Men gonatt!

Nu sätter jag på denna braiga film  innan jag ska sleepa !

  ♥







                                              

BODYWORK

Ligger och lyssnar på bodywork skivan  som jag köpte i förrgår xD  , haha alla bara skrattar åt mig när dem hörde att jag hade köpt den haha , vadå?? skit bra när jag springer på vårat löpband haha ! 
Då är min sista lediga dag snart  över , och den har  verkligen  varit slapp slapp , men de är  verkligen skönt !  och det blev ingen promenad till södertälje  låter egentligen konstigt att jag skulle gå till södertälje men man kan  faktiskt göra de , ah okej de är en liten bit att gå .. men riktigt bra träning ! nått positivt iaf ;)   Utan jag gick till Vårsta sen till Golfklubben , sen tillbaka ! Nu ska jag sätta igång med träning på allvar !
Imorn är de min sista praktik dag :(  de ska faktiskt bli tråkigt  , trivs så bra !  sen är skolan i gång i gen ..   och de är ca 3 månader och 3 dagar kvar till studenten !!  Så de är bara att räkna ner :D

Nu ska jag sleepa !

      ♥

                                                                         

  
                                                                              

jobbigt




                                                                  KAN INTE SOVA!


Onsdags natt

Ska väl snart sova , ja o fredde ligger och tittar på någon dyknings film så inte är så spec bra , ska bara kolla klart på den sen är de natti.

 ♥

                    


Lagom kallt ute

då är min första lediga dag snart över , igår kilade jag hem till Malin för lite film och de blev två lite halvskumma skräckfilmer  och vi vaknade vid  typ halv 12 och de blev frukost och ännu en skräckfilm , sen va de dags att bege sig hemåt till hunden som skulle ut på promenix , och idag gick vi på en lång promenad från mig till Vårsta och  Botkyrka golfklubb och sedan hem igen de tog ca 1 o 30 min  :)  imorn funderar jag på att gå med han till södertälje , det är verkligen en låång väg ! så får se om jag har lust att gå så långt i morn ..

Pöss

 ♥


värdefulla minuter

Ännu en topp dag , men att gå upp i morse vad lite mindre roligt , men fick iaf sova 15 min mer , de kanske inte låter som värsta sovmorgonen men för mig va dem 15 min värdefulla haha.
Imorn är jag ledig och de blir att bla kila till jobb nr 2 .  för att hälsa på den nya chefen , har ju inte kunnat göra de innan pga av skola och praktik !  Hoppas de inte är någon tjurtant man måste drass med i några månader !  vi ska nämligen få en annan  chef  till våren, efter chefen vi har nu  ..  så får hoppas att hon är trevlig !

  ♥
   

                                             

Topp topp

Helgen va toppen mer kan jag inte säga:)  innan jag började jobbet idag så mötte jag pappen i stan för att kolla på en ny mobil och jag fann den jag ville ha , och sedan kilade vi och åt lunch :)
imorn börjar jag sju men får skjus av pappa in ,  han ska på Rotary nån frukost klubb han är med i , så slipper jag ta tåget in + att jag kan  sova lite  i bilen:)

nu är de natt! 

  ♥



två timmars sömn

idag var jag verkligen trött på jobbet , sov i bara sådär i 2 timmar  i natt  pga av att jag va ute i går så jag får iof skylla mig själv !  men som tur var så bor josefine F. på Fridhemsplan  , så jag sleepade över där :)
men har  iaf  haft en händelserik dag , och idag gick jag med en super bra Sjuksyrra  Karin,  nu har jag lärt mig saker på läkar nivå ! topp!
Ikväll ska jag på midda hemma hos Josefine F .  :)  senare kilar vi ut och firar markus och micke :)

Ha en bra lördag !

  ♥



             


Rubrik

Ska  nog ta och sova strax ska bara se klart på CIS sen är de nog nattinatt för min del . Imorn efter jobbet ska jag träffa Josefine F . :) 

Gonatt på er!

