Torsdag

då har man fått sommarjobb  där jag praktikserar yeehey :) men ska söka flera money money me like..
Va i söderälje och fikade med Jossan på ett jätte mysigt  cafe i dag , efter en urmysig fika med jossan begav jag mig till spinningpasset :) idag va de riktigt jobbigt !
Imorn är man ledig från jobbet , då blir de fika i stan med Karin S. mysmys :)

Nu ska jag kila till kojs och läsa nya nummret av  veckorevyn :)

Kramis

                                                      image161

 


Hej och Godmorgon

ska snart dra mig til bussen som tar mig till jobbet :) får skjus till bussen (A) haha .
Nä måste rusa till den där bussen nu !

Puss o kram

Helt okej faktiskt

Kom nyss hem från jobbet, och jag som trodde ellan skulle jobba med mig ikväll men inte de inte, hon jobbade mogon.., i morn hoppas jag att vi jobbar samtidigt iallafall, vi träffas jätte sällan fast vi jobbar på samma jobb med bara två avelningar :/, men i morn börjar man 8 sen efter jobbet blire fika med södertälje jossan mysmys :) sen på kvällen blire gymet ( spinnigpass) som gäller yääj.
sen snart ska man kila till sänegn o sova börjar kl.6 i mornbitti , så de blir ingen sovmorron för min del

Godnatt världen

Puss S.H


                                                                                                                                 image159


                                                                                                                     


Onsdagmorgon

Vaknade för en stund sen börjar jobbet 15:00 helt underbart ;)  i går pratade man i 2 timmar i tel med kattis ofcourse :D vi pratar om allt mellan himmel o jord , sen bla annat om min 18 års dag  den 5 Juni whohoo :D men de är typ 5 månader kvar :/  nää får ta och sluta tänka så ! :P

see ya!

Holgersson
                                                        image157

Great!






                         P.S GRATTIS TILL KÖRKORTET ADDE  :) D.S

Underbara tisdag

Kom nyss hem från jobbet, hade vääldigt svårt att komma upp i morse så att man nästan missade bussen men kom precis tur va de, sen på bussen mötte man Pia hon är så klockren haha ni skulle bara veta ;) i morn gäller det jag ska fråga Åsa om sommar jobb där jag praktikserar det är tydligen en massa som söker sommarjobb  där osv så  nu de gäller att passa på när man ändå är där liksom . Tänkte gymma efter jobbet men icke jag ska istället ut och springa brosjön rundan + vårsta ;) i morn blire sovmorron för min del ,slipper gå upp 5-6 som jag gör nästan varje morron! så de ska bli otroligt skönt.

ciao!

Upp igen

Då ska man snart kila till bussen börjar jobbet halv 8 :/ , men får skjus till bussen iallafall :) uuuussch vill bara ligga kvar i sängen är så trött + att de är kallt! sen i dag efter jobbet blire en tripp till gymmet ska försöka få me Steff dit ;)

Todeluu..


Dagens höjdpunkt

Jag och Malin vaknade av att Sandra ringde " HALLÅ! VA GÖR NI?! LIGGER NI OCH SOVER ERA GRISAR! " haha ,  sen va man förbi en snabbis hos kusinen som hade fått lägenhet i Tuna så de va en liiten inflyttingsfest :)  , sen  är de utgång med brudarna i kväll ! :D

ses i morn
Puss sofie

Grått och blåsigt

I dag är man ledig från jobbet, jag trodde ja skulle få sova ut men vaknae av att jag hade fått sms + att man har en hund här hemma som bestämmer när jag ska gå upp??! helt sjukt! Jobbigaste är ju att min hund kan öppna min dörr själv skit jobbigt! Får väl ta att fixa lås på dörren så man får sooova ,sen idag ska man luncha med Malin i stan , sen ska vi möta Filip som ska ge Malins smycken som hon hade glömt hemma hos honom , sen blire alltid liite shopping ,och Alex som tydligen tycker jag shoppar  fööör mkt ;)  sen ikväll får man se vad som händer kanske Sandra?:D

Pussen

Dålig start på morgonen

började klockan halv 8 i morse, trött och irreterad påväg till bussen + att de  regnade ute! Men när man började jobbet så vände allt sig. jobbade med Ellan i dag eller  nja jobba och  jobba vi va där samtidigt fast på olika avdelningar  och de är alltid lika kul varje gång  när vi jobbar samtidigt :D så i morn jobbar vi tillsammans whoho ;)
sen snart ska jag packa och dra mig till mamma , brorsan ska göra middan :O men jag missar den haha han är ju ingen kock direkt  men men skitsamma ;)  i morn börjar man halv 9 får sovmorron  så man slipper gå upp 5:00 .

bye bye see later

/ S.

