IT`S PARTY TIME!

Ska strax möta Simon och Bea sen äre parteeeeey till toppen! whohoo ! om ni ser nåra som dansar på borden så äre vi ;) Hoppas min och Sandras party låt kommer spelas! de kräver vi! ;)
                                      
                                       VI KOMMER ATT HA EN RIKTIG GRYM KVÄLL!



                                                  image93
                                                  GOTT NYTT ÅR! 2008
 
Puss på er!

                 
     


30/12-07





                                                          Grattis Darling :D <3
                                         
                                                             18 ÅRINGEN



Facebook fixat

Va på min praktik plats i dag där ja ska jobba efter lovet med Ellan :D men på olika avdelningar men de värkar vara skit bra! Sen efter de blev de hemfärd till Jess, sen snart ska ja på bio med Ellan vi ska se den där filmen "Supersugen" tror jaa? vi får skjus av Linus så vi slipper ta bussen yyäj. Jess övertalade mig att skaffa Facebook så nu har man de , haha men har fått klagomål av många att jag  inte har  skaffat de så nu har man de helt enkelt yääj :) sen efter bion kanske de blir party party!
 ska kila och fixa mig

Baiser

/ Sofie





Sandra ekström bästaste <3


Julen- 07 :)

                                

image84
                              Jag, Thomas, kusin Evelina
image85
                  
                                Kusin Alexandra , lillsyrran ,  Jag


Dagen efter

Ingen snö eller frost fanns de när man vaknade i går morse , men hade iallafall en mysig julafton som alltid :)
sen fick man en massa " god jul " sms :) sen fanns de nummer ja aldrig hade sätt ,som hade skickat :)
 sen nu är ja hemma hos min kusin izabella som sjunger singstar  SPICE GIRLS låten som alla kan hahahahah! :D gooood girl ;) 

nu ska ja bli utmanad av henne haha

Puss soofie


23/12-07

Nu äre bara en dag kvar  innan självaste julafton , då blire att åka hit och dit  men ska inte klaga :) mys mys..
sen i går så bestod hela dagen åt att julstäda sen köpa dom sista julklapparna i centrum .trodde att jag skulle vara den " ända" men de va hur mycket folk som helst , man träffade på en massa bla stefanie , christoffer och jess:)
så nu är alla julklappar klara. Jag hoppas de är snö eller frost i morron bitti:) , de har typ inte varit en " snö jul" på ca 2 år?! så  de kanske är dags för de nu:) 

 God Jul!

Puss Sofie                                     
                                                                 image81
                                                                        Bilden  är tagen av stefanie

JULHANDEL

 i dag va  ja i Stan ,kungenskurva,tumba c, Skärholmen och julhandla  med stefanie, har så oooont i fötterna de verkligen värker så nu är man nästan klar med alla julklappar har bara 3 var att köpa till sen är de klört :) julhandla från 11- 20:00 så de är en anleding till att man har ont i fötterna! sen nu är ja hos Malin som är osocial och packar osv , hon sticker till Gotland i mörn :(  får se om man kanske kommer och hälsar på, sen blire Gotland ( visby ) i sommar :D yääj!  sen i går fick man jullov äntligen , dagen slutade med en julshow i gympasalen , Anton + en tjej i hans klass sjöng en coldplay låt jätte fint, sen kom de en kille med en väldigt stark organsfärgad tröja som va som en DJ hahaha han va klockren typ mixade jullåtar , och hade gjort egna låtar  alla började dansa och låta as kul :D
ska kila och hjäälpa malin ..

Puss och hej!

 

Nu så

I dag på idrotten så sa Kennet  till mig och  ellan  att vi skulle  hämta julgranen som stod inne i förrådet, först tänkte jag att han skulle typ göra nått kul själv, men icke vi klassen skulle dansa runt granen hahaha ja dööör så man kände sig gaanska så fånig när allt folk som såg från matsalen när vi höll på och dansade :O ..  sen fick vi reda på att vi inte hade nån folkhälsa+ svenska så man slutade vid 12 as skööönt :)  sen kom ja nyss hem från en julmidda i stan , julbord men med skaldjur  galet gott. i morn äre sista skoldan sen äre jullooooov äntligen !
nu ska ja sova ska upp vid 6 kul... NOT!  Juste, erik ja hade faktiskt en liiten tanke att de va hon hela tiden haha ;)

