Nice day :D


Tåget gick 07:53 , och ja som tyckte att de va en smart tid av mej å katja att ta ettdigare tåg så att de inte skulle vara  så mkt folk.. neheej och där hade ja feeel , va så himla mkt folk, de va både varmt å trångt men som tur va så va de inte bara ja som skulle av vid årstaberg puuh.. haha sen när kattis kom med tåget  som kom efter va de heelt immit på fönstrerna och de va ett tecken på hur mkt FOLK  de va på tåget  ;) haha, sen skulle vi ta tvärbanan till Lilljeholmen som va försenad ( som vanligt) så där stod vi å fröööös men men så kan de gå..
hahaha och när vi kommer in så får vi ingen plats så vi fick hålla i oss själva men katja fick iaf nått att hålla sig i, både mig och en tjej som hon fick stå armkrock med ;) hehe, men jaag fick en tjurig tant i stället som höll på ... seen när vi väl va framme så va de dags att leta efter de där gymnaiset  som mötet skulle hålla till . haha vi sprang upp och ner , hit och dit , haha vi kände oss som turister som sprang runt ;) men efter 15 min så hittade vi haha gymnasiet  som var precis " brevid"oss  och vi som letadesom galningar men de va ändå kul! ;)
" Vi frågar den där tanten om vägen! neej föresten hon verkar otrevlig vi frågar gubben han värkar vara gullig, gubbar är gulligare" - Katja

haha sööt katja ;) <3

Mötet hölls på Didaktus gymnasiet och de är en än stooor skola men vi som är så duktiga hittade vånigne + salen vi skulle vara i ;) haha. Mötet höll i ca 4 h , de va både kul och intressant :)
Så nu sitter  man i styrelse i elevnätverket inom omvårdnad :)

Men nu ska ja kila till Stefanie...

Ha en bra kväll!

Puss och kram / S






Kommentarer
Postat av: kattis

haha juste faan den dagen kommer jag ihåg, skolan låg ju precis framför oss :D

2009-02-06 @ 21:09:53
URL: http://katjadahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0