STONES



     Foto   av   Stefanie Storrank.


Över

Kilade till banken  med Karin och Amanda , och jag trodde jag skulle vara "ensam" men hahah verkligen inte ! när jag kom in till banken va de nr. 298 och jag hade 341  så de va bara att vänta , vi träffade också kusinis Alexandra :) har inte träffat henne sen i somras tror ja? bad bad.
Då är de ett nytt prov på G , på torsdag är de svenska prov om romantiken + realismen så trååååkigt !
och i morgon kanske vi får tillbaka religons provet och jag ska ha minst VG !

Löve
/ S.


Planerad dag

Måndag  i gen börjar 12 .00 som vanligt   jag gillar de där ! Men kommer komma hem vid 21 kväll pga av att jag ska stanna och prata med gruppen om projekt arbetet , banken , sen jobb klockan 5  , då va den här dagen planerad  !

Pöss

Kusin Lördag

Ska träffa kusinen i kväll har inte träffat henne sen hon åkte till Malta . så de ska bli nice :)
Morgon dagen består av jobb och hemfärd till mami .

kraem


Vi får väl se

Då va också religion provet  avklarat ! sämsta dagen  att skriva på  , vi hade bara 1 timma på oss att skriva ,alldeles för lite tid !  hon lägger proven på en fredag istället för på en tisdag då vi har 2 timmars religion .. nej självklart ska hon lägga de på sista  lektionen på fredan när man slutar halv 5 .. så vi får väl se hur de här provet gick !

iKväll är de utgång ska bli riktigt nice:D

Puss ha en bra Fredag!

Mer och Mer

Då va Svenska provet avklarat , nu är det bara religionen kvar sen är de slut för den här veckan ,men  sen börjar  alla dem andra underbara proven veckorna framåt!  blir ju aldrig lugnt !
aja , efter skolan i dag kilade ja o Ellan in och köpte logg böcker för projektarbetet , och de har man ju också i huvudet men de kommer blir as bra så det är  inga problem .


Trött och tråkig som jag är går jag och lägger mig nu !

Puss


Fanns inte så mycket att skriva

blir ju sjukt stressad av allt skit plugg ! lärarna bombar ju oss med nya läxor varje dag , och 3 an skulle vara  soft ? nää de kan jag inte alls hålla me om, stress stress hela tiden !
Tänkte kila till gymmet på spinningpass men har ingen lust till de så de blir väl att läsa ut den där boken som ska vara utläst tills på torsdag.. kul..

Hej!

Dåså

Fick  veta en väldigt rolig nyhet i går, blev tårögd  direkt när jag fick  veta  de :)
Ännu en måndag till och är redan skit trött ..  nu börjar allt de här med prov o bla bla .. har prov på fredag så de är bara att sätta i gång med pluggandet och de är ca 5 veckor kvar till höstlovet ! de har väl säkert  hunnit bli snö till dess så kallt som de är nu ute , orkar verkligen inte med vintern igen  !

Nu är jag trött , godnatt !





Vill ju ha Helg!

gaaah! jag hatar fredagar när vi slutar så sent  + att våran lärare sisa lektionen inte ska missa 1 enda minut av timmen !  jag tror de inte va någon som va så koncentrerad idag på sista lektionen alla va typ flummiga och ville ha helg !
Vi hade ingen teckenspråk  på morgonen idag heller , lärarn hade missat tåget så den blev inställd igen så sjukt segt, men ja , ellan , hasse och andy satt kvar och väntade på att cafeterian skulle öppna så man kunde gå nånstans på sin håltimme igen ..

jobbig och seg dag somsagt..

Bai!



Höst igen

Jaha är fort . genom förkyld de verkar aldirg vilja gå över ! cp förkylning !
Igår va vi ju på de där Nationalmusset .. man kan ju säga att Babben och Anna var mest intresserade av vad guiden  sa om alla tavlor  , man hörde  mest en massa eko bara men såklart  öppnar ja min käft och tillägger saker när hon berättar om gamla  kungar osv Har ju en bror som är ett geni på alla dem här 1500 tals kungarna osv  man har ju lärt sig en hel del ... så ja va tvungen att  säga saker som hon missade  att säga ;)
Mötte senare upp Karin i Tumba  köpte hårfärg  sen kilade vi till pizzan och käkade :)

och ellan ska ha orientering med 2orna i dag haha ! Lycka till Babe .

kramen

samma gamla vanliga

Halv brorsan Fredde kom över på midda i går och de är inte ofta jag träffar han så de va nice att han kom över :)
Pratade med en gammal klasskompis Aina , som jag inte har pratat med på ett väldigt bra  tag haha, hon va verkligen sig lik ingen förändring ;)

Idag ska vi på National museeumet  med klassen ... och där har man ju ALDRIG varit förut .. aja bättre de än att sluta 17.00 .