      ♥

                                         


Mini inköp

Mja , denna dag har somsagt  inte varit någon händelserik dag ,  stod bara  i köket med min handledare:/  , men i morn slipper man de , då är allt i gång i gen och jag fick också de glada begedet om  att jag börjar halv 2 i morn ! trodde att jag skulle börja 7.00 ! helt underbart .  Efter jobbet tog jag mig en snabb tur genom stan och de blev lite mini inköp , klänning,tröja,navelsmycke :)

lejter!



Repris

Alla bilder kom inte riktigt med nu i det första inlägget , så nu kommer de i repris!
Måste springa till seveneleven  nu!
 Ciao!

                               Julbord -08 med 1:a Släkten.




Idiot dator

Nu blev de ett riktigt stort mellanrum märkte ja när jag publicerade inlägget innan!
datan är inte riktigt som den ska ,hoppas den funkar i morn !


Onsdagens slut

 

'




 
 
Då var mina två lediga dagar slut , denna dag spenderade jag med bästa  Karin:) i morn  börjar jag mellan klockan 06:30-06:45!! nu ska man behöva gå upp ännu tidigare än vanligt pga av att jag och min handledare ska ha handom köket... så i morgon kommer de inte vara någon spec händelserik dag .   
Ska kila ner till seveneleven nu och köpa frukosten jag ska ha med i morgon!

Puss.

                          Julbord -08 med 1:a släkten






 

Halsont

Gomorron!
jag tror nog att jag börjar bli sjuk .. vaknade med världens halssmärta & känner mig  lite små hängi , jag hoppas det försvinner under dagen , har verkligen ingen lust att bli sjuk! 
ska snart bege mig till tandläkarn för sen när jag kommer hem blir de nog att sova en stund  innan Karin kommer, mår ju somsagt inte så bra !




 


Glömt bort !

Hade helt  glömt bort  att jag har tandläkar tid igen kl. 10 i morn bitti!   Måste gå upp tidigt igen , iof inte lika tidigt som vanligt lite sovmorron får ja iaf.
Lite senare på förmiddan  kommer Karin  till mig :)   , juste! Jag och Steff åker till Thailand i Oktober istället för i november , kommer blir urhärligt !

Gonatt på er!


Tisdag

Blev väckt nyss av att tel, ringde och de var sandra som tyckte att jag skulle gå upp nu , och de kanske hon hade rätt i !
Nu sitter jag och väntar på att  Josefine F.  ska sluta jobbet , för sen beger vi oss in till stan :)

 ♥



                                  

Världens bästa Sandra

Måste bara lägga upp denna otroligt söta bild på my lööve sandra ! hon kommer inte gilla att jag la upp den nu på bloggen men de skiter jag i sandra !

            Lööve you ♥


slask väder!

Jobbet idag har verkligen gått super !  Möte senare Josefine F. i stan och de blev lite inköp för min del:

♥  Coco Chanel  Parfym - Nk

♥   Estee Lauder foundation - Åhlen`s  , Estee  Lauder mascara - Åhlen`s

♥  Makeup sponge - H&M 

Och fick  min efterlängtade ring i från Pilgrim som jag hade beställt i från Taxfree innan mamma och Per åkte till Thailand!  Thanks, Mom♥
Och i morgon är jag ledig och då ska jag möta  Josefine F.  i Tumba efter hon har jobbat för sen åka in till stan och fika :), senare beger jag mig till Sickla för att möta upp Gedda , han ska ge mig en film som  han , jag och några  till i från gamla klassen spelade in i 8: an :D så länge sen jag såg den! ska verkligen bli kul att se den:D  , senare kommer Karin till mig :D , och då ska hon äntligen få sin julklapp ! 
Vädret idag var verkligen ingen höjdare ..  mina skor är helt dyngsura nu pga av att det är så blött och slaskit ute verkligen helt blöta nu, inte okej!  usch!


  ♥


  



  ♥


Jobbet

Nu sitter jag på jobbet och Lipi är jätte facinerad över att jag har blogg haha !  Åter till arbetet i gen !

Puss!

Monday morning






                                                                      Orkar inte gå upp!


Sover

nej, nu är de nog dags att sova tror ja .. annars blir de inga vidare kul på jobbet i morn om ja är jätte trött !
Imorn måste jag också ringa Sabina om en ny tid om att fixa ögonbrynen osv  ett måste !
Tänkte ringa Ellan  men jag tror hon sover , vill inte väcka henne får pröva i morn istället!


