Strömavbrottet

Nu har elen komit tillbaka till sin rätta plats, har haft strömavbrott sen klockan sju i morse bara den inte lägger av igen! Snart ska jag åka till jobbet ska bli kul! Jag hoppas också att Musu jobbar i dag med mig. 
  Nu i december blir der kryssning igen , Jessie meddelade mig i går om det  och jag är glad , sist hade vi tjejer grymt roligt!! ska fixa till min matlåda sen ut i kylan.


  

Advents runda

Igår var det första advent och det kändes som att jag åkte runt hela stockholm för adventsfirande , först åkte jag hem till Moa på söder åt årets första tallrik med risgrynsgröt ,  hennes hemma gjorda lussebullar bara mys med hela familjen Holgersson-Gunke, åkte vidare till Moster i Tumba och där blev det gröt igen , glögg u name it, och avslutade med att åka hem till Jossan för glögg och film en riktig mys söndag!
 Idag tänkte jag tag ta i min garderob som forfarande ligger i sin kartong orörd och fixa till den, sen ut och träna.

I`m here

Det är lördag och jag var redan uppe vid åtta och åkte till gymmet och tränade hurtigt? javisst! Har precis komit hem till damerna på fridhemsplan och ska snart börja fixa i ordning mig lite inför kvällens bravader, jag hoppas också jag kommer att träffa på min kära vän  Musu  ute ikväll! :D . ska gå och göra tessan lite sällskap hon saknar mig därute i hallen!

Lön shopping

Är hemma hos Jossan nu på fridhemsplan , vi har varit och lön shoppat lite och ätit en god nyttig lunch sushi såklart!  Hon ska iväg snart och jobba kväll och jag ska hem till skogen och fixa lite i min garderob.

Grönt är skönt

Är nu på Fridhemsplan och har precis ätit middag med Tessan , mat som hon hade tagit med sig i från jobbet det var riktigt gott faktiskt och sjävklart ska det vara grönsaker med eftersom jag tränar nu och äter egentligen en annan kost så ska grönsaker finnas på tallriken oavsett vad.

It`s time to say goodbye

Nu mina vänner om en stund ska jag åka in till staden och lämna in min lilla pc som ska in på lagning , jag vet att jag har sagt att den ska in den och den dagen men jag har bara glömt bort den fast jag vet att den fungerar dåligt , men nu så är det dags. Måste först till min fars jobb och hämta ett usb minne så att mina bilder sparas vill absolut inte att dem ska försvinna då blir jag ledsen haha , efter det åker jag och träffar Tessan för middag!


                          

Thailand take me back!


        

Intervjun

Måndag: Jag åkte till Södertörn och blev intervjuvad av Monica och hennes kompis om mina internetvanor, dem har nämligen ett arbete om just de och då ville dem intervjuva mig, jätte trevliga tjejer och det var super kul!
 Åkte efter och mötte upp min käre vän Martin ( äntligen)  saken var den att han pluggar någonstans i Sverige och jag glömmer alltid vart pinsamt i know , och vi hade planerat att jag skulle åka och hälsa på honom men han kom hem till Stockholm  istället och då åkte vi och bowlade och jag vann en match , säger man så? iallafall  så blev jag lycklig och han arg för han är en riktig tävlings människa  men han vann hela matchen och som tröst fick han åka med till ikea och handla min garderob , grattis Martin!

Tisdag:Har inte hänt så mycket i dag har tränat på gymmet bara inte mycket mer med det!

Vad händer

Jag har haft en rätt så tråkig helg om jag ska vara ärlig  förutom i fredags , så har jag fått problem med mitt vänstra öga (!) jag kommer väl säkert bli blind snart på de ögat först quasimodo öga sen är det något i ögat som inte vill försvinna som svider och gör ont härligt! men fast det gör ont så deppar jag inte för det , det försvinner så småningom.

Jossan calling

halllooo!
Nu är jag här igen.. händer inte allt för ofta, men ibland så ;)
Jag och Sofie sitter och dricker vin men min (jossan) söta mamma och snackar skit, riktigt trevligt! Brasan är tänd också, vilket gör det ännu mysigare.
Imorgon ska vi ta sovmorgon och sova ut, sen blir de middag för mig och bowling för sofie :D hoppas att vi båda får en riktigt trevlig kväll :D SKÅÅÅL!!!!!!
Kram Jossan!

Ett intressant inlägg

Min tå värker fortfarande uuh det gör så ont haha stackars lilla mig! ska upp tidigt så jag ska sova.


Dunkande tå

Det är synd om mig för jag har ont i min stor tå och plus att när jag skulle lyfta min tv hylla föratt  ta upp mina hörlurar så tappade jag greppet och den hamnade på min tå!! haha så nu dunkar det om hela tån smärta smärta smärta!! 
 

