Går i 140

Va då och lunchade med Steffie de va super trevligt men gud vad mycket vi hade att prata om munnarna gick i 140  inte så konstigt när man inte har träffats på över ett år! ,Och vi märkte att vi är väldigt lika på många sätt  haha. 
Nu är de time för att sova , börjar jobbet halv 8 i mornbitti så . 
 
  Ha en fortsatt trevligt lördag kväll.
                ♥




                                                                               
 

                                 


                              



                                      

Luncha i staden

Lördags morgon och det är sol ute !   Vid ett tiden i dag kilar jag in till staden och  lunchar med Steffie :D vi har verkligen varit jätte dåliga  på att ses , sagt varje helg och lov att vi ska träffas men det har inte blivit av  men nu är det spikat .'
Nu är det frukost .

   ♥

                                                            

Effektiv dag

.Trevlig dag med , Cosmonova,bowling, och Hard rock cafe .  Och sitter nu och väntar på att Sandra ska ringa !
 Nu är de The Hills.
Bye.
  ♥

                                                         

Brorsan 21 år




                                                        Grattis Broder !   ♥

                                             

Vingel

Natten var lugn , men det hade varit pub afton i huset så det var lite vingel hit o dit för vissa av dem 49 boende men de va faktiskt riktigt kul att se en liten annan sida av dem ;D  men annars va de kanon , ögonen började väl svida vid tre tiden , då började man bli trött , sen vid  5 satte allt igång igen !  men annars var de toppen.
 
   ♥



                                                        


working night

 Det är lillördag och jag ska  snart åka till jobbet! Ska nämligen  jobba natt  21 - 07.00 , kommer säkert vara helt slut i morgon bitti  men jag jobbar med Lelle och Lillemor två roliga  människor så det kommer nog bli bra bra.

Ha en bra onsdags kväll !
               ♥



                                                                  


Fettistisdag

Det är tisdag och det är fettisdagen då man ska äta semlor , men jag känner mig ganska så osugen på semlor efter tävlingen i skolan  haha.  Håller nu på och städar hela min garderob här hos mamma , och hittade tröjan som Karin ska få utav mig !  men gud vad mkt kläder man hittar i sin garderob som man har glömt bort eller  som bara finns där som man inte anväder , allt ska verkligen bort !  Kanske lillsyrran hittar något som hon vill ha skulle inte förvåna mig .
Idag blev det ingen hund promenad till Vårsta som vanligt utan till grustaget , kanske inte var den bästa iden eftersom det var så mycket snö! såg ut som en snögubbe när jag kom innan för dörren hehe.
nu ska jag forstätta städa ur garderoben  så att den blir klar , får se hur mycket kassar med kläder det blir.

  ♥



                           


Men bort !

Första lovdagen , och de började med att jobbet ringde mig vid halv 9 tiden i morse och kollade om jag ville jobba , så jaa hade ju inget annat för mig så, ska  dit vid fem tiden.  Va också på gymmet idag vid 11 tiden  , känns verkligen bra , ska nog dit i morgon med eller så springer jag på bandet för somsagt det är ju "Sportlov" är det inte då man ska träna?? haha.
Håller nu på och bakar scones för första gången i  mitt liv , men jag tror faktiskt att dem blir bra , ska nog ta med dem till jobbet så får alla ta del av mina scones bara inte Erika jobbar ikväll för hon är ett bak geni och vet inte riktigt vad hon skulle säga .. men hursomhelst så tycker JAG  att dem blev bra !  Gårdagens väder , vad ska man säga om det? jag trodde att våren var påväg men istället kom det en mängd massa snö ! är så trött på slasket och snön , bort bort!
ska ut med simson nu  på den vanliga Vårsta rundan  innan jobbet. 

  bye.
    ♥

                                

Det kallar jag hurtig

Äntligen är det lov  ,  och klockan  är typ nio och jag är vaken och ska ut och springa en runda och det kallar jag hurtig haha.
idag är det jobb vid fem tiden ,  ska bli ganska så skönt att jobba ,  liksom att få  tänka på andra tankar .
Ellan åker till Åland i dag och ska vara där hela veckan och bara ta de lugnt , blev faktiskt lite avis där , tänk egentligen va skönt att bara va på ett ställe i några dagar och verkligen ta de lugnt inge stress ingenting!? de skulle nog behövas för  min del !
Ska hoppa i tränings kläderna!

  Solange
        ♥
   

                                                                               


näst sista

Nä nu måste jag kila till sängs , sista dagen innan lovet !

