För det säger jag

Nu säger jag Godnatt för jag är trött!

   

 ♥

laptop ja tack

Är just nu hemma hos Steff , hon bakar baguetter med chocklad  i ?? ´kan nog bli gott men lite konstig smak.
Hur som helst ska jag snart bege mig hemåt i regnet har bara på mig en tröja trodde faktsikt inte att det skulle bli regn nu mot kvällen! .
Sen funderar  jag också på att köpa  mig en laptop, sitter nämligen vid Steffs laptop nu ,  hon sa också att den mini datan inte skulle vara så speciellt dyr så varför inte köpa?! en rosa tror jag att det blir eller en vit? ah vi får se vad affären har att erbjuda. Nu ska jag bege mig hemåt!




Tyra Banks

Jag måste verkligen fixa min blogg, designen är ur tråkig ! Finns de någon där ute som är duktig på sådant??
Eftersom moa är i Australien så kan hon tyvärr inte hjälpa mig , eller jo det kan hon väl iof, men vi är vakna på helt olika tider så att man vill liksom kunna se resultatet direkt , menar om jag inte är nöjd så kan hon fixa om  det direkt .men men vi får se om det! Men ny design ska det bli.
Ligger just nu i soffan och väntar på att Tyra Banks show ska börja ,ska nog göra mig en kopp te innan det börjar.

  ♥

Ur funktion

Det blir ingen Ikea idag pga av att våran skrivare här hemma funkar inte och tanken var att jag skulle skriva ut mitt cv men så är den såklart ur funktion !! dagen börjar verkligen bra. Men i morgon så gör vi ett nytt försök!
Blev inge långt inlägg , men dagen har bara börjat right?

 ♥

 

                     


söndags natt




  
It is time to say goodnight!




 




komma i form!

Då är det nog snart time att sova ska bara kika klart på sagan om ringen och ett telefon samtal sen är det godnatt, för jag tänkte gå upp vid 7 i morgon bitti och gå ut och gå någon timma måste verkligen komma i form!! sen blir det en lång buss resa till Ikea med Karin .


Mat Mat Mat

Kom nyss hem till mamma , håller just nu på att fixa lite med middagen , det ska bli grillad kyckling med ris mums!
Gårdagens utgång vart lika bra som alltid haha , men va kallt det börjar bli nu på kvällarna usch ,hösten  är påväg? ska nu laga det sista så att dt blir klart annars blir det så att jag fastnar här är ju hungrig så!


In i dimman nu

Vilket drag det va på kryssningen ! vi åkte med personalen i från Gröna lund vilka människor :D
Buffen , festen allt va toppen , vi tjejer måste nog ha haft det bäst!
 Det som hände på båten stannar där också haha! 
 
         
         
          
         
          
         
         
          
         
         
         
         
          
         
          
          
 
 Vi va framme ca 18.00 i sthlm igen , och då begav vi oss och köpte tacos som blev våran middag sedan blev det utgång igen så lätt ger vi oss inte ! David kom också förbi :)  haha kvällen slutade helt oförglömligt! 
 
Nu ikväll blir det utgång med Jossan och Es in i dimman bye!

 ♥


Ja men hej då!

Då är jag och mina nya väska redo för att åka på kryssning ! Ska möta Josefine F. och Therese i stan för lite shoping innan vi åker till båten och möter upp dem andra , kommer att bli en crazy night !

 
             
             

 ♥

Inget CIS

Är äntligen hemma nu , missade CIS tråkigt nog pga av SL strul som vanligt!  Nu är det tid att sova .

 ♥

Men nej vad segt!

Tycker fortfarande de är skönt att det är 21 grader varmt ute , så än har inte hösten komit!  Vad har man egentligen gjort denna måndag? jo ingenting , har varit rastlös hela dagen gaah vad jag verkligen hatar det ! ikväll får jag väl se vad man hitt på för någet .



