Beck lover

Är det bara jag som älskar när Beck har börjat att gå på söndagarna igen?! Eftersom söndagar brukar oftast vara tråkiga så har  iallafall jag något att se framemot för en gångs skull Ola bandola! Var ute med tvillingarna Järnström i fredags en rikigt crazy night haha. Skulle gått på min vän Andreas Dj spelning i stan i går men jag mådde inte 100% bra så jag fick strunta i det , men han skulle kanske ha en spelning på onsdag när jag och Musu ska ut så då kilar vi dit!  Då var Beck slut och jag ska till landet en sväng i morgon till min klädaffär som finns där i stan som jag har väntat på att få handla i sen i sommras, sörping here i come.

Its over

Min lediga dag är över , jag skulle träffat Musu ikväll men vi bestämde oss eftersom jag börjar åtta i morgon bitti så tar vi en utgång nästa onsdag istället! ska sova nu .

Kaviar & Keso

Är precis hem kommen i från jobbet och jag var hungrig som en häst , och jag var så sugen på kaviar eller Keso och när jag öppnar kylskåpet så finns det inget helt borta och uppätet , så grininga jag fick ta en mandarin hmpf, men i morgon blev jag ledig av min chef så underbart skönt då slipper jag gå upp klockan halv fem i morgon bitti så istället åker jag och mor till skärholmen och kan då passa på att köpa mina skor wiiowwooi!! Men nu väntar jag på att få tv:n i vardagsrummet för mig själv just nu är det upptaget ,  och jag hoppas jag inte missar mina agenter ikväll för det börjar om exakt en timma.

rich girl

Nu är jag rik i gen fick min fina lön i dag happy smile! Har nu också beställt bio biljetter till Paranormal activity 2 , den första var verkligen inge bra men min systerryster ville gärna se den så varför inte kan vara läskigare att se den på bio?  ska snart åka till jobbet , kommer att jobba med en av mina favoriter då blir dagen som bäst.

Quasimodo eye

Är det bara jag som blir glad över när ett sms plingar till i  mobilen?  jag blir iallfall glad och det står jag för hur barnsligt det än är så blir jag happy som ett litet barn ( där överdrev jag en aning ) pling pling. Det börjar närma sig till midnatt och  qausimodo svullnaden har gått ner har haft så hemskt ont i mitt öga i några dagar haha , men nu är det normalt igen!

Vagabond Shoes

Kryssningen var så grymt roligt helt galet och det ska göras om snart igen tur att man har så underbara vänner som jag har , lägger upp lite bilder i morgon.
Mina skor har äntligen komit till vagabond  min kusin är butiks chef just på den affären så hon lägger undan dem till nu i helgen för då blir dem bara mina!

Free

Hör & häpna! Tv:n var fri ikväll så att jag kunde se mina agenter , där satt jag utan att röra mig ifrån soffan ingen störde mig bara jag och mina agenter okej lite paradise hotel min kompis kompis är med och ville att jag skulle kika så kan väl vara snäll och göra det då. 

Ångest

Är precis hem kommen i från träningen som jag tyckte gick ovanligt snabbt , och det känns verkligen bra att träna får ångest om jag inte tränar i veckorna haha. dusch sen väntar min älskade yoghurt som står i kylen som ingen annan tycker om eller äter i min familj som jag tycker är underbart!


St . Tropez
 


Julklapp?

Jag vet redan vad jag önskar mig i julklapp konstigt va? Men det är väl en fördel för annars brukar jag vara ute sent med julklappar men kände att nu är det två månader kvar haha nej men jag har velat ha denna " sak"  länge nu men löjligt nog tänker jag inte dela med mig av det just nu utan lite senare om jag nu kommer komma i håg de vill säga FNISS.  Nu har jag rensat ur min hylla väntar bara på hjälp utav mor som ska hjälpa mig att få ut den ur mitt rum bye hylla.

We will rock you

Igår hade jag mitt livs mysigaste, overkligaste dag på länge några vet vad jag pratar om andra inte , jag kan bara säga att det var overkligt och jag hoppas att det håller i sig nu på riktigt!!
 Det är måndag och det är veckans tråkigaste dag synd att helger går så fort så att man knappt hänger med, men jag har en onsdag som jag längtar till som kommer att bli grym wow. ikväll är det träning som vanligt har inte tränat sen torsdags så att det kommer  bli great.
 50 års festen blev super duper , först gick alla på "we will rock you" på cirkus sen fortsatte festen här hemma med bubbel och god mat och en massa skratt, bra helg.
 Just nu håller jag på att rensa ur min hylla som bara tar så mycket plats i hela rummet den är också ful btw så den ska bort för alltid ( hoppas jag ) .