Nattie.
   ♥



                                                     


freedom

Äntligen fri , inga fler prov  nu innan det efterlängtade lovet !  ligger bara nu i soffan i vardagsrummet och tittar på nån film på canal+  och tar de lugnt !  Väntar bara på att Sandra ska ringa :)  
Svenska provet gick faktiskt rätt så bra , men det va för lite tid för att skriva två uppsatser om Agge och Lagerlöf och en massa andra frågor , så vi får se hur resultatet blir , men jag tror faktiskt på bra :)
ska fortsätta kika vidare på the movie .

      ♥
 


                  


Hyfsat bra

ska snart kila till bussen och  möta Ellan ,  och jag känner mig rätt så redo inför provet  kommer nog gå hyfsat bra !

Morning !
     ♥
 


allt åt sidan

Nu orkar jag verkligen inte plugga längre på dem där två uttjatade författarna!  tycker dem sitter rätt bra i huvudet nu !
nu lägger jag allt åt sidan och går och lägger mig .

pöss
   ♥

                          

PLUGG PAUS

  ska ta och kolla på the hills och laga mig en midda, sen tillbaka till plugget!

                                                                                        
                                                                          

 


Bara bara

Fick slutade tidigare idag , ingen idrott eller nk så det var ju skönt !  ikväll blir de bara bara plugg ..  men de börjar närma sig mer till lovet så man får lov att stå ut dem två sista dagarna ! 
nu är de svenska som gäller !

hej sålänge.
      ♥

En dag i morgon

nu ska jag nog kila till sängen och sova , måste orka komma upp i morgon  också!

natt!
   ♥



 
                                                   


Agge & Lagerlöf

en till tisdag är avklarad , sista lektionen är verkligen den roligaste I think , vi 3or har i allafall otroligt roligt  på den lektionen  vet inte  rikigt om 2 orna har lika roligt som oss  men de kommer med tiden när man börjar närma sig studenten haha.
Provet idag kändes verkligen toppen , är nöjd med allt jag skrev , men nu är de bara betyget som ja väntar på och jag hoppas på vg , kommer nog inte få mvg , men vg är inte fel :)  sitter nu och pluggar om Lagerlöf och Strindberg har somsagt prov på torsdag om just dem två , men de börjar verkligen sitta nu , men ändå så otroligt tråkigt att plugga !!
tillbaka till pluggandet.,

    ♥



                                               


Ännu en tisdag

Ännu en tisdags morgon , och dagen kommer att börjas med prov som jag hoppas och tror kommer gå väldigt bra ! senare på dagen när jag har slutat är  de egentligen bara hem och plugga till svenska provet som är på torsdag..

Ha en bra tisdag.
          ♥

                                                  

ingen kraft

Nu orkar jag inte plugga mer !  har ingen kraft till det. 

godnatt 
 
 ♥



ingen ork

usch va jag inte  orkar att plugga , har verkligen ingen ork till de !  de är alltid så slappt och segt sista dagarna innan lovet ..  och att man ska ha två prov nu i veckan innan lovet är verkligen jätte segt! de blev ingen träning i kväll :(  de va fullt på spinningen , får väl ta och springa en runda istället.

Har inte tid att sitta här längre.

 bye.
  ♥

 
 
                                                 

Sista måndagen

ännu en måndag , men det  är sista veckan innan lovet , ska bli riktigt skönt  med lov fast man bara har gått i skolan i ca 3 veckor pga av praktiken som var innan  . ikvä'll blir de träningen sen pluggning till 100 , har prov i morgon så de gäller att sätta lite fart med det.  ska kila och möta Ellan nu på bussen !

Ha en bra dag.

    ♥

   

                                                      


Vill.






 " Jag hoppas och vill att du fortfarande tänker på det jag sa sist till dig " 

14 Feb.




                                                   



                                         

Grädde i facet

    imorn är dags för  treornas student tävling och somsagt så ska jag tävla ,  kommer nog bli fruktansvärt roligt!

