NU ÄR DET DAGS!

                                       GOTT NYTT ÅR!

                                          


PUSS ♥                    



                                       

Snart dags!

Godmorgon!

Nu snart ska jag kila ner till Tumba och träffa Mathilda och erik i från Norrland som jag inte har träffat på över 1 år  , förlovade och allt !  och förhoppningsvis hoppas jag träffa på Jossan D.  också!

Pöss♥


Stil ikonen


            jag verkligen gillar denna bruds kläder !  helt rätt !




                  

30/12 Louise 19!





                                                     Grattis grattis ! ♥

                                                     
                                               Hoppas du har haft en topp dag !
 

Näst sista dagen

oj dåligt skrivet här på bloggen  har inte varit inne sen julafton bad bad!

Hursomheslt så var julen super mysig fick en mängd massa kanon bra saker :)  dagen efter blev det  reashopping med steff i skäris och de blev mkt kassar att bära hem men rea är rea lika bra att passa på  , rean har däremot inte varit den bästa i år hoppas på bättre rea next year ! sedan var de   jobb dags  , va egentligen inte så jätte taggad över att jobba.. men pengar är ju inte fel  ;)  Och i går kilade jag och Josefine F.  in till staden för lite mer shopping och det blev inköp för båda , topp dag ! men hittade inga kläning till nyår som jag ville ha .. men får se i morn vad jag hittar på för någe att ha på mig !  Idag kilade jag till tandis  för att beställa tid för tandsmycke och de blev inte förs i feb. ! :s jaja bara att bita i hop och vänta inte mkt att göra åt de , men nu har jag iaf fått en tid !  
och det ska också planeras en tripp till Elina i Örebro!  så förhoppningsvis blr det  jag , anna och deborah som åker ner isåfall , vore sjukt roligt ! skulle egentligen ha åkt ner till henne i sommras men så jobbade jag tyvärr så denna gång hoppas jag att alla kan !

Puss o hej!

Debb                               S&E                                                    Anna


Julen 2008

                                                              


 
                                                               


Kvällen innan

Nu är allt fixat ,alla ärenden är klara !   Ikväll kom syrran och Brorsan hit och åt julmidda , sedan hjälpte jag henric med att slå in julklappar, han är verkligen inge geni på sådant så jag fick rycka in och hjälpa ! sedan alldeles nyss kom vi  ur jaccuzin + att det egentligen är kallt ute så det är en bra början kanske vi äntligen får någon snö .. ,  så lite julstämning har de blivit :) 

Puss!


1 dag kvar

Nu är de stressigt stressigt ..  nu är det mer saker som har ploppat upp som man skall göra denna dag ! så vid 12 tiden skyndar jag mig iväg till banken och sedan göra alla dem 100 ärenden  som ska vara klara inför morgon dagen ! 
 Juste! Karin  L. och Jassan kom hem i från Thailand i förgårr !  och dem har nog en hel del att berätta :)

Puss o kram

                                                                   K & J - 08

 

" Steff nu är de 1 år kvar sen är de våran tur ! "


Vinter blås

Måndag 22/12

Första måndagen på lovet , och den spenderades med  mys jul shopping med Ellan :)  när vi skulle käka lite lunch så fick jag en paj som smakade makaronipudding  som skulle föreställa ost och skink paj och ellan fick en paj som var väldigt vattnig .. inte okej! ...  jaja hursomhelst så köpte jag alla mina julklappar på 1 och en halv timma , rekord för min del annars brukar det ju ta en hel dag!  Men nu är allt de fixat ! 
När jag kom hem idag hade tydligen jobbet ringt mig hem och kollat om jag kunde jobba i morn på  service huset som jag så gärna vill , men jag kom hem för en halv timma sedan så att de är nog lite sent att ringa nu och säga att jag kan jobba ??! men men får väl kolla om de finns andra tider där ! imorn bitti ska jag till banken och fixa , sedan in till stan och fixa Ericas julklapp , för sen hem till mamma och hämta henrics julklapp !  att jag alltid lyckas med att stressa ihjäl mig varje år den 23 dec.  otroligt..    jag känner ingen julkänsla direkt ,  ingen snö !  jag tror att sverige kommer bli ett tropiskt land snart vi har ju inte fått snö på 5 år  menar då på julen !  Men man får göra det bästa av situationen som man säger..

Tisdag: 23/12

Stress stress stress!


KRAM ♥







Jul handel på G

Godmorgon världen!  vaknade för en stund sen , ska snart  bege mig och julhandla , bäst och vara ute så tidigt som möjligt så att man slipper alla köer !

MORNING! 




                                                   
                                                            

Går verkligen inte

Kan verkligen inte sova ! Klockan är 02:13 och jag kan inte sova och jag som ska upp om några timmar !  verkligen  jätte jätte jobbigt...   Men jag sitter och funderar på om jag ska ändra mitt blogg namn ?? har verkligen inga ider i huvudet just nu !
Nä måste verkligen försöka sova nu !

