You

Jag vill verkligen.

Ledig dag med mina tjejor

Då börja min lediga dag närma sig till sitt slut men har haft en toppen dag med mina fina vänner Elenor & Maria i stan , jag och Ellis slog oss ner på whaynes på drottninggatan och pratade allt mellan himmel och jord och bla om Australien resan som jag kanske ska med på häftigt! Vi mötte senare upp Maria för en shopping  tur och det blev en massa inköp till garderoben och till  rummet.  Imorgon får jag en lång sovmorgon börjar inte jobbet förns 16:15 så gymmet ska också klämmas in. Tänkte nu hänga upp mina nya kläder i garderoben sen slå på en movie , jag undrar vilken det kan bli? Australia kanske?


Great huh?

Det har bara gått fem hela timmar sedan jag uppdaterade känns som mer , men hur somhelst så hoppas jag på lite varmare väder än i går så tråkigt att snart börja med skinnjackan om inte alla vänder på sig. Så nu orkar jag inte sitta här och ruttna tänkte åka till jobbet tidigare så jag slipper stressa good idea huh?


Money Money Money

Nu är jag inne på min nästa sista helg som det påhittade namnet " timvikariefastanställd"  låter underligt men så har min chef bestämt att det heter haha?. Dagen gick snabbare än jag trodde men börjar att bli trött , i morgon jobbar jag igen pengarna rasar in på mitt konto i september me like very mutcho. time to sleep.



WORK

Då  börjar det närma sig mot jobbet , hade varit skönt att gå till gymmet nu men jag gick min 30 min promenad så dagen är godkänd. Hörs in city.

Jag tror..

Jag tror att  det kommer att bli varmt ute igen att vädret vänder helt och hållet positiva tankarna är kvar, men klart man är sugen på att köpa höst kläder men inte vinter , det är verkligen något jag inte saknar usch. Ikväll är det jobb med min vän Stephanie kommer bli kanon, jag tycker det är more fun att jobba med vikarierna än med ordinarie personal som bara är bittra på sitt arbete förstår inte att dem är kvar då?
 Om man ska äta lite frukost sen ut en sävng med cykeln.

6 KM

Sprang hela 6 km på bandet bra gjort för en otränad tjej muhaha.  Jag tror att det blir gymmet i morgon bitti innan jobbet får se om jag bara orkar ta mig ur sängen annars blir det väl 30 min gång eller en timmas cykling får se i morgon, men annars så är det jobb hela helgen jag som verkligen ville vara ledig denna helg , men jag har tre allternativ att göra på lördag

. Linus inflyttnings fest

. Kräftskiva hos Livia

. Utgång med Maria & Carro mfl.

  alla allternativ lockar men vet inte vilket av dem jag ska välja börjar 7.00 på söndag morgon också så typiskt! Men något ska bli av iallfall.  ska ta mig en skål yoghurt & Musli nu sen kika på CIS.


Gymmet here i come

skönt att bara vakna upp inge stress till något arbete utan bara helt tyst och lugnt, om en stund drar jag mig ner till gymmet ska kolla om cykeln fungerar så kan jag ta den istället, varför de? jo för då kan jag komma fram snabbare och kan vara på gymmet mycket längre! Min data måste verkligen lagas blir deppig när man inte kan lägga in bilder på bloggen utan en massa text bara dö tråkigt . ska plocka fram tränings väskan sen dra mig ner till gymmet .

One day left

Jag är äntligen ledig om en dag ska bara ta hand om mig själv med lite ansikts mask och några timmar på gymmet underbart , ska verkligen bli skönt! ska ta och städa i rummet det ser ju ut som de gör haha.

Australien?

Mitt huvud har gått i konkurs tänkte att jag skulle få sova till tio som jag hade satt klockan på men vaknade halv åtta av dunkande ljud då är det grabbarna som håller på i köket som målar och bygger , härlig sovmorgon thanks boys. det är en ny måndag och är redo för en ny arbetsvecka , har också saker planerade efter jobbet nu i veckan lovely. Min vän Elenore ska åka till Australien i 2 månader i oktobober och vi pratade om att jag skulle komma till henne i tre veckor så lockande så att jag nästan åker , vet att biljetten är dyr men det ska nog lösa sig. Det är dags  nu att gå 30 min promenad har börjat göra de nu på mornarna , träningen är igång nu på allvar me like.