Puss o hej


Har ingen lust

Blev inge utgång för mig i går  inte  mådde verkligen inge bra.  Har sovit i ca 11 h nu , och mår iaf bättre !
Malin kom som sagt över och vi badade lite jacuzzi och kollade på Film  lite mös sådär :)
Idag är de jobb  mellan 14-21.00 , hoppas ja jobbar med  Annas mamma Stina ,  hon är verkligen så sjuk rolig !

Nu är de frukost för sen sätta i gång med städningen ....

Pöss


Lyckat

kvällen i går va galet men sjuuukt roligt !  rullade väl in vid 6 tiden i morse, trött och rösten va borta helt !
så ikväll kommer malin och de blir väl lugna gatan för mig men de vet man aldrig ;) 

Ha en bra Lördag kväll !

Puss!


Men Ja!

I går va de mössprövning och de beställdes ju en heeeel del (A)  men ska avbeställa en del saker .
Man verkligen längtar till  den dagen men de är ju en bit kvar ! Det verkar som att jag är den i klassen som tjatar mest om de? haha .
Idag efter skolan kilade jag till Södertälje med Karin och Ellan och åt midda   och för mig  bidde de lite shopping också men de va mös mös !
I morn är de utgång och de är med Sandrishen! Ska blir hur bra som helst !

Puss o natti


Från ingenstans

Fick ett sms i dag och de va från brorsans gamla kompis som vi inte har hört av på 8 år :s  aja de va ju lite halvt skumt men ändå kul att höra  från han ?! :)  
imorn är de en låång dag slutar 17.00 !! har verkligen ingen lust att sluta så sent men i morn är de mössprövning och de kommer vara proppfullt i cafeterian  skolan lägger upp de så klantigt ! aja bara att trängas, först til kvarn..

Puss och godnatt 



                

Hoping for a miracle




Goodnight !

/ S.


Vi Gjorde det igen

Fredag :

Va en riktig slapp dag i skolan eller vad säger ni babes :)  efter skolan kilade jag o ellan och åt midda för sen gå till badhuset för mys simning med tända ljus och lugn musik :) 

Lördag:

Va de bara att gå upp tidigt för att jobba och jag jobbade med annas mamma stina , får ju skrattanfall varje gång ja ska jobba med henne så sjukt rolig :D på kvällen va de tänkt för utgång men så blev de iinte  , men malin kom hem till mig så:)

Idag har  jag bara slappat och badat jacuzzi :)

Baai



Hoppas

Nu är ja på benen igen har verkligen ingen lust att vara sjuk längre ! Hade projektmöte i dag och våran grupp är redan i gång och de kommer att gå skit bra !  Efter skolan kilade jag till banken för att föra över mina pengar till mitt konto men när jag kom in var de världens kö + att de bara va en halvtimma kvar så jag åkte in till stan för att möta pappa  för att köpa skinnjacka som ja har tjatat om  i 1 år men att de  inte har blivit av  eller att jag inte ha hittat , men den va slut den ja vlle ha så pappa har nu  beställt jackan från hans polare Per - Arne ( chef över Vero Moda)  i från Skåne så den ska väl komma nästa vecka, nu äntligen :)

Later ..

Sandrish 18



  Grattis i Efterskott Baby ! <3 <3

Älskar dig !

Snart blir de utgång :D




åh!

              

Så Mår jag  

INTE IGEN

Jag älskar måndagar låter konstigt men beror ju på att vi börjar 12.00 slutar 13.20  varje måndag , sen de bästa är att jag börjar nog bli sjuk vaknande mitt i natten av att ena halvan av halsen va tjock som en ballong ,snurrig ,  man hör knappt vad jag säger !  orkar inte bli sjuk!  Får se om jag orkar dra mig till skolan mår ju inte  direkt toppen .

Pöss


RSS 2.0