arbetsnarkoman?

dagen gick bra men det blev segt närmare mot slutet  somnade när jag kom hem en stund rätt skönt faktiskt !
  pappa sa till mig i dag att han tycker att jag jobbar alldeles för mycket , och han har nog en poäng i det , jag hinner knappt träffa mina nära och kära ,  bara jobb jobb hela tiden och det är verkligen synd ! men ska försöka att ta ledigt så att jag kan umgås och bli social igen blir ju instängd av allt jobb blir galen !  ändring på detta! 
 Sen är Ellan spårlöst försvunnen har försökt få tag på henne  vet inte riktig vad madam gör haha..  får prova i morgon igen helt enkelt. 
  Pappsen och Nina kom hem i från St Tropez för en stund sen och jag fick en jätte fräsch  stor armbands klocka i från st Tropez , min andra arm klocka har precis gått sönder så detta var perfekt !  
 Måste sova nu jobbar hel dag i morgon 7-22.00  suck ..

                    
 ♥

lediga dagen över

gårdagen va inte så  speciellt bra , mådde verkligen jätte jätte dåligt ville bara hem och vila kroppen men va tvungen att hämta mitt halsband där det stod " storasyster" på som jag hade beställt för fyra veckor sedan  som var klart i skärholmen och det var iof en positiv sak , men  det första jag gjorde när jag kom hem va då självkalrt  att gå och sova , känner mig som en arbetsnarkoman  just nu suck!   sov mellan halv sju till 01:30 då jag gick ner för att hämta pillerill mådde verkligen dåligt , men är på bättringsvägar förtillfället.  trött och hängi som jag var  åkte jag ner  till centrum vid tio för att hämta mini tårtan/bakelse till moa som jag hade beställt , hon fyller nämligen 19 i dag , sedan köpte jag ett par läckra glasögon som genast blev poppisar så jag hoppas att madam använder dom vä nu ! 
 Vid halv två tiden kilade jag ner till centrum igen och fikade med Emelie K. riktigt trevligt faktiskt , vi är gamla barndoms kompisar och har tagit  upp  kontakten igen   efter 13 år och det ska vi självklart hålla! 
 Då är min lediga dag snart över  börjar  jobba i morgon igen , hoppas att det kommer att gå bra mår fort inte super , men får se hur det går ! 

          
          
          

 ♥

not home

                                 


 ♥


snaps

är änligen hemma ,  sämsta dagen hittills va så trött !! dagen började med att det regnade och att det var grått ute ..  bussen var försenad fick gåspringa till tåget   inte min dag helt enkelt ! ska snart kila in till stan och möta en vän och sätta oss på snaps och bara ta det lugnt , det behövs just nu !

              
               

 ♥
 

sova tillräckligt

Har nu sovit i ca fyra hela timmar och ska gå till bussen om 25 min .. inte taggad alls , men jag tror att jag ska sova en stund sen när jag kommer hem har inte fått sova tillräckligt , det är egentligen inge bra alls , men jag har valt detta jobb så får faktiskt skylla mig själv lite !
 Nu är det bråttom !


 ♥


komma till liv

Blir ett litet snabb blogg inlägg har nämligen lite bråttom ska åka om ca 30 min .
 Ja som ni märker är jag redan upp och ska jobba halv åtta ,har sovit i sådär 5 och en halv timma så är ganska så trött i huvudet men ska nog komma till liv när jag väl är på tåget haha.  nä nu måste jag kila och fixa mig  VILL SOVA! 

 ♥

spö regn till max !

Vad jag blir irreterad när det verkligen öser ner regn och blir helt dyng sur!!  Där kommer jag och det ända skydd jag har är min korta jeans jacka och den skulle hjälpa ? nej!? . Men sån tur som jag hade så ringde pappa mig och kunde komma och hämta mig vid busshåll platsen , så där sprang jag i regnet tillbaka till busshåll platsen , men det var det verkligen värt!   Nu är det väl snart dags att sova , ska upp halv 6 i morgon bitti för att jobba .. kommer nog vara jätte trött i morgon!