Natt natt
 


Äntligen snö eller?

imorse när man skulle till bussen så va de äntligen kallt ute! låter konstigt att säga att  " äntligen är de kallt ute" men de  har ju varit typ höstväder hela tiden och de är december?!!  typ alla hoppas på snö nu så att man får iallafall lite julkänsla..  sen fick vi alla 06 :or i skolan ledigt på fredag då vi annars skulle ha " julavslutning"  tack vare BE06 klassen haha tackar för de ;) så då kan man handla de sista julklapparna ska dra  in tidigt med maaolin  till stan annars blire kaos i stan jul stress ..  
Fick reda på nyss att SSK vann över DIF hahaha suuckers 5-2.. galet bra ,nu blir brushan nog väääldigt nöjd;)
imorn är de sista " riktiga" skoldan wihoo!  sen på kvällen julmidda mysmys :) 
sen ikväll kom Maaolin raringen hit  yääj :D rasmus hit rasmus dit hela tiden malin malin skärp diig! ;)

Puss och godnatt

Platina blonda biiaach

fick reda på vad man hade i slutbetyg nu i Folkhälsa och de blev VG+ :) klart men blev liite besviken att man inte fick MVG istället för + i kanten men fick vääligt bra omdöme också så jag super nöjd :) Sen fick jag Ellan att gråta på lektionen idag! haha( skrattgråta) galet galet! :D har aldriig sätt henne skratta så mycket ..   sen imorn får vi tillbaka organisation o ledarskaps proven hoppas jaa hoppas på VG. sen ikväll blire nog spinnig me papi om man ska höra om karin ska hänga på eller kanske my own sister MOEHOE? 

Höörs

 / Sofie                                     ELLINOR
                                   
                                                  .Högljud
                                                  .Linus
                                                  .Avbryter
                                                  .Kina ( skor från kina )
                                                  .PLATINA BLOND
                                                  .Försenad buss
                                                  .Pratkvarn ( håller aldrig käften! )
                                                  .Gigantisk mun
                                                   .Föredetta  snus kvinna
                                                   .Glad
                                                   .Högklackat
                                                  . MVG
                                                   .Insekt i håret ( hon  hade de en gång i håret så att ja fick den på mig blää )

                  HAHA de här  va de vi hann säga om ellan på lektionen ;)


          
                                                   
                                                   
                              
                                                  










Ikea rån!?

Va på Ikea i dag me Steff , de blev en massa inköp till rummet hos papi, va  tvungen att köpa en ny lampa eftersom ja råkade ta sönder min  i sommras, sen en massa annat  bra :) sen va de rån när vi kom vid halv 3 tiden , de stormade  in poliser ingen fattade typ vad som hade hänt men fick höra sen  av andra att de va ett rån precis innan vi kom gaah lääskigt :S  sen när vi kom hem satt ludde i steffs rum , han höll på att fixa hennes dator ja fattar inte att man kan vara så bra på datorer ;) haha
 

GODNATT!

/ Holgersson

Toppen

Haha kvällen i går spenderades i södertälje när ja rotade bland Gordons skivor hittade jag en jättte gammal skiva från typ 94? där en av mina gamla favvis låtar fanns med Gina G. har inte hört den sen ja va fyra så gordons brorsa fick åka och hämta den i Gordons bil bara för att ja skulle får höra den ( okej ja tjatade liiite) medans dom va och hämtade skivorna så satte jag på en gammal  80 tals skiva  Girl just wanna have fun då va jag och malin igång dancing qeens eller vad säger du malin ;D , sen ikväll får ja see kanske blir att åka hem till stefanie eller karin, we would see..  Hade en toppen kväll i går !

See later
Puss sofie

Såklart man gör

Försov mig i morse 07:10 skulle upp 6?! och bussen skulle gå 07:32 men ja sket i frukosten och tog dem 20 sista minuterna på mig att fixa mig stress stress men hann såklart ;) , haha i dag på lunchen så stod Addes klass och sjöng jullåtar haha måste säga att dom va bääst  av dom 3:or jag såg haha :D , sen i morn blire promenix med Mickis vid 13:00 länge sen man gick på promenix med henne jaja..
ska kila och fixa mig nu

"Hare bäst gå på fest"

/ Sofie


ISBITEN!