Pics

                                                    
                                      
                                       
                                      
                                      
                                                     Lite pics i från gårdagen


 ♥

"Bobby"

Torsdagen träffade jag Emelie K. i stan , hon va och gjorde slingor på Bobbys salong så jag kilade dit och väntade på att hon och Nathalie skulle bli klara, funderar faktiskt själv på att beställa tid hos Bobby. 
 Natahlie och Emelie fick så snygga färger i slingorna så dit ska jag med och resultatet blev ur snyggt! 
Gick då runt i stan och kikade runt , men som man säger har man pengar så hittar man inget sen när man väl inte har det så hittar man en del , men jag hittade iaf ett schampoo som doftade verkligen som godis verkligen favoriten just nu ! Minns dock inte rikigt vad den heter men den är värld sina 95kr.
                                                  
                                                          
                                                          Emelie K. på Bobbys salong.                                      
  


                                 


 Så i går var det släkt kalas för Erica som fyllde 21 , Melissa kom också senare som är verkligen en underbar människa , det går inte en minut utan att man får kramp i magen av att man skrattar så mycket , bara hon öppnar munnen så är allt i gång haha!  Fick också träffa hennes dotter Isabella , så söt ! Satt och tänkte själv när det är min tur att skaffa barn , inte på väldigt länge iallafall !  Ska förmodligen åka till Kalifornien nästa höst iiih det vore något , ska kolla om Josefine F. ska med hon ville också åka bort ett år så jag hoppas på det!  

 Ska packa upp mina kläder ut väskorna nu annars står dom bara i vägen.

 ♥

 

Speciell dessert

Har precis komit hem i från Ellan , haft en ritkigt trevlig kväll med mat och en lite speciell dessert men som vart riktig god! Ska nu ta och sova ska upp rätt tidigt i morgon bitti , ska träffa Emelie K. i stan i morgon  för en shopping runda:D 

 ♥


Designat såklart

Lördag

 20 års fest hemma hos tvillingarna Förnemark en riktig trevlig kväll som alltid ! men jag väntar ännu på att deras present som jag har köpt ska bli klart det är nämligen designat och väntar på att dem i affären ska ringa och säga att det är klart så att dem äntligen kan få deras presenter :)


                         
 
                                                          ♥
  Måndag:

 kilade in på söder och kikade på bio med lilesyrran  " Harry Potter "  , ingen höjdar film , men gick att kolla på .  Senare mot kvällen åkte jag hem till D och kikade på ännu en film , vi trodde det skulle vara en spök film men inte det va en blod , kött film usch!!  Men jag vågade faktiskt kolla på hela filmen ;O  otroligt. 

 Tisdag:

 Åt lunch med pappa på Sturehof , jag tog rostbiff med potatis sallad riktigt gott , sedan en god dessert efter det! pappa är bäst.  Gick sedan runt i stan lite och hittade en väska , klocka och present till Stefanie som fyllde år i går :)  
Meningen va att vi skulle ut på kvällen , vi tog bilen till stan och parkerade den i stan  vi va borta i fem minuter sedan va plånboken och hennes ipod borta , hon hade självklart gömt sakerna men dom va borta , bilen va låst och inget hade gått sönder så kvällen slutade inte så bra :/  

 Onsdag:

  Tänkte snart kila ut på en lång promenad faktiskt , min simson är uppe i Norrland igen så jag får gå utan honom ... 
 Senare mot kvällen i dag beger jag mig hem till Ellan !  Måste dock städa mitt rum som ser ut som ett bombnedslag , inte okej!  

   



 
 





  


Ben&Jerrys

va nyss och hyrde film och köpte självklart Ben & Jerrys glass lika god som alltid !   så ikväll blir det jag o glassen framför filmen .

                                             


"Hon är borta i från oss"

Ondagen:

 Kila hem till födelsedags barnen på Fridhemsplan  efter jobbet ,  förade lite innan det var dags att  bege sig utåt!
 Va först förbi Ego en sväng , sen begav vi oss vidare , kan säga att jag hade en rolig kväll med mina favoriter!



