Liten 14 år

                                                      Grattis skitunge 14 år ♥

                                      

VALBORG 09

Japp i dag var det mösspåtagning för alla treor , och jag blev verkligen mer sugen på att ta studenten nu! 
 Kilade senare in till Fridhemsplan  och fikade med Josefine F.  mys ♥ , hon skulle sedan till Björn i gamla stan så jag passade då på att åka in till staden och kolla runt lite ,  nu strax ska jag äta middag och jag vet inte vad de blir för någet hoppas på grillat !   Efter middan kilar  jag hem till Sara och lämnar in pengarna till skivan o allt så det är klart !

 Annars får ni ha en trevlig valborg:)

                            
                    

                            


                                         


Äntligen linser

Va hos optikern i skärholmen  i går och hämtade mina linser ,  när man har syn fel så brukar det kännas konstigt att se" bra " och det va just precis det gjorde när jag satte in linserna haha , kunde verkligen se allt,  låter som att jag är blind men det är jag inte haha, utan jag är väldigt närsynt och har alltid haft glasögon som jag dock använder endast hemma och i skolan så linser känna lite bättre !  Efter besöket hos optikern kilade jag in till  skärhomens centrum och mötte upp Hasse och Laura  och gick runt där o tittade lite :)  Blev hämtad av pappen senare och det var bara hem och hämta fest påsen sedan skynda sig hem till Ellan o Tobbe där det väntades mat ! Efter en god middag så var det dags att fixa o trixa sen bege oss in till Sp06s skiva på Mariatorget ,  en riktigt trevlig kväll :) 
  Nu väntar duschen!

    

     

  ♥


Färjan

Kollade nyss  på Färjan 2. och man blir verkligen sugen på att åka på kryssning !  Men måste åter gå till pluggandet igen ...


       

Stor&Liten

Ännu en varm dag  , jag o Isabelle gick hem i dag i från centrum  , f ja fuskade förra veckan med att inte gå hem men nu blir de ändring på det , har isabelle som ser till att jag går hem också så det gäller att inte fuska haha! 
  Kom nyss upp i från middan och de blev den väldigt  svåra maträtten makaroner med köttbullar , men de vart  faktiskt riktigt  gott spec när det va jag som lagade maten  ;D  nu ikväll blir de at plugga till natur provet som är i morgon ! usch ! vi får se hur det går med det , har ju 1000 saker till att tänka på innan studenten .. puuuh! 

  

     

   


 ♥

Sommar i luften

Fredag:

♥ Kilade  hem till Ellan på kvällen innan vi skulle be ge oss in till stan ,  lite senare  bar det i väg  in till stan för där möta gänget sen fira oscar B.   Sandra o Kattis kom också förbi efter en stund :D




                               



Lördag:

 Pappa hämta upp mig elva tiden , lite jobbigt att gå upp på morgonen bara men jag kom ändå upp ! sedan bar de iväg in till stan för att  möta Nina o Moa för sen gå till Gröna lund , en perfekt dag!  Den där Moa vann en hel kex chocklad kartong ni vet som man kan vinna på tivolin haha , men jag kan nöja mig med att jag kom 2:a iallafall  på ett spel som vi spelade haha!  
 Senare på kvällen kilade jag o Erica in till stan o tog en natt fika ,  o så mycket jag skrattade igår har jag inte gjort på väldigt länge  hahah , jag trodde jag skulle tappa andan  helt , hon är så fantastiskt rolig :D  aja kusin som kusin haha.







 
 Söndag:

  Pappa  hämtade mig vid tolv tiden  för att sen skulle hela co på teater   och se dem tre musketörerna  eller hur de nu stavas , men den va rikigt rolig men djungel boken måste jag säga var mycket bättre än denna , men den va iallfall bra :) 
   Nu snart ska jag sätta mig o kolla på kriminal filmen på fyran med Sven Wolter .

  ♥

       


Värme

Igår  va jag  somsagt med  Ellan , vi   köpte mat i från restaurangen och kilade sedan upp till lägenheten och nöjt av solen ,  allt var verkligen toppen ♥  dagen slutade med ett glas vin som verkligen var jätte gott.
  och vilket härligt väder vi har haft hela dagen ,  vet inte riktigt hur varmt det var ute men de måste iallafall ha varit en massa plus grader!   
 Nu är de middag .

