DAFT PUNK

Va i stan med Jessie i går och vi båda hittade varsin pälsväst  älskar den, lovely!!.
 Imorgon fyller mor 50 år och allt är fixat och klart inför morgondagen bara lite små saker som ska göras. 


 


Low

Irreterad . mer behöver jag inte skriva.

Laddar

Varför sitter jag hemma en kväll som denna? Det kan bero på att jag tänkte ladda upp mig för världens ute kväll i morgon kommer bli så grymt roligt , men det är mycket planering som gäller inför morgon dagen! tänkte poppa mig lite popcorn kika på en film sen ladda ladda inför morgon dagen. ha en grym kväll.

Zoo?

Funderar nu starkt på om jag inte ska öppna ett Zoo i mitt rum? nu finns det två hakrankar  den ena lever den andra är död , sen har jag en liten otäck varelse som kallas spindel på min vägg igen inte samma som sist jag lovar , nästa gång kankse det står en elefant i mitt rum? somsagt inget är omöjligt?
 Nu på morgonen var jag på spinning&Core härligt att vara i gång på morgonen tycker jag och ikväll körde jag ett spinningpass igen jag hade inget annat för mig så jag gick dit.

23:58 sleep well

Efter den hemska döda spindel upplevelse ( som jag knappast lider av ) så är jag på topp igen , en viss person gjorde så att jag kan sova gott i natt . WHO?!.


Hatar djupt

hata.hata.hata.hata.hata.hata.hata spindlar.  Jag har nu för femte gången i mitt liv dödat en livs levande spindel som va lika stor som en tesked men för mig är den enorm och jag har skräck för spindlar så jag tycker inte alls synd om den hoppas du blev mosad rejält , ledsen djurvänner spindlar är inget djur för mig utan ett äcklig djur med långa ben som inte bör få finnas, tack för mig.

Tv manick

kom hem ifrån gymmet för en stund sen så skönt det är efteråt känner ni inte så efter ni har tränat? imorgon bitti blir det en spring tur sen på kvällen en runda med Amanda M. kommer bli super! nu ska jag fixa min tv som har kollapsat helt, så otekniska jag ska försöka mig på den manicken wish me luck!


Vuxenpoäng

om en stund ska jag ner till banken för ett ärende sen till gymmet för träning härligt att vara igång på allvar! Jag är helt tom i magen men jag  äter när jag kommer hem har inte tid nu vad ska jag äta? pasta sallad? perfekt!
 Nu är det mindre en vecka kvar till löningen ska bli så skönt när pengarna kommer rulla in på kontot jag kan leva igen haha.


Valet 2010

Känner mig faktiskt bättre i kroppen men inte helt stabilt hursom , ska snart gå och rösta och jag har ingen aning om vad jag ska rösta på är helt oengagerad  vi får se tänker inte berätta vad jag ska rösta secret!

Oh no!

Jag har blivit sjuk, jag som skulle ut med mina tjejer ifrån södertälje i dag allt var planerat är faktiskt väldigt irreterad för det men jag har bara min kropp att skylla på men ska bli frisk sen får vi ta igen det! hör och häpna så kanske jag och Jessie  ska till sensation white i köpenhamn i november wow kommer att bli grymt!

 

Amandas birthday

Klockan är snart nio på morgonen och är jätte taggad på att gå ner till gymmet är det normalt när man rullade in hemma för några timmar sedan? vill man komma i form då får man lida lite haha. 
 En riktigt rolig kväll hemma hos Amanda i går, jag skrattade så det bara rann om kinderna det var två kompisar till Mandy " Elias & " Christian "  som var som Johan glans x 100  helt sjuka människor , ni kan kan tänka er själva  haha. 
 



 

My lovely mother

Eftersom jag har lite bråttom till Mandy så kom min mor in med en bit smörgåstårta och ett glas rose vin jag har en super mamma,  ska njuta utav maten och vinet sen fixa trixa mig.


Lovely day

Galen men en grymt rolig kväll i går, älskar sådana kvällar!  i kväll åker jag hem till min vän Amanda som fyller år har inte träffat henne  sen vi tog ´sen vi tog studenten så det kommer bli jätte roligt.  ska fixa till mig lite sen iväg på partaj.

This evening!

I går var jag en sväng till Rönninge och kollade in Jockes nya lägenhet han bodde jätte fräsht helt klart värt priset han köpte lägenheten för. senare ikväll åker jag  inte till mina tjejer i stan för en drink sen utgång är så taggad kommer bli en kanon kväll! idag kommer också christine hem ifrån Greece  hon har en del att berätta så att mobilen är redo för talk! ska göra mig lite redo inför kvällens bravader hör i stan.

Björn axen Or Bobby`s ?

Oh i morgon är den sån dag när man har mycket att göra , gillar verkligen det klart det är  skönt att bara vara hemma och ta det lugnt men för mig räcker det med en dag sen måste jag göra saker  , sitter nu och kollar runt på lite olika salonger i sthlm som är bra men jag tror jag väljer antingen Björn Axen eller Bobby`s kan inte riktigt bestämma mig men jag har hela kvällen på mig att fundera ut det.   Jag ska nämligen färga om håret brukar annars inte göra det på hår salonger men efter att jag hade gjort det inför studenten så kanske det blir lite bättre resultat? eller jag vet inte ,men färgas ska det göra , ska bli skönt att få sig en höst look!  ska kila och slå en  pling till min kära Jessie!.