       
      
      
      
       
 
 Torsdag:

 Vaknade vid nio tiden och hade ganska så bråttom till tåget , och jag försökte vara så tyst som möjligt så att jag inte väckte Josefine men inte det haha hon vaknade såklart av att ja sprang runt och packade i hop mina saker , hoppas att Josefine somnade om igen ! 
 Som sagt så hade jag lite bråttom hem skulle ju med till Arlanda och lämna Moa , men kom en halv timma innan vi skulle åka så att jag hann.  Framme vid Arlanda stod Jennifer med hennes familj och pojkvänn där ( Jennifer är Moas kompis som också ska med till Australien )  och det vart mycket tårar när dem skulle över till andra sidan där taxfreen är , så sorligt inte varje dag ens familje medlem åker bort ett helt år ! saknar henne redan ! 
 
 Efter att ha lämnat Moa  åkte jag , Niki och pappa och åt lunch på söder på en inidskt restaurang , riktig god mat!
  Gjorde inte så speciellt mycket mer på kvällen tog det bara lugnt .  

      

   

 Fredag:

 Ska storstäda i dag i huset så att jag inte behöver göra det på söndag  när jag ändå ska jobba.
 Juste ! har fått tillbaka pengarna i från skatten 6700 kr sen ska jag få min juni lön som jag aldrig fick , jag är rik!


 ♥

 

Tvillingarnas dag!

Lördag :

 Åkte hem till tvillingarna Förnemark och firade dem lite smått med släkt och vänner en jätte trevlig kväll !  haha jag och Josefine blev sugna på "MOOOJSBRICKA! "  så vi drog med oss några av grabbarnaoch gick till statoil  , fotvärk till hundra men äsch vi klarade oss som alltid haha.
 
   





Onsdag:

ska snart packa ner fest kläningen som jag ska med hem till josefine F.  idag efter jobbet , för i kväll ska Josefine och Victor firas för dem fyller 20 i dag!  Det kommer att bli en oförglömlig kväll tro mig! 
 
 
 Grattis igen till mina favoriter! ♥



Favorit tvillingar

Idag ska mina två favorit tvillingar firas , håller just nu på att fixa i ordning mig men vet inte vad jag ska ha på mig ! blir tokig har på mig mina vita jeans med vet ej vilken tröja jag ska ha på mig PANIK ! ska nämligen åka snart  och sitter här som ett frågetecken ....  
 Har inte tid alls att sitta här nu !



                                                           
                                     Love!♥
                            
 ♥
 

Två lediga dagar

är äntligen ledig nu i två hela dagar och jag hoppas dem går långsamt så att jag verkligen kan njuta av ledigheten!
 ska snart kila ner och äta frukost och jag hoppas att Valerie och Martin är kvar så att man kan säga hej då innan man åker senare i dag  hem till mamma . 
 Det är toppen väder idag än så länge iallfall hoppas vädret håller i sig hela dagen så att man slipper det tråkiga regnet !
juste , det kanske bli stranden i dag skulle verkligen vara skönt , men vi får somsagt se hur vädret blir lite senare i under dagen .
nu är jag hungrig!

 ♥

relaxe

Att jobba på en fredag plus helger är verkligen inte okej! Jobbade i går till halv elva det är verkligen surt !  skulle göra stan med gänget i går men det gick ju inte jag jobbde ju!?  Men fick sms utav josefine H.  som skulle fira sin födelsedag på någon krog i södertälje för  blev först osäker på  att komma  , men varför inte det när det ändå va i södertälje , men det va trevligt :) .  Idag är jag otroligt nog ledig , och kunde faktiskt inte riktigt slappna av ,jag menar att när jag vaknade vid 9 tiden fick jag panik och trodde att jag hade komit för sent till jobbet så att jag bara sprang och rev upp kalendern ur väskan men där stod det ledig med stora bokstäver vilken  lättnad det va ,bara att gå och lägga sig igen , men det är inte första gången detta händer , jobbar jag för mycket ? mm tror det ! 
  ska nog värma mig pajen  som jag glömde äta i går och sätta på någon film och bara ta de lugnt , 
 I need it .

 ♥

RSS 2.0