   ♥
  
    
 


Mot rönninge

Provet gick faktiskt rätt  okej , men ska inte säga för mycket innan jag får tillbaka provet haha .
 Om ca en timma kilar jag iväg  hem  till Ellan o Tobbe i Rönninge ,  jag ellan ska köpa lite mat och sätta oss på deras balkong och bara njuta av de underbara vädret ! ska bli riktigt mys ♥.   senare sen vid fem snåret  så kilar jag in till Josefine F. en stund :) .
  Juste! jag har äntligen skaffat de där musik programmet Spotify ! känner mig lite efter med att ha skaffat det ?? men hur som helst så är de skit bra , slipper ladda ner  musik  som kan ta hur långt tid som helst , topp!
 Nä måste fixa lite  nu !

  Later

    ♥

Jätte dåligt

usch va jag inte orkar plugga mer,   egentligen är det jätte dåligt  av mig att inte plugga mera men blää  vad jag inte orkar  bry mig  ,  ligger o pluggar på sjukvård o det är typ självklara saker som man ska kunna så jag tror ändå inte att det blir så svårt prov!  Nä nu lägger jag undan böckerna o alla anteckningar åt sidan och  pratar med Sandra istället !
 
  ♥


                                    


SKIT!

Slutade vid sådär tolv i dag  fantastiskt skönt!  Men det jobbiga är att vädret hela tiden ändras , nu i dag vart det så fruktansvärt kallt , ville  bara sätta på mig dunjackan ! Jag hoppas verkligen det kan bli varmt igen!
 ikväll var det planerat att jag skulle gå på samhäll/ekonomis student skiva men så självklart så ska vi ha ett  ***  prov imorgon bitti !!  är verkligen skit arg för de !  Men nästa vecka har Karin skiva då ska jag o Ellan gå iaf :D
  Nu tänkte jag  öppna boken o starta i gång med pluggandet .. gaaah!
 
   ♥

Linser

Då ska man snart åka hela den långa vägen till Skärholmen för synundersökning , ska nämligen fixa linser , skulle vara otroligt skönt om jag skulle kunna få det!  hela synundersökningen skulle ta ca två timmar .. För ca två år sedan prövade jag två veckors linser men jag  klarade  verkligen inte av det , det bara kliade och rann  ur ögonen så det kändes inte så spec aktuellt då , men det ska nog gå denna gång ! Orkar inte kisa hela tiden som jag gör haha , har iof glasögon men det skulle vara skönare med linser ! 
  
    ♥

                          
 


Uppe vid tio

Jag var redan uppe vid tio tiden och skulle springa brosjön rundan , men mötte överraskat nog Ida på vägen och hon va bakis och orkade inte springa så vi  fick ta och gå rundan istället och det va ju inte fel det , men i morgon ska ja nog springa rundan om jag orkar komma upp haha . Annars i dag kilade jag  , pappen o sarah till Kungens kurva och köpte nya tränings kläder och lacoste skorna som jag verkligen velat ha länge , pappen är bäst.
 Ska snart bege mig till in till stan och träffa mina två josefinor :D :D 
  
   ♥
 
                     


Han gör det igen

Salem al Fakir gör det igen!   hela familjen plus brorsans band  kom nyss hem i från Salem al fakir  konserten  som va då på Cirkus  i stan,  en  fantastiskt bra konsert!  Bäst!
 Imorgon är det äntligen fredag  och jag ska träffa joosefine F :D 

   ♥

                                                             

    


DONE!

Nöjd och glad så  kilar jag o soover  nu! 
 
 GODNATT
      ♥

                          


 

Ellinor är borta!

Har precis komit upp i från köket , ooooovanligt nog så har inte min lilla Ellinor smsat mig , det gör hon varje morgon !  Ellan vart har du tatt vägen !  Har du blivit fast i Rönninge med Tobbe ?!  ;O 
  

   ♥

Sista sista

Ett bra slut på mitt sista lov någonsin!  Alla tio pers. åkte vid tolv tiden och bowlade och JAG kom på 3:e plats är faktiskt väldigt nöjd , sedan var det  lunch på Hard rock som alltid , en dag med mycket skratt och ljud :D haha helt underbart roligt !  I morgon är man tillbaka där man slutade , uscha vad jag är otaggad på att gå till plugget , och som grädde på moset så ska vi ha prov i morgon SUCK!  Men nu är det bara åtta veckor kvar till stuuuuudenten! kanske dags att börja räkna ner nu ! 
 
 ♥


Sverige vs Schweiz

Spinning pass klockan elva på en söndag !? haha ja precis så var det idag.  Pappen hade bokat hela familjen Holgersson-Gunke och våra gäster i från Schweiz att gå på spinning i dag och det såg så roligt ut när verkligen alla kommer med spinngs/cykel byxor hahah ,  kanske man ska börja gå varje söndag??  får fundera på det.
  ska  kila ut till solstolen nu!