Lady Gaga fans

Ikväll åker mina brudar till Malmö för att se Lady Gaga för andra gången (!) men det är värt det , nej jag såg aldrig konserten utan Jessie visade mig i går klipp från globen och lite besviken blev man att man inte gick på den men jag kom hem ifrån Thailand  precis och hade inga pengar kvar och skulle sen till Norge så blev det. Snart ska jag mami ner till gymmet och svettas!

Super tanter

Nu så har min pling plongare på mobilen börjat fungera (!) jag kan äntligen veta när jag har fått sms JA!
 Igår åkte jag hem till Jessie och åt middag  , vi köpte middag på Nancys riktigt gott en mysig kväll! påvägen hem på bussen i från Jessie igår joinade tre tanter mig  riktigt roliga super tanter som skulle ut på krogen och ragga och dem var mellan 70-75 år:

Jag: Vart har ni gubbarna då? får dem inte följa med ut?
Tanten: Nejnej ikväll ska vi festa och ragga lamkött haha
Jag: haha! vad är lammköttsålder för er då? 30?
...Tanten: nejnej det är ungdomar 50 är lammkött för oss fniss fniss , men att få en 30 åring som ragg skulle vara något att bita i!

haha jag hoppas dem hade en super kväll iallfall haha.


Harry Potter

Igår var det förhandsvisning på Harry Potter på rigoletto, filmen var faktiskt bra fick hem en goodibag påse med massa saker i , sen hämtade bussar alla oss gäster och körde oss till Nordiska museet för efterfest och det var riktigt häftigt och trevligt! God mat , trevliga människor , cool inredning och såklart med Harry potter musiken i bakrunden , en härligt kväll! 
  Nu vid två skulle jag fika med damerna men  tessan var sjuk och jossan skulle jobba vid tre så vi får helt enkelt skjuta upp det. Senare i kväll kommer  Jessie hem till mig :D .

MORNING


Att jobba mornar

Att börja jobba 07.00 är okej men att gå upp vid 04.30 är däremot inte okej , och att det är höst/vinter ute och mörkt!


pappas dag

Jag hade ingen pappa att fira i dag pga att han är i Milano med bror och kollar på fotboll! Men vi ska fira honom i efterskott i veckan.


Grattis på farsdag världens bästa pappa ♥.

7354 Vadå?

Nu har jag 7354 sms i min mobiltelefon , att en sån liten telefon kan få plats med så många sms. På ett sätt är det super att man kan ha så många sms i en telefon men det negativa är att sms pling plonget inte hörs alls , så gör det alltid med nokia mobiler helt plötsligt , så nu tänker jag radera alls smsen så att min mobil kan bli normal igen  haha stolt!
 Ikväll tänkte jag träffa mina ladies from Fridhemsplan  men dem är forf. snurriga efter  gårdagens bravader så att dom skulle hem och sova, kul tjejer ? Så jag åker till Söder och tar ett glas vin med Maria ikväll! 
 Gårdagen var jätte trevlig , Miranda hade verkligen gått in för kvällen och fixat och trixat.
 Har precis ätit mig en liten middag pasta ( What? ) med räkor med sofies egna sås , jag borde starta mastercheif Stockholm.. eller kanske inte , men det blev verkligen gott,bra sofie!


Ladies night

Då ska jag snart börja traska mig hem till Miranda kommer att bli riktigt trevligt, Ha en super fredag!

 

By: Japan


HJÄLP

Det är fars dag om två dagar och i morgon ska jag åka och köpa en present , men vad ska jag köpa? Jag har ingen fantasi alls i just denna stund! En parfym ? nä han har nästan alla märkes parfymer , kanske en skjorta? Nej jag vet faktiskt inte jag får bara fixa det där , men måste erkänna att det är kul.
 Ikväll ska jag hem till miranda och ha en tjej kväll med en massa andra vänner , bara dricka och äta gott och umgås , tjejer behöver sådana kvällar ibland. Tänkte ta kort på kläderna jag köpte utav Evelina H. jag bara ängtar tills jag får börja använda dem.

SMÄRTA

Jag hostar fortfarande som en gammal rökare , det gör så ont i hela halsen när jag hostar PAIN! Jag tycker att det är synd om mig själv fast ingen annan tycker det haha. Nog om mina host attacker , så var det en super dag att åka in till stan på inget slask lagom varmt jag kör forf på min skinnjacka eftersom jag forfarande tror att det är sen sommar? what? Nej men sanningen är att jag fryser inte så lätt känner mig en aning utanför när alla andra har tjocka jackor medans jag tycker att det ser för varmt ut. Men nu ska jag laga mig en mini middag innan jag ska iväg senare mot kvällen , men vad ska jag äta? har ätit pasta två dagar i rad nu?

