iPod update London calling

Liten London hälsning , solen skiner nu blir det mer shopping!

London Baby

Packningen är klar bruna linserna sitter i ögonen jag laddar london med ferige - London bridge, nu kör vi!

                                  


London London London

Imorgon kväll bär det av till London ni läste rätt!! Att det redan är dags är overkligt ska bara packa resväskan sen är det dags , london baby!


Årets första

Sitter hemma hos Sandra i Nykvarn och ska äta årets första semla från ica  hoppas den inte smakar konstgjord eller något! i fredags åkte jag hem till Maria för inflyttnings fest , härliga människor härlig kväll! igår hamnade jag här i nykvarn  på tjejmiddag och vin med sandra och sandra .




Hembesök

Igår fick jag hembesök av Jossan&Tessan med middag och asti, jätte trevlig kväll! jag är nu redo för att snart åka till jobbet efter två dagars ledighet som gick för fort , men har hela helgen att se framemot! Jag var också på inflyttnings fest hos mina babes i eskilstuna i helgen , helt galen och oförglömlig kväll woop woop!






Fredags Vin

Sitter nu och väntar på att Therese & Josefine ska komma över så ska vi laga middag och dricka vin!

Lunch på Sturehof

Imåndags kom tjejerna över på rose och middag , en jätte trevlig kväll! Jag har varit ledig nu i tre hela dagar och i morgon börjar arbetet i gen , men innan det så i dag vid halv tolv tiden möter jag pappa sedan går vi och lunchar på sturehof, jag verkligen älskar den restaurangen kan rekomendera den!

iPod update @ mosters hus

Har precis ätit en jätte god födelsedags middag & nu blir det kalas paj hoppas jag orkar. En liten mini update.

Styvfaster here i come

Jag ska bli styvfaster i oktober, fantastiskt! igår åkte jag hem till Josefine som bjöd mig och tessan på middag jätte trevligt sedan blev det en liten utång, en kul kväll! vid tolv tiden i dag blir det lunch på hard rock med familjen sen en gocart runda , en toppen dag helt enkelt!

What?

igår kväll mötte jag upp "G"  för fika i staden , en riktigt trevlig kväll faktiskt! Det är tisdag jag är ledig vad ska man göra?


RSS 2.0