Började dagen med ett lucia tåg i skolan :).. sen hade man bara organisation och ledarskap kvar eftersom vi har fått en matte uppgift som ska lämnas in på måndag så man behövde inte komma till matten idag så man slutade 12 istället för 12:30 yääj :) sen skulle man ha träffat MALIN men hon skulle åka till stallet så hon dissade mej!  sen är de så kaaallt ute + inomhus så ja har gått runt med jacka hela eftermiddan för att jag har frusigt ! :O ( mamma tror man har feber) , men ska inte klaga på kylan , nu  är de bara snön kvar sen är de perfekt! imorn blir de hemfärd till stefanie direkt after schooool ;) sen  har man fullt upp i helgen me liiike :D

Goodnight :)


8 års vänskap ;D

image80

                             My own party giirl !

Galet

Började morgonen med att påväg till bussen hade jag glömt både min mobil+ min jacka som katja skulle pröva så jag fick springa tillbaka hämta allt men glömde jackan men inte mobilen men ja strunatde  i de och skyndade mig till bussen kollade på klockan och ja hade missat bussen klockan  va 51 och bussen gick 49 skit morron!!
Ellan och jag fick ta halv bussen till skolan men hann precis. sen va de prov ( organisaton o ledarskap) hm gick väl sisådär men jag hoppas på ett Vg :)  sen pratade ja nyss me Adde padde .. men ska strax ut och springa blir en lååång spring runda till vårsta+ broängen sen hem gaalet jobbigt.. sen blire hemfärd till Stefanie en stund ikväll yääj!

Soo long suckers..


Sunday

Va på lillesyrrans luciakonsert i högalidkyrkan i stan i dag , ja, själv när man gick i musikklass ( samma skola) så va alla lucia konserter i Pingskyrkan eller nån gång i Tumba kyrka aldrig sånt här " paffigt",nämen ska inte klaga ....  jaja  nu sitter man och gör frågor till provet till tisdag (organisation o ledarskap) aah! aja 2 veckor kvar till lovet sen sluut. sen pratade ja me bästaste sandra nyss :)
 Har också sovmorron i morn till 10 whooho, sen får vi nog tillbaka Soms proven imorn hoppas ja.

Bye bye see later


Kanske kanske

Va i stan i dag och fika med moa + ion, haha moa tyckte de va lite små pinsamt eftersom vi inte hade träffat han på 2 år och men de gick ju brao moa ;) sen så försöker ja få tag i Malin som INTE SVARAR när man ringer!!!  sen på nyår kanske de blir att fira nyår i Visby med Malin kanske kanske :) ...  men de beror på. sen snart ska ja kila i väg till Ludde trevligt trevligt :) ska kolla hur de va på firmafesten som han va på förra veckan tror ja?! sen tror ja izabella skulle dit också?! haha seen sandra älskling tar du de lugnt med spriten ikväll ;) haha <3, nu ska ja kila och ringa steff sen åka till Ludde..
                                                       image74
                        
                                              I love this giirl <3

so loong...

P och K / Sofie


Friday yeeah!

skit väder! blir så arg på de här vädret hatar regnskit  de ska vara snööö! sen nu  ikväll blir de bio med MALIN , Stoffe, Martin :)  sen i morn ska ja + moa fika med Ion trevligt trevligt :)  sen på kvällen Party party !
aa juste min mobil funkar nu igen wohoo äntligen...  men har samma nr ,va ju tvungen att byta simkort för de gick sönder. Sen i dag fyller Sara  S.18 år Grattis Grattis! :D

Puss dah/ S


+ 7 grader?!

Kom hem för en stund sen från öppet hus de va faktiskt rätt så kul men de kom en massa folk hela tiden så man fick upprepa allt hela tiden vad man har sagt  men de gick bra ändå  eller vad säger du Damla ;D  sen är de så varmt ute eller ska inte överdriva att de är så varmt men de är + 7 grader och att de är Dec? hallå de ska vara kallt och snööö!  ja går likom runt med min vårjacka?! ska man göra de i Dec.?!  :O

Hörs i morn
 Sofie

5 Dec.

Fick tillbaka Folkhälsoprovet i dag och de blev VG :) siktade på Mvg med aja får ta igen de på nästa prov men ja är nöjd iallafall :) , sen i morn ska man vara i skolan från 08:50 - 21:00  de är öppet hus i skolan ska stå där och berätta om vårat program osv , man hinner  typ bara att  åka hem och vända sen åka till skolan igen så vi fem brudar bestämde oss för att stanna kvar istället i skolan, vi ska träffas 15:30 så de är ingen ide att åka heem de kallar ja en lång skool dag..  Sen ikväll ska Malin komma hit! :D sen blire plugg senare i kväll..


 hörs sen
/ S


oj

Blev tydligen 2 inlägg ! :O aja...


