Får se hur det går

De är äntligen lördag , och va redan uppe vid halv 9 !  Tänkte springa på bandet en snabbis  innan ja ska åka hem till pappa för att hämta lite kläder , ska också jobba vid fem , sen måste ja ta första bästa tåg hem till Josefine !  annars få ni ha en topp lördag !
 
  ♥

                                   


00.00 DONE

Nu börjar jag bli riktigt trött här,  men ska nog plugga till 00.00 , sen lägger ja ner allt!

Gonatt
   ♥


                                   

aijfäoafnöag GUBBE !

Idiot gubbe !! Är ute med simson , gubben kommer springande emot oss och ger simson värsta mord blicken , och gubben ber mig  att  " håll den jävla hund jäveln ! "  och att  " dra åt helvete! "    ,  härligt att de finns sådana trevliga människor i världen .  inte alls likt mig att  tjaffsa emot men nu var jag verkligen tvungen , blev verkligen förbannad men på ett lugnt sätt , sa ca 3 -4meningar han blev knäckt och sprang vidare haha .
 nu ska jag ta mig en dusch sen läsa lite tänkte ja :)

  ♥


berightback

      Ute med Simson i Vårsta.

         
                                         


Lön Lön Lön !

kom precis hem , och lagar just nu fullkorns pasta med kyckling mums, och äntligen så har ja fått min LÖN ! :D
har inte fått den på över 3 månader så jag va överlycklig när ja såg att jag hade fått den ! :D
  Ska nu ut med simson , behöver nog inte sätta på mig 3 tröjor de är ju så pass varmt  ute .

 ♥

                           

närma sig

Solen skiner ännu en dag, och    ja hoppas på att snön har smält bort  mer idag , men ja är riktigt förvånad över att det har varit sol i så många dagar nu :S  brukar ju vara mer slask o grått  ,  men ska absolut inte klaga !
nu börjar de närma sig mer och mer till helgen och det är ca en vecka kvar till påsklovet !
ska springa lite på bandet nu innan frukosten , har bestämt mig för att börja me träningen på allvar , ja vet att jag har skrivit  att jag skulle ha gjort de tidigare , men jag har varit slarvig med de ... men nu är de skärpning!
 
  ♥

                                 

Tyvärr

Kom nyss innan för dörrn , har åkt en liten bil tur med steff , den blev inte så särskilt lång bara till Vårsta sen Grödinge, men bättre än inget ! Men de va faktiskt roligt, inte så ofta vi ses tyvärr !
Nu ska jag nog kila till sängs , är ganska så trött !

  ♥

                              


Svullis sofie

Nu ska jag verkligen inte äta våfflor på hur länge som helst , svullade i mig ca 6 st nu till midda så känner mig inte så spec sugen på de någe mera .. på ett tag iaf !
kollade nyss klart på rent hus ,och  tanten som bodde i lägeheten fick slänga ca 10 ton skräp som hon hade i sin lilla lägenhet , herregud 10 ton skräp !  Låter helt vansinigt , men det kan ju alltid ligga någon historia bakom det hela  vad vet vi ?, men de va verkligen synd om den lilla söta tanten .
Annars nu sitter jag och pluggar till Nk provet som ska vara på fredag , och de går faktiskt bra måste jag säga , lite små krångligt men det börjar sitta nu ! 

 ♥

                                    

Våffel onsdag

Kom hem i från skolan för en stund sen , fick också sällskap på bussen  av Karin som skulle till sin Jens i Vårsta , annars så ska jag väl strax ut med simson på en lång promis , och eftersom det är våffeldagen i dag så ska de absolut bli våfflor idag  till middag och de tycker jag låter som en super ide , hoppas att Jens gör våfflor till Karin nu som vi pratade om på bussen ;)  Glömde också att säga att nu har äntligen Steff tagit körkort wiie :D  har ännu inte åkt med henne  så vi får se om de blir en liten bil tur senare ikväll mohaha.


   ♥

                                                                                                   
                                                                                               

åt skogen !!