Gonatt!
  
   ♥



men va segt!

Va gör man på en söndag ?!  har verkligen haft en lång tråkig dag !

•  Har legat och kollat på tre filmer

•  Bakat en sockerkaka

•  Städat hela huset igen , för i morgon bitti kommer mamma och Per hem i från Thailand .

usch det här är nog en av mina segaste söndagar! usch.




              





Redan söndag

Klockan är snart fem och det är söndag ! måste helgen gå så snabbt över !??  imorn börjar det igen , upp halv 5 på morgonen sen till jobbet, jag hoppas att Maria börjar samtidigt som mig :) 
  Efter jobbet kilar jag och möter Josefine F.  i stan för lite shopping :)

Pöss

 ♥

                       

Ledig helg!

Det är fredag och jag är ledig hela helgen! idag va jag äntligen med på pacemaker operationen som jag har väntat på hela veckan , och de var verkligen spännande  hade också pacemaker sjuksyrran Eva  brevid mig som kollade så att jag bla  inte skulle svimma under operationen (om det skulle hända )  och berättade vad läkarn  gjorde osv hon är topp bra! 
Gjorde också ett hjärtsvikt prov  på en data och fick alla rätt! topp topp! 

Det blev inge shopping i dag med josefine F . utan vi tar de i morgon då har vi mer tid på oss att kika runt :)  

Have a good Friday night !

 Love / sofie

    ♥


 
                                 2007

Cake

Kollade nyss klart på filmen " cake"  som gick på tv , påminner mig lite om " bröllops fixaren" med Jennifer Lopez .
jag ska snart sova igen, behöver lite sömn tanke på de som hände i morse !  ,
och i morn börjar jag   7.00 och inte halv 2!  , efter jobbet kilar jag och möter Josefine F. för lite shopping i staden , sen ska vi kila och kolla på Nk rean , om de nu finns någon rea kvar... :O men brorsan sa att de fort. var rea så vi får väl hoppas på de !

Puss o gonatt

        ♥



  


upp och i väg

Då bär det snart av till bussen igen .. är inte så jätte sugen på att åka in och jobba  egentligen nu när jag  nyss kom hem .. men men man får göra det bästa utav situationen :)

Bye!



Hade rätt !

haha jag  hade tydligen rätt ! när jag kom till jobbet i morse klockan 7.00 så skulle jag egentligen börja 13.30!  så jobbigt! aja får förhoppnings sluta tidigare sa chefen på jobbet när jag kom ...   men grejen va att jag och min handledare skulle ha köket i dag vid 7.00 men tydligen inte !  lite irreterande va de iaf, hade ju stressat hela morgonen , bussen var 30 min försenad fick ringa och säga att den va försenad o bla bla ...  men egentligen behövde jag inte stressa ! och stackars zirre som fick en massa oroande sms ifrån mig hela morgonen  haha!

ska ta och springa en runda nu innan jag åker iväg igen!




                                                

Såg tyvärr fel!

Gomorron !

är  verkligen inte så jätte förtjust att gå upp såhär tidigt till jobbet... jag trodde att jag skulle börja 13:30 men hade kollat lite fel och börjar klockan 7 i stället !!   osis! 

Kramis 
    
     ♥


                                              
                                    



                      
   

00:40

ska nog ta och sova nu ..  kommer nog förhoppningsvis träffa en trött Zirre i morgon på bussen ;)



                                                        


 Gonatt!

   ♥


Äntligen borta

Nu har jag hunnit med alla saker jag skulle gjort  i dag !  alla julsaker (förutom granen som fredde får ta bort) är borta nu! är trött på alla julsaker !  så det är verkligen skönt att  alla saker är borta  , nu kan våren komma  sen sommaren !
Sitter i mitt rum nu och tittar på nån konstig spökfilm som verkligen inte har någon handling alls ..  de är någon film som jag och Malin tittade på i sommras och de står inte på skivan vad den heter heller , jag har också blivit utskickad  i från vardagsrummet pga av att fredde  och hans kompis sitter där och ska titta på film , iof för mig gör det inte så mkt dem snackar hela tiden när dem kollar film, orkar inte jag höra på !
Imorn börjar jag 13:30 - 21.00 , ska gå med antingen Lipi eller Anita vi får se :) , och kommer dessutom vara piggare imorn nu när jag har fått sova några timmar extra! 
 
later !