Middags låda , heter det då?

Kom hem hit till mammsen för en stund sen ,  min tanke var att jag skulle  gå hit men eftersom pappa ändå skulle in till stan så kunde han slänga av mig här , inge bra i från min sida jag SKA  röra på mig så mycket som jag kan , lovar att jag inte ska fuska någe mer !  varför jag åkte hit va för att jag skulle hämta vinet som jag ska ha med i morgon , och mina skor.
 Gårdagens jobb gick väl lika bra som vanligt , jag och min brukare gick och handlade mjölk sent på kvällen innan affären och stängde annars skulle Zandras morgon vara förstörd  utan hennes mjölk haha , så jag hoppas verkligen hon är nöjd nu haha. 
 Jobbar samma tider i dag som jag gjorde i går, kommer då vara hemma vid tolv i natt , och ska upp 05.00 dagen efter .inte okej ,  
 Ska nu laga mig middagen som jag ska ha med mig .


 ♥

 


Inte sant ?!

Då är det ca en timma kvar tills jag ska åka till jobbet , skulle egentligen varit ledig ända till fredag , men otroligt nog så fanns det INGEN personal som kunde jobba på mina tre lediga dagar .. tror inte riktigt på det där , men men bara att bita i hop!  kommer att vara hemma ca 00.00 i dag som alltid när jag har jobbat kväll , eftersom jag jobbar lite utanför södertälje så , men jobbar kväll i morgon igen så att jag får lite sovmorgon iallfall .  
  Ska nu packa det sista i väskan sen bege mig till bussen .

 ♥
 

 


 


in city

Va på spinning i går efter jobbet och ingen Anna syntes till ! hon försöker smita i väg , men ska se till att hon gå med på nästa pass haha.
 Om ca en timma kilar jag in till stan och möter Erica sedan kilar vi och fikar . trevligt det:) .
nu ska jag städa det sista innan Nina och Pappsen kommer hem i från Skåne !

 ♥

      


"60 min"

såklart blev det gymmet och solning, är faktiskt riktigt nöjd med gympasset sprang på bandet i 60 min sen solning efter det. Imorgon är det jobb halv 8 är inte så taggad efter att varit ledig en hel vecka , men blir ledig i fyra dagar till sedan så det gör inge , efter jobbet kilar jag ner till gymmet på spinning pass och Anna ska också vara med på det , det blir great :D
 måste nu faktiskt sova så att jag får någon sömn . 



  


"Mina skor"

Fredag

Middagen vart toppen, Fredde hade  stått för laxen och blev ett klart godkänt .  Moa , jag, Stellan,Fredde och Markus tog senare ett bad i jacuzzin , för senare  mot kvällen kilade jag vidare  på fest hemma hos Alex Ö.   medans resten begav sig hem till John L. 
 
Lördag

Min mobil började helt plötsligt haka upp sig , så jag fick skjus utav  Jim ner till Tumba som ändå skulle åka och hämta Alex ,  för sen åka till mamma och hämta min andra mobil som jag har just nu  igen..
 Kilade senare ner till gymmet och solade och gymma samtidigt och duktiga Anna som gick runt och dammsugade ibland alla oss som träna plus i värmen ;D 
 Senare var det bara att kila hem i värmen men hade Erica i telefonen så det gick snabbare , det går faktiskt snabbare när man antingen pratar med någon eller har musik i öronen . 
Senare på kvällen kikade jag , Niki och Moa på Patrik 1.5 haha en riktigt rolig film, tänkte åka hem till Alex Ö. igen men somnade direkt när jag la huvudet på kudden , det va egentligen inte meningen att somna , skulle ha åkt till honom men somnade somsagt.