Ipoden laddad

Då är dagen här , alla låtar jag la in på min ipod i går kväll som ska spelas ur högtalarna ikväll var godkända utav mor! Ni som såg The events spela i går visst var dem bra! Syster är stolt! Ska springa ner till min lövley friend steff nu och lämna nycklarna för hon ska också  vara med ikväll!

The Events spelar

The Events spelar på Världensbarn galan ikväll klockan 20.00 :D lycka till grabbar!

Det snurrar i min skalle

imorgon är det 50 års partaj för min mamma och hela denna dag har gått åt till att fixa inför festen i morgon och det är snyggt! Jag fixade till i köket och det är super snyggt , man måste få vara ego ibland  så jag är super nöjd! MEN nu  fick jag en ångestattack jag vet inte vad jag ska ha på mig i morgon och för mig  tar de långt tid innan jag exakt vet vad jag vill ha på mig ojoj nu blev det rörigt i huvudet .. hurry churry!


Inga agenter tonight

Träningen är avklarad, i morgon bitti blir det en spring tur med mor på Harbro . Go mamma Go Go Go mamma!.
 Annars har jag inget  speciellt intressant att berätta för ikväll, tv:n är upptagen ikväll också så jag missar mina agenter ikväll igen trist men har min otroligt fantastiska underbara bok att läsa ( där tog jag i en aning )  har bara några enstaka sidor kvar sen ska jag börja på en bok som verkar kanon på riktigt.


Bad Girl Bad girl

Träningen börjar närma sig och jag är lika taggad inför träningen sen morgondagens jogging runda woho.  Igår var det exakt en vecka kvar till kryssnigen, kommer att bli galet med hur roligt som helst!! Dagen innan kommer man tänka " vad ska jag ha på mig på kryssnigen?"  ( ? )  och det blir tisdagens funderingar ..
 var somsagt i södertälje i dag utan att varna Jessie för det, gick nämligen förbi hennes jobb två ggr i dag utan att höra av mig?! Bad Girl Bad Girl. Hoppas du gillar mig ändå som jag vet att du gör, fniss ♥ . Ska packa tränings bagen.


Fräsch music

Det känns alltid härligt att jogga på morgonen med ny fräsch musik i lurarna så jag är nöjd. ska exakt om en timma åka till södertälje och köpa lite saker som jag missade förra veckan när jag var där med Ellan om det nu inte är slut förstås. Senare ikväll blir det spinning ännu mer träning men det gillar jag , och det är min vän Amanda som håller i passet ikväll och då kommer det att bli jobbigt men det är väl de som är meningen..
 

Kära Torsdag

Tv:n var upptagen så jag kan inte se mitt kära program buhu, får fortsätta läsa ur min bok istället!

Work out

Har laddat ipoden med nya work out låtar inför  morgondagens jogging tur jag är redo! min serie börjar nu CIS.

Dream Dream Dream.. fortsätting där

Saken är den att jag är riktigt sugen på att flytta hemifrån , när jag kollar igenom mina lådor med en mängd massa flytta hemifrån stuff i från studenten plus lite till så lockas det! Men jag står nu i bostadskön som tar ca 140 år innan man får en lägenhet så jag får bara drömma för tillfället hmpf.
 Annars i dag har det väl  inte hänt något speciellt tycker sådant är dö tråkigt att inte göra någonting men sådana dagar måste också få finnas i bland? Är lite övertrött  nu så måste hitta på något klockan elva på kvällen .

Check!

Bokat! Nästa vecka drar vi tjejer på kryssning kommer bli så grymt roligt! det var nog lite mer än ett år sedan jag var på kryssning så detta kommer att bli bra. Och jag tror att Austarlien resan till Elenore i vinter kommer att bli av!! Har något varmt ett se framemot.

I Väntan på Josefine

Väntar nu på att Jossan ska hämta mig sen åka hem till hennes föräldrar sen in till stan , ska bli så roligt roligt tonight! hörs i stan.


Solen baby

Det är första gången solen lyser  på en vecka , ogillar verkligen det gråa vädret kan det inte vara sol alla dagar? Har packat ner kläderna jag ska ha på mig i kväll , vinet osv. you know! Kommer att blir en toppen kväll som alltid. har inte tid att sitta här nu måste göra lite saker innan utgången.