100 %

                       

              
                             "Det syns att ni är bästa kompisar ni är fan likadana"


                                                         


jamenvisst

Idag är systrarna Holgersson - Gunke ute å festar men på två olika håll hare bra de ska iallfall vi ha ;D



                                  MIDDAG + FEST MED SANDRA KAN DE BLIR BÄTTRE ! 
  
                                                           


   Tjingeling!


Nästa Östermalm

Då ska man snart kila till tåget ska till Doktorn på Östermalm haha jag kommer säkert gå vilse , man gjorde ju de sist man va där men då gick  jag och moa , men nu är inte hon me så vi får se hur de går  ;P
I dag är man ledig från jobbet trodde jag skulle få sova ut men icke jag skulle upp tidigt .. men men i morn jobbar man igen 13-20 med Ellan också :D har inte träffat henne på en vecka så nu är de bäst för henne att hon kommer!

Hörs sen.

/  S. Holgersson


Pigg vid 05.00

Vaknade  5 i morse och va PIGG! haha inte så ofta man är pigg vid 5 tiden? men de va lika kul som vanligt på jobbet trivs verligen har man en grymt bra handledare så har man :) " så jävla kul att du är  är tillbaka och att du är här! " - Birgitta , haha aaaw :) sen så kom ja nyss hem från Farsta C med Malin, och de blev shopping :)
I morn börjar man 13:00 slutar 21:15 , hoppas på skjus hem, tågen går ju bara en gång i halv timman på kvällarna så...
jag och Malin sitter och tittar på de där "Pimp my ride" om man ändå kunde få en sån bil med " sväng upp dörrar"
haha nått sånt haha.
sen på bussen hem träffade jag  på Jamie , de va tag sen man träffade han  aja trevligt :)

Hörs sen

Puss

Godnatt världen

Då ska man snart sova ska upp 5 i morn bitti börjar jobbet 7:00 , man önskar  ju att man hade bil så att man slapp passa buss tider så man kunde får bla soova längre iaf , ska bli riktigt kul att jobba:) sen blire att köpa lunch på Konsum som vanligt haha ja kommer verkligen bli stammis där ;)
sen efter jobbet blir de en tripp till farsta centrum med Malin :)

/ S.


Jag hjärta tandläkaren

vaknade av att de ringde på min mobil de va från tandläkarn i Tumba jag hade tydligen en tid klocka 9 , hon lät lite små sur , men fick iallafall en ny tid. de är mkt tandläkar besök för mig först:

. Tandläkarn i Södertälje - ta ut tandställningen

. Tandläkarn i Södertälje - fixa , få information

. Tandläkarn i Tumba - kolla håll osv

. Tandläkarn i stan - operera bort min visdomstand

. Tandläkarn i Södertälje - kolla läget


usch de kallar jag många tandläkar besök ;)  men nu är tandställningen äntligen uuutee känns så overkligt på nått sätt .. hade tydligen haft den längre än vad ja trodde,  jag trodde på 2 och ett halvt men hade tydligen haft den i 3  år och nåra månader!.. så i dag blire bla tandläkar besök igen haha.

Kramis!


 

En dag på ikea

I dag spenderade jag dagen på IKEA  med mamma blev lite inköp till rummet :) haha en sak jag tänker på varje gång jag åker  dit  var  när IKEA va nybyggt eller ny renoverat nått sånt, så va pappa,jag,brorsan där, och pappa som har en rätt så okej syn sa:" vart är ingången?!  "  hahah aa du pappa hur vare med sin syn?!

I morn åker tandställningen uuuuut! har ju vänta en månad extra nu för att ta ut den men nu så.. whohoo
så jag fick ledigt från jobbet av birgitta för att jag skulle ta ut den hur galet snällt är inte de!?;D

sovgott!