   Natt.
    ♥

                                        


two Days

Tisdag:

Nu tycker ja att isen kan smälta bort , får ju panik varje gång ja ska  gå ner för backarna !   jag  verkligen varit bra i dag ,
Har gått två timmar med simson och direkt  efter gick jag till gymmet och spinnade i en timma! och i morgon ska jag springa en runda måste verkligen komma igång med träningen på allvar nu , har  ju iof ett löpband här hemma så antingen springer jag på det eller springer utomhus.. min ipod är hemma hos pappen så den kan jag skippa , vill verkligen inte hålla i mobilen och sringa ,Dyana på min praktik hade en smart grej på sin arm som är en ipod hållare , som hon hade när hon skulle gymma , de kanske är nått man borde köpa??!
Imorgon är de onsdag och det är skridskor på idrotten och jag som inte är någon stjärna på isen,  får väl hoppas att jag inte ramlar och dör  på isen haha , sen är det så att på fredag ska jag vara med i en semla  tävling i skolan , alla treor ska tävla och det blev jag som ska tävla och det verkar lite så att det är bara jag som är den enda tjejen av alla andra klasser som ska tävla haha vi får se hur de går !
Nu är de nog dags att sova , ska läsa ut en bok innan jag somnar

Onsdag:

De va somsagt skridskor på idrotten och verkligen hela klassen hade kul! ska  snart ut med simson på två timmars promenaden senare kanske träffa Jossan :)


Face




                                                                       


Natt.

 ♥


Sofie på isen

Hur gick de egentligen för mig att komma ner för alla tre  isiga   nedförsbackar med högklackat i morse !? hade Ellan i ena örat så att hon hjälpte mig lite på traven att komma ner haha. fick nämligen ta min väska och sätta mig på den och åka ner för en av backarna och som tur var så fanns det ingen i närheten så ingen såg mig iaf när jag åkte ner för backen  hoppas jag! , men backen är verkligen läskig när det finns is på den !  Men hursomheslt så kom jag ner för alla backar smärtfritt haha!
Ikväll blir de en hel kväll framför skolböckerna  har verkligen så otroligt mycket nu innan studenten :/  de är ju  bara några månader kvar så man överlever nog .
ska lägga mig ner i sängen nu och läsa om Lagerlöf och Strindberg . yippe..
 


Ny vecka

De är måndag och  en ny vecka är i gång , men de bästa är att solen skiner !  

  ♥

Dinner

Ska väl snart laga lite middag till mig själv , Mojsen ska på middag hos sofie och peter så jag får laga min egna mat ikväll får se vad de blir !
Sen ska jag bege mig till brudarna på Fridhemsplan för sen utgång!


Bäst i köket

Yep,  min dessert blev faktiskt väldigt  bra , hela familjen och  mojsens Kristoffer gilla den , så att jag tror den blev godkänd ! jag är nog rätt bra i köket .
Jag hann med alla saker jag skulle göra i går, blev lite rörigt med banken men de fixades sig!  Va då på bio med Karin och såg Twilight en riktigt bra film faktiskt !

Solange

   ♥


Papps

                                  ♥                                                
                  Grattis Pappsen !
                                                                
 
                    











 

Att göra

Morgon dagens rutiner blir att:

 ♥  Till  Swed bank i Tumba 

 ♥   Jobbet 

 ♥   Göra desserten till middagen i morgon

 ♥   Fira Pappen 

 ♥   Bio med Karin ,kanske ut gång med Jossanpoffan


 Bye!

Dangerous

De blev nog inte riktigt som jag och Sandra hade tänkt oss , vi skulle ju bara kolla efter present åt pappen.. men vi kom hem med några påsar extra  var , vi är livsfarliga när de gäller shopping !  påväg ut ifrån centrumet så var de glada miner , båda va super nöjda med köpen ! 
Josefine F. förslog med att  resa till Sakynthos i sommar , de vore verkligen härligt ! vi ska kolla lite närmare på de när vi ses :)


 Bye solange.

     ♥


Present jakt

Har nu  äntligen beställt en av klänningarna i  från Stylebystars  , hoppas tiden går fort så att jag kan få den fort :)
Imorn fyller pappen år , vet fort inte vad jag ska köpa till honom han är verkligen svår , han är ju en kostym gubbe och använder  nästan bara märkes kläder osv  till och med brorsan har ringt Nina och frågat om råd då är de illa haha. Han har typ  alla golf prylar som finns  så  de går inte heller att köpa ..  jaja får se vad det blir , ska kila till Farsta C med Sandra nu och kolla efter present !

  ♥


  

irreterande

sItter här nu och försöker skicka över mitt projekt arbete till  min projekts grupp egna mail , försökte både i går och i dag förstår inte vad problemet är ! De funkar inte , det har ju alltid fungerat förut , så irreterande !
Idag somsagt så fick man en liten sovmorgon skönt att få sova en halvtimma extra . Glömde också att jag fick Vg på en idrotts uppgift som alla treor skulle ha lämnat in innan jul , rätt nöjd faktiskt  :)

Nu är de tid för frukost !