   ♥

                                       


Påsk lördag

Vilket påskväder !  sitter med shorts o linne , så otroligt skönt att äntligen kunna göra de , är så trött på tjock tröjor o varma strumpor !  i morgon ska de bli upp till 20 grader varmt hörde jag :D  underbart.
 Jag och Madre kilade på snabb shopping i Skärholmen , det blev en tröja i från Esprit och örhängen i från Gina tricot , nu är de rea på alla vinter kläder i butikerna kanske inte riktigt det jag är inne på att köpa, men jag hoppas dem får in mer sommar kläder nu !  
 Ikväll ska jag träffa Jooosefine F. :D

   Ha en bra påsk lördag!

               ♥
                                               

                                                                   
                                                                                
                                                                                                                                      
                                                                                    
                                               





Ska man säga glad påsk?

Nej! var tvungen att gå in nu , ska nämligen på påskmidda vid fyra ,  eftersom det är sol o varmt ute så tvingade jag mamma att gå till Micke o Gunilla istället för att ta bilen ! japp hurtiga sofie är i farten .  Ska bara packa i hop jobb väskan sen kila.
 Är det i dag man ska säga gladpåsk? eller var det i går?  jaja Glad påsk iaf!
 
  ♥


Likblek

Ligger nu i solstolen och bara njuter av solen, nu ska jag banne mig få färg i ansiktet , ser ju helt likblek ut !!
 och de ska bli ännu varmare i morgon , bara att lägga sig i solstolen igen ingen tvekan om den saken!

  ♥


Sol på mig

Imorgon ska det  bli sol o 18 grader varmt ute , hur härligt är inte de!  nu äntligen kankse man kan få lite färg  , ser ju ut som en vanilj glass hela jag ! 
 Fick iallafall lite sol på mig när ja va ute med simson, och det ska ju somsagt blir toppen väder i morgon!

   ♥


Vart är vädret?

Jag , Moa och Melanie kilade somsagt förbi Henric ,  hann tyvärr inte vara där så länge men det var trevligt ändå:)
  Försöker övertala min madre om att åka till Skäris, om man skulle åka kommunalt skulle de ta ca en timma och det orkar jag verkligen inte göra ,sitta i en buss så länge ! Men det går inte så spec bra att övertala henne så det blir förmodligen i morgon i stället ..  jaja inte mycket att göra något åt , det är inte jag som har bilen eller körkortet  här så .. 
  Och vart är vårvädret då? det är både kallt och grått ute , det har också sagt att det ska komma ett gäng till med snö nästa vecka ! nejnejnej har verkligen inte lust att ta fram min svarta kappa igen , har ju hängt in den i garderoben för att jag trodde att vår vädret skulle stanna , vi får väl se. 
 
 ♥
 


Hälso hylla

Projekt arbetet gick väl helt okej , vi har iaf  komit fram till hur vi ska redovisa hela arbetet och de kommer nog bli kalas bra :D haha .
 Nu har jag också fixat min egna hälso hylla i kylskåpet , och det finns nog ingen  i familjen här som gillar mina ny inköpa mat produkter  hoppas jag iaf   haha.   Ikväll ska funderar jag på att bege mig hem till broder där han har folk i från hans klass i från   universitetet ,  moa skulle höra  av sig om hon skulle gå eller inte , men jag kilar nog förbi en stund :) 
  
   ♥

Nu projekt

Gick upp vid halv åtta denna morgon  pga av att jag o sandra ska vara hemma hos kattis vid tio tiden idag för att  fixa projekt arbetet ! kommer nog bli toppen. Sen är de tandläkare besök som gäller , har tid halv tre , har väntat på denna tandläkar tid i tre månader nu , och jag hoppas verkligen inte dem är försenade med en kvart som dem var sist!!
 Ska kila o fixa mig sen bye  bye .

   ♥

inte okej

Det blev inget projektarbete idag , så jag kilade hem till Karin o Jens lägenhet i södertälje och vi hade verkligen problem med att hitta en sopcontainer i deras område , Jens hade  gett Karin just de uppdraget för att han själv inte visste haha men efter en hel del av  sjuka ider om vadohur vi skulle ställa  alla påsar med skräp i så hittade vi äntligen containern , låter verkligen sjukt att bli överlyckliga över att hitta en äcklig container , men det är inte så spec mysigt att hålla i kassar som luktar gammal strumpa  uuusch! 
Efter det kilade vi ner till S- centrum för att kika runt lite ,  för mig blev de bara ett litet inköp medans karin köptes det mer.
 Kom hem i från jobbet för en stund sen och det gick lika bra som sist  när jag jobba.

   ♥

                         

Projektdags

Ännu en dag med sol på himlen , hoppas det blir varmare idag !
 Om en stund kilar jag ut  på lång promenix med Simson så att det är gjort , för sen vid tolv tiden kilar jag och Sandra till Kattis  och fixar klart vårat projektarbete , sen får jag också se hennes nya lägenhet wiie:D  sen är det jobb vid fem !
 