 Söndag

 Ska snart till gymmet igen , glömde mina ballerina skor där  i går som jag måste hämta innan dem försvinner ! Annars blir det att städa och fixa  i dag.



Toppen

Onsdag:

Kilade hem till Ellan och Emelie  på middag innan utgång, Cissi kommer några minuter efter , och det blev den stor favoriten Tacos och en massa prat . 
 Efter  god middag kilade vi in till Söder och möte upp Elli och Matilda för att sen gå  till Mose backe , en ur mysig kväll , men stackars Emelie som tappade bort sin mobil , men för det va hon lika glad haha .
Och det blev tacos återigen när vi kom hem,  och det är ju alltid lika gott att äta efter att man har varit ute och det kan nog ingen säga nej till haha ,  så alla tjejer plus Joppe och Micke satt och åt en massa tacos, men  det var nogEmelie som  var den som va mest sugen som satt där  till fyra tiden på morgonen haha . 
 
        
        
        
         
        
        
        
        
        
        

  Torsdag

 Vi vaknade vid sådär halv nio tiden , Ellan hade tagit fram frukost så där satt vi tills Emelie kom ner och joinade med oss, haha en oförglömlig kväll !Åkte senare efter frukosten hem till mamma för att hämta pengar  , jag och Ellan hade bestämt oss för att gå på bio , den där 3D filmen true bloody valentine  något sånt , men skulle först hem och ducha innan , sen hem på midda  igen hos tjejorna och det blev våfflor, och det är inte fel de heller ,  sen va det bara att ta den långa buss resan till Kungens kurva eftersom just den filmen inte gick i stan ochatt  den bara gick på Heron City så va det inte mycket mer att välja på . Och kan säga med en gång att om man inte gillar filmer med massa blod och kött överallt i filmen så ska man inte se denna , men om man gillar sådant så kan man se den ,  och det va inte så bra gjort utav mig haha gillar inte direkt sådana filmer , men det gick iallafall .usch!. 

          
           
           
           
          
           
 Fredag
      
 Åkte till Sandviken med Dajje och Micke o hans Dotter , det va väldigt varmt ute så det passade perfekt ! 
Ska nu duscha och städa upp lite i rummet för sen vid halv 6 kommer Moa med Stellan och Fredde hit . Och det blir grillning , så vi ska se hur bra Moa är vid grillen haha. 


 ♥
 
              

Ute i solen

Jag somnade som en stock! såg inte se CIS Miami  utan somnade direkt bara jag la huvudet på kudden , men det va skönt det , och det blev svalare under natten  så jag slapp ligga och sova i värmen .
 Nu snart ska jag kila ner och fixa skorna ,   det jobbiga är att dem skorna här hemma hos mammsen så att jag måste åka dit först och hämta dem sen ner till centrum igen , men funderar på att gå ner i från mamma till centrum , det är ju ändå fint väder så varför inte ?!  
 Men det absolut första jag ska göra nu  är att gå ut och sola  det är 22 C ute så.

Ut i solen!


 

ska försöka

Känner på mig att den här natten kommer att bli sen , menar att jag inte kommer att kunna somna för sent i morgon bitti..  plus att det är varmt inne i rummet , jag har alla mina fönster öppna men ändå är det varmt !
 I morn vad händer då? jo pappsen och Nina åker ner till Skåne det menas att jag och Moa blir ensamma hemma ;D
  Ska kila ner till tumba och klacka om mina skor i morgon och det är ett måste  , dem ser helt förstörda ut vid klacken , vet inte riktigt vad jag har gjort med dem haha. 
 ska kolla klart på CIS sen försöka sova , tror inte att det kommer att gå men ska försöka. 

 ♥

Byta ut


 Denna mobil kan kankse bli min nu juli månad ! hoppas på det.


