Hemma ikväll

Då har jag vänt upp och ner i hela rummet nu är det städat och snyggt! Tänkte ju åka in till tjejerna ikväll men den går inte ska till banken i morgon vid tio ska prata lite med dom och så  Men jag hoppas vi alla kan ses i morgon för då är jag helt fri efter bank mötet! Nu ska jag packa ihop väskan och ringa steff.


                

 Fick också nyss ett sms i från Jossan om att hon hade fått jobbet som hon hade sökt grattis hjärtat!


Scary

Då ska jag börja med helgen  jag jobbade kväll i lördags lite halvt segt sedan kilade jag hem till Jossan och Co och det tar bara fem minuter att gå ifrån mitt jobb hem till henne toppen va!?  Vi skulle ut och fira Dajje som fyllde 20 :D  trevligt var det, söndagen var det time för att jobba igen vid ett tiden och det gick ur bra men dom på jobbet har verkligen skrämt upp en ordentligt  för precis  innan jag skulle åka ner till källaren för att hämta materialer så säger min kollega " sofie bara så att du vet så går det rykten om att det var en människa som tog livet av sig där nere för flera år sedan "  åh det där kändes underbart att höra när man är redan påväg ner med hissen !! Tror inte riktigt att det är sant men ändå lite scary ..  sen uppe i omklädningsrummet samma sak där .. att en ssk går runt o bla bla låter egentligen ur löjligt  vad gör en ssk uppe bland omklädningsrummen? dom ska väl hålla sig nere bland patienterna? så det där tror man inte riktigt på men ändå så sitter det fast i bakhuvudet när man är påväg upp till omklädningsrummet haha .

 Idag ska jag nog in till tjejerna en stund eller så kommer jag in senare ikväll fär jag måste städa och fixa ska till madre ikväll men Jossan ska  också få pengarna till Åre så att vi kan boka stugan och allt ! längtar galet!
 ska fixa det sista sen kila iväg!



                      

Jacuzzin

Jobb passet gick bra i går ,men var verkligen hel slut efter den långa dagen det hände verkligen så mycket så att hela min kropp var helt slut men som tur var så är jag ledig i dag och tillbringade dagen med Karin :) Imorgon blir det jobb igen 15.15-21.15 sen direkt hem till damerna på fridhemsplan :D
Tänkte faktiskt ta och hoppa i jacuzzin en stund så hörs senare.


 


Dubbel inlägg

Tisdag/onsdag inlägg, ja , då sitter jag hemma hos jossan med Es och vi har nördat oss framför true blood! Men jag börjar faktiskt bli trött ska jobba i morgon klockan tolv .. fick nya tider i går utav chefen så jag är nöjd och glad! Imorgon kommer Jossans vovve som jag ska passa medans damerna är och tränar om dom nu skulle göra det .. de låter tveksamt just nu hm.. vi får se i morgon bitti!
dags att sova tror jag , ska somsagt jobba i morn ..



  

Höstkonsert

Kom hem ifrån lillsyrrans höstkonsert för ca 2 timmar sedan man saknar verkligen sången måste göra något åt det snart och det finns en till madam som är lika sugen på att sjunga som mig , es vi måste göra något åt saken!
Annars gick jobbet galant inga konstigheter utan att jag blev lite smått irrterad på min chef men det är över, nu ska jag nog fortsätta kolla på amerikanska talang , natt för mig!


               


Work

Då har jag precis ätit frukost och ska snart kila till jobbet när jag har fixat mig klar. Om Es och jossan ser det här så kommer jag till er efter 13.00 när jag har slutat jobbet förhoppningsvis så kan vi göra det vi egentligen skulle ha gjort i går men att vi gör det nu i dag istället. Ha en bra måndag då!

oops..

Jag trodde att ja skulle jobba på tisdag men det var i morgon såg jag i kalendern så GODNATT!


                                  


                                       

Ask blond

Då har jag gjort den vanliga söndags sysslan och är redo att åka hem till padre. Igår träffade jag såklart joss och Es och haha jossan skulle färga min utväxt och det slutade med att det var helt gult/orange mitt på huvudet och normalt på topparna haha så jag fick sätta på mig en mössa och springa ner till affären och köpa ask blont som verkligen gjorde susen så nu är jag mörklond man kan tro att jag är brunhårg men det är jag inte!
Annars var gårdagens utgång helt okej!


dags att dra.


