GREAT

Jag mår mutcho bättre skönt de slapp åka till sjukan, jag har nu änligen pratat med steff är lycklig att hon är hemma! Skönt att få prata av sig lite. Imorgon blir de träning Damla ska med ut och träna kankse blir en tränings kompanjon? vem vet. nu är jag trött ska upp tidigt också.


Vad händer?

Jag är glad för idag kommer äntligen steff hem ifrån Tyskland!!  Vi har mycket att prata om speciellt jag skynda dig hem steff!


Jag mår inte så speciellt bra jag känner mig jätte jätte full men är spik nykter , jag vinglar och ser suddigt och i kors vet inte var som händer känns sjukt skumt lite läskigt faktiskt . När jag satt på tåget hem så kände jag inte igen en vän till mig vad är de liksom? helt borta var jag så jag funderar på om de fortsätter bege mig till sjukan har aldrig känt mig såhär förut och nej det är ingen förkylning trodde de först men nej detta är först gången de händer.  




      

Yelle









                             

Thailåten 2010 -  Ce Jeu ( remix )


Quasimodo

1. Det går inte att komma in på internetbanken pga tekniskt fel så kan inte kolla om min lön har komit .

2. Jag ser ut som quasimodo i ögat det är jätte svullet orsaken vet jag inte .

3.  Tidiga mornar .

Men! Jag fick nyss reda på att pappa ska åka vid sju så jag får skjus in till jobbet, sådärja!









Hur ska jag göra?

Beslut ångest här, det är så att tess lillebror fyller 18 i dag och vi ska ut men det som tyvärr hindrar är att jag jobbar 8 i morgon bitti blä men jag vill så gärna men min lön har inte komit utan den kommer efter tolv i natt så vi får se jossan skulle höra av sig senare om de blir för sent måste ja nog säga nej tyvärr..
 De är också så att jag ska tatuera mig vad de blir är jag inte säker på än ..  ska bli nice!














Jag vet hur det kommer att bli!


BIG wish







                                                Jag vill för du är den bästa!

TJOCKIS SOFIE

För en stund är jag gladare än någonsin jag hoppas att det kan hålla sig ett bra tag nu!  De blev ingen promenix med padre han va på spinning och orkade inte gå en promenad med mig när han kom hem , är fortfarande rastlös men klockan är elva så egentligen finns de inte så mycket att göra just nu , funderar på att kika på ett avsnitt av wallander eller Beck hum hum..  En vän till mig sa att om man äter efter klockan 20.00 på kvällen blir man tjock?! stämmer verkligen de? jag undrar de jag tänkte faktiskt gå ner och ta mig youghurt jag har blivit besatt av de sen thailand hur  kan man inte gilla YOUGHURT! ja struntar i de ryktet och äter o blir tjock , tack o natt!


                        


Hope for miracle










Sex and the city

Jessie smsade i går och sa att vi ska på sex and the cityyyyyyyyyy på fredag wiiihoooo  so happy happy!
 Just nu är jag otroligt rastlös jossan va i salem idag hos benny o ewonne men kvar va hon inte så henne kunde man inte träffa, steff är hos sin make i tyskland osv så ingen som bor nära mig är hemma blä ja ibland får man tycka synd om sig själv tycker jag. Det är tisdag och vädret är eller har varit piss hela dagen om man få uttrycka sig så. En sak har jag gjort iallafall och det är att jag har ställt mig i kö för lägenhet i bla:

 sthlm
 
 Skåne

 malmö

 göteborg

 norge


jag hoppas på stockholm , malmö eller norge för om jag får i malmö flyttar jessie med!!  Nej om man ska ta tag i sitt liv och kolla om fader vill med ut på promenix jag får snart anfall om jag sitter kvar.

 

 


Rose med jordgubbe

Jag kan inte fatta att det är snart 1 år sedan jag tog studenten och fyllde 19  ett år helt sjukt måste tiden gå fort? nu ligger ja och trazzel och solar på altanen ska om en timma bege mig in mot stan och hämta min klocka sen kanske träffa Tess & jossan senare ikväll , måste också försöka hinna och springa till jobbet i mellan ska hämta mina tider. Sen har också Ellan komit hem  hon hade köpt med sig hem rose vin med jordgubbsmak som jag har velat ha jätte länge men som inte var till mig utan till henne .. men jag hoppas man kan få ett glas hehe. 
  har fått ett tips om vad jag ska ha för text på mitt nästa halsband och Jessie tyckte " jessicas bitch"  vi får se om de jessie . Just nu vill jag att steff ska komma hem ifrån Tyskland och att jag o jessie ska boka resan till london!


            


Tråk-bakis-deg söndag? right?