U name it

I två dagar i rad nu har jag somnat tidigt och då är klockan mellan 22.00 - 23.00  och det är inte min stil , trodde först att det var nått fel på mig men jag kan ha lösningen och det är att jag börjar bli risig i kroppen , halsen börar klia , host attacker börjar hitta hem  u name it! Men för mig hindrar det inte att jobba eller träffa mina fin fina vänner, bla idag åkte jag hem till Evelina H. och kollade på kläder som jag nu har köpt utav henne som kommer i från Japan, jag köpte också klänningarna utav henne så det är kanon!  I morgon åker jag in  till city med Erica och kikar runt , var där senast i går men en shopping runda går alltid! ska hänga in mina fräsha kläder i min egna wannabe walk in closet.

Fika date

Okej , jag hade helt fel det är snö katastrof ute och jag måste ut i detta väder om en stund inte kul alls. Vid två tiden ska jag möta Tessan för en fika och snacka lite skit hoppas Jossan också är med om hon inte jobbar förstås. Måste skynda mig nu!

+5 och snöstorm?

Jag tror inte alls att det kommer att bli snö senare i dag , från mitt fönster börjar solen sticka fram lite  och det står +5 C på termometern , vi får se vädret kankse vänder helt så att snöstormen kommer .
 Men jag kände att ja gick upp för tidigt nu i morse så jag ska sova igen.

My love

Jag tänker inte blogga så mycket mer ikväll eftersom  Simson är hemma och jag  vill tillbringa hela kvällen med honom , My man!


Wake up coffe

Då har jag och Jossan vaknat till liv med" wake up coffe "  underbart! Vi ska snart bege oss ut till skogen  med andra ord hem till Tumba  jag har en garderob som jag måste fixa hemma har ingen just nu pga den lilla olyckan haha.

Powernap

Jag är som en död zombie skulle kunna somna  bara jag lägger huvudet på kudden , sov verkligen jätte dåligt i natt vaknade flera gånger, sista gången vaknade jag 04.00 och jag skulle gå upp vid 05.00 för att jobba , så jag är trött.
 Idag efter jobbet mötte jag upp min kära familj på Hard rock cafe  för lunch och det är som vanligt alltid lika gott där plus att jag var vrålhungrig. Ikväll är det inflytnings fest som står på schemat fast jag är trött så kommer jag komma igång när jag väl har börjat fixa mig etc. ska ta mig en liten powernap innan det är dags.

"All night long"










                                         ♥

Jag har alltid så grymt roligt med mina fina vänner. Träffade en massa vänner som jag inte har träffat på ett tag i går kväll  så ett stort plus på det!


My lovely shoes

Då är jag hemma igen , det känns verkligen som jag har åkt runt halva staden i dag och slutstationen blev i skärholmen där mina älskade skor fanns och nu är dem bara mina! Ikväll blir det utgång med Musu wow wow wow ♥  awsome..  måste piffa till mig lite snabbt.

Lovely dag

Det är lill lördag och idag händer det mycket och det är därför jag är vaken tidigt så allt blir gjort i dag, men jag har nu lite bråttom  så jag berättar senare under dagen.


Change?

Måste lägga in mer bilder såg jag nu tråkigt när det bara finns en massa text, bilder säger ju mer än tusen ord!?
 Vad ska vi säga om designen ? dö tråkig! Ändring tack.

PANIK

Kan kortfatta att filmen var läskigare än vad jag hade förväntat mig , vissa tillfällen flög jag upp ur stolen men jag tyckte att den var helt okej lite seg i början men att den kom i gång ganska direkt, se värd! 
 Då har min garderob gjort sitt , för någon minut sedan gick den sönder helt och hållet , mina kläder ligger nu som en stor hög på golvet och jag har ingen ide om vart jag ska göra av med dem nu? panik!! 


Para-normal?

Då är jag hem kommen i från Sörping men med en sorglig nyhet min tröja som jag ville köpa kommer in i början av december snyft men jag fick med mig en tröja som jag ska ha  på mig på onsdag! Nu har jag suttit i 40 min och fixat lös naglar så har nu lim på alla fingrar förutom ett lillfinger och på läppen varför  vill jag inte berätta försökte vara lite smart men det dög inte , men naglarna är iallafall på plats efter allt slit som jag tror egentligen tar mindre än 40 min men kom i håg det var limets fel inte mitt ( tycker jag ) . Eftersom inte bion blev av i fredags så tjatade min syster på att se  filmen ikväll i stället paranormal activity , så jag ställer väl upp!

Ipod färden

Då ska jag snart åka ner till sörping och jag hoppas verkligen att dem har fått in snygga kläder , dem hade de när jag och steff var nere senast i sommras.  Ipoden är också laddad inför två timmars färden ( intresse klubben antecknar)  eftersom ipod inte har det bästa batteriet så hoppas jag det håller färden hem sen!

RSS 2.0