Toppen

Onsdag:

Kilade hem till Ellan och Emelie  på middag innan utgång, Cissi kommer några minuter efter , och det blev den stor favoriten Tacos och en massa prat . 
 Efter  god middag kilade vi in till Söder och möte upp Elli och Matilda för att sen gå  till Mose backe , en ur mysig kväll , men stackars Emelie som tappade bort sin mobil , men för det va hon lika glad haha .
Och det blev tacos återigen när vi kom hem,  och det är ju alltid lika gott att äta efter att man har varit ute och det kan nog ingen säga nej till haha ,  så alla tjejer plus Joppe och Micke satt och åt en massa tacos, men  det var nogEmelie som  var den som va mest sugen som satt där  till fyra tiden på morgonen haha . 
 
        
        
        
         
        
        
        
        
        
        

  Torsdag

 Vi vaknade vid sådär halv nio tiden , Ellan hade tagit fram frukost så där satt vi tills Emelie kom ner och joinade med oss, haha en oförglömlig kväll !Åkte senare efter frukosten hem till mamma för att hämta pengar  , jag och Ellan hade bestämt oss för att gå på bio , den där 3D filmen true bloody valentine  något sånt , men skulle först hem och ducha innan , sen hem på midda  igen hos tjejorna och det blev våfflor, och det är inte fel de heller ,  sen va det bara att ta den långa buss resan till Kungens kurva eftersom just den filmen inte gick i stan ochatt  den bara gick på Heron City så va det inte mycket mer att välja på . Och kan säga med en gång att om man inte gillar filmer med massa blod och kött överallt i filmen så ska man inte se denna , men om man gillar sådant så kan man se den ,  och det va inte så bra gjort utav mig haha gillar inte direkt sådana filmer , men det gick iallafall .usch!. 

          
           
           
           
          
           
 Fredag
      
 Åkte till Sandviken med Dajje och Micke o hans Dotter , det va väldigt varmt ute så det passade perfekt ! 
Ska nu duscha och städa upp lite i rummet för sen vid halv 6 kommer Moa med Stellan och Fredde hit . Och det blir grillning , så vi ska se hur bra Moa är vid grillen haha. 


 ♥
 
              

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0