  ♥
                                                                 Bästa ♥
                                                 


Bikini eller inte?!

Ligger nu här i solen , och jag ä fort osäker om jag ska sätta på mig bikini  det är ju så väldans varmt i solen så hm.. kanske gör de om en stund , men gud va skönt att äntligen kunna gå ut och sola :D
 wiie
 
 ♥
 

Första solningen

Nu ska jag ut och sätta mig i solen tänkte jag.. men vågar man sätta på  sig  bikinin än?? det är ju inte 20+ ute , meeen ..    får helt enkelt gå ut och känna om det verkligen är så varmt att man kan sätta på sig den  haha.
 
  ♥


REDAN VAKEN

Första lov dagen och Klockan är 07.30 och jag är  redan wake wake .. de är väl på loven man ska sova ut?? rent ut sagt så är jag ingen sov person , till  12 är nog de längsta jag har sovit till , är inte helt säker men de brukar inte vara likt mig att sova till 1!? haha men så är de helt enkelt .
 
  Jobbade som sagt i går , och de va tuft hela dagen , men de gick ju bra ändå  måste jag säga! Efter jobbet var det hem och fixa trixa i rummet med andra ord  städa och packa , sen vart de hemfärd hem  till madre . 
 Nu är det så att jag ska ut och springa sen planera lite inför studenten , inte långt kvar nu !

  GODMORGON
          ♥

                                        


jobb jobb jobb..

De var verkligen jobbigt att gå upp nu , ska nämligen börja jobba vid halv 8 så jag hoppas att de kommer gå  bra hehe.

  ♥


"ska aldrig mer äta"

Igår kilade jag och ellan in till stan och käkade  middag ,  en riktigt trevlig kväll :)
 Idag var de födelsedags lunch i stan för farfar , när man  väl har varit hemma hos dem  och ätit så rullar man typ  ut i från deras port man blir altid så fruktansvärt mätt o trött  haha .  Ja och moa passade också på att kila ner på stan o kika lite, och det blev ett litet mini inköp .
Vid sju tiden i kväll hämtar Jassan mig för sen ska vi till tullinge och fira Ludde :)

 ♥
                             


wipe out

Ligger här i sängen och kollar på Wipe out , har aldrig kollat på det förut har alltid tyckt att det har verkat tråkigt , men de är verkligen sjukt roligt , hahah spec när dem tror att  dem är bäst och skryter om det i början innan dem ska springa banan sen att dem ramlar i olika stilar haha :D  underbart haha !
  nu ska jag fixa i ordning mig sen kilar jag till stan :)

   Ha en bra fredag
               ♥


Det är ju fredag

Solen skiner och det är freeedag :D  och det är sista dagen innan lovet !   Och jag hoppas dagen går fort för senare efter skolan händer det grejer .

  GODMORGON
            ♥


NATT

ingen lång skola i dag inte , började vid halv tio slutade vid sådär halv elva ,så  ja och Hasse ( Hasret)  kilade in till stan, hon skulle träffa sin kusin och ja skulle kolla på student klänning som jag har hittat och som jag har köpt :D, nu börjar de närma sig ännu mer till studenten , vi är ju inne på april så de börjar närma sig , det kan ju iof gå lite fortare haha.
 Kom nyss hem och ska nu kila till sängs och kika lite på CIS !

  NATT.
    ♥


Torsdags morgon

Har precis vaknat , men ska egentligen gå upp om en halv timma , blev väckt av att pappa väckte sarah som bor i rummet brevid , är nämligen väldigt lätt väckt !  Lite jobbigt faktiskt .. 
Men nu är de torsdag och det börjar närma sig mer och mer till loooovet ! ska verkligen bli jätte skönt med lov!
Men ska jobba en hel del under lovet , menmen .

 Gomorron

       ♥


                                           


förstaapril

Har inte alls varit bra på att skriva i bloggen , men idag va de iaf nationella proven i svenska , och de gick faktiskt bra , eller det känndes bra iaf ! Efter fyra timmars skrivning så kilade jag och Ellan till Södertälje för lite lunch i vår vädret  och shopping , och självklart blev det inköp , massa  nya kläder, nya percing smycken osv topp dag !
  Efter en härligt vårdag så var de dags för att jobba och det gick lika bra som vanligt hehe.
Imorgon ska jag , Moa och pappen ner till Tumbas trafik skola , måste verkligen börja nu ! vill ja köööörkort !!

  ♥
                                      Josefine w. , Jag, Josefine F.  ♥♥

                                      
 

RSS 2.0