Provet gick åt skogen tycker jag iaf , jag är verkligen inte alls nöjd! ikväll blir de förmodligen spinning , har lovat Amanda att gå men jag vet inte ,har naturkunskaps prov på fredag som jag måste plugga till .. men jag vet inte än hm...
vi får väl , de börjar isåfall vid sju tiden så jag  har ca 1 timma på mig att bestämma mig .
Nu ska jag o lillshiten göra middagen här hemma , och de blir som jag har bestämt pasta sallad med kyckling , topp!

  ♥

                               

                                        

hjärnan sprängd

Nu börjar ja verkligen få huvudvärk , har pluggat i så många timmar nu så att hjärnan nästan sprängs!
ska försöka plugga en liten mini stund till sen är de gonatt för denna måndag !
 ♥

     favorit i repris - Anouk
   


inget att skriva

                 PLUGGAR!

                  



                


Work

Nä ska bege mig till jobbet nu , sen är de skynda sig hem till Beck !

  ♥

                                

Söndag igen

Nu är de söndag i gen , och jag ska somvanligt snart börja att städa och fixa ! Maggan ringde nyss o kollade om jag kunde jobba ikväll så ja.. varför inte .
 
      ♥


                           
 
                           
                
                            

Lördags midda

SItter här i vardagsrummet med den bärbara och kollar fotboll med pappen , jag är väl inte så jätte engagerad i fotbollen juste nu , är mest hungrig och väntar på maten ! har inte ätit något sen frukosten magen kurrar för fullt här , undrar va Nina har slängt i hop denna lördags kväll :)
ikväll är de utgång för att fira Emma  som fyller 20 :D  , iof hon fyller år på tisdag men att vi firar henne i dag !
Nu är de äntligen dags för den efterlängtade middan  haha.

 ♥
                                               

Lördags morgon

Gomorron!

Ännu en dag med sol och jag hoppas på lite mer värme denna dag!  ska kila ner nu och äta lite frukost och konstigt nog  så är jag jätte hungrig , brukar faktiskt aldrig  vara så hungrig som jag är nu på mornarna . kanske är bra?.

   ♥

                       

Banana

Vad har vi lärt oss om i dag? jo att man ska äta krav  och fairtrade bananer , det är vad Ellan har pratat om hela dagen om vilka bananer man ska äta ,  så är de nått ni undrar om vad man ska äta så hjälper Ellan gärna till haha!
Om en stund ska jag kila och möta madre somsagt ,och jag hoppas Sabine har en tid snart som möjligt , vore verkligen toppen !

Annars får ni ha en toppen fredag !
               ♥

                           

"Kanal 3. CIS"

Imorgon efter skolan kilar jag och möter min madre  för sen går vi upp till Sabine där mamma ska fixa sina ögonbryn och jag ska beställa tid för just det.
nu är det CIS som gäller innan det är natt för mig !
 
Gonatt  på er 
      ♥
   
                                                     

Första del över

Svenska nationella gick super , skönt att det äntligen är över, nu sitter jag här och pluggar lite Nk och samhäll har ovanligt nog prov på just dem ämnena nästa vecka .
va ute och mötte Malin nyss för att överlämna hennes efterlängtade stallet tröja som jag hade fått låna för några månader sedan som hon verkligen saknade , jag trodde att de skulle vara lika skönt ute nu som de var tidigare i dag , men det vart ju svin kallt ute,  ungeför som sahara öknen , iof jag har ju inte varit där men tänkte på det dem säger om att det är ca +50 grader på dagen sen - 30 ,  jaja nog om sahara öknen ..
juste , var ju somsagt på gamla praktik platsen och de va trevligt att träffa alla igen , ska jag berätta en liten hemlis som iof inte kommer vara någon  hemlis längre men en av mina handledare som jag hade när jag praktikserade där och min bror fredde kanske ska börja och träffas ! känns lite små konstigt hahah , men aja de kanske ledar till nått , vi får väl se haha.