                                

Sova längre

Kom nyss hem ifrån tandis , det var verkligen skönt att få sova lite längre idag !   vad ska man göra på sin lediga dag??  bla  måste jag :

♥ Ta bort alla julsaker i huset , eftersom mamma och Per är i thailand .

♥  Städa hela huset

♥  Ut och springa

♥  Ringa tandläkarn .


så ser min lediga dag ut ! inte så spec rolig men måste göras...

Puss



Så svårt

Är inne och kikar på stylebystars och har hittat  ännu fler klänningar som jag är lite sugen på att köpa ! det är verkligen jätte svårt att välja, dem har ju så fina kläder!  

  


Ny säsong

Nu är de topmodell 11 , ny säsong !





en bra tisdag

Vilken kanon dag de har varit ! fast jag va så fruktansvärt trött och hade verkligen ingen lust att gå till jobbet så va de nog bra att jag gick  , men i morgon är jag ledig ska bli skönt att få sova ut lite !  
 
puss sålänge




Måndag

Har verkligen varit en stressig dag !  ska krypa ner under täcket nu och kolla på sällskapsresan SOS, en av världens roligaste filmer !


                                              

Gonatt!

♥                     


upp tidigt

Då va de upp tidigt igen , skulle hellre vilja ligga kvar under täcket och sooova!   men idag ska jag somsagt på pacemaker operation och måste tydligen äta frukost innan ja ska in i operations salen , om de skulle vara så att jag skulle svimma så är de bra att jag äter innan.

Nu är  det bråttom till bussen, men ha en bra dag!




springande söndag

Kom hem för en stund sen , fick sluta tidigare .. ska snart sova pga av att ja börjar 07.00 i morn bitti men vid halv 9 ska jag med och kolla på en pacemaker operation ! kommer verkligen bli spännande! 

Puss!
                                         ♥


Skoskav!

Festen i går blev väldigt lyckad , och Deborah hade gjort sin berömda kladdkaka som man svullade i sig! Men den är verkligen jätte god! Senare gick  jag, johanna och elin till kristoffer ( har världens skoskav!! )  , för där befann sig Moa och Madde :)  Nu är de snart dags att kila till jobbet  slutar sådär vid halv 10 !





Fräscht och rent

Nu är rummet äntligen rent och snyggt !  Nu måste jag skynda mig och fixa i ordning mig för Dannes 20 års fest:)
och i morn kommer Josefine F. hem :D äntligen!

Puss ♥


Vänder upp och ner

Just nu håller jag på och vänder upp och ner på hela rummet , verkligen en renstädning och de behövs nog !  jag och karin fixade min garderob så den är klar nu är de bara resten av rummet och det ska bli klart innan jag sticker till Danne vid halv 10 ,  de måste verkligen blir klart i dag pga av att det  är jobb  i morn börjar halv 2 till 21:30 så att de hinner jag inte !  och idag åkte Karin och Jens utomlands , de skulle verkligen inte sitta fel med att åka på en solsemester med 30 graders värme !   Halsen har också börja krångla  vill verkligen inte bli sjuk nu ! + så har vi magsjukan som går på jobbet , kan de bli bättre .. bläbläblä

ha en bra lördag !




En intressant dag


Då va första jobb dagen över , och den har verkligen varit intressant och rolig  !  imorn är jag ledig ska bli riktigt skönt sen vid 1 kommer debbie och hämtar mig för sen ska vi till Maxi och köpa lite saker till Dannes överrasknings fest , kommer bli skit bra! :D
ikväll är de utgång  kommer bli riktigt bra:D

Ha en riktigt bra Lördag kväll!


trött trött trött

Goodmorning !

