1 år kvar

Kom nyss hem från alla studentmottagningar :) va riktigt trevligt :) åååh blir riktigt avis själv har man 1 år kvar :/ aja hoppas de går snabbt!  missar ju alla slutskivor oxå ,fyller år om 6 dagar då när allt e " över"  får ta igen  de next year.
ska strax kila till jossan för sen vidare på paaarty , sen hoppas jag att  ja o sandra ♥ ses ikväll eftersom hon bor i huddinge så kasnke vi ses de ordnar sig alltid right sandra :D

Ha en bra kväll!

Pöss 

Nu Är det Dags

yeah!  vaknade vi sisådär vid 8 tiden Karins mobil riingde !  och de blev en lite annorlunda frukost fullkornsvåfflor  med sylt sen bullar lite crazy men gott va de ! sen va de bara att sätta på sig bikinin och kila ut till sooolen de ska bli 24 grader i dag woho! :D
sen vid 1 beger vi oss ner  till tumba för sen möta Sandra sen vidare till  studenterna :D

Nu ropar karino !

PUSS


Snart över

Då är tisdagen snart över sitter här och skriver klart min psykologi uppsatts och de är desperate housewife i kväll ! har inte hunnit se så mkt av de pga av allt plugg :/ men nu så! sen i morn ska man göra  avslutningsprovet på körkortsteorin sen är de öööver :) och  sen de är sista dagen för mig i morn  den här veckan , sen är man ledig tors-fre, så i morn efter skolan ska ja kila hem till zirrepirre sen ska han me mig ner när ja ska hämta ut de efterlängtade comviq kompis kortet som verkligen alla har tjatat på mig om att ja ska skaffa ingen verkar gillar mitt telenor  abonnemang buhu :( haha men de är rätt skönt ingen har typ telenor längre jo eller förutom maria, o adde de är typ dom ja känner som har de men annars är de comviq kompis ... 

plugg nu! later! 

Ellan ta o bli frisk nu ! miss you
 

ÄNTLIGEN

Kom hem för ett tag sen bussen gick 17 över så ja kilade upp till min lilla mormor så länge orkar inte sitta i centrum i en halvtimma + att mobilen va död, käkade lite  och pratáde sådär ,sen kilade man till bussen. sen i dag så blev ja klar med körtkortsteorin! wiho eller ah ska göra  " avslutningsprovet i morn " sen fick man VG på psykologin , rätt så nöjd :)
 sen har man fått sommarjobb också woho money money :)

Nu är de sovtime!

Pusseli


MEN ÅH!

jahapp! vad ska man göra ikväll då? jo ja  ska sitta inne o ruttna bort bland skolböckerna medans alla andra är ute o roar sig! :( , gaaah orkar inte med skolan är sjukt skoltrött ge mig sommarlov nu!  vi har 100 saker kvar att göra , varför lägger alltid lärare allting på slutet för? och inte mitt i terminen? blir galen! jag vill inte sitta inne + att de är sol ute, cp plugg! .. i dag åker Tony till Thailand i 1 månad gud va sköönt men ja hörde att de skulle bli regn där osv men ja skulle inte banga på att åka dit igen.. :)

I går va ja hemma hos Karin Margarin och fixa o trixa för sen vidare på party och malin + kenny hängde me :) haha ja fick mitt finger skuret , rille gjorde ett hemmgjort plåster hushållspapper + gultejp de va väl sådär  , amen de är bättre än inget haha! sen senare kom bella, johanna och Anton också:)



nu är pausen slut tillbaka till pluggandet


Ha en bra ikväll!

 Later!

image272


Sunshine Morning

idag har man sovmorron till 9 de ska komma några  till krim. lektionen från Beteende klasserna som ska  visa oss deras projektarbete som handlar då om kriminologi de blir nog intressant , sen har man svenskaprov de är så sjukt mkt man ska kunna, men  de är nog inte så svårt  hoppas ja iaf  ..

Puss



Orkar inte!

ONSDAG:

hahaha va kan man säga om den här onsdagen !  ja fick min lärare Eva  ochala i klassen att skrattgråta pga av att vi hade delat upp oss i grupper o skulle typ gör en " pjäs" på nåra minuter och jag va en hysterisk präst som va helt galen  gjorde typ repeat på de 5 ggr  ;) alla tog fram mobilerna o filmade , min lärare vill lägga upp den på skolans hemsida , njaa vi får nog se om den saken , hhaha men kul hade vi iaf :D
 sen på kvällen så kilade ja hem till steff en stund :)

TORSDAG

En skit ondödig dag i skolan, på OMV satt man bara där och skulle ha betygsnack  VG+ fick man , men ja ska bara lämna in en film annalys så har man MVG sen. På matten satt man där högst 10 min sen fick man gå + att de va den sista matte lektionen, sen mötte jag ellan inne hos frissan hon skulle färga håret o snyggt blev de :)
sen ikväll är de plugg plugg har Svenska prov i morn!..

pöss

image269

Körtkort= Ja tack!