 ♥
 
                                    

Nationella

Klockan är halv 8 , och jag sitter här och förbereder mig inför nationella proven som ska vara i dag , den muntliga delen !
Det kommer nog gå  bra ( hoppas jag ) .  Och äntligen har projekt ledaren Carola äntligen svarat på mitt mail , så efter skolan kilar jag till min gamla praktik plats och ska prata lite med henne och fixa o trixa. 
Och än i dag så är det sol ,  Nu börjar det verkligen likna något !

 ♥


Sophies mode

Va inne och kikade lite  på Sophies mode och hittade en kavaj-jacka som jag också vill ha , är helt kär i den!

                                                      


Precis så

Det är precis såhär det ska vara och se ut , att solen är framme och det är lite varmt ute men att det blåser lite kallt ute i dag ! Men ska absolut inte klaga , hoppas att vädret håller sig nu .
Nu sitter jag här och pluggar som en idiot , har så mycket prov innan påsklovet , helt sjukt ! 

   ♥


                      
  

Mäklare / Affärs kvinna?!

Operationen på Danderyds sjukhus va spännande men de blev lite långt tråkigt efter en stund på den andra operationen vi såg  , man va också så trött efter att man gick upp så tidigt än vanligt ,  de tyckte nog hela klassen .
Kom hem i från jobbet för en stund sen , och Eve och Weronica diskuterade om vad dem tyckte att jag skulle passa att jobba med i framtiden  och dem kom fram till mäklare eller affärs kvinna  för att jag hade utseendet för det??  öhm okej .. haha!  mja vi får väl se vad jag gör i framtiden .
ska nog fortsätta på min samhälls uppsatts så att den blir klar , så att jag slipper att tänka på den !
 
  ♥

              


Smärta

Nu börjar jag få ont i kroppen lite här och var , bara jag inte blir sjuk för det har jag inte råd med att bli !
Va trött jag är på Sverige ! regn hela tiden ,  de var ju plus grader och sol i går !  Det skulle inte sitta fel med att åka utomlands nu .  
 
 ♥


Skjus eller egen bil

somsagt så ska jag upp tidigt i morgon bitti , och måste sova så att jag orkar dra mig till bussen i morgon bitti vid 7 !
nu skulle man verkligen vilja ha skjus eller ha egen bil , så jobbigt att åka komunalt på mornarna ! 

 ♥


                                                                                 


Studentmössor

Idag fick vi äntligen våra studenmössor  :D , åh nu vill man verkligen springa ut !  nu är vi inne på vecka 12, och de börjar närma sig mer och mer till vårat sista påsklov  , ska bli skönt det med !  Nu i helgen funderar jag och Nina på att kila in till staden och kolla efter student klänning  :D  hoppas man verkligen hittar en man vill ha !
i morgon ska hela klassen till Danderyds sjukhus , så jag o Ellan åker i från tumba härligt tidigt i morgon bitti..
Men de ska nog bli spännande i morgon !

 ♥


                                        

Ännu en vecka


En ny vecka  börjar för mig om ca en timme , då det är dags att bege sig till bussen  för där möta Ellan !
idag är det äntligen sol ute ,  det har ju bara varit grått o slask och kallt ute ! Är verkligen trött på mars vädret !
nu är de time för att fixa sig .

   ♥



                                         
 



                                                                     


Vinnaren

Ligger och lyssnar på de vinnare bidraget av melodifestivalen som va tydligen i går , och måste erkänna att den va bra haha , inte för att jag gillar opera men denna låt va fakitskt helt okej !  Vi få väl se vilken plats vi hamnar  på sedan i den stora finalen i Moskva , hoppas på lite bättre än dem senaste platserna vi har komit på haha.
idag blir det somvanligt städning och sedan bege sig hem till pappen vid fem snåret !

  ♥


                                        

Vårens jacka?

Det finns mycket jag vill ha och en av det jag vill ha är en jacka som har hittade på  Modekungen.se och eftersom jag letar efter en vår jacka så vore denna perfekt !  ska kolla om pappen och jag kan dela på priset på jackan ! men vill ha denna jacka som fanns i beige/brunt  !

