt skratt sista lektionen ;D och de kan jag ju inte klaga på iaf!  fick också skjus av elias hem så att jag slapp  ta bussen + att  gå i regnet , de är verkligen deppigt att de regnar är så trött på regnäcklet!
Snart är de dags för desperate houswife inget man får missa !




   Grattis Karin älskling ! ♥♥


pöss!

jobbig tisdag väntar

Så nu är de snart dags  att kila till kojs , har en underbart jobbig lång skoldag i morn som väntar .. men sista jobbiga tisdag på ett bra dag iaf ! 

Goodnight :)

Vintern är på väg

vilken underbar dag  sol och humöret är på topp som alltid  :)   hoppas den extremt "långa" skoldagen också blir great !
Igår när ja kilade och mötte ante för att ge hans mössa märkte jag hur gris kallt de har blvit ute  ..  och då  jag är fundersam  idag om jag ska ta dunjackan eller skinjackan idag ??  jag får helt enkelt gå ut och känna efter ..
nu är vi inne på sista veckan innan praktiken börjar !  inga prov ingenting denna vecka ,underbart , Nu är de dags att kila iväg till bussen!

Later!

/ S.


trött trött trött

Ligger  nu i sängen och är jätte jätte trött  , men inget sovande för mig  inte  här ska det städas o fixas  .. madre  ska nämligen  ha ett  " ljusparty"  här vid 4 ,   sen ska jag färga om håret igen hoppas de blir lite bättre den här gången :)
sen ska den där svenska boken vara utläst tills i morn,  har ca 20 sidor kvar att läsa  så det är nog inga problemos :) ..
 Nä nu tjatar fredde på mig  om att ja ska ut med simson  ..
så  hej sålänge !

♥ / S.



whatever you say - Anouk


Salem al fakir

Har varit skit dålig på att skriva i bloggen nu på sistånde , skärpning för min del !

Torsdags :

Jag , ellan , sandra och kattis åkte in till stan för att gå på en föreläsning om " autism " som vårat projektarbete handlar om .. och vi trodde att vi skulle få mer information hahaha , 1 timma räckte för oss fyra , de föreläsaren snackade om hade inget med  vårat arbete att göra egentligen så vi åkte hem!

                         

Fredag:

va vi på föresläsning på södertörn , och ja workshopen va väl okej men senare på eftermiddan kom MIA THÖRNBLOM , vilken människa så sjukt rolig  , och vilket självfötroende !
senare på kvällen kilade jag ,sandra + några fler till krogen, men ja kom in senare ,  jag hade skrivit upp mig på listan och jag kom  ca 23:25  och listan gäller till 23:30 , och jag stod o väntade på att dem skulle komma fram osv you know , sen stod ett gäng bakom mej och dem skulle också in dem hade nämligen också skrivit upp sig på listan då sa den där vaktern " okej egentligen så måste man ju sätta en gräns .. men bara för att du är så gullig så får du och dina polare komma in men dem får betala och du får gå in gratis! "
haha jaa vad ska man säga? rena turen? :p
men de va nice iaf :D 



Lördag:

Va på Salem al fakir konsert med familjen ,  vilken konsert ! så sjukt bra ! Den bästa på väldigt länge.
Nu ikväll är de utgång again med bla Anna panna !




Puss!

Nya brillor

Så ! Nu orkar jag inte plugga någe mer har pluggat ända tills nu , och  i dag kilade jag och pappen till centrum och hämtade mina nya brillor :)  , äntligen ser jag  " normalt  " tanke på att mina gamla  va ju rätt så snea , och att glasögonen gick in i ögonen,  inte så spec bekvämt.. dem var helt enkelt sönder ..  
Imorn är  de rehab prov , och jag tror att de kommer att gå bra faktiskt  , det känns som de iaf !    fick också tillbaka teckenspråks provet i dag  och  jag som trodde det skulle gå helt åt skogen men jag fick ( va det högsta man kunde få) så jag fick verkligen en chock , men blev  ju klart glad :)

night! 
       
      Lillshiten  och Jag


Ingen ork






                                                JAG ÄR SÅ TRÖÖÖÖÖTT !


inget data geni

Jag blir så irreterad  på denna data !  jag skickar över en bild i från  min mobil till min data via bluetooth allt går som det ska , sen när bilden väl att kommit in  till datan då finns den självklart inte där .. så jag testar igen och de gick bra  men så helt plötligt ska bilden spelas upp via  video spelare och paint !!?  va?! haha.  Det är  ju en helt vanlig bild jag fattar ingenitng ..  och nu funkar det inte att spela upp låtar heller  åh !
Om ja hade sökt in  till  linjen Matte / data  skulle jag nog ha blivit utslängd ifrån klassrummet direkt !  

 Hit skulle min data passa in perfekt just nu !





1 år kvar

Då är första skoldagen avklarad efter lovet och som Maria sa att " de känns som att de bara har varit en lång helg "  håller helt klart med !
Kilade in till stan sen efter med Karin ,  för att lämna tillbaka böckerna till bibblan och passade också  på att klippa mig när jag väl va inne i stan och jag blev faktiskt nöjd :)
Idag åker Karin L. och Jassan till THAILAND  dem ska vara där i 7 härliga veckor ! 
,  men nu är de iaf  1 år kvar tills jag och Steff sticker till thailand ;D  , och i dag är de 1 år sedan jag åkte till thailand !
Blev mycket upprepningar om thailand märkte jag , men de är verkligen  helt underbart , de är som att  man har hamnat i en resekatalog när man är där  haha.

nu är dags att sova . ♥



yes


Lovets slut

Vilken Lördag :D  roliga människor , mat och dryck allt va bara toppen :D  och jag  hoppas Karin hittade till kassmyra nu i går hahah hon va övertygad om att hon skulle dit med vicktor sen skulle hon vidare till Jens tydligen , vilken brud de där är ;D
Men festen fortsatte och de var somsagt toppen! 
Men morgondagen va inte så rolig , dammsugning, diska   och allt de där och de blev fem stora säckar med allt mellan  himmel och gjord  i  , men det är de värt efter en lyckad kväll !
Sedan begav sig jag o madre till Storvreten för solning , sen var de bara hem och packa och städa för sen åka till pappen in Uttran .
Imorn börjar allt igen ..  &  jag har  saknat mina brudar , är ju van att träffa dem every day ,men i morn så! :D
Synd att jag inte har någon bild på alla 6 får ta och fixa  de !

PUSS











" Ha de bäst gå på fest "

Kollade nyss på " step up 2"  Guud va jag saknar dansen ( street dance ) när jag ser på den !
 får se om man kanske börjar på de again :)

Sitter här och skriver cv , jag och karino ska nämligen  söka jobb på IKEA måste tjäna mer pengar nu till studenten osv !
kommer bli skit bra.

     Hon & Jag ikväll ! 


Ha en bra Lördags kväll !

PUSS


RSS 2.0