                          


clean

Är precis klar med att ha städat rummet nu kan man äntligen gå in utan att något är i vägen där man ska gå , vid tre åker jag in till Fridhemsplan där det ska färgas hår ingen av oss hade någon lust eller ork att göra det sist så det blir istället i dag wie . Annars så ska jag innan jag åker iväg ringa några tel samtal sen ta en dusch
bye.


Lite wow?

Jag vet att klockan inte är så mycket men jag kan inte sova längre ligger och tänker på så  mycket saker så att jag inte kan somna om riktigt segt, men iaf i går kväll hittade jag min ring som jag fick utav en kille som heter Sebastian som jag var i hop med i tredje klass haha om Josefine H. läser detta så kommer hon får sig ett skratt vi tre gick nämligen i samma klass , hursom helst så satt jag och kollade runt bland mina gamla skivor och hittade då min gamla madonna platta och när jag kollade närmre så har Madonna exakt likadan ring som jag !? låter inte det lite märkligt av alla ringar i världen så har hon en likadanring  på sitt album från 90 talet som jag har ,okej kanske inte woow men lite iaf!
Ska nog gå en runda nu på morgonen det är inge vidare väder men jag får se senare det kanske spricker upp en liten solstråle..




Vad ska jag göra?

Va hungrig jag är , mamma och jag sitter och väntar på Per som ska komma hem med pasta carbonara till oss ska bli verkligen bli ur gott! Ikväll vet jag  inte riktigt vad jag ska göra , sandra ville att jag skulle följa med ut ikväll men jag får se hur jag gör hon skulle höra av sig senare efter jobbet , länge sen jag träffade henne!
Ska nu ta mig en snabb dusch sen förhoppningsvis kommer maten.



Frukost time

Godmorgon,  va ute med tjejerna i onsdags haha vilken kväll :D i morgon är det utgång  ígen kommer bli toppen som alltid! Kom hem för en stund sen satte direkt på mig mjukis dressen och gjorde frukost rostade fullkorns mackor med tea mums!
Nu på förmiddan ska jag nog städa och fixa lite i rummet och senare ikväll ska jag nog träffa Es och Joss
får höras senare ska äta klart min frukost!



Nästa fridhemsplan

Nu ska jag kila!


               

Färgning

Då kom jag precis hem ska bara packa väskan och äta lite middag sen åka in till tjejerna igen som har tränat ska bli roligt att höra hur det gick för dem! Sen blir det färgning jääj!


 

 


Bra buss

Då sitter jag i min ensamhet och väntar på min buss som går hela vägen hem jätte skönt att det finns en sådan buss! Es och Joss är och tränar på gymmet men eftersom jag har mitt gymmkort i Tumba så kan jag tyvärr inte gå på deras gym , jag kan iof skaffa kort här men det är en bit att åka in varje gång jag ska gymma så det blir tyvärr gymmet hemma i Tumba.
Ska packa ihop väskan nu  sen åka hem en sväng sen kila in till damerna igen då ska joss färga mitt hår!

 


             

Joss är galen

Nu är det  såhär att  Joss F. är galen och kallar sig CP med stora bokstäver vi var nämligen och hämtade hennes vinterkläder på vinden, och hon när hon tittade i kassen låg det en mängd massa sommar kläder som hon skulle ha kunnat använda i sommras så hon är en aning irreterad just nu haha ..
Vi väntar just nu på Es som åkte hem och gick ut med hundarna sen ska vi ner och kolla på hårfärg , måste färga min fula utväxt vill se lite höst fräch ut!
´Ska försöka få Joss lite lugn nu haha ;)



 

Tisdag

Precis när jag skulle kila till bussen tidigare i dag ringde Ellan och sa att hon redan var klar på HS så vi kilade till södertälje och lunchade , hon följde senare med mig till jobbet i tälje där jag skulle skriva på timrapporten så att jag kan få min efterlängtade lön!  Efter att jag tjatade på henne att följa med till tanden så gjorde hon det mohaha.
Nu är jag med Joss och Es och vi ska snart sleepa jag är iaf ganska så trött ..


  night.



