Löningshelg , check!

Jag tror ärligt att det är bara jag som är uppe den här tiden en löne helg , men eftersom jag inte åkte till örebro eller gick ut i går gick jag och sov efter filmen. Min fina dator har btw gått sönder igen ,  skärmen är helt svart men själva datorn fungerar bra, hann iallfall att pilla på den i två månader i guess?  Jätte tråkigt men jag ska kräva en ny vill inte att den går sönder igen för tredje gången. Ska gå och göra mig en frukost och skriva lite papper som jag måste skicka iväg idag!

Gud det finns mirakel

Det är ett mirakel! Kollade nyss på mitt ansikte i spegeln om det hade blivit någon förändring  och hälften av utslagen hade försvunnit!! Det blev ändå en liten rolig lördag för mig som sitter inne en underbar lördag som denna när jag egentligen skulle vara i örebro hos min fina vän Musu , hon skulle ha ett event på en nattklubb där i kväll som jag verkligen verkligen ville gå på , hon får ordna fler helt enkel då kommer jag fortare än blixten!
 Sitter nu i soffan och väntar på att " mitt stora feta grekiska bröllop " ska börja , har hela tv:n för mig själv ikväll.
Ska hämta mitt vin sen njuta av filmen woop woop!

 


Förkylning & Utslag

Jag börjar verkligen tröttna på vintern på allvar , jag har denna vecka drabbats av en vidrig förkylning som äntligen börjar försvinna det var ioförsig ett plus men efter förkylningen smög det fram vackra röda utslag i ansiktet som jag aldrig har sätt förr (!) vad händer?? Vinter kyla låt min kropp vara! Så jag ska försöka hålla mig inne hela dagen vill åka och shoppa nu när pengarna har rullat in på kontot men mitt ansiktet säger nej..
 Jag får väl klättra på väggarna istället, jag hoppas verkligen att utslagen försvinner fort så att man ser någelunda normal ut när man ska i väg!

Allt skall bort

Jag kommer att starta en ny helt blogg allt ska rensas nytt blogg namn , ny design allt! Men det kommer att bli ändrat om ca 2 veckor så jag är kvar på denna blogg tills dess.


Ellans place

Sitter hos min käraste vän ellan åkte direkt hit efter jobbet kände att det var länge sedan vi sågs sen ville jag träffa deras nya familje medlem Dolly , nu ska vi kila och köpa mat!


You name it

Jag mår faktiskt lite bättre idag  är inte på samma sega humör som i går, tycker att det är jätte jobbigt att gå runt och vara hängig , ont i huvudet u name it hela kittet , kände verkligen att mina två lediga dagar behövdes till hundra procent! i morgon börjar arbetet igen ska faktiskt bli roligt.
 Sitter nu och lyssnar på " the bloody beetroots"  ett gäng dj:s som spelar electro music som jag har lyssnat på sen i sommras , det var min vän steff som fick mig att lyssna på dem vilken pärla. 

 

Olivia fixar design

Jag är glad för att olivia ska fixa till min blogg , bra vänner man har va! Jag börjar faktiskt känna mig lite bättre i kroppen men trött i huvudet fast jag vet att klockan börjar närma sig 8 så tror jag faktiskt det är dags att sova , här pratar vi om en riktigt tidig kväll, sov gott folk!


Storm

Skönt att inte behöva gå ut i detta risiga väder snöstorm på snöstorm med alla förseningar i kollektivtrafiken bara vara inne och bli frisk! Min käre vän Olivia är en tjej som är riktigt duktig på datorer, design etc. och jag kom på igår att fröken kan fixa till en snygg design till min blogg , smart sofie!

"when i was a rich girl"

Jag vill lön , fyra dagar kvar sen är jag rik i gen!

Förkylning på allvar

Kan bara säga lite kort att jag hade en riktig trevlig kväll i lördags! Nu har förkylningen satt i gång på allvar i min kropp det har varit lite jobbigt att jobba medans man är förkyld men jag har ändå dragit i kragen och gått, men är nu ledig i två hela dagar så det ska bli jätte skönt att  bara vara hemma och vila kroppen lite!

Guldfest

Nu mina vänner är jag fixad och klar för att gå på guldbröllops middag hemma hos farmor & farfar i hägerstensåsen, det kommer att bli mycket trevligt! Senare mot kvällen kilar jag , henric & moa hem till Georg som fyller år kommer verkligen att ha en super lördag, ses i dimman folket!

 

E-town pics

Målar bilderna  från E-town i februari med Jessie & Olivia!


 
 
 
 
 


Vin & Snack

Ikväll gör jag premiär med linserna som är så läckra sitter verkligen snyggt! Ska bli kul att träffa tjejorna ikväll för  vin och snack.