Klippning? ja tack!

Kom nyss in efter en jogging runda har varit liite slarvig med träningen efter thailand så nu va bara att sätta på sig skorna och springa en runda :)  pratade med min mami nyss om  att de kanske va dags att ja ska klippa håret? jag håller med till 100 % både färgning + klippning tack! mamma ska kolla med mammas kompis gabban om hennes dotter  skulle kunna klippa mig  yääj :) jaa blir så arg!, igår skulle min tandställning ha varit ute men inte försvann den... ja hade prov vid 10 och  jag hade tid 8:10 de skulle ta ca 2 h sa dem  att ficka å trixa med den ,så ja ..ingeting att göra åt, men fick en ny tid 14/1 åker den ut ja är ute på prakitk då men de skiter ja i  då för då ska den booort ;) haha, i morn Hoppas jag  att vi får tillbaka folkhälsoproven! vi skulle ha fått dem i går men han va sjuk ..   sen på Lördag kommer Ion från Skåne en kompis till mig och Moa till Sthlm så vi tre ska ta en fika i stan , de va typ 2 år sen vi träffade han sist :O så de ska bli naaajs :) nu ska ja kila och plugga sen blir nog jaccuzi med moa när hon kommer hem från tha woork :)

See later

Love/ Sofie


Klippning? ja tack!

Kom nyss in efter en jogging runda har varit liite slarvig med träningen efter thailand så nu va bara att sätta på sig skorna och springa en runda :)  pratade med min mami nyss om  att de kanske va dags att ja ska klippa håret? jag håller med till 100 % både färgning + klippning tack! mamma ska kolla med mammas kompis gabban om hennes dotter  skulle kunna klippa mig  yääj :) jaa blir så arg!, igår skulle min tandställning ha varit ute men inte försvann den... ja hade prov vid 10 och  jag hade tid 8:10 de skulle ta ca 2 h sa dem  att ficka å trixa med den ,så ja ..ingeting att göra åt, men fick en ny tid 14/1 åker den ut ja är ute på prakitk då men de skiter ja i  då för då ska den booort ;) haha, i morn Hoppas jag  att vi får tillbaka folkhälsoproven! vi skulle ha fått dem i går men han va sjuk ..   sen på Lördag kommer Ion från Skåne en kompis till mig och Moa till Sthlm så vi tre ska ta en fika i stan , de va typ 2 år sen vi träffade han sist :O så de ska bli naaajs :) nu ska ja kila och plugga sen blir nog jaccuzi med moa när hon kommer hem från tha woork :) om inte Erik skulle komma..

See later

Love/ Sofie


Vadå kallt ! !?

Hade soms prov i dag ( socialomsorg) de kändes som att de gick bra .. fick veta på matten att vi inte  hade nån Folkhälsa så vi fick sluta tidigare , men jag,ellinor, hasret,damla, och sara va tvugna att stanna kvar pga av att på torsdag ska  vi vara med på öppet hus, så vi + våran lärare Eva skulle diskutera vad man skulle göra osv :) men va hemma typ vid 15:15 men ja hade glömt nycklarna som fanns i min andra jacka så ja satt utelåst i 1 och en halv timme å frööös!! men Henric kom sen efter jobbet och började garva åt mej efter att ja har suttit där ett bra tag ;) haha jaja... 

ska plugga... see ya

Puss / S.H

Löördag ;D

Kom nyss hem efter en tripp i stan med Adde :) påvägen in fick vi sällskap av samo som skulle  jobba tror ja? Adde slog på stort medans ja bara hade råd att köpa mat .. men man måste ju spara pengar tilll julklappar :) sen nu så försöker ja få tag i sara raringen , ja kan ju inte ringa från min mobbe eftersom den är sönder aja får försöka senare..  ska kila iväg å kolla vad man ska ha på sig party party party ikväll är de som gäller!  :D

see yaa..

/ Sofie

RSS 2.0