  
                                                                
          ♥                                                             849.00 SEK


Nörd

Ligger nu här i soffan och kollar på The Hills maraton på MTV , har verkligen blivit en riktig the hills nörd haha. Försökte få mamma att titta på ett avsnitt men hon satt max i 2 min sen gick hon haha. Nu ska ju den nya serien The City börja sändas ,  vet inte riktigt om jag kommer att följa den , men vi får ju se haha.


Second home

Sitter nu hemma hos Josefine F. och är precis nyvkaken , och vädret som jag ser uppeifrån hennes lägenhet så verkar det vara grått och tråkigt väder , det va ju sol för en stund sen .. kan den inte bara vara kvar ! 
nu ska sjuklingen och jag kila !

♥                                                                                       ♥

                                               


I`m back

Äntligen fredag och ska snart fixa middan här hemma ,  får se vad man ska laga till familjen !  vid 8 tiden kilar jag hem till jossan :D  ska ringa Karin banan ♥  nu!

 Bye 
  ♥


Torsdags kväll

Snart  orkar inte mina ögon vara öppna längre , ska ju till skolan om några timmar , måste få lite sömn så att jag orkar komma upp ! och ikväll hittade jag en låt på youtube som jag har letat efter i flera år! som jag verkligen gillar , har hört  låten ett antal ggr  på radio  men aldrig hört namnet på den som sjunger den så jag är typ överlycklig nu över att äntligen ha hittat den haha.

Gonatt
    ♥



Sophie B. Hawkins -  As I lay me down


Nk

SItter nu här  och pluggar in alla ord som vi ska kunna till Naturkunskapen i morgon , och de går faktiskt   väldigt bra , men kommer säkert blanda ihop alla orden , alla ord betyder ju nästan likadant .. herregud hur ska de här gå , Anerob hit och Aerob dit  .. jaja får väl se hur de kommer att gå i morgon!

 ♥

Ellans dag



                                               Idag fyller världens bästa Ellan år 
                                                           Gattis Grattis Babe ! ♥♥                          

                                                   
                                                        
                                                   Will you remember the picture Ellan ;D   
 ♥
                                                                
                                                                                    

Semester!?

"Följ med på kryssning sen på lovet så får du lite semester "  ,  öhm det är väl det sista jag kommer att ha , kommer ha fullt upp hela påsklovet ut med en massa skit plugg ! tar ju aldrig slut , det blir mer och mer för varje dag ! men nu är de bara  ca 48 skoldagar kvar så ska försöka att hålla ut till det sista!
om ca  en halv timma ska jag till Vårsta med simson , denna gång ska jag möta Karin som ska ge mig pengar till skivan som vi ska på nu i mars .  sen är de hem och göra det vanliga ..

Hejs.
  ♥


Tisdags kvällen


                                    

                          


 Gonatt!

    ♥



                                       


Löjligt

Vad finns det att säga om denna tisdag ?!Jo..   klassen va på en föreläsning på södertörn om planeten och miljön idag men  jag och några till ur klassen hann bara att se filmen som skulle vara i en timma sen var de dags att kila till våra individuella val lektioner ..  och inte fick vi våra student mössor i dag heller !!  måste vänta i en hel vecka till för att få dem , då vi har mentors tid !? så fånigt !  

    ♥



                       

Måndagen klar

En till måndag är klar  och i dag var de dags för psykologi prov som gick hyfsat bra , lite bättre än vad jag trodde men får se hur resultatet blir ! i kväll blev det somvanligt simson rundan men fick då  sällskap av  lillesyrran som helt plötsligt ville följa med ut .   Hon är väldigt duktig på att prata tog aldrig slut , tror nästan hon är värre än mig på att prata mycket  haha.  sen i kväll kom Freddes kompis Johan hit i från Umeå eller va de Luleå?? jaa nått av dem iaf, trevligt det . Imorgon är de sovmorgon har  bara två lektioner i morgon  pga av att mina lärare är i Italien haha , så sovmorgon blir de .
Nu är de  hopp in i duschen sen godnatt.

   ♥



     
 
  

En till lördags kväll

Ska snart bege mig hem till Josefine F.   , senare ikväll kilar vi iväg på andra äventyr och kommer träffa Sandra ♥ wiie!
nu ska jag packa ihop mina saker sen bye bye !