Dusseldorf

Linserna kom i går sitter jätte snyggt och ser naturligt ut , tänkte göra premiär med dem ikväll när jag ska till söder på ett glas vin med tessan. X kom hit nu på morgonen och vi åt en god stor frukost och kollade resan till Steff i Tyskland och det är bokat nu den 7 april sitter vi på planet till dusseldorf! Och varför jag inte skriver namnet på personen som ska med beror det på att det är en överraskning till steff kommer att bli så roligt när hon får se vem jag har med mig plus att hon läser min blogg! Tyskland här kommer vi!

Vart är ni?

Är egentligen ledig i dag  men så snäll som jag är åker jag och jobbar på min lediga dag ändå! Väntar dock på att mina bruna linser ska hamna i min brevlåda dem har inte komit än , har nästan hängt på brevlådan i dag..  ska kika innan jag beger mig iväg.


Hallon & Blåbär

Jag är glad att jag ska åka och jobba låter kanske konstigt but it`s true! Jag är inte tjejen som kan ligga och sova i sängen hela dagen nejnej utan jag måste nog vara sveriges mest rastlösa kvinna.
 Jag började dagen med att dricka en jätte god smoothie av hallon & blåbär gott gott, ska nog ta med mig lite av smoothien till jobbet och dricka den på rasten , mums.
 Finns inte mer att skriva för i dag!

Mr. Bean my man

Det var länge sedan jag hade en hel ledig lördag , sitter nu i soffan och väntar in mr. Bean som börjar klockan nio i kväll , äntligen finns det något kul att kika på. Jag kommer att lägga upp en bild på mig och josefine ifrån nyår och jag undrar inte om hon har sina blåa linser på sig? vad tror ni?

 


Sofie ide`

Folket verkar gilla min ide om att skaffa bruna linser hurra! Dem kommer på tisdag är lite spänd faktiskt!

SNÖ I MASSOR

som alla ser och vet så är det snö katastrof ute jag önskar verkligen att jag var ledig i dag! Hur jag ska kunna komma till jobbet är en stor gåta (?!) . Jag har nu beställt hem bruna kontaklinser ska bli så spännande  att se hur det kommer att se ut på mig, antingen ser det snyggt ut eller så ser det hemsk ut , we would see.
 Jag måste också konstatera att jag älskar min lugg väldigt mycket , känns både snyggt och fräscht! Ska packa lite saker i min nya snygga väska sen försöka ta mig till bussen hur det nu ska gå?.

       

Bruna linser

Jag tänker beställa färgade linser med färgen brun , tycker att det är kul att prova!


Blir tokig

Jag längtar och väntar längtar och väntar!! Ja, eftersom jag  fortfarande inte får avslöja hemligheten så kan jag bara skriva att jag längtar & väntar! 

                        

Love & other drugs

Ikväll var jag på bio  Love & other drugs med Josefine, en jätte bra film! Handlade också lite till garderoben det är verkligen farligt att shoppa ibland!!

Pappi

Grattis till världens bästa pappa som fyller år i dag ♥

my day

Kom ifrån jobbet för en liten stund sedan, känner verkligen inte att jag orkar göra någonting är så fruktansvärt trött efter dages arbete ska bara lägga huvudet på kudden sedan godnatt.

work it

Jag är nu klar för att bege mig  in till stan och jobba längtar tills pengarna rullar in på mitt konto i slutet av mars då är jag också i London så shopping shopping! Detta är jag i lugg och det gillar jag.

                                  

 

Sturehof

Upptagen somsagt!  Åkte till eskilstuna och målade väggarna i damernas lägenhet det blev riktigt riktig bra alla tre är super nöjda , deras lägenhet är jätte stor då menar jag stor nästan som en 2:a  fast det bara är en 1:a riktigt fräscht! Dagen  efter åkte jag till stan och lunchade med min älskade pappa på sturehof fantastiskt gott har ätit där tidigare och den restaurangen är så bra. Igår jobbade jag hela dagen men kände mig inte så jätte trött  efter 12 timmars jobb?  Jag har också klippt lugg mina damer & Herrar!


 


Flyttens gång

Sitter nu hemma hos Jessie klockan är 00:39  och hon packar inför flytten ska bara nämna att vi ska upp halv sju i morgon bitti och hon packar nu? kvinnan är galen! Jag är jätte jätte trött men jag kan ej lägga mig i sängen för det är så mycket små saker som ligger på sängen som ska ner i flyttkartonger. Jessie jag vill sova.
Imorgon bitti bär det av till damernas lägenhet i Eskilstuna för att köpa en lampa och måla väggar , det ska bli spännande att se hur deras lägenhet ser ut! Nu får det vara nog ska brotta ner Jessie så att jag kan få sova!!

RSS 2.0