/ Sofie

Blåsigt

Är ledig idag från jobbet ,så då blir de en tripp till stan för shopping med stefanie :) ska möta henne vid hennes skola Södra latin den där fiiiiina skolan ;) haha, sist jag va där så gick jag typ vilse , den är typ stoor, den där skolan har ju  10000 våningar ( enligt mig ) haha
ska kila och fixa mig

PUSS


Trötta ögon

Började 7.00 i morse fick gå upp 05:15 är gaaalet trött nuu , somnade direkt när man kom hem .. men i morn börjar man 15:00 -20.30 tror ja ? inte säker, men får soova ut ialf ;) så i morn blire "mat shopping "på konsum haha;)
Igår va de 1 vecka kvar tills tandställnings skiten åker ut! äntligen! :)
 har haft den i snart 4 år  + att dom va försenade att ta ut den, men nuså.. ska kila ut med hunden nu till  grustaget i mörkret uusch haha ;)


/ SH.

Slask snö

Då var den första praktikdan avklarad men kul va de, stormtrivs redan :) jag och ellan kommer bli stammisar på Konsum jag kommer iallafall nästan handla min lunch där varje dag om jag inte tar med eget ;)
sen på bussen påväg hem mötte man kusinen david,Damlish,stefanie trevligt trevligt :) tänkte snart gå och lägga mig börjar 7:00 i mornbitti ska upp tidigt .. ska kila och ringa bästaste kattis<3


Puss

Dagens klagomål av Ellan:

- Viktväktar lasagnen smakar skit, smakar inte som lasagn!
- De svider som fan på mina läppar!


                                           









Då var det dags igen

Då va de sista lovdagen idag  annars skulle man börja den 8 januari men icke jag börjar praktiksera i morn men ska absolut inte klaga :) Börjar kl:8,  då börjar allt igen med tidiga mornar .. men jag ska jobba i Rönninge så de är iallafall rätt så nära :) sen har man ju Ellan där också då kommer de bli ännu roligare :D


Puss hejs!

En Iskall Lördag

Dagen började med att jag vaknade 11:30  länge för min del haha.., sen gick jag och steff till deborah skulle lämna bla hennes snowboard + skorna och hjälpa henne att flytta till ett annat rum, man fick en tröja på köpet också thanxs raring :)  sen blev de promenix med adde , vi skulle bla hämta hans 18 års present som han inte hade fått så vi gick hem till mig jag lämnade mina saker , men sen  märkte vi efter en stund att man hade såklart glömt presenten dårå ... haha irreterande ;)
sen kom ja nyss hem  från Ludde ,och stefanie som blev irreterad och förvirrad när vi skulle gå, hon är så klockrent rolig när hon blir de haha. sen i morn är de min sista sovmorron sen på månda börjar man praktiksera med Ellan :D woho! 
 
Seee later

Puss S.


Godmorgon världen

Siter hemma hos stefanie och kollar igenom gamla " webcam" bilder på oss från 100 år tillbaka haha! 
asså haha den där " webcam" perioden  man hade haha.


 

  

                   

Lugn fredag

I dag har man vart och åkt Go-cart  och jag vann! ( : Faan va bra den där soffan är! ) haha de fick man höra av lillesyrran att nåra hade sagt ;) haha sen blev de lunch på Hardrock-cafe` kom hem med en snygg Hardrock-tröja ganska cool faktiskt . idag åker Malin till Gotland och Sandra är sjuuuuk:(

ska åka i väg nu!
Puss soife


Lugn fredag

I dag har man vart och åkt Go-cart  och jag vann! ( : Faan va bra den där soffan är! ) haha de fick man höra av lillesyrran att nåra hade sagt ;) haha sen blev de lunch på Hardrock-cafe` kom hem med en snygg Hardrock-tröja ganska cool faktiskt . idag åker Malin till Gotland och Sandra är sjuuuuk:(

ska åka i väg nu!
Puss soife


NYÅR 07 :)

                                                                   Lite bilder från Nyårs partajet ;)

                                                                    

            
                                                                   
          
                                                                    
         
                                                                    
      
                                                                     



                                                                     


                                       

RSS 2.0