Famous star

Ligger nu i sängen med datan i knät med ett glas vin i handen och en massa tända ljus med fest musik i bakrunden aouch jag är en stjärna.


Computer

Har sagt länge nu att min lovely computer ska in på lagning men på måndag är det deadline då ska den lagas och bli som ny igen hoppas jag, då ska också en data väska köpas kan inte ha en handduk runt datorn helt galet opraktiskt en snygg ska det vara , men dem är inte så speciellt billiga men vill man ha en snygg får man lägga ut några hundra till!

Nyårs dress done

Klänningarna är mina jätte fina satt perfekt! Nyårs klänning 2010 done.  Idag skulle det bli bio med Tessan & Jossan men det blev uppskjutet av tråkiga skäl men jag hoppas det blir bra igen! Så i morgon tar vi en utgång de va länge sedan nu så det kommer att bli super duper. sitter nu med ansikts mask som ska sitta i 15  min kanske dags att skölja facet nu det börjar stelna  haha.

exciting

Åh ska snart hämta mina efterlängtade klänningar hos Evelina ska bli så roligt, spännande! Pga att jag har lite saker att göra under eftermiddagen så erbjöd jag mig att åka ner till hennes jobb innan hon slutar, så snäll är jag. Märkte nu på klockan att det är lite bråttom måste upp nu!

Fantasy

Jag & ellan åkte och lunchade efter hennes doktor besök , vi handlade lite och för mig blev det inredings saker till min fantasi lägenhet som inte finns än , men man ska alltid vara redo för en vacker dag så får jag en! Tänk att det är redan fredag i morgon otroligt dagarna rusa iväg helt sjukt i morgon ska jag möta Evelina ska hämta mina klänningar som jag har köpt utav henne så grymt snygga.

GO GO GO

1 timmas spinning inga problem jag kommer dö!


Halv åtta hos sofie

Jag vet faktiskt inte vad jag har gjort med min dator , alla bokstäver är förstorade och jag trycker på alla knappar som finns på tangentbordet men inget verka duga eller så är det så att jag är otroligt oteknisk av mig?! enligt min kära familj så är jag de men jag tycker själv jag är ett geni! ( ? ) . Iallfall så var jag ute en snabbis på stan med systeryster som ville ha lite mode tips av mig idag , hon letade också efter en pälsväst som verkar vara slut i halva stockholm så frågan blev om hon skulle få låna min älskade pälsväst som jag är apa rädd om , den frågan måste diskuteras! Jag fick med mig hem en jätte fräsch skinjacka ifrån H&M med fransar på me like very mutch det blir premiär med den i morgon om det bara kunde sluta blåsa kallt ute. Nu ska jag vara lite tanting och sätta mig ner och kolla på "halv åtta hos mig" btw det är kallt i mitt rum.

Ruffs

Vilket väder, man blåser iväg och håret blir som en stor ruffsig knut , snyggt! ska snart bege mig iväg och besöka jobbet för att lämna in tidrapporten sen prata lite med chefen om att få jobba nätter då man tjänar som mest , skulle vara pefekt så jag hoppas på det iallfall! Hade inte så mycket mer att tillägga be right back i kväll.

Whatever

Har haft en super helg med två herrar i från Gävle som var på besök i huvudstaden! Igår blev det bio med mor & Syster det blev i rymden finns inga känslor , heter den så? eller blandade jag ihop orden? Den var iallfall rolig om man har min sjuka humor haha. Vad har annars hänt den ljuvliga måndag , jag har rensat min garderob för all framtid tycker det är så tråkigt att rensa ur garderoben har så mycket kläder så att " ryggen" på garderoben har gått sönder, oops! Det jag önskar mig just nu är en stor stor stoor garderob där jag kan få plats med kläderna utan att garderoben spricker, fniss fniss..  whatever , måste ut med säckarna i garaget nu så att det inte tar all plats i rummet!

Mors Dag

Jag & mina två syskon gav mamma en resa till Paris gissa om hon blev glader, alltid kul att göra människor happy. Ikväll blir det födelsedags middag i Gamla stan och ni vet hur mysigt det är där så det kommer att bli toppen. Nu ska jag fixa till mig lite vid två får vi lite gäster, upptagen kvinna idag .Var på banken för ett ärende med pappsen nu på morgonen och allt är ordnat och klart så skönt och en liten lättnad. Juste i Januari ska jag till London med mor & sarah för en shopping weekend , fick det som en suprise i går wow wow.


Grattis Mor ♥

RSS 2.0