Vad har hänt under helgen då? Jo igår blev jag uppraggad utav Jessie till att vara påväg hem ifrån stan till att åka till stan igen och jah de funka och jag har inte nämnt de men jag o jessie ska till LOOONDON IN SUMMER flygbiljetterna kostar knappt ingenting så det är bara att boka sen hej då sverige igen ska bli skönt. På kvällen begav sig Jossan & Jag till ojojoj som ligger på medis på söder, mötte på folk man kände så det vart en trevlig kväll! Vad har hänt i dag då på denna tråk-skön söndag , bakis söndag, degsöndag , ja vad de ni nu kallar det , iallfall jag smsade sarah om att hon skulle vara beredd med Avatar när jag kommer innan för dörren , jag är verkligen kär i den filmen så grymt bra , men såklart somnade jag under filmen  så bra va den nej men jag har knappt sovit så ögonen kunde inte hålla sig öppna men jag vaknade under mitten av filmen iallafall uuh. Nej nu tror jag wallander har börjat söndagen är räddad ännu en gång. 



   
 Jag måste nog ha världens populäraste halsband " storasyster" vet inte hur mycket komplimanger jag har fått både i världen och i sverige och har fått smeknamnet storasyster lite här och var undrar vad nästa halsband blir.

Depp Depp

Jag har mått så fruktansvärt dåligt under några dagar , vill inte säga orsaken men  är verkligen ledsen .
 Har ni känt den där känslan att när man verkligen vill att det ska fungera så gör det inte de? det är precis så det är nu. Folk  säger att det är sommar o bla bla men för mig är det mörkt just nu men vill komma tillbaka till ljuset ..  Tårarna försöker att smyga sig fram men backar tillbaka vet inte varför , men jag hoppas alltid på det bästa igen.

Here Here

Är nu hemma hos G. kom fram i går, resan gick bra hit allt är toppen. Det har inte hänt så jätte mycket nu , G gick och jobbade i dag så jag och matte handlade frukost och gick hem till hans place och käkade på hans stora balkong sen vidare till köpcenret jag såg en massa saker jag ville ha men är ganska så fattig nu så det går inte buhu. , men det bar senare av till mattes jobb och hämtade hans dojjor sen hem hit igen juste får vi inte glömma vi åt glass haha som inte var så speciellt liten haha BIG BIG är ganska så mätt men nu är G. och rick och handlar mat för ikväll rick ska göra någon speciallare så det kan man inte tacka nej till!


Påväg till G.

Nu ska jag snart åka åh vad jag längtar haha halv 7 ikväll är jag framme ska göra ett byte iih jag längtar känner mig som ett litet barn men ibland får man vara de haha , shit nä nu måste jag packa de sista hörs hemma hos honom!


                                                  G.

Thai låtar!

Jag & Steff åkte och hämtade mitt nya bankkort  och påvägen hem spelades de en massa thailand låtar haha där satt vi som små barn bara gnällde " åh thailand låten" " thailand låten igen! "   haha vi ska tillbaka så är det bara! 
 jag köpte mig lite mat som jag ska ha på tåget till G. längtar så mycket!!  Nej ska ut med trazz nu!

    
   
             
              Olivia , jag & Steff på Mango in Thailand

Trazz gör entre`

Somnade en stund efter frullen då knackade de någon på min dörr och in springer trazzel hoppade upp i min säng och somnade måste meddela att detta händer inte ofta vad har hänt haha?!



 
 
 
 


Dygnet ej vänt

vad gör jag vaken? jo jag har forfarande inte vänt på dygnet så för mig är klockan halv ett - halv två på förmiddan så ni kan ju tänka er att jag är rätt så pigg nu. Om ca två timmar beger jag mig till ica och hämtar mitt bankomat kort tappade de i bangkok sista dagen så det gjorde egentligen inget men det var iallfall surt .. 
  Blir också en snabbis förbi gymmet sen hem till Ellan! nu är det frukost.


      


Bäst.




                         

ÅNGEST ÅNGEST

haha usch ångesten finns fortfarande kvar tycker inte om att vara här i sverige blä vill tillbaka , nu är det exakt en vecka sedan vi åkte till Bangkok usch va deppigt!! Men vi funderar redan nu starkt på att åka i januari så pengarna ska sparas sparas . 

Nu är det bara 2 dagar kvar sen sticker jag till G. vi ska försöka göra våra egna buckets haha ni som har varit i thailand vet vad jag snackar om , man saknar faktiskt dem haha! 

 
 

 
  Här har ni bild på vad en buckets är .


På Tisdag

Nu är det bokat på tisdag drar jag til G. längtar massa massa ♥


THAILAND 2010

Bästa resan ever vill verkligen inte stanna kvar i sverige är inte alls van med att det är kallt!  men nästa år blir det en tripp igen längtar så galet mycket till de!!  Jag åkte till tjejerna i onsdags gosh va jag har saknat dom var verkligen jätte jätte kul att  se dom och berätta hela resan haha babbel babbel! fick också mina första vår solstrålar på mig i går skönt att kunna sitta med bara linne iallafall.

Nu om en liten stund ska jag ta min första busstur på två månader roligt  in till stan för att boka biljetter till G längtar så mycket till tisdag!


 ska slänga på mig varma kläder USCH sen kila till bussen.



RSS 2.0