Grill & Vin

Ibland behöver man en ledig fredag som jag hade i går var bara hemma och kollade på film och tog det allmänt lugnt! Men ikväll åker jag hem till Josefine för vin &  grill med fina vänner kommer bli en toppen kväll må jag säga! väntar bara på att bli upphämtad av Tessan och patrik sedan är kvällen igång!


Bruna ben & vita blusar

Har tagit bort alla mina vinter kläder ifrån klädhängaren och satt upp sommar kläderna så skönt alla fräscha vita klänningar , blusar fram med alla snygga högklackade skor som man har väntat länge på att få börja använda igen men nu fattas bara bruna ben så är man klar okej inklusiv träningen men den kommer jag att hålla igång med under  hela sommaren men annars bruna ben.
 Och det  är bara två veckor kvar  till min dag , som jag har skrivit i tidigare inlägg så älskar jag födelsedagar det måste man väl få göra? Imorgon kommer Jessie hem till Sthlm!! så efter jobbet åker jag och möter Jessie & Amanda för årets första glass hoppas det finns soyaglass? är det möjligt tro? 

                       


Ulla & Thomas

Är precis hemkommen i från min kusins mini film som hade premiär på sture biografen tidigare ikväll, hon går på konstfack här i stockholm och hade då som projekt att göra en film, en rolig men djup film.

Perfect

alla kartonger är nu rensade och slängda , så skönt att få det gjort! Nu väntas en hel kväll med Ellinor , ska städa upp det sista sedan bege mig iväg.


 


Egoboost

Jag älskar födelsedagar ni vet tårtan,presenter släkten & vännerna allt och eftersom jag fyller 21 år om nåra veckor skulle jag vilja gå ut och äta med familjen sen en härlig  ute  kväll med vännerna, visst är det en bra ide!
 idag har jag iallafall varit ledig jag vet att solen har varit framme hela dagen men jag har rensat en mängd massa kartonger som är bra att ha klart innan man **** så behöver man inte krångla med det , jag hörde att det ska bli regn i morgon jätte trist när jag funderade på att gå ner till stationen vid 05.00 snåret i morgon bitti , men vi får se SMHI kanske har fel? Påvägen hem på bussen igår fick jag också beröm om min nya tommy hilfiger keps och det tackar jag för! Nej har tre kartonger kvar att rensa ut va tråkigt!


 

Lovely weekends

Har äntligen fått helg och den är full bokad! ska om en liten stund åka och handla inför ikväll ,åker till Eskilstuna i kväll härligt att börja helgen med att åka till minan  babe`s.  Bilen är framkörd nu , time for shopping!

" Born to party "

Jag kommer att byta ifrån blogg.se till **** in summer så jag har en liten andledning till varför jag inte har bloggat!
 Men hur som helst så skriver jag nu , träffade min fina vän Anna i går med middag och en massa prat , jätte trevlig kväll, möte senare upp Mikael S. på snaps för vin och prat härlig söndag!
 Jag är ledig idag , ska ta mig till gymmet och springa några km. man blir så mer peppad när det är varmt och solen skiner. Nu väntar en god fruk frukost med smoothie och jordgubbar!


 


 Glöm inte att deklalera i dag!

RSS 2.0