Då är de ca en halvtimma kvar tills jag ska kila till praktiken , har bara sovit i 4 h i natt så jag är ganska så trött!  ska nog sova en stund när jag kommer hem sen .. om jag kan .

Ha en bra fredag!



 ungefär sådär känner jag mig!

BYE

Nu är de nog tid för mig   att gå och sova , ska upp 04:30 i morn bitti måste få sömn i några timmar så att jag orkar hålla ögonen öppna!

Goodnight people!





Ny klocka



Denna otroligt fräscha klocka ska  bli min när jag har fått lönen .. har suktat efter den i några månader men har varit osäker om jag skulle köpa den?! men nu har jag bestämt mig , den ska bli min !



    Armklocka från UR & PENN

PRAKTIK

Då va första praktik dagen klar ,  de va lite kämpigt  att komma till rätt avdelning fanns ju 100 olika gångar och hissar men hittade tillslut och allt verkar verkligen toppen!  haha hade bara en halv timmas intro men i morn börjar allvaret , då börjar jag klockan 7.00 !  och då får jag sällskap av Maria in :)  det är toppen att ha någon att åka med på mornarna som börjar samma tid som en själv !
Så ikväll blir de nog en tidigt kväll för mig del..
efter praktiken kilade jag snabbt till Gamla stan och hittade ett par jätte snygga skor som jag verkligen ville ha ,de va också rea på dem ! men så kom jag på att lönen inte kommer förns i slutet av  Januari! SURT!   får väl vänta tills dess och hoppas då  att skorna och att rean är kvar på dem då , vill verkligen ha dem!





sös nästa

Nu är de snart dags att sova tror jag , börjar klockan 10.00 i morn på SÖS ska bli riktigt spännande, får också skjus in av pappen :)  , och jag är nästan på samma avdelning som Maria de kommer bli super bra !
Fick också tag på kvinnan som aldrig svarade i sin telefon .men nu så.   Fast hon är  hostig,magsjuk ,förkyld så kunde Sandra ♥  prata med moi :)

Nu är de godnatt!

Kramar sofie ♥


Vilken!?

   Va inne på Stylebystars och kollade runt och hittade 3 kläningar  som jag vill/ ska köpa men kan inte bestämma mig!?
    Vilken!?



    






            

Bröllops present

Har nu köpt en bröllops present  till pappa och Nina   i efterskott , och de blev på central badet   hoppas dem gillar de :)




Is promenad

Hejhejhej:)

Kom nyss in från en vinterpromenad på isen med Karin och Trazzel , och karin hade lite problem med att gå på isen, på våran promenad snubblade hon väl ca 100 ggr ;) tror karin behöver skaffa glasögon :O
På Lördag åker Karin och Jens utomlands och jag blir kvar här i kalla snöiga Sverige .. alla är utomlands förutom jag ! bla Mamma o Per är i thailand inklusiv halv brorsan som åkte innan jul ! jag ska vänta tills sommaren då jag ska åka till Mallorca i 2 veckor v.28 , men de är ju 1000 veckor tills dess , de är liksom vecka 2 nu !

Nu ska jag kila iväg till bussen

Puss hejs ♥

Snöstorm

Måndag:

Sista måndagen på lovet , men de spenderade jag med Karin
! :)  vi var hemma hos mig  i några  timmar pga av att hennes busskort inte går att åka på efter sju så vi åkte ner till tumba c och Köpte mat  till middan vi skulle laga och de blev kyckling med potatis  , vi  är mäster kockar i köket !   men de blev super gott , senare slappade vi bara i soffan och pratade  en massa och kollade på en film som gick på tv !   ( kunde äntligen dra henne i från hennes Jens !   )


Tisdag:

Kilade hem till madre för att hämta mitt presentkort  som jag skulle ha haft med mig i morn men de fick skjutas upp pga att sabina var genom förkyld :/  men men vi skulle höras på tors och beställa in en  ny tid ! skulle nämligen gått upp till sabina och färga mina ögonfransar osv hade fått de av mamma i jullklapp .
Möte sedan upp Karin i centrum  för sedan åka hem till mig.   vilken snöstorm de är ute , vi såg ut som 2 snögubbar som va ute och gick  haha. 

Puss hej!




RSS 2.0