Ipad my love

Har nu packat i hop alla mina saker i mitt rum hemma hos pappa för  den 16 juni flyttar vi in till staden ska bli super skönt men såklart är  det alltid tråkigt att lämna sitt hus som  man har levt i sen man var elva år , men så blir det alltid vart man än bor? Men nu börjar allt på nytt!  Funderar att i veckan köpa mig en ipad tycker dem är så fräcka och praktiska , det är bestämt sen länge att jag skall  köpa en så nu är det dags.


Tröst på såren

Summerburst var helt otrolig bra vilket tryck en riktig härlig dag , efter den stora festen gick jag och tjejerna ut för att fira mig som fyllde år!!  Det verkar bli en tradition nu att fira  in min födelsedag med Jessie & Olivia , puss!  samma kväll som min födelsedag blev det utgång med jossan,tessan & sandra  med en massa andra vänner vilken rolig kväll det var , hela hegen var som en stor fest tack alla!
 Nu i dag tog jag och sandra en tur i värmen till Skärholmen , saken var den att smhi visade att i dag skulle de regna bli storm , men som jag märkte så var det vind stilla med strålande med hetta? vi blev totalt lurade och vi missade en solig dag men som tröst på såren fick vi med oss shopping påsar hem.  

 


SUMMERBURST

hej sofies bloggggg idag är det SUMMERBURRRSSSTTTTT!! vårt vin smakar lite som nån har dött därii mennn snart åker vi :D hahaha stöööööööööööört. är så glad så jag spricckekerr nästannn. WOHO!! dada life <3 PUSS / olivia. PS jag tycker om sofie och jessica som jordgubbar och mjölk hahahahah DS och ost

RSS 2.0