"Vadet"

Kommer vara ledig några dagar framåt nu, ska faktiskt bli skönt , sen att man tar nya tag igen.
 Gårdagens jobb gick faktiskt jätte bra , senare mot kvällen kom Salam haha en rolig tjej det där haha bara hon öppnar munnen så ligger man ner på golvet och skrattar haha otroligt , hon borde egentligen bli komiker haha , så är personalen på mitt jobb iallafall haha.
 Tänkte kila till gymmet i kväll , men struntar i det och gör de i morgon istället , måste verkligen börja träna på allvar , har ett vad med Pg och Virre att om jag inte är vältränad till nästa sommar så ska jag bjuda dom på öl en krog kväll , och om jag vinner blir det tvärtom men jag föredrar hellre  drinkar än öl , så grabbar det är bara att spara pengarna för jag kommer vinna hela vadet .
 Ska nu ner och steka pannkakor tänkte jag , eftersom jag nästa börjar att bli en stjärna i köket så passar det mig  perfekt haha.  ja okej kanske inte lika bra som mrs Stefanie hon är geni i köket , så den nivån kommer jag kanske inte upp till haha , men vi får se. 

 
                       
 


"halv tolv i natt"

Snart tid att bege sig till bussen , slutar halv elva i dag på jobbet .. kommer vara hemma vid halv tolv i natt och ska upp fem dagen efter segt men det är värt när lönen kommer! 
 Tänkte hinna ringa Karin men det gör jag inte , utan får göra det i morgon istället , ska kolla om vi ska åka och  kolla på  filmen Bruno i veckan har hört att den är både dålig och bra men helt sjuk så jag får väl avgöra det sen haha.
 Ska packa ner min middag nu och fixa det sista sen bege mig till bussen ner till Rönninge station!

 
 
 ♥

always

Min lilla styvmamma fyller år i dag så att jag bakade paj och två kladdkakor , och som vanligt blev det bra! 
  Nu ska jag sova , har en lång dag framför mig i morgon.

                     

 


Skrik rosa

Jag hade helt fel om Ellan , hon kom till Amanda ändå :D haha verkligen en suprise!  Stackars Ellan vaknade hemma hos Mandy och hade tydligen stukat foten i går kväll , hon minns inte riktigt hur haha , så hela bilfärden hem satt hon och klurade på hur det gick till men jag tror inte riktigt  hon kommer att minnas det haha ,själv kom jag hem utan en massa skador ! Mitt nagellack var tydligen populärt igår varför vet jag inte , ett helt vanligt  rosa nagellack , okej, det är lite åt skrik rosa hållet men ändå haha.
 Idag är jag ledig en hel dag , äntligen , ska förmodligen hem till Ellan ikväll , hon kan inte gå ut med den där foten , eller så struntar hon i det och gör det iallafall man vet aldrig med madam!  ska kolla med Steff och Anna om dem har lust för lite motion men utan vovvven , han är uppe i Norrland  hemma hos Freddes mamma  så att han får springa av sig lite mer än här hemma, det är faktiskt lite tomt här hemma utan honom haha.  
 Ska nu leta efter min spårlösta ipod.


               
               



 ♥

 


Extra i väskan

Då va de snart dags att åka till jobbet , jobbar till 22.30 i kväll,  men ska åka hem till Amanda efter jobbet  så måste  packa ner lite extra i väskan  fest kläderna och vinet kommer att bli toppen. Men ingen Ellan ska med eftersom hon är ute på lång kryssning men hon kommer hem idag så :D , men jag tror inte att hon orkar åka på fest efter en kryssning haha.    Men är ledig hela dagen  i morgon wiiiie äntligen en helt ledig dag! 

 ♥


                         


Gratis sol

Ingen solning på gymet idag , fick gratis sol på mig i från altanen istället  i dag på jobbet så att jag åkte direkt hem efter jobbet , ganska så skönt faktiskt. Senare mot kvällen kilade jag ut på en kort promenad med Josefine H.  , det var faktiskt väldigt skönt ute , måste minst ha varit tjugo plus grader ?! 
 Imorgon börjar jag vid ett så att jag får sovmorgon , ska verkligen SOVA . 
 Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra ? klockan börjar närma sig tolv  slaget men man kanske ska sova ? ah vi får se vad jag hittar på , kanske fixar till lite i rummet innan jag somnar ?! 