                       
                         sommar-09


Lunch med Ellan

Nu har jag fått sova i några timmar va ju så fruktansvärt trött i går kväll mådde heller inte så speciellt bra!
 Men om ca en timme kilar jag till HS = huddinge sjukhus för er som inte visste förkortningen och ska möta Ellan :) hon är nämligen hos läkaren och så kilar vi och lunchar efter hennes läkarbesök. ska kolla med henne om hon har lust att följa med till tandläkaren kanske inte är det mest roligaste men om hon inte  har något för sig så.
nu väntar duschen!



                    
                               Hösten -08



                    


Galet!

Då har jag nästan gjort allt på min lista , skulle ha träffat ellinor idag men det blir i morgon istället ,sen skulle jag också betalt för åre resan i idag som jag glömde att göra så det blir i morgon!
 Träffade Christine idag vi fikade på whaynes mysigt:) Hon ska få äran att göra min blogg snygg !
Nu har vi beställt Thailand resan :D 18 mars åker vi! galet!

 Ska sova nu hade jag tänkt har blivit jätte trött på kvällarna..



 



               

         


Bokad måndag

Dagens att göra:

 ♥ Luncha med padre

 ♥ Fika med Christine  halv två

 ♥ Ringa jobbet i Tälje.

 ♥ Träffa Ellinor
 
 ♥ Boka Thailand biljtetter m Steff

 ♥ Betala stugan i Åre

 

  Så ser min måndag ut.



 
 


Cats

I går va jag på musikal med Therese och såg "Cats" , den var bra men vi har sett bättre men den är värd att se.
 Efter cats kilade vi hem till Joss som hade varit på hennes systers 30 års middag i stan så att hon satt hemma i sin ensamhet innan vi kom!  Sen satte allt i gång , fixa sig sen efter någon tmma kom Emil och Moa och joinade oss sen en stund senare kom Es kompisar det va trevligt det lilla vi hade , sen bar det väg till Harry b James , jag vet att jag har skrivit tidigare att jag aldrig mer skulle gå dit men va gör man inte för sin kompis som gillar hårdrock , men kvällen vart faktiskt lyckad haha!
Nu ikväll var det släkt kalas för madre trevligt det , meningen va att jag skulle hem till tjejerna men kalaset tog aldrig slut  så jag hann inte dit tyvärr :(
ska sätta på tvn och se om det finns något roligt att se på..



          




         


Es is in da house ;)

Hej kära läsare!
Det här är Es som gästbloggar för första gången ever :D
Just nu sitter vi på Jos jobb och hänger, fikar och städar våra akvarium, haha ;)
Vi hade en riktigt rolig kväll igår med musikal, en förfest hos Jos som hette duga och utgång till en rock klubb med galet bra musik! En riktigt lyckad kväll :D
Nu ska vi återgå till våra muggar och gratinerade mackor och majskolvar, mums mums mums!



       

Vi hörs snart igen!
Puss puss <3                          

Dåligt

Dålig uppdatering jag vet , men kan börja med att skriva att det nya jobbet går jätte bra alla verkar gilla mig  redan , man verkligen trivs när man kommer in innanför dörren och så ska det vara!?
Nu idag ska jag åka till jobbet och få tider som jag ska jobba framöver och lämna in en bunt massa papper som man va tvungen att skriva under o bla bla , efter det kilar jag till Es jobb och hon ska göra ett armband till mig  ett personligt hur gulligt är inte det , sen vid halv fyra kommer Jossan dit!
 Juste fick äntligen tag på min chef i södertälje har försökt nu i ca 4 månader  och när jag ringer får jag svaret " Va och du ringer nu om det !? "  men då blev jag faktiskt irreterad på henne och sa då att jag har lämnat meddelande  på hennes mobil men har inte fått något svar tillbaka och så har jag ringt bemaningen men inget svar där heller hon förstod mig  men fick åter ett dåligt svar " Jag har inte tid just nu har mycket att göra men lämna ditt mobil nr så ringer jag upp "  , Bullshit klart hon har tid och ja hon ringde aldrig upp mig jag måste ha mina pengar så att jag kan betala Thailand resan , ska förhoppningsvis dit den 18 Mars sen en annan sak som ska hända i vinter det är att jag och mina tjejer ska till Åre :D hur  mysigt som helst! Så jag har två grejor att se framemot galet!

Nu är det frukost klockan är 09.03 och jag är uppe men det är alltid bra att vara uppe tidigt så att man hinner me det man ska göra, ska bla till banken tidigare i dag ,måste dit innan alla pensionärer kommer och tar all tid på sig i världen haha.



                       


Josse!

Hej hej!