 Puss
   
   ♥



                                                                   


Make Up Store

Kom hem för en liten stund sen i från Make Up Store  Fashion festen  , de va jätte trevligt :)  Mötte också Madde, Johanna, Jennifer och Jessica  där :)  lite små plock , Drinkar och såklart Make up store visningen  , och i sommar är det tydligen så att det är starka färger som gäller lite inspration av 80 talet  , blir spännande att se till sommaren !  påväg  ut till gardroben fick alla en liten present påse  med massa make up store prylar och den nya parfymen  som doftade härligt :)   och  stackars lilla mojsen som stod utanför och prickade för alla gäster och som skulle komma in , och det är ju riktigt kallt ute!

Imorn får jag sovmorgon till 09:35, får sova lite längre .

Gonatt.
    ♥




                                                                                        

                                                                             


Kristall

 Från: Make Up Store
 Pris : 495 kr 














                                                                           

                                                             
    

Sleep

Tisdag gillar vi verkligen den dagen?? nä inte jag iaf , har bara två timmars lektioner hela dagen som går i 1 km i timman :/ men en sak som gjorde dagen lite roligare  var att jag fick Vg på samhälls provet  :)   klassen hade också betyg snack med våran samhälls lärare  och jag ligger på vg nivå , Topp!,  får se om jag toppar mig till mvg , kan ju alltid hoppas ,  skulle vara nått de ! 
Har nu också städat  garderoben igen , har en lillsyster  på 13 år som älskar att ta kläder ur min garderob  och ni kan ju tänka er hur garderoben ser ut   efterrått ?!   så det blir  rörigt i  hela garderoben  så att man knappt kommer in  , det är verkligen tröttsamt !  hittade också  min hairspray flaska som var helt tom som hon har gjort slut på  för att göra  sin lamp skärms frisyr ,if you know what I mean :p  Nu börjar CSI om några min , ska kolla lite innan jag somnar !

Sovgott!
   ♥


 

fatigué

Sitter här med  ett glas varmt tea och är sådär halvt pigg , har väl egentligen inte  hunnit vaknat  än.  idag tror jag att det blir en såndär  lång dag i skolan , har  inte lärt mig VT- terminens schema riktigt  än .
Nu är de nog dags att fixa och trixa , för sen hämta upp Ellan  i centrum:)

 ♥
 
        2006
  

.




                                 


    Natt.
   
     ♥

   

Axelspärr

Friday:

Min sista dag på SÖS , de var  verkligen jätte tråkigt att sluta trivdes super bra  där !  att fyra veckor kan gå så fruktansvärt fort !  :/  ,   Jag hade två kollegor som  jag verkligen såg upp till  ,Dyana och klart Lipi  , två bra förebilder .
Det här var verkligen den bästa praktiken jag  har  vart på.
 
Senare på kvällen åkte jag till Mrs. Förnemark   för att fixa i ordning mig  för sen drog jag och mina Josefinor ut , och det blev verkligen en lyckad kväll , right girls ;D   haha.

Saturday

 
Sleepade över hos Jossan  och vaknade  vid sådär vid 12.  tiden , senare blev båda så sugna på pizza så vi kilade ner och käkade .. de måste nog vara en av världens godaste dagenefterkrogenmat  .
Senare på kvällen hade jag inte någon lust att gå ut ,  Anna försökte verkligen få ut mig men mådde inte så bra den kvällen så för mig blev de lugna gatan .

Sunday

Blev väckt av en full Fredde  vid sådär vid halv 6 som hade kommit hem  ifrån en bröllops fest  haha sådär lagom kul!
Fixade och städa mitt rum , tog  den vanliga  hund promenden  med simson till Vårsta sen hemåt ! sedan var de bara att packa för sen bege sig hem till pappen .  De som senare hände på kvällen får ingen veta , mellan mig och en till.

Monday

Första skoldagen   ville verkligen inte tillbaka usch!   men träffade min babe  Ellan pellan  på bussen wiie !
men det va ju roligt att träffa allehoppa igen .  After school begav sig jag o min Sandra in till staden och shoppade  med varsin tung väska  hängande på varsin axel,  fick typ axelspärr haha.

nu ska jag ta och leta efter en kedja till Karin , sen är de sovtime .

Bye . 



                              




 

RSS 2.0