Own

på onsdag åker jag till Kungens kurva och lämnar in min älskade dator på lagning tråkigt att behöva lämna in den men vill man ha den i gott skick så måste den in. Idag har jag verkligen tagit det lugnt , fixat om rummet tagit bort saker ifrån väggarna , en gammal hylla etc.  så skönt att få lite utrymme i rummet . Tänkte gå och besöka ICA och köpa lite gott gott och hyra en film , i morgon är det träning ska bli skönt.


HUGE

I morgon är det exakt två veckor kvar till löning och denna månad kommer den att vara huge!!  Kan iallfall vara miljonär för en månad.  Men imorgon tänkte jag vända upp & ner på mtt rum ska passa på nu när jag har semester.  Jag vill shoppa.shoppa.shoppa & London.
 Ska se filmen UPP  nu tänkte jag , verkar vara så att jag är den enda i världen som inte har sett den?  Men  har blivit tipsad att den skall vara hur rolig som helst klart se värd så låt se.

something wrong

semester.semester.semester.  i morgon börjar min semester som är en vecka men för mig är det perfekt, ska bli så skönt att ta igen saker man har missat , people here i come.  jag har blivti övertrött , säger man så? hur som helst så har jag blivit löjligt fnittrig skrattar åt allt som rör sig och som är tråkigt , something  wrong?

Blogg-a

Yes, har varit busy i flera dagar har inte hunnit blogga någonting men nu är jag tillbaka , har jobbat hel dag så är en aning trött i morgon är det jobb till eftermiddagen sen är blir det semester en vecka ut awesome.

Ett glas vin

Träffade min vän Christine på ett glas vin på snaps i går kväll jätte jätte trevligt var det , skrattade åt allt & ingenting pratade massor en super kväll! Nu om en liten stund ska jag träffa min Ellan på lunch vi hinner knappt ses eftersom vi jobbar i samma branch och går om varandra med tiderna men nu är  båda lediga nu passar vi på.

Awesome

Det ser kallt ut när jag kollar ut ur fönstret eller jag kanske bara inbillar mig? Men att det är kallt kan jag nog gissa på att det är, iallafall liiite grann.  Jag är inte personen som brukar lägga mig tidigt på kvällarna men igår kväll gick jag och sov vid halv tio på kvällen , vad hände där? kanske behöver lite semester? Men är ledig i morgon ,awesome!  Ska börja rulla mig mot tunnelbanan.



                                            


Wonder why

Man säger alltid att när man har komit hem ifrån jobbet så kommer man somna tidigt men stämmer det? Nej inte för min del , jag är väl rätt trött nu men jag har ingen vidare lust att sova , det kan jag göra en annan dag. Annars gick dagen snabbt , de hände så mycket på slutet av dagen så det var rätt skönt. Imorgon börjar jag samma tid , börjar faktiskt tycka om att jobba dag än kväll , okej sovmorgonen är underbar men slutar hellre  tidigt?! men på helger är kvällar bäst i wonder why? haha. Väntar på att Jessie ska ringa mig var galet läänge sen usch pinsamt av oss!!

Wish me luck

its time for job och jag är en aning trött vid den här tiden , det kan man nästan förstå klockan är snart 05.00. Men nu är jag inne på min sista vecka som heltids anställd sen blir det semester och sen är arbetet i gång igen som vikarie om 2 veckor , kan bli tidigare vi får se.  Idag efter jobbet åker jag in till stan och möter min käre vän Michael som kom hem i från dem större staterna USA  , och har heller inte träffat honom sen dess så det kommer att bli grymt. Ska i morn också träffa Christine på en fika i stan , det var senast ett år sedan vi sågs inte okej , hon ska också göra om min blogg och fixa till den , just nu ligger min såkallade blogg design på -0 haha jätte tråkig, men det kommer snart ändrig på det. Måste rusa till bussen , wish me luck på jobbet.


Real sibling

I fredags mötte  jag upp min kära vän Annie på Stureplan senare gick vi till Fridays och tog några drinkar en super kväll! Vi planerade lite om den stora middagen som kommer att bli om några veckor så det är dags att snart fixa inbjudningarna kommer blir så grymt roligt längtar galet. Igår tog mami  och jag bilen in till staden och shoppade loss gosh vad jag blev sugen på att flytta hemifrån  vi gick nämligen till NK och tittade på  lexingtons  nya köks inredning och vi fick med oss en mängd massa fina saker hem till vårat nya kök jätte fräsht ska ni veta.
 Vid tre  tiden idag beger sig jag & sarah oss hem till min broder henric , kolla film och vi tre " riktiga syskonen"  brukar inte träffas alls ofta så det kommer att bli extra roligt. 
Hoppas också att jag och pappa kan åka och lämna in min data så att den fungerar som vanligt igen.


RSS 2.0