GOODNIGHT

Julstress

Nu äntligen ! har inte haft tillgång till en data på 2 veckor pga att den har varit  hos pappen .
Vad har hänt dem 2 senaste veckorna?  joo .. praktiken slutade, sista dagen var förra lördagen och då jobbade jag med Linda och Sonja och de gick kanon :)  sedan kom vi tillbaka till skolan igen , så fruktansvärt onödigt att komma till skolan igen i  bara 1 vecka?? för sen på fredagen vart de jullov och det är verkligen inget att hänga läpp över direkt :p  helt underbart ! är ju borta i 7 veckor i från skolan sammanlagt för senare ska hela klassen ut på praktik igen och då ska jag jobba på SÖS ,  ska nog bli bra!  Idag kilade jag på julbord med familjen i kaknästornet :) nu är man mätt !
Imorn blir de en försenad julhandling pga av att jag inte har fått mitt nya bankomatkort på 2 veckor så nu måste jag verkligen skynda mig! 
 
Puss


Kvinnor kan

vaknade nyss , och såg att de hade snöat lite grann under natten, men jag tror inte den snön kommer att hålla i sig länge till , tråkigt nog :( jag funderar på att nu när  jag ändå är ledig att kila ner till gymmet någon timma ?!  det är nog inte så mycket folk nu eller ah kanske lastbils chafförerna är där och tränar  men jag få väl hålla till vid det " kvinnliga styrketränings rummet " annars blir jag väl ut tittad av lastbils chafförerna  om jag kommer och tränar där dem tränar  ,   då blir de sne blickar , och blickarna  är typ som :  " va gör hon här ?! kan väl inte ens lyfta 1 Kg "  jag kanske bara inbillar mig men haha så känns det iaf . 
Nu luktar de målarfärg över hela övervåningen pga av att det målas här hemma , lite jobbigt för huvudet eftersom att  målarfärgs lukten  är så  pass stark!   ska  försöka hålla mig på nedervåningen så att jag slipper de.


have a good Monday!




En trött morgon!

usch de va sjukt jobbigt att gå upp i morse .. men piggnade till i bilen påväg till praktiken , men idag har de gått kanon! , jobbade med Åsa och Linda :) 
Imorn är man ledig och det ska tillbringas med bla att städa och packa , sen kila till jobbet vid 5 !  
I går kilade jag in till banken i stan på morgonen,  eftersom inte Nordea är öppet i tumba så fick jag  åka in till stan och köa .. men men nu är VISA kortet fixat iaf och behöver inte tänka på det någe mer.

Godnatt!

Ännu en fredag!

vad trött jag är på min mobil ! ena dagen står de Tele2 andra Begränsad tjänst  ...  fattar ingenting ..  gick in på internet och kollade upp varför de står begränsad tjänst  , men det stod inget om de , men jag läste att det inte bara var jag som hade det problemet utan det va fler som hade samsung som också hade de så på sina mobiler ! då måste det helt enkelt vara nått fel på mobilen! KUL !  antingen får jag lämna in den eller köpa en ytterligare ny mobil  ....
Iaf så ska jag snart kila till jobbet jag kommer att jobba med Jessie och sen Maria denna dag :) 




/ S

Hårfärg resultatet

     Före                                                                         

                                           

  Efter
 






jaa, det var inte direkt dem mest tjusigaste bilderna men jag orkade inte hålla på ta nya  kort o sånt . så det blev dem tyvärr! , och så var det den enda bilden jag hittade när jag va så ljus!  jaja så blev hårfärgen iaf :)







Tyst dag

Kan ju säga att de inte direkt har varit någon händelserik dag , har bara städat , lagat mat o pluggat ! 
Imorn är de jobb ,  hoppas det blir mkt bättre än sist iaf !  

hejs!

Men varför!?

vad ska man säga om denna arbetsdag??  :s ,  gick med en handledare som verkligen ville göra allt för att starta upp bråk!? :s  otrevlig,oplanerad dag !!  men senare kom Linda och Uffe då gick jag med dem istället !  Förstår verkligen inte meningen att vara otrevlig ! 
imorn är man ledig  ska kila till mamma och hämta mitt schema sen hämta lite saker som sara hade lämnat kvar hos mig i lördags , ska senare möta henne i centrum efter hon har slutat sitt jobb !

hej och puss!



                          

Lyckad färgning

Sara kom somsagt över och färgade mitt hår och resultatet blev verkligen kanon !  är nöjd :)
Sandra  kom över och hämtade sin efterlängtade  väska som hon hade lämnat kvar hos mig innan vi skulle ut  , hon skulle nämligen ha sovit över hos mig men det blev andra planer för den damen ;) Sötplutte , haha.
Imorn börjar ja 12.00 ska bli riktigt skönt att jobba faktiskt så att man kan tänka på andra tankar  , har tänkt på samma sak i 2 dagar nu så de ska bli skönt att tänka på något annat i några timmar !  sedan kommer väl tankarna tillbaka sen igen när jag väl har slutat !   you are absolutely amazing!  you never can understand ! ?  You don 't care to listen to me, thinking not only of yourself all the time!
If you could take some time and listen to me!

Nu ska jag kila o ringa Gittan

ciao!



RSS 2.0