  

Perfekt shopping dag

Åkte till Södertälje med Ellan efter skolan och åt lunch och shoppade lite  . och klart blev det inköp för oss båda ! och jag bröt mitt o Sandras  shopping löfte , att inte shoppa på ett väldigt bra tag ! Men kunde inte hålla mig denna gång , köpte en jacka som jag har letat efter i ett år så jag va tvungen att köpa den !  Imorgon är det fredag och ska träffa Josefine F.  :D

Haft en riktigt bra dag :)
     ♥



                                             


Sova

De är redan torsdag och ska snart till bussen  och möta Ellan , har äntligen sovmorgon , annars är det 8.10 varje dag .. 
 
  ♥


                                                                 

                                      

busy

Jag är verkligen inne i mitt pluggande nu så jag säger godnatt nu !

   ♥


                                                                                                           

                                                              
                                                       


Klippa or not?

Har  smitit undan i från pluggandet en snabbis , men ja  sitter och kollar på olika frisyrer , och jag hittade denna :

 Denna.


Jag funderar, men grejen är då kan jag inte göra en massa sådana här frisyrer  som jag kan göra idag om jag klipper mig så kort  !





Får se hur jag gör, men jag tror nog att jag  kommer hålla mig till det jag har nu!?

men !

Jaha då sitter man här ännu en gång vid skrivbordet och ska återigen plugga till provet  , det känns som om det är de ända jag gör nu för tiden  har inge liv haha, men grejen är att när man väl är klar med prov o inlämningar och skit så kommer det alltid upp nya spännande prov , som idag  , då ska vi ha teckenspråk prov om 4 veckor  .. suck!
jaja blir inte bättre av att jag sitter här  och klagar , måste tillbaka till pluggandet nu !

 Ciao.
   ♥




Kollade runt lite här på datan och hittade gamla bilder i från högstadiet . Då jag hade pins på jackan, min gröna långa axel väska men en massa pins , skrik rosa converse , döskalle hårband  , baggy jeans , ramones / kiss tröjor osv
Skämms ju över hur jag såg ut haha , jag ville tillochmed pierca läppen och färga håret svart haha. aja den där perioden hölls sig i hela högstadiet till slutet av 9an då det började lugna ner sig , men klart lite hade man ju kvar men inte lika mycket .  
Nu ska ja sova , ska upp tidigt i morgon . 

        ♥

                                                                                                                                Me 15 år

                                                       
                                                     


You know





" Det verkar som att du inte alls har tänkt  på det jag sa till dig sist , tycker det verkligen är ledsamt ! Försök!
" För du vet mycket väl vad jag vill ! "


Sista sportlovet

Då va min lediga måndag och lov slut ! men denna lediga dag spenderade jag med en av mina favvo tjejer  Karin , vi tog det bara lugnt , Karin blev mer hysterisk när hennes Jens skulle komma haha.  nu sitter jag här vid mitt skrivbord  och  somvanligt pluggar till prov .. har nämligen sjukvårdprov på onsdag , men i morgon är det  bara TRE måndader kvar till studenten ! Längtar så sjukt mycket !  Fick nyss ett sms av Damla jag döööör :D skrattar så att jag gråter hahah :D  !
nu måste jag fortsätta ,med pluggnigen haha.

     ♥
  



                                                
   

Det är söndag

Dem sju timmarna gick faktiskt  ovanligt snabbt , och ikväll har vi firat Henric med den ena släkten . trevligt det . Men det är söndag men ibland kan söndagar vara rätt härliga men det är sällan , för då vet man att bla att dagen efter är det måndag..  . Men i morgon är jag ledig ännu en dag , har nämligen studiedag i morgon , och äntligen så har  vi i Tullinge gymnasium en studie dag som inte är på ett självaste lov !
Nu är det fortsättning på Beck .

   ♥




                      


Igen

Morning ! ska snart kila till bussen , är väl sådär lagom sugen på att jobba ..  hoppas sju timmar går fort .

 ♥

RSS 2.0