Då va den långa jobbiga tisdan avklarad! + att man har fått skavsår på båda hälarna!! sandra tycker de är kul att ja har de iaf den där lilla retstickan ;) <3, sen va ja och hämtade mitt lägg hahaha hur man såg ut när man gick i 9: an  ,då man hade sitt permanent som inte vart så lyckat ;)  till och med bankmannen sa att ja hade förändrats: "ööhm ja man kan ju säg att du har förändrats sen 2 år tillbaka! " haha de är nog sant ;),   imorn är de onsdag igen och man börjar 8:10 med körkorsteori och jag SKA bli klar med allt i morn på teorin [ hoppas ja iaf ] , nu ska ja kila o plugga lite teori...


goodnight

S.

                  

Prov prov prov

Äntligen har man sovmorron på tisdagar igen! har inte haft de på länge pga av en massa prov , nationella osv men nu så äntligen.
 i går mötte ja upp karin i centrum sen begav vi oss hem till mig, alltid när vi ska laga mat så blir de typ sofie-och-karin- mat , de kan bli helt sjuka rätter men gott är de iaf ;), sen va de bara plugg  för i dag har man etik prov + krim. redovisning gaaah orkar inte !  men men man får iaf sluta tidigare i dag fårn krim :)

ska kila till bussen nu!

Ciao

15 maj - Sofie

Då va man ledig i dag igen ,  och karin kom hit och vi hade köpt lite fika för att de är faktiskt min namnsdag i dag woho haha så vi firade med risifrutti , drick youghurt, ett varsit kakpaket haha thanks darling ♥ ;) haha inte för att de är  värsta grejen för att man har namnsdag  men man fick  en liten present av mami  thanks ♥ :) 
i morn skulle man ha haft sovmorron från krim. men så duktiga som ja,ellan o kattis är så åker vi och jobbar för krim. projektet / arbetet som ska redovisas på tisdag . i morn är de freeeedag :D ett steg närmare till helgen yej!

Bye bye!



  image266

OLD

 
   Kollade runt lite bland mina bilder o hittade en massa gamla bilder, bla dom här  från lite olika tillfällen ;)




                                   


                                                                    


Later!


   

" Cha Cha Cha "

haha ah så lät de på gympan i dag , ja o ellan äger typ på att  dansa , lätt de nya " let`s dance " paret  haha .
ikväll är de plugg igen som vanligt men malin kommer snart och sen blir de en pling till Sandra i kvällish :)


Puss sålänge


Feber med Sol

Vilken värme man har haft typ 25 grader med soool de va bara att sätta på sig bikinin och schteeeka !
Men såklart så fick ja sommarförkylningen med feber, halsfluss , snurrig ah allt de där man kan tänka sig, men de hindrade inte mig från att sola ,  steff kom in och väckte mig sen va de bara att gå ut :) så de blev inge festande för mig inte :( utan låg hemma med världens tjockaste hals + lite feber och kollade typ på alla sällskapsresor filmerna såå sjukt bra..

Nu är man nästan frisk förutom med alla förkylningsblåsor i hela munnen  man har fått  på köpet så att man knappt kan prata ! gör så sjukt ont! så de blir nog typ "tysta leken " för mig några dagar framåt  nu,  äckel skit blåsor!

nu är de plugg har så sjukt mkt nu fast de bara är 3 veckor kvar till sommarlovet , hatar när dem lägger alla saker dom sista veckorna, vi har en massa prov + inlämningar, redovisningar  kvar att göra och fick en ny inlämnings  uppsatts i dag yeej ! eller? .. nu är de pluggning som gäller , har psykologi prov i morn.

( Glöm inte att de är desperate housewifes i kväll ;)  )


Puss , later!









 


SUN!

Har vart lite off nu på bloggandet skärpning här! Valborg va grejer Grill och Party party  med Girlsen yeah!
va ju lediga från onsdan till söndagen så  karin bosatte sig hos mig dom dagarna :) på söndan åkte vi hem till karin och chillade i solen sen åkte jag vidare till  stan och käkade på kungsan med Kim trevligt :)
fick veta i går att man är ledig på Toorsdag wiii ! :D då blir de plugg, plugg och kanske bästa Sandra :)
Hörde att de ska bli 27 grader på söndag hur häärligt är inte de!

image256


Tillbaka till Pluggandet nu, Later!

S.


  

RSS 2.0