After work on Fridays

Igår blev after work på Fridays med Maria en riktig skön kväll.  Annars ikväll blir det jobb till nio , nu ska jag bara jobba 2 helger till sen är det semester för mig längtar , kommer att bli toppen. ska springa ner till bussen nu till jobbet.

too bad

Jag har världens sämsta blogg design måste verkligen fixa till den. 
Steff fyllde 20 år i onsdags och det firades med middag hemma hos henne med en mäng massa vänner trevligt.  idag är det jobb vid två hade hellre börjat jobba nu på morgonen men har saker att se framemot kvällen så det blir toppen!  ska väl ta och städa upp i rummet sen börja  packa väskan till jobbet.


 

Time to GO

Bara en hel timma kvar tills det är time to go ,  usch va segt är verkligen inte sugen alls på att jobba men det är pengarna som behövs längtar till september lönen!!  ska ringa Annie nu innan ja sticker för planering , hörs sen ikväll på söder.

Time to GO

Bara en hel timma kvar tills det är time to go ,  usch va segt är verkligen inte sugen alls på att jobba men det är pengarna som behövs längtar till september lönen!!  ska ringa Annie nu innan ja sticker för planering , hörs sen ikväll på söder.

Sov koma

Min mor kom nyss in med en kopp te till mig som jag behövde och jag är snart i sov koma är helt slut i kroppen , huvudet bara hänger på sne.

Mina fina

Gårdagen va jätte trevligt , alla mina fin fina vänner var där och det blev middag & Rose e och en mängd massa drinkar, en lyckad kväll som alltid! då är de måndag i morgon och en ny jobb vecka  väntar men ska inte hänga läpp för de , ska äta middag med Annie , sen ta en öl med emil så jag har två saker att se framemot nästa vecka.  nu blir det film och popcorn.


Dagens citat

Fick nyss en kommentar av min lillasyster  som gjorde mitt liv roligare.

Sarah: asså sofie.. , din rumpa är liksom liten men ändå bred  med en massa fyllning i..


(?) haha  vad hände där!?


Twins birthday number two

Jag vill kunna lägga in bilder på bloggen här i från min laptop men det går inte! Då är man hemkommen i från stranden , de var inte så mycket folk (?) brukar annars vara proppfullt , men ganska skönt ändå, men nu är jag lite brunare men den kommer väl försvinna om någon vecka buhu. Nu  ser jag framemot en rolig kväll med tvillingarna som ska firas  återigen. Mot garderoben

Nu steker vi

Skönt att äntligen få ta del av solen och värmen på stranden ,  har sorgligt missat den pga jobbet men nu ska det stekas och bättras på brännan  wow!

Busy women

De har gått två hela veckor sedan jag uppdatera i bloggen , men det har hänt så mycket roligt så jag har inte haft orken. Men hur som helst så var Franska rivieran uber fint  samt st tropez, nice, chann ( ? stavningen)  , trist bara att jag behövde åka en vecka tidigare pga jobbet men att vara ensam hemma sitter inte fel det heller , men då kom mina fin fina vänner Maria & Tessan  över på lite vin och en massa prat. I går var jag över till mina tvillingar Jossan & Victor som fyllde år , drack hallon champagne som är köpt i frankrike jätte gott! Ikväll ska ja kila hem til min livskamrat Steff och äta hennes paj sen glo på en rulle tror jag, känner att jag behöver en chill out kväll är i gång hela tiden inte fel med det men ikväll känner jag bara att ta de lugnt . I morgon blir det förhopningsvis stranden sen party kväll för tvillingarna ska bli jätte kul!  min favvo Jessie fyllde 20 år för ca två veckor sedan och det firades med middag , fest och  grön i håret awesome haha.




RSS 2.0