Vi äter popcorn och ska titta på True blood precis :)

Så.. nu har jag gästbloggat!

xoxo
Josefine

Gymmet

Då ska jag snart bege mig till gymmet i Flemingsberg ska följa med Steff och kika hur det är där!
  Es och Joss om ni ser detta idag så hoppas jag att ni har tränat i dag för det ska jag iaf göra om en stund haha vi ska inte ha en massa bortförklaringar nu!
OCH så fick jag jobbet ! :D  skoja inte om jag är överlycklig! Men nu ska jag packa träningsväskan sen bege mig till Tumba.


                       


Sångpedagog?

Skypade med Moa och det va riktigt roligt fick prata av mig lite och så , sen fick hon lite information vad som händer i Sverige , men vi ska skypa igen men det blir de blir förs om några veckor när det har hänt något nytt!
 Vid middagen ikväll satt jag och Nina och diskuterade om jag kanske skulle börja hos en sångpedagog eller i en gospelkör eftersom jag har sjungit i hela mitt liv och har nu inte öppnat munnen på snart fem år så vore det faktiskt roligt , man sjuger liksom ut sina känslor iaf jag haha låter kanske sjukt när jag säger det , men dom som dansar och sjunger fattar nog vad jag menar med det ! 
Ska snart packa upp mina kläder som jag alltid gör varje söndag som ni vet annars blir det väl en tråkig söndag kväll.. 



                                                   ♥
                  


Skype vid 11

Har precis vaknat ska upp och äta en snabb frukost sen bege mig hem till pappa för att skypa med Moa vid 11 tänkte först skicka i väg  ett mail till henne om att  byta dag pga av att man inte kan instrallera skype på min dator jätte irrterande! men eftersom vi alltid skjuter upp det hela tiden så är det bäst att det blir i dag . 
 Så jag är upptagen från 11 till 12 !


 
                            Sverige vs. Australien


"Håkans grillade laxknyten"

Då har man ätit en god middag som mamma hade lagat det blev laxknyte verkligen ur gott!  sedan blev det  klart favoriten kladdkakan men jag va faktiskt inte alls sugen på det så att jag ska nog äta det lite senare.
Ikväll blir det nog en lugn kväll i guess men man vet aldrig!
I morgon ska jag kila hem till pappsen en stund för att skypa med Moa klockan 11.00 , eftersom att det inte fungerar att instrallera skype på denna data så måste jag hem till pappa..
Nu ska jag äta kladdkaka och bli tjock!



       

COLD!

Va ute och firade Jonas i går som fyllde år ,en mycket trevlig och galen kväll haha!
Nu ligger jag  i sängen och fryser snart till is det är så galet KALLT!  Jag har två täcken över mig och en tjocktröja på mig och ändå är det kallt kommer säkert bli istid snart jag hinner nog frysa till is till dess!  Karin och Jens är i Egypten man önskar ju att man var där i värmen..
Vad händer denna dag jo vid fem kommer mina tre bröder och ska äta middag här pga att mamma fyllde år i Torsdags så ska det bli lite födelsedags  middag då, sen ska jag förhoppningsvis träffa mina damer sen på fest i Nacka.
Har inget mer att skirva så vi får höras senare.


                    
                    

Arbetsintervjuv

Igår lagade jag lunch till mina tjejer Es och Josefine , och det blev pastasallad med kyckling så självklart med pesto i och det blev en succe bland tjejerna och efterrätt blev det också smördeg med frysta  bär som man lägger i ugnen så att det smälter jätte gott!  Jag kankse har en dold talang ? 
 En stund efter att dom hade åkt så ringde dem mig i fårn ett jobb som jag har sökt och ska på arbetsintervjuv i dag :D jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra men det tror jag att det kommer att göra!

 Nu ska jag slänga i mig frukosten sen åka till tullingegymnasium och hämta mina omdömen sen åka iväg önska mig lycka till!



 


Typiskt Amerikaner

Klockan är halv 9 och jag ska snart upp och springa en runda , har också skypat med Michael nu på morgonen  som är i Usa haha enligt hans ena rums kompis tycker han att det låter roligt när man säger " wihoo"  varför vet jag inte.
kan inte ligga här och dra längre måste verkligen ut och springa.

 ♥

Så förbannad







                      Jag är så trött på dig nu ! Orkar snart inte lägga ner någon energi på dig längre!!

RSS 2.0