 
                                     




MJ` Minnestund

Både jag och mamma satt och stor bölade under hela  minnestunden , det var verkligen sorgligt ..  bla när hans dotter höll tal i max 20 sek sen kom tårarna och hon säger " I love you dad!"  sorgligt! 
 Men nu är de hans konsert på fyran tänkte faktiskt somna till den .

 ♥
                             

King of pop

Sitter nu vid den jätte gamla datan som jag tycker har världens data skärm haha, skulle in och kolla efter en låt som jag lyssnade på hela förra sommaren men hittade verkligen inte den , men så otroligt nog hittade jag den , så gla` vart man!  Kollade också runt bland mina bilder och hitta en mängd massa roliga gamla bilder , såklart tänker man " hur kunde jag klä mig sådär!?"  ,   men äsch det var ju modet då och alla såg ut så , det var helt enkelt snyggt då. Nu ska jag kila till köket och poppa en påse popcorn tänkte jag , sen vid halv åtta på 4:an  är det minnestund för Michael Jacksson som jag tänkte se . 


                           
                           
                           
                                                           2007
  ♥


inte lockande

Nu måste jag verkligen ta mig i kragen och gå upp ur sängen , ska åka om 40 min ! Men det ser verkligen inte lockande ut utanför mitt fönster bara grått och kallt ! Nu vill man verkligen vara utomlands igen! 
 Nä måste packa väskan nu!


  ♥
 

"Sällskapsresan"

Det blev ingen träning på gymmet men solning blev det , måste ju somsagt hålla kvar brännan haha, funderar  också på att sola i morgon efter jobbet igen.. hoppas Moa jobbar då för man kaaaanske kan få lite rabbat , inte för att jag tror det men .. man kan alltid hoppas! 
 Ska snart sova igen, får sova en hel timma till i natt börjar inte jobbet förs vid halv åtta :D , världens sovmorgon för mig ! Nu ska jag nog sätta på en av världens bästa filmer sällskapsresan, Hej hopp!


                             
                              

 ♥


sju

Godmorgon ... ska snart kila till jobbet , saken är den att mi chef sa aldrig när jag skulle börja eller sluta i dag  så jag åker till jobbet nu så att jag är där vid sju tiden annars är de bara att åka hem , jag vet att de låter onödigt , men tänk om jag kommer dit senare om jag ska börja sju? inte helt okej!  Annars får ni ha en bra måndag!

 ♥

"Parfymen"

Ligger nu och tittar på den där lite märkliga filmen " Parfymen"  , har sätt den en gång innan ,  vet inte riktigt vad jag ska säga om den ... 
 Imorgon börjar jobbet igen klockan 07.00 ska jag vara på plats i Södertälje , skulle verkligen inte sitta fel med att vara ledig en hel vecka till ! Men ska trösta mig själv med att kila till gymmet både träna och sola efter jobbet i morgon, vill inte att brännan ska försvinna nu när man äntligen är brun!

 

   ♥
 

Suntrip

En mycket härlig Spanien resa ! Vi bodde i ett jätte fint hus som verkligen hade en overklig sjöutsikt i från stora balkongen högst upp i från huset , allt var verkligen bra .  Våra grannar var  inte mindre än hollywood paret  Michael Douglas och Chatrine Zeta Jones , det var faktiskt häftigt , det bodde också några Hollywood people som bodde runt om kring oss som jag inte minns namnen på , får kolla upp det med pappen sen. Nu ska jag kila ner och äta lite frukost sen funderar jag på att gå till gymmet !

                            
                                    
                                     
                                     
